Граждански арест след като пиян шофьор дрифтира край училище

Свидетелите на случилото се решили да предприемат действия до идването на органите на реда

Обратно в новината

Коментари - Граждански арест след като пиян шофьор дрифтира край училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путинист !

Те обичат хРомите,,,защото им дават дупе

Ко се чудите?

А пък по този факт: " Той е бил с близо 2,8 промила алкохол в кръвта. " Трябвало е за му наврат една тръба цол и половина в ауспуха, да му изправи шарденя и да знае - алкохолът идва с болка.

... като след това водачът се забил в уличен стълб. Те затова са били ербап да го "арестуват". Иначе едва ли са щели да предприемат такива действия. Лично аз бих пледирал лишаване от книжка и конфискация на барутарника. При втори такъв случай на същия гъз, щото това не е лице, директно от 5 до 10г затвор без право на обжалване.

Браво на нашто момче, колата на снимката даже не е с задно ама нашия легенда....пързаля всичко. Децата сигурно са се накефили преди всичко да завърши в стълба.

Като се нацепиш с 3 промила и вкараш задна и подадеш мръсна газ... е те в този момент колата става със "задно зацепване". Недостатък е само липсата на чистачки на задното стъкло.

На 3 промила тоя недостатък е пренебрежим, па да ти кажем.

какво трябва да се направи, но управляващите не позволяват да се направи.

Трябва да се въведе и граждански тупаник, освен арест.

те на такива пияници, трябва да им вкарват още алкохол докато умрат !

Чиста непредпазливост

... съчетана с непреднамереност, наглост, необузданост, неадекватност, ненормалност, немарливост, неграмотност... и неманикойнавторияетажност Като горното изисква бойдоспукваемост!