Грипна епидемия и в Стара Загора от 17 януари, учениците излизат във ваканция

От следващия вторник маските в аптеки, оптики, здравни заведения и в градския транспорт стават задължителни

Обратно в новината

Коментари - Грипна епидемия и в Стара Загора от 17 януари, учениците излизат във ваканция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я чакайте малко! мая нямали да гори маски пред министерски съвет? а фатмака няма ли да размаха юмруче и да поведе народа срещу узорпаторите на властта?

Зеленият сертифищат е подготвян още от 2018г. Това да ви говори нещо?

Предполагам няма как да се угоди на всички, но това , че разрешоха на всяка област да прави каквото си иска е много грешен подход! Ситуацията на всякъде е почти еднаква. Разликите идвта от това кой кака мери и какво му е изгодно, Затова, по-подгодящи са централните репения. А и накрая от учениците се иска да покрият едни и същи учеби поланове и да се явят на едни и същи матури и НВО по едно и също време.. На този фон - едни учат присъствено, втори онлайн, трети са във ваканция и то в съвсем различн тайминг.

Този тип национално предателство с маските, трябва да се наказва с необходимата тежест! До преди години, пишеше и беше правилно, здрави хора да не носят маска! Срам за цялата здравна система! Помнете и записвайте имената на агресорите, някой ден държавата, на чело с демократично избраният осовободител, ще смаже агресорите! Конституцията и човешките права и свободи, трябва да са над някакви си частни организации като СЗО и други такива. Целта им е да ни вкарат в дългова криза и да ни поробят, нас и децата ни! Борбата не е за ковид/грип, тя е за свобода!

Много им ареса налагането на маски на психопатите.

Точно така!