Арестуваха шестима за ДДС-измамите със захар

Шестима души са задържани при операция на ГДБОП и НАП срещу престъпна група, ощетила държавата с милиони от невнесени данъци и от пране на пари в бизнеса със захар. Сред тях е синът на Гриша Ганчев. Очаква се специализираната прокуратура да повдигне обвинения.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха шестима за ДДС-измамите със захар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оказва се, че не Гриша Ганчев издържа отборите на "Литекс", а държавата, т.е.- ние. И пак ние субсидираме автомобилния завод на китайците... Съвсем по комунистически! Само че Гриша Ганчев е по-разтропан от Огнян Дойнов...

Гришата да не е закъснял със вноската? То и със Златев беше така, затвориха, каквото затвориха, пък си плати и сега е сред топ данъкоплатците. Дадоха му даже и държавния резерв от горива да седи при него, та ако си платиш вноската, ще ти дадат на теб захарта да държиш.

Откъде толкова пари за зградите до КАТ София, то е ясно.

Е как ти не знаеш ли как са се ширнали нивята със захарно цвекло около Чернобил :-) Ей тия ни взеха съвсем за малоумни.

А боко цвъки и онази банкерка кога ще ги арестуват?

А ти кога ще се върнеш в заведението в Карлуково?

Откакто ти си там стана неприятно...

А защо не арестуваха Иван Иванов от Пазарджик и бившия кмет Джамов ,които също са в тази афера ????

ко прайм ся?

Хора нормални ли сте, защо вярвате на този ПР, тъй като едва ли ще излезе нещо от далаверите със захарта, се търси настройване на общественото мнение чрез предизвикване на първосигнални емоционални решения.Някой би ли ми обяснил къде в Чернобил се произвежда захар и коя е компанията, оперираща в този район.

Aбе каква е тая захар дето се произвежда в района на Чернобил? Това си е черен ПР отсвякъде за оправдаване на другите обвинения и са разчита на първосигнални реакции у хората... Ганчев от поне 5 години не е в бизнеса със сокове и Queen's отдавна е собственост на полския гигант в тоя бизнес "Тymbark" Toва е най-голямата компания за такива неща в Източна и Централна Европа и имат доста марки вкл. в България. Ганчев плащай и не се ослушвай , че изборите чукат на вратата...

към написаното преди това от мен за това че когато икономиката не върви и правителството Борисов не може да се справи вече три години с нея, за това че, все повече фирми едва кретат, безработицата е офиц. 13 % с тенденция да расте, започват много ПОКАЗНИ АКЦИИ. Част от този процес е вкарването на Ал. Петров в затвора. Ето вижте кои са виновни. Аз вашето Слънце се грижа за вас, но тук връгът ми пречи. Разбира се както при социализма за нето има и външен враг- кризата в Европа и САЩ. Ама тяхната криза е едно, нашата е бедност и безпомощност.

Икономика се прави от кадърни, можещи и НЕ мрънкащи. От тези , които мрънкат, че все някой им е виновен се става аутсаидер и беден.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТЕЛИНА ПРЕД СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД! ВИЖТЕ В ГУГЪЛ КАКЪВ УРОД Е ТРОВИЛ И УБИВАЛ ДЕЦАТА ВИ А СЕГА ВИ УПРАВЛЯВА! ГУГЪЛ - Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак. ЧЕТЕТЕ

АЗ СЕ ВКЛЮЧИХ ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2009Г ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ. УЧАСТВАХ И В ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ 2011. ЩЕ УЧАСТВАМ И ДОГОДИНА В ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ. ВИНАГИ ЩЕ УЧАСТВАМ ЗА ПОДКРЕПАТА НА НАЙ-ДОБРАТА ПАРТИЯ-ВИНАГИ СМЕ ПЕЧЕЛИЛИ И ВИНАГИ ЩЕ ПЕЧЕЛИМ. Ти си участвай в каквито си искаш групи и подкрепи. Това е твое право. Може да участваш и в митинга за Подкрепа на тютюнопушенето- това е също твое право. ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ!!!!

Какво ще сваляте бе, нещастници. Вие гащите сами не можете да си вдигнете.

Моя бивш работодател оперираше с 10-на фирми в неформален холдинг. Два-три пъти годишно тия фирми продават и купуват материални активи по между си - автопарк от над 100 коли, сграда, обзавеждане и пр. В счетоводството се менкат едни фактури, внасят се и теглят едни ДДС-та, а купуваното и продаваното си стои на едно място; :))))

кой е твоят работодател?

Нещо си се объркал. Ти като преместиш, сто лева от кухнята в спалнята или мебелите от апартамента ти във вилата ставаш ли по- богат?

не се наядоха тези комуноидни свини. Ще внасят захар с тежки метали. Не им стигнаха чувалите с пари от бкп и докато са живи ще мачкат хората. Нагли като путин, освободил бил света. Прави се на охапан за договорите между сталин и хитлер, за опреция "буря", за доставките на всякакви суровини за хитлериската военна машина. Бил ни освободил, кога по точно, когато 3 милиона руски войници по границите слагат оръжието в краката на немците. А сталин е малоумен убиец, ламтящ да завземе света. Путин е същият. И нашите червенюги са същите убийци

Грешиш, Сталин не е малоумен, а много умен и хитър убиец.

няма да коментирам този случай. Ще видим какво ще излезе. Ето при Нефтохим- много шум и после затишие и м/у другото че сложили уреди навсякъде. Усещането след това-нещо ни баламосаха. Ще КОМЕНТИРАМ ДРУГО. Прави впечатление, че когато ИКОНОМИЧЕСКИ тръгнем назад, а сега ситуацията е точно такава, започна УДАРНО да ни заливат с акции от този род. В НС има силен дебат за това, че нещата в икономиката и финасиите са твърди зле. По пътя на личните контакти, ни в клин ни в ръкава, е ИЗДЕЙСТВАНО едно ПОХВАЛНО писмо от МБФ за фискалната политика на ББ и Дянков. Не разбрахме-!!! обаче кой го е подписал???? Или канцеларията на МБФ го е съчинила по молба на Дянков и К.Георгиева. НЕСЕРИОЗНО. Единственото сериозно нещо сега е ИКОНОМИКАТА НИ. Но тя е в зъстой с тенденция на спад.

Икономика се прави от кадърни, можещи и не мрънкащи хора. От мрънкащи, на които все някой им е виновен се става аутсайдер и беден.

Накрая, от всички напъни на Дянков, ще има само много сироп - и баклава, най-вероятно. А дали пък целият тоя шум не е, за да не лъсне резилът и договорките покрай братя Галеви, които изчезнаха като през Бермудски триъгълник?!

Човека е бизнесмен - вкарва чернобилска захар за 7 милиона души, инвестира в 10 частни онко-клиники и влиза в бизнеса с онко лекарствата. Но не си е платил отчисленията в една банка, явно се е взел прекалено насериозно. Извода: Да си представим само какво ядем в момента.

ЯДЕМ САЛАМИ КОЛБАСО И ЛЕКИ И ПИЕМ СОКОВЕ КУИНС И ЗА ДЕСЕРТ МЛЯКО ПЪРШЕВИЦА

опитът две три години не те ли накара поне малко да мислиш преди да пишеш. Изчакай да видиш кое е истина от това което казва Цвятко шестте апартамента и кое ще се окаже информационнен заблуда.

Това е съдбата в тази полицейска второкласна държавица на онези, които не дават рушвети на кликата на ГЕРБ. Който не си плати, ще страда. Логиката на уличниците е такава. И на фашизоидите на "нова България". Страната се разпада.

аз мисля че триото боко ганчев стоичков не е случайно да му мисли симеон дянков да не развали дослука с боко кратуната

Седя и се чудя коя страна да взема щото стана така че "Борче Борисов се опитва да удави Ганьо Борчев" ... А всъщност и двамата са излишни :)

То не е заслуга на правителството ами на кризата - кладенеца взе да пресъхва, икономиката заглъхва, кредити никой не взима, консумацията и оборотите спаднаха, а паразитите (чиновниците, дедесарите, източвачите на бюджет и здравна каса, банкерите, политиците и т.н.) са по местата си, със стария си апетит и не желаят да намаляват темпото си на цоцане. Тоест наблюдаваме поведението на кърлежите когато кучето яко го е закъсало и почти не остава кръв за смукане...

В края на юли 2009 г. през "пощенската кутия" Яне Янев изскочиха няколко откровения. Първото, кръгът фирми около Ганчев ще бъде проверяван, второто, във футболния му бизнес има данни за пране на пари, и третото, в парламентарната комисия за конфликт на интереси (става въпрос за 41 НС) имало "достатъчно данни и постъпили няколко сигнала, свързани с установяване на незаконен монопол в областта на захарния бизнес". Обаче сега е 2012 г., вътрешният министър не е Мишо Миков, а Цветан Цветанов, за Ганчев работи едно от "рекламните" лица на ГЕРБ и приятел на премиера Христо Стоичков, а Яне Янев от критик се приближи доста до Тия-с-властта. Само мимоходом ще споменем завода за автомобили и спонсорството на националите по волейбол.

На показната акция на антимафиотите пред офисите на Гриша Ганчев може да се вържат само една определена група телевизионни зрители. Те ще ахнат вечерта и ще кажат: "Ах, как удря тази власт!" "Удри, бате, тяхната м...а!" ще извикат други и ще ударят с все сила по единственото място, дето смеят да ударят с все сила - масата вкъщи. Кой смее да прати бопаджиите на човек като Гриша Ганчев, от който ни една власт не е посмяла да свали благоволението си? Един от малцината, който от борец стана г-н Ганчев.

е това вече за захар от чернобил си струва и да ги тикнат доживот в затвора или да им дават всеки ден да хапват по 1 кг от нея!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Президентът Плевнелиев и американският посланик у нас Н. Пр. Дж. Уорлик ще бъдат на бизнес обиколка в САЩ от 14 до 18 май , като за целта ще се насърчава партньорството с американските инвеститори в областите на информационните технологии, енергийната ефективност и биотехнологиите . Ако някои от т. нар. бизнесмени у нас наистина са искали да внасят захар с наличие на тежки метали от Чернобил , то тогава какво повече да коментираме ?

Не съм сигурен, че в Чернобил някой сее захарна тръстика или захарно цвекло, така че има нещо недоизказано в тази информация, май е за заблуда на населението и писане на червени точки на закъсалото откъм доверие правителство!

Акция "Захар" да не стане после акция "Позор" защото тази канцерогена захар дето щяла да отива за сокчета е безкрайно обезпокоителна !!! Защото е редно да се зададат и следващите въпроси дали джуджето не ние тровило години наред с подобни боклуци и ако е така.Ние българите трябва да му обявим смъртна присъда с последващо реално изпълнение !!!!!!

Амин.

Има топки, ама нямя всичко е димка.Никой ли не вижда че ББ си разчиства стари сметки с конкуренти от мутренските си години.Някой да видя арестуван от СИК . Или тях само ги оправдават

ти пък как ги съзря тези неща. Ако имаш някакви данни защо не ходиш в полицията иначе всичко са димки.....нали?

Ти иди с такава информация за техни хора та да видиш!!!

аззз

ЗА СЕФТЕ СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА НЕЩА ПРИ БЪЛГАРСКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА, БРАВО НА СЕГАШНОТО, ИМА ТОПКИ...

националната сигурност е застрашена от комуноидните "бизнесмени". комунъгата е изрод, които може да продаде и собствената си маика. комунягите трябва да се изтребват като плаховете. комунияшкя бандит гриша ганчев обесен на националня стадион публично.

належащо е вавеждането на смартното наказание. тези изроди, които са вазнамерявали да внесат радиоактивна захар плачат за публично бесило. комунистическата мафя се самозабрави и ако даржавата не я озапти, ще се лее крав.

Все едно гледам 'Под Прикритие' новите серий :) Много се съмнявам че някой ще получи ефективна присъда обаче...

Я да поразсъждаваме малко трезво. Имали данни от ри години , но чак сега му дошло времето ??? Преди няколко седмици ключовият свидел по делото срещу Алексей Петров излезе с твърдението , че му е било поръчано убийството на Гриша Ганчев и се е срещнал с него за да го предупреди. Ганчев твърдо отрича да познава или да се е срещал някога с такъв човек и така обърка сметките на обвинението. Дали атаката сега е случайна ? Аз не вярвам на такова ниво да стават случайни неща. Голямата цел е конкурента на Б.Б. Алексей Петров и всички сили са впрегнати да бъде тикнат в затвора преди изборите догодина... Двамата са двете лица на една и съща монета само дето единият в момента е овластен и е начело на държавата . Колко от вас са чукали 20 г. мадама спечелила през това време едни 150-200 млн. и нищо не знаят за нейния бизнес просто , щото ей тъй не им влизало в работата ... Айде стига смешки. Всички са до гуша в лайната , но просто отвреме-навреме някой подава малко глава и почва да натиска другите надолу в кенефа...

Много криминалета четеш!

винаги сам смятал че ако в италя има мафя то в булгаристан мафята си има дарява

наи големите злоупотреби с резерва са ставали благодарение на валерии томов сега член на борда на директорите на летище софя

че е готов цяла една дьржава да изтрови ,само и само да се налапа джуджето мрьсно!!!

Откога в Украйна се произвежда захар ??? П.С. Поне от 4 години бившия завод за сокове Queens е собственост на полския гигант "Тимбарк " . Може да проверите кои са те в Google. Идват избори и трябва да си внесе вноската , както го е правил винаги досега ;-))) Нищо ново...някой помни ли какво стана с Лукойл ...имаше там нещо за контрабанда , за невнесени акцизи , за затваряне на завода... А какво става с най-големия контрабандист на спирт Миню Стайков ??? Кучетата си лаят , керванът си върви...

Украйна и захар. И да идва захаар от Украйна тя не е украинска. За съжеление хората вяврат на телевизора, вместо да мислят и да помнят. А Гришата явно е спрял да си плаща и затова го натискат. Просто не е първият на който му се случват такива неща.

anior

Предлагам наказание- да им сервират чернобилската захар на тях и семействата им да и си я изпапкат!

В момента си записвам, колко неща се случват ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ от 22 г. насам... Ще предложа това твърде интересно четиво на КОМУНОИДНИТЕ ДРАСКАЧИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! А също и когато след изборите започне неистовото квичене, че са манипулирани и купени от ГЕРБ. Ако има кой да квичи, де! Че както го е подкарала КОМУНОИДНАТА ПАСМИНА, може Борисов да го докара до КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! Дали ще се намери нормален ЧОВЕК да гласува за КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ? Май техни гласоподаватели остават клиентелата, деменциралите пенсионери и мазохистите с диагноза... В тая група причислявам и безпросветния електорат на ДПС-то...

дано,като няма кои друг да ги накаже......

за какво говорим изобщо....безобразия и безнаказаност -това е!!!!

деер

Захар или сол? Всичко се топи от водата! А държавата одобрява кражбата и плаща наново и отново! Проверете и се уверете 23 години мафията си има държава!

Я да видим сега дали някои ще влезе в затвора или пак само условни присъди ще има. 200 мил. са това, тунел под Шипка и нов мост на Дунав ще направят. Много се съмнявам обаче, не съм чул някой да е върнал ДДС пари обратно:)

Ей, големи гадове! Изтровиха народа. Дано поне ония от горе да ги накаже!