Медик: Сега сме в пика на усложнения от грипа

Вътрешното отделение на болницата в Благоевград е препълнено с хора с усложнения след грипа.

Обратно в новината

Коментари - Медик: Сега сме в пика на усложнения от грипа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак стресират хората, за да обслужват фарма мафията. Ние сме първи по харчене за лекарства в света. Но в над 70% от случаите без никаква нужда.

При соца лекарите следяха точно за тези усложнения на грипа и затова беше абсурд да умреш от пневмония както е масово сега и в сащ. Сега си плащаш и пак не получаваш нужните грижи, оказва се че не сме си платили за рентгенова снимка, ми да увеличим още вноските в тази бездънна яма здравната каса. Иншурънса в сащ и подлогите в бг искат хората да слагат ваксина, която уж те спасява от грип,а оттам пневмония, което не работи, единствено налива милиарди на гейтс който държи бизнеса с ваксините.

Не помня през Соца да е имало грип,а ходех на градина и училище ,и би трябвало да съм имал слаб имунитет,никой от съуениците ми не бил болен от грип. Настики може,но грип по Соца нямаше.

Безразсъдното правене на рентгенови снимки е като безразсъдното приемана на антибиотици. Всичко трябва си има мярка. Затова има лекари, това е тяхна преценка.

какво значи безразсъдно бе според здравната каса, днес здравната каса(икономисти) преценя как да се лекува човек, а не доктора, затова от най елементарни настинки си заминават и деца и млади, докато не се разкара здравната каса няма да има здраве за никой колкото и да плащаме, вместо да се учат от соца те взимат от сащ абсурдното здравеопазване.

Мое мнение - по времето на Соца , при грипна епидемия Лекарите веднага правеха снимка на белия дроб - рентген . Днес Личните Лекари само треперят как да си вземат Трите Лева и нямат необходимото Образование за да Диагностират Пневмония , за Рак или Диабет няма как .

някой умен чиновник им е поставил ограничение, колко ренгенови снимки има право да пусне? От джоба си ли да извади пари, че да плати на всички?