Гроздан Караджов: "Харвардската школа" мина през Конституцията. Решението на КС за АПИ го показва

"Всеки ден се трупат и ще трябва да платим по 150 хил. лева лихви", заяви бившият министър на регионалното развитие

Обратно в новината

Коментари - Гроздан Караджов: "Харвардската школа" мина през Конституцията. Решението на КС за АПИ го показва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези от ИТН страдат от циклична лудост. Първо се включва някъде от коневръза в ефир Чалгаджията. Показва си главичката от черупката като костенурка, бълва един тон сатанински проклятия и се покрива отново в корубата. После изкарват на показ изчачената в говора Ива Мутрева, на която нищо не и се разбира и медиите трябва да и превеждат в писмен вид. След това изкарват шльокавицата Гроздьо да изпърди през устата един болюк измишльотини. Очаквам появата на следващият малоумник Тошко Африкански, който да затъркаля кълбета напред и назад на дупе голо.

По-некомпетентен и нищо не разбиращ от Грозданчо не е имало в МРРБ, е освен Плевнелиев де,

Шишков Комитова

ГЕРБ - управление доминирано от селски тарикат и минетчия + министри умствено изостанали (с малки изключения).

Фалшива новина

Гроздю, млъквай вече. Или, както преди, сменяй знамето.

най-кафявата в света . Сега любимец им станал ментарджията караджов , аз казвах ли ви !

Как е Промяната? Кефи ли ви?

ПП - управление доминирано от селски тарикат и минетчия + министри наркомани (с малки изключения).

Ако това е истина ?Какво следва за П100 Кире и къмпани?

Срещу тебе да тичат, не можеш ги стигна.

Тоя некадърник пристанал Учиндолската холограма подваластна на статуквото в една нормална държава трябва да обясни доходите и имотите си на база битието си а за нивото на компетентност ,човечност и образованост всеки средноинтелигентен българи може да предцени

Създаването на междуведомствената комисия е абсурдно, защото тя е нелегитимна и нейните решения не могат да имат легитимност. Стигне ли се до съдебен процес, те неминуемо ще паднат, при това от сто решения и стоте ще паднат!

Грозданчо, жалък си, като всички от цирк Слави...

Корекция:доставките на пратки от голям международен търговец.

ТЕ В хАРВАРД УЧАТ ДРУГА КОНСТИТУЦИЯ ЗАТОВА НАРУШАВАТ БЪЛГАРСКАТА ,ЬАМ НА ОНАЯ ДРУГАТА МОЖЕШ И ДА СЕ ИЗ"""Ш , ЕЕ ТВА ИМ Е ПРОБЛЕМА НА ТИЯ МОМЧЕТА , ТРЯБВА ДА ГИ ПРАТИМ ДА НАУЧАТ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ И ТОГАВА ДА СЕ КАНДИДАТИРАТ ЗА ПОЛИТИЦИ

решение на конституционния съд??? и какво от това? преди време същия конституционен съд постанови, че президент радев е нарушил конституцията като е назначил кирчо, ама и радев, и кирчо не са в затвора, а продължават да съсипват държавата ни!

Случайност ли е ,че след като беше министър в кабинета на ПП,бившата му фирма пое от свой конкурент/държавна фирма-предполага се с цел оздравяване/доставка от голям международен търговец?Кирчо,Кирчо.Асенчо,Асенчо.Кольо,Кольо.

Ко каза?

Ти освен че си сляп си и много тъп.

ПП доказаха, че като политически субект са импотентни! Нямат нито едно решение или акт, който да не е в нарушение на Конституцията, законите или добрия тон! Относно машинния вот - да приемем, че този вот е добър за България, обаче е факт, че поне 48% от избирателите му нямат доверие! Тогава за що ПП не предложиха реалистичен вариант като например вместо хартиен отрязък от машината излиза резултат с нормален размер, който избирателя проверява, след това сгъва, човек от СИК поставя печат и след това се сравняват преброените отрязъци, вече бюлетини и преброеното се приема за резултат! По този начин може да се пристъпи и към касиране на целите избори или в определени секции, при необходимост!

В това сайтче постоянно ни досаждат с компрометирани персони.

Първият които показа затъването на ПП и лъжите им. Помогна на страната да се измъкне с по-малко щети от наглото и некомпетентно управление на ПП.

Човекоподобникът Гюров по телевизора пак бръщолеви за съветския съюз Герб-ДПС спускани от пастора Просто Киренце. Клоуните не се усещат, че цирка свърши.

Последна новина от Катар! На конкурса за най красива камила по повод на световното първенство първа награда спечели камилата на България Кокорчо Василев.

А ти спечели 2-рата за най-ебаната камила ли,педал долен?

Ти от мутренската школа на оня педал от Банкя ли си,боклук шибан?

ЕПМ, амбреаж недоклатен!

Дай, дай!

всъщност е от мутренската школа на на славчо трифонов !

Момиченце, ти харварТ ли си завършило. Някак нежноста пробива през грубиянските изрази. Този бивш министър го познавам лично, един от най-честните и съвестни хора , били някога на ръководен пост в милата ни родина. Но явно това се оказва проблем за катилоподобните лейтенанти на другаря Prokopiew . Момиченце на следващите избори продължаващата подмяна няма да мине 4%, а ИТН (които всъщност не мога да приема като политически субект)е възможно да си измият очите и да влязат в парламента. SLAYER e велика група, не цапай името с плюнки !

Педалче мангалско,личи ти,че си завършил 4-от весело за идиоти като теб - разкарай се от хоризонта с тъпашките си плиткоумни писания,достойни само за педалския ти мутро-вожд от Банкя...и мрете,копелета боклучарски,мрете...

Жалък нещастник. Безпартиен бил точно като Чумелото, което тотално опростачи младите хора. ДЪ ПЪ Съ -рски Лизачи.

Наглец...

Властта е до време, но последствията от глупави решения са трайни - тази мъдрост е на Гълъб Донев. В край сметка цялата сметка на тъпотиите на юристите завършили университет от бръшляновата лига парадиращи, че те са най - умните, а всички останали, които не с учили там са прости и глупави . Сега конституционни съд им го "тури" и доказа, че са некомпетентни и аматьори..

Заври се в миша дупка предател гнусен... дано те стигне проклятието на Слави, да имаш пари, а да нямаш живот!!!...

Вероятно ще ти се върне трикратно, а Гроздан да се радва на 10 внуци, до 100г възраст!

а на тебе е достатъчно само веднъж...