Коментари - Телефонният номер се сменя на едно гише | dnes.dir.bg
назад

Телефонният номер се сменя на едно гише

От днес смяната на телефонния оператор може да се извърши на едно гише - за мобилните номера, за стационарните и за т.нар. негеографски номера, които започват с префикс 800, 700 и 90.

Обратно в новината

Коментари - Телефонният номер се сменя на едно гише | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Можете да отидете директно в М-тел двамата и там той да декларира, че няма проблем номера да се пренесе на ваше име в М-Тел. Няма смисъл да се занимавате с Виваком.

ти сменяш оператора - т.е. ако някой има минути само към стария ти оператор, няма да може да ги използва. Ти запазваш само номера си, но физически си абонат на друга мрежа...

Аз успях да се откача от БТК, само че няма да ми стигне време и място да опиша мъките си и подигравките, на които бях подложен. Не им искам ниските цени, не им искам безплатните минути, не искам да чувам за Виваком! Голяма работа, щ екаже някой. Може и да не еголяма, може и да е голяма, кой знае? Който иска да им се връзва на ВИВАКОМ. АЗ съм край с тях!!! :-)))

трябва ли да се носят старите сим-карти и как става за предплатените номера - с валчерите

Новият оператор би следвало да издаде нова SIM карта. При прекратяване на договора със стария оператор, старата карта се изхвърля.

Комисията смело решава и разпорежда, но само за прости случаи като преносимостта, които и с тях и без тях ни налагат отвън. Кога ще се произнесат за крепостното право - автоматично подновяване на договора за ЕДНА ГОДИНА? Омбудсмани, дъробъристи, комисари и прочие армии от служители не могат да преборят наглата клауза. Защо? Аз лично нямам логичен, неподплатен финансово отговор, а подлатения финансово се нарича КОРУПЦИЯ и по закон е престъпление!

Някой може ли да ми каже какво става, в случаите когато има подписан договор и все още остават няколко месеца?

плащаш таксите до края на договора

от маъ месец сум без телефон,всеки пут когато дущеря ми се обажда на вива ком,непрекуснато луят,че до вечерта ще е оцтранена повредата.нищо подобно и до днес сум откусната от света,а на всичко отгоре ми начисляват такса+разговори.нечовешко нали? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз бях така и отидох към Евроком/Кейбълтел - родих се оттогава.

То и цените на роуминга в ЕС се намалиха и уеднаквиха между трите мобилни оператора на 91 стотинка, но това не пречи на Мтел и в момента да има тарифа в Еврозоната от 2.99 лв.?!? А когато понечиш да се махнеш от тях ще ти докарат от 9 дерета вода, за да ти кажат колко това е невъзможно. Изобщо Мтел са едно голямо зло, което сам си причиняваш и за тях в пълна сила важи приказката "дай лев да се закачиш, дай сто да се откачиш"

Най-после едно разумно решение!

да ама пак има уловка, да си платите на стария оператор. ама ако той ви е измамил, и вие не искате да му платите ще минат години. извода е че в БГ си женен за оператора си. пак се изповядват нечий интереси.

Ти изглежда си много глупав човек.

Именно, там е работата. В САЩ ти прехвърлят номера без уговорки. Ако имаш задължения към стария оператор, те си ти пращат сметка и ако трябва се разправяте. Междувременно си ползваш номера с новия оператор и в това отношение проблеми няма. Между впрочем, няма срокове и глупости - номерата се прехвърлят всяка нощ в 3:00. Ако искам, мога днес да отида в нов оператор и от утре сутрин да си ползвам новия номер при тях.

Ако отида с емтелски номер във виваком какво ще струва това на хората които ще избират номера ми и какво ще стане с безплатните ми минути на същият номер. каква ще е цената?