Хванаха застрахователи в нарушения

Комисията за финансов надзор е установила нарушения при сключването на "Гражданска отговорност", съобщиха от комисията.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха застрахователи в нарушения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кое ни е наред,та и застраховането,особено по отношение на кадрите работещи в многобройните застрахователни компании,събрани от кол и въже само с единствена цел да пълнят портфейла на компанията,без право да защитават интереса на клиентите си.нашенска работа,не е важен клиента,важното е че падат добри пари.

ЗАСТРАХОВАТЕЛИ НЕ ПЛАЩАТ ПО ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ И СТОТИНКА И ПОСЛЕ НИЩО!

Прав си всички са мошеници.

Хитруващите компании и по - скоро техните посредници всяка година са едни и същи, а най-често прегрешилите са УНИКА,ИНТЕРАМЕРИКАН,ДЗИ и Армеец.Подреждам ги в класация,която е на база полиците които най-често съм срещал.Да не говорим,че влекач дойде с полица като за товарен до 10тона.

забравяш БЪЛГАРСКИ ИМОТИ !

От такива застъпници като теб сме на този хал. А вместо да ръсиш мозък, вземи и се замисли дали е редно да имаш печалби от по 200-300 % и то в сфера, където клиента е задължен по закон да ти е клиент (на теб или на още 2-3 като теб) !

Ал

Цените наистина са твърде надути: За миналата година постъпленията от премиите по ГО са 440 млн лева, а раздадените обезщетения само 208 млн. Така че застраховките ГО бяха надути (преди увеличенията от преди месец) поне двойно. Сега е тройно!

далаверата е двустранна,давам ти за да ми дадеш,поработете в застраховането и това ще научите най-напред,ства дума за работешите в компаниите,но то опира и до самите компании,които по ред причини считат тези далавери за вътршни проблеми и в повече от случаите ръководствата покриват далавераджиите,като веригите в митниците.

сетила се мара,та това си е практика на антидатиране във всички видове застрахователни продукти,защо комисията не сочи имената на застрахователите далавераджии, време е за пълен преглед и пресяване на застрахователите,почтенност, ценз и лиценз,но първо трябва да се тръгне от комисията.

сетила се мара,та това си е практика на антидатиране във всички видове застрахователни продукти,защо комисията не сочи имената на застрахователите далавераджии, време е за пълен преглед и пресяване на застрахователите,почтенност, ценз и лиценз,но първо трябва да се тръгне от комисията.

Имената !(на тези пишман не-знам-какви-си компании, които `достойно` продължават `геройствата` довели до официалното вписване на този `наш` бизнес в черния регистър на Световната Асоциация на Застрахователните Агенции )

АНТИДАТИРАНЕТО СЕ ПРАВИ ПОРАДИ ДВЕ ПРИЧИНИ - КОГАТО ИМА ЩЕТА ,А ГО Е ИЗТЕКЛА И ЗАРАДИ ЦЕНИТЕ ДО 23.12 СА БИЛИ НА НИСКИ ЦЕНИ ,А СЛЕД ТОВА ГИ ПОВИШАВАТ ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ

Като гледам с какви цени изскочиха тази година направо съм потресен. С удоволствие бих разгледал сметките на актюерите, но никой не би ги дал.

А какво стана с идеята, шофьорите без нарушения с десетилетия да получат някакъв бонус, или тихом-мълком заглъхна така, че не е в изгода някому? Ах, вие сладури и родолюбци такива от многобройните загрижени за нашето здраве и живот компании...

Те рекламират 30% от гражданската за златен талон, но като отидох, любезно ми обясниха, че важало само до 15-ти ноември! Естествено, рекламите им още висят, но пък срок никъде не е упоменат...

Що за глупост? Кой застраховател има интерес от полица с предходна дата? Стига сте си измисляли тъпи новини.

Застрахователната полица е двустранен договор!!! Т.е. ако застрахователя няма полза от сключване на застраховката с по-ранна дата, то застрахования може да "спечели". Пример: на 23.12.2010г. правиш ПТП по твоя вина. Идва КАТ, но проверката установява, че нямаш сключена ГО. "Емиии....забравил съм я вкъщи." Отиваш, сключваш ГО със задна дата и.... натам се сещай сам/а.

Нали имаш стикер на стъклото бе как ще го забравиш вкъщи ? На стикера има месец и година на изтичане на гражданската.

Най-масираната корупция в България се реализира от застрахователните дружества под егидата на КФН. Ефекта от тази корупция е прилично забогатяване на председателя на КФН. Пред вид слабата квалификация на председателя,склонността към престъпления на този председател и умението на застрахователите да правят картелни споразумения прескачайки както си искат заспалите мухльовци от КФН товари излишно всички граждани. Ефекта е : По-високи застраховки (по-високи четири пъти от допустимото); Реализиране на огромни печалби,които дебалансират икономиката; Резултат от това е поддържане на постоянна икономическа криза в държавата; И,като завършек на престъпната схема е износа на капитали - за 2010г. сумата е 1млрд и 400млн, което застрашава националната сигурност, ощетява здравеопазването и хиляди хора умират заради застрахователите. На фона на това премиера се радва,че от Европа са му пуснали 200млн. И освен всичко това застрахователите държейки българите в постоянна криза , ако не намалят мин. 4пъти застраховките, съществува риск България не само да не влезе в Шенген,но и да бъде изгонена от Евросъюза! ! !