Препитват Фейсбук, Гугъл и Туитър имало ли е руска намеса

Ръководителите на Фейсбук, Гугъл и Туитър са поканени да свидетелстват в американския Конгрес за възможна руска намеса в изборите в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Препитват Фейсбук, Гугъл и Туитър имало ли е руска намеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарят Тръмп - руска марионетка!

ЦРУ,ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЗА ПОСМЕШИЩЕ!!!

Поредният пример за изключителната принципност на световната опора на демокрацията, която няма право да допусне компромис с фундамента на демокрацията, който се явяват изборите. Не, че руската намеса би променила нещо, защото демокрацията е силно защитена, но това е въпрос на принцип а именно недопускане на влияние върху избирателният процес. Какво щастие е за света,че има кой да бди върху неприкосвеността на демокрацията

Заявявам, че аз лично, като колонизиран българин, упражних правото си на намеса в световните дела и с ум и разум назначих Тръмп за президент на САЩ. Мислете му, всички американци са на мое подчинение и гласуват както им кажа аз. Имайте го на предвид. Следващите избори, ще реша кого да сложа.

значи да обобщим: за 100 000 долара руснаците направиха американците смешни...

Абе, объркаха се нещо, братята кравари... Вече не знаят, кого и за какво да обвинят! Карай, важното е да се търси виновен... Нещо историята им започва да напомня на лафа "иде ми, дойде ми"!... :-D

Удивително е как строителите на Вавилон хвърлят чрез своите медии духовен мрак, психоза и дезинформация в световен мащаб. В случай наблюдаваме поредният облак прах хвърлен в очите на лековерните чрез това демонстративно гонене на вещици, с което искат да насочат вниманието на хората за пореден път в грешна посока. Защото истинските злодей обичат да ходят в сенките за да не им се виждат срамотиите. В действителност Тръмп е момче на папството, по същият начин по който Хилъри Клинтън е момиче на папството. Тяхната президентска кампания е показана в епизон от "Семество Симпсон" пуснат в обръщение 2000 година, което можем да намерим в youtube "Simpsons Donald Trump 2000 vs Trump escalator entrance 2015 ..." А това филмче е масонско произведение като всички други холивуски продукции и чрез него ни казват какво са планирали в близко бъдеще. Това не означава че е единственото такова. Меката на пантеизма и друизма - Холивуд, където се поклонят на временното творение, вместо на вечният Творец, съществува за да участва в социалният инженеринг на строителите на Вавилон и за да възпитава хората в "правилният" вавилонски (плътски) начин на мислене. Понеже знаят че мимолетните желания на тлената плът са враждебни на Бога. Няма значение за кого гласуват америнанците защото те гласуват за едно от двете крила на една и също организация. Ако мислите, че в Европа или България е по-различно, помислете отново. Мнозинството което очакват спасители сред хората, защото не искат спасение от греха, а от физичекси или финансов дискомфорт, има голяма вероятност да се отвърне от вечната Божият истина и да приеме лъжите на Вавилон хранещи егото и егоизма. А те са смъртни врагове на човека водещи го към гибел.

Всъщност, под повърхността на тази поредна безумна истерия стои един наистина опасен стремеж и конспирация, а именно, търси се удобния повод за установяване на тотален контрол над информационните потоци от всякакъв характер. А това е само началото. За съжаление, вървим упорито по стъпките на злощастния сценарий, описан в романа на Джордж Оруел 1984... Стремежът на пропагандата по принцип е да принуди хората да не разсъждават над информацията, която стига до тях от различни източници, а просто информационният поток да само един и без алтернативен, а плебсът да приема за "чиста монета", това което му се налива в канчето, като готов продукт... Де факто, точно тези които сега реват, че имало хибридна война и фалшиви новини са същите, които се стремят да сътворят, уж в името на демокрацията, системата на тотално контролираното, т. нар. промиване на мозъци. Този "филм" сме го гледали и то, не чак толкова в далечното миналото. Въпросът е, че с поколенията, споменът избледнява, а историята се повтаря... Това е Кръговратът на живота, какво да се прави...

Иха, и сега Зукърбърг като се разприказва като вземе че си признае как Фейсбук е манипулирал класацията на новините и тихичко е натрапвал антитръмповските постове, и накрая ще вземе да се извини на жертвения козел който набеди за тези действия на Фейсбук че и го уволни когато скандала около тези му действия се разгоря в края на предизборната кампания в САЩ, нищо че и самия Зукърбърг сам твореше антитръмповски постове;)

Така е в живота , САЩ обвиняват Русия в намеса на изборите ! Това че има намеса от САЩ на изборите в България не е престъпление ! Някой може да ме упрекне , но обяснявам , щом Тиквата ББ и Кауна Цв Цв ни управляват за 3 път значи има намеса от САЩ , или по-точно Назначени от САЩ , а то народа е разочарован он НАТО и ЕС и може да избере такова Правителство което да го изкара от ЕС ! Може да стане така че да осъдим на смърт , ББ, Цв Цв , Це Ца , Менте , Прасетка , Главчо и най-главния престъпник Помияр Плювналиев за Държавна Измяна и присвояване на Държавни и народни средства , движими и не движими !

...Сетих се за един цитат от известния роман на Стивън Кинг, "Подпалвачката" или както там се превежда... Та, сентенцията е следната: Репликата е на баща, към сина си - "Когато участваш в състезание по хвърляне на л.йна, не е важно, колко далеч ще хвърлиш, а колко ще полепнат по теб" ... Аналогията, в случая с поредната истерия е много уместна, струва ми се! ;-)

Само това може да се каже. Баси демокрацията. И не само това. Подготвили са законопроект, който ще влезе в сила от 2 февруари 2018. По ТЕХНИЯ, АМЕРИКАНСКИ ЗАКОН ще започнат да експроприират парите, активите, собственността на руски бизнесмени, считани близки до Путин, и техните роднини. Край на международното право и свободната търговия. Същото се канят да правят и в Британия.

шугърчо се прави на луд - много добре разбира каква сила има Фейсбук и как фалшивите новини растат като гъби на такава благодатна почва... От друга страна има реална опасност и в Щатите да се въведе закон за по-голяма отговорност на платформата, която позволява публикуване на "лоши неща" - например като българският закон за защита на банките от вестниците дето ги убиват като мухи.

А какво прави другаря Путин в това време? Ами седи и им гледа сеира, как бавно затъват в блатото на собствените си л.йна...

... Винаги е най-лесно, да обвиниш, някой друг, за собствените си неуспехи, грешки и некадърност... Така е било и така ще бъде! Просто е рефлекс, заложен в човешката природа. Но нека не забравяме и поговорката: "Който копае гроб другиму, сам пада в него"... Житейска истина!

сащ се месят в цял свят, че даже и със военна сила (избиват хиляди жени и деца), но-о това не се вижда.

То така е смешно, а ако беше вярно, щеше да е още по-смешно.

"Ръководителите на Фейсбук, Гугъл и Туитър са поканени да свидетелстват в американския Конгрес за възможна руска намеса в изборите в САЩ. " Тези изтрещяха напълно! Там "изборите", чрез Фейсбук, Гугъл и Туитър ли ги провеждат!

Американците се излагат.

Значи така... Когато САЩ се месят, къде явно, къде подмолно в световните съдбини, проблем няма! Но когато не им хареса нещо, в случая резултатите от изборите, което, отгоре на всичко си е в собственият им обор, веднага друг им е виновен и както обикновено това е любимият им традиционен враг - Русия... Или както се казва: на скапаната ракета, Космосът ѝ е крив!

С една дума , Циганска работа ! Щом ЦРУ, ФБР и други разузнавателни служби , казват че НЯМА , Руска намеса , точка ! Но нали всички се страхуват от Киларито , са готови и 100 пъти да направят проверка ! Това юдейско семейство са много отмъстителни , има съмнения за организиране на убийства от тях , но от тяхната раса и вяра ги прикриват !

Абе те руснаците умреха от глад и мизерия, каква намеса в Американските Велики Дела?

В действителност Марк Зукърбърг е агент на Кремъл ! "Фейсбук" може също да се преведе като ФСБук и е най-успешната руска платформа за следене на всички американци ,европейци и тн... Този човек ще свидетелства срещу Тръмп ,защото истинският кандидат на руснаците беше Килъри ! Всички тези съмнения за намеса в изборите ги подават самите руснаци ,защото не спечели техният кандидат Килъри ,която трябваше да затрие Америка и сега се опитват да създадат пълен хаос ,който да доведе до пълно полудяване в САЩ !

Мнооого сложно го даваш бе -работата е проста, държавна уса шизофрения!!!

Да питат и ДИР.БГ за руска намеса. Защо само Фейсбук, Гугъл и Туитър :)

Учудваща е безплатната реклама, която САЩ правят на Русия, в качеството ѝ на най-могъща и вездесъща сила на световната сцена, управляваща всички процеси...! Но какво да се прави, така е между партньори... Просто едните не могат без другите! ;-)

Че е имало руска намеса го знае всеки. Въпросът е -доколко е допринесла за избирането на Дони?

Я сега вземи ни обясни как точно Русия е манипулирала изборите? Подменила им е бюлетините? Хакнала им е електронното гласуване, което е отделено от световната мрежа? Сложила е каски на избирателите и им е промила мозъците? Какво точно е променила? Няма как да промени нещо в изборите, освен ако не е подкупила всички които броят гласовете да речем, а това е смешно твърдение... Изкарала компромати срещу Хилъри? Че то това е положително всъщност. Народът трябва да знае. Ако е имало компромати за Тръмп, щяха да са изкарани. Де що слива е барнал излезе по каналите... Американците да се замислят, че от толкова милиона хора, от толкова бизнесмени, учени и тн, накрая стигнаха до избор между многократно фалирал "милиардер" и изкукал бабишкер с мания да оправя света в пъти по-голяма от на предишните...

Не се и съмнявам, че Путин е повлиял на изборите в САЩ. Той има да им отмъщава за разпадането на СССР и лично на Хилъри, която му организира и плати проестите против него. Едната цел е постигната, следва втората - унижение и евентуално разпад на САЩ, но тя няма да стане толкова бързо. И за постигане на целите си използва ТЕХНИТЕ ОРЪЖИЯ, измислени и командвани от ЦРУ - социалните мрежи.

СЕРГЕЙ Брин (ГУГЪЛ) е роден на 21 август 1973 година в Москва, Съветски съюз, в руско еврейско семейство. Син е на Михаил Брин и Евгения Брин, възпитаници на Московския държавен университет. Емигрират в Съединените щати, когато е на 6 години. Неговият баща е професор по математика в Университета на Мериленд (Maryland, College Park), а майка му изследовател в НАСА (Goddard Space Flight Center). ... И ТОЯ ЕВРЕИН КАЗВА ЧЕ СИ СПОМНЯЛ КАК ЖИВОТА В РУСИЯ БИЛ УЖАСЕН

ОБАЧЕ БРЕЖНЕВ ГИ РАЗПУСНА .. ВМЕСТО В ДАЛЕЧНИЯ ИЗТОК В ТАЙГАТА КАТО ПРИ СТАЛИН ГИ ОСТАВЯШЕ ДА УЧАТ В МОСКВА МАТЕМАТИКА :)))

Помни я, как да не му вярваме! Имам един познат дето все вика, че помни как сукал от майка си. Е, той поне ги дрънка на маса, не на всеослушание като евреина...

Ало тоя с минуса! И ти ли помниш от 2 годишен? Що не ни разкажеш,а? Смехът е най-доброто лекарство!

"Големия бял вожд" и децата му толкоз да са изкукали ?!

Добре де, Обама няколко пъти публично заяви, че няма как външна сила да повлияе и да промени резултатите от изборите в САЩ. Да му вярваме ли или да смятаме, че е излъгал? Ако е излъгал, дали това е единственият път, когато го е направил? Ако не е излъгал, защо подвластната му Хилъри продължава да твърди обратното? Тоест или Обама лъже, или Хилъри.

Който и да лъже, аз викам, щом тея тримата знаят всичко, да вземат да разпускат ЦРУ и компания, само харчат кинти...

Винаги се удивлявам как вие путинофилите изопъчавате нещата. Обама публично обвинен от Тръмп, че е знаел и не е предприел нищо по отношение на руската намеса. ЦРУ са предупредили Обама, но явно е подценил възможностите на руското джудже!

Ей мека китка , какво джудже бе , Идиот ! Президент на Велика Държава , една трета суша от земното кълбо ! Лидер винаги първи във всички всевъзможни класации !

Значи, според теб, Обама лъже. Само този път ли е излъгал? Дали за 8 години президенстване не е излъгал още няколко пъти? Джуджето не ме интересува изобщо. Важно за мен е дали нашите "партньори" ни лъжат.

Седим и си мислим: Тръмп дал 70 млн. на Фейсбук за реклама изборите. Хилари сигурно двойно а руснаци дали 100 хилки и обърнали нещата. Ако това 100 хилки могат да победят десетки милиони това може да стане само от много умни и способни хора, руснаците са такива, но американците едва ли им отстъпват много.

Брей, ти да видиш.... Значи всеки, който не е съгласен с демоНОкратската политика във FB, Tweeter и т.н. и сподели пост в социалните мрежи е сигурен руски агент, лично завербуван от КГБ, в частност от Путин....

РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е 2:1 ГУГЪЛ - БРИН РУСКИ ЕВРЕИН , ФЕСБУК - ЦУКЕРБЪРГЪРА ЕВРЕИН ... ТУИТЪР -- ДЖАК ДОРСИ КАТОЛИК :))

Тия толкова са закъсали с компроматите срещу Тръмп, че се чудят вече под кой вол да търсят теле... Фейсбук бил виновен.. туитър бил виновен.... ако могат, и Топлофикация ще изкарат виновна, стига да извадят кирливите ризи на Тръмп, който явно не се вписва в театралната формация отвъд океана....

Ей, много страшен тоз Путин и тез руснаците за храбрата краварска нация.

Много са смешни Краветата.