Грета Тунберг се оттегля от екоактивизма, започва да учи

„Липсата на познания (за климата) от страна на някои от най-влиятелните хора на планетата е шокиращ”, заяви тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин ще използва ядрено оръжия тази ми говори за пролет - есен..ха.ха

Психопатно леке

Липсата на познания от страна на Грета по отношение на възможните енергийни източници, с които да се захранят потребностите на 7-8 милиарда души е шокиращ!

Сорос изръси 126 млн. само за междинните избори в САЩ. Не е случайно, че в скорошно интервю Грета каза, че била комунистка. Не са останали кинти за нея и веднага тръгна да преразпределя богатството за гладните маси.

Това дете е болно, има нужда от специализирана помощ. Личи му и по държанието, и по изражението на лицето. Някои хора обаче изкараха милиони на гъра и. И, точно Гретчето, дето е необразована и неука да ми говори за липса на познание..... някак не ми се вързва.

Енергийната ти нужда е от около 2-3 килокалории на ден, ама понеже най-вероятно не ставаш от компа можеш да минеш с 1500, което са 15 филии хляб. И за компа още 4 киловатчаса на ден и си готов. Дотук айде 10 киловатчаса на ден и 15 филии хляб и си готов

Браво

Време беше това болно момиче да прави това което трябва. Целия свят видя, че е на светлинни години от Сузуки Северн и делата които тя прави.

Грета е като Украйна...или по скоро Украйна е като Грета. Кат те хванат западните поръчкови медии и могът от да издигнат глупака в гений а простака в учен с Нобелова награда.

Няма по- ярко доказателство от тая.. за това, че светът се побърка в последните години! Щяла да учи, моля ви се, а до вчера менторстваше и размахваше пръст..!? Пълна лудница..!

на тая Газпром и плаща да ползваме руска газ да запазим планетата..ха.ха

Българския еквивалент Про100 Киро да последва примера.

Не знам дали ще е учи но да иде да се ЛЕКУВА е най добре.

Вдигай си путката нанякъде и си живей живота , моме!. Толкова мангали си имате по вашия край един ли не те сайдиса , ма?

След зиматЪ идва пролет и Фчеличките опрашват младите дръФчета

Ще и дойде акъла в главата . Трябва да се търси баланса

Крайно време беше да ходи да учи, да се скрие малко и да спре да тероризира света със злобното си личице! Имаше един турбофолк "Ръ-гъ-дъ-дъ-гъ-дъ-дъ-гъ-дъ-дъ абе ме моа се запра!" Та и тя така!

Ма той уж преучил в Харвард , ха , ха . Голям олигофрен се оказа

Бях се затъжил за това идиотче

Според мен някой яко натрупа пачки покрай това психично болно момиче. Лансираха я все едно че е Майка Тереза, разхождаха я на каишка да държи речи по цял свят и сега вече, понеже стана на 19 и се води пълнолетна, я оставят да прави каквото си иска . Не знам дали този "някой" е от семейството и, но предполагам един ден като порастне още малко и ако и дойде акълът в главата и тя ще вземе като Бритни Спиърс да разказва как са я държали под ключ и е нямала право да прави нищо без съгласието на еди кой си..

haah това малко курве ми говори за липса на знания на 16 обикаляше на ляво на дясно да обяснява неща от които хал хабер си няма .. но пък има чувства за тях...

Това момиче със здравословни проблеми го използваха да отвлича вниманието на младите от социалните проблеми , а сега вече не е нужна и й платено. На мода сега са екоактивистите, които извършват хулигански постъпки като заливане на картини на велики художници напр. И това движение има за цел да отвлича вниманието на младите от тежките социални проблеми!

А ,грозното шведско идиотче щяло и да почва да учи.

Е па крайно време е !

Сърбежите са по силни от екологията .

Кво шъ учи сега -как се прави водород от пръдня ли?

Крайно време беше! И да се лекува - също!

Ами време й е да си намери и кожен чеп.

Малелеееее . Кой нормален учител ще иска да преподава на тоя изрод бе ?

Абе плаши ме това дете.

Бахти досадната пикла. Дано не се показва повече.

Ами време и е дс учи и да се лекува-родителите и дядо и сиоправиха финансите,а зелените лапнишарани да си търсят нов лидер.V Green peace има достойни последователи- кои с голи цици кок с голи вагини ще преборят еко катастрофите

Не може да прескача етапите, тя е на ниво II група на детската градина. Засега да и дават само да подрежда кубчета с картинки на кучета и котки, за останалото има време, може би след 25 години да мине в първи клас...

ни е дубре добичето

Не и трябва да учи на туй моме, а един дебел и корав чеп, да опрай нещата. Щото я има я няма 20 а може да бъде използвана за еталон на най-недоклатената и озлобена лелка в северното полукълбо - така си изглежда момета. Дебел, крив и корав - това е лекарството за нея. Никво учене.

След ковид и войната, киселото дете не е интересно:)))

И накрая дебилното се оказа и неграмотно.

просто се насмука, осигури си и внуците, ако стигне до тях, и се "дава път на младите".

Да дойде в България. При нас места бол. Лесно се завършва. За изпитите ще и правим отстъпки.

Много интересно защо точно когато демократичните и зелени задпани държави почнаха да събарят вятърни централи и да рестартират ТЕЦове! Няма ли пак да излезе пред ООН да размаха пръст как смеят, или когато го правят "демократично", тогава няма нужда от екоактивизъм?

Крайно време беше и малко да се образова.

Едно ми чендо на тати, оти ни предаде, керко?.... :)

Грета Тунберг...... Категория - "тоалетна хартия"...... Употребиха я и..... за нея "до там"...!?

Горките преподаватели, където и да отиде тази твар, няма да им е лесно !

Що ма Гретел, наака ли се, таман почна кризата

Браво за снимката, просто е перфектна!

Хубу, ама преди това да си вземе млякото.

Ти да видиш новина.Едно завършено идиотче мисли да учи!

Това сбъркано аутистче може само да учи за най-древната професия.

Или?