Гръцкият премиер с непряко предупреждение към Турция

Историята ни учи, че който нарушава границите, накрая бива наказан, заяви Кириакос Мицотакис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така трябва да се говори на самозабравилия се ислямист Ердоган той трябва да е наясно че милионната му армия няма да победи високите технологии които имат гърците,и имперските щения на такива като Ердоган са престъпни и трябва да бъдат осъдени навреме и тряба ясно да му се напомни какво се случва с империите които са владеели балканите и сев.африка,накрая се сгромолясват.че срещу половината свят не можеш да се бориш и да победиш това трябва да му се набие в гла ата на Путин и ердоган

Смешник какви високи технологии имат гърците? Турците имат много мощен военно промишлен комплекс и произвеждат оръжия за които гърците само могат да мечтаят и голяма част от оръжията се използват срещу кюрдските терористи в Сирия и Ирак, във войната в Нагорни Карабах в Либия и за това купувачите на турски дронове чакат на опашка!

До оня мангал де то ги нарича мангал от теп по голям мангал имали ве боклук

Нека се изтепат мангалите. Баш ме боли фара и за едните и за другите.

Я си товрои картата /където и да си/ и веж дали нямаме граници и с двете държави. Преди години имах костенурка. Беше по-умна от теб.

за пред пресата на Турция, да си умре човек от смях! Що не се изрепчи на Столтенберг, който скоро заяви, че Турция е допринесла толкова много за НАТО, че е ценен член, от всички страни в НАТО? Значи, и ГР я цени, и то много, какво рита?

Гръцкият премиер бърка - вече няма световен ред и закони, а правила. Тези на Щатите. Щом те нарушават граници и печелят от това, кое пречи на други да го правят? Стига да имаш топки и възможности, разбира се. С гол гъз таралежи не се мачкат :)

Никой ли в нашата държава не разбра че трябва да имаме наборна армия . Две неща трябват на държавата-наборна армия-тоест задължителна военна служба освен разбира се и професионалните военни и високо образование от там трябва да се започне. Защо всички страни около нас са въвели задължителната военна служба а нашите политикани не

И кого точно ще набираш? От 50 хиляди родени деца на година 50% са момичета, а от 25 х. момчета половината са от малцинствата, повечето неграмотни. Икаква армия ще получиш? За две години макс. 50000 за всички родове войски.

Започни да мислиш със собствената си глава! Наборната служба няма за цел да подготви войска за сегашния момент. Тя подготвя мобилизационния резерв на държавата. Не е измислено вчера или оня ден. Питай у вас прадядовците ти в казармата ли са били, като са ги мобилизирали за ПСВ, примерно. И питай как са отишли - дали са се крили, или са тръгнали като истински мъже...

години да изкара сина ти в казармата. Като те викнат запас през зимата - болничен ли?

натовски държави

бързо управляеми ракети? Другите бавно управляеми ли са?

Направо неуправляеми. Иначе какво правят вече 50 ли колко години нарушаване на гръцката, а вече и ЕС границата, а ? Какво?