Гръцкият премиер проговори турски и независимо от противоречията окуражи Анкара

Атина: Гръцкото правителство иска да покаже,, че в условия на хуманитарна криза различията остават настрана

Обратно в новината

Коментари - Гръцкият премиер проговори турски и независимо от противоречията окуражи Анкара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва ли да се случват такива неща, за да разберем, че съседите трябва да си помагат? А не някакви самозвани лидери да насъскват хората и да сеят омраза?

Само Путин и рашистите не разбират от човечност, не ги е треснало където боли, а към украинците нямат никакво състрадание избира десетки хиляди граждани и много повече невинни млади момчета на фронта. Но Бог вижда...

Питаме от една баня тука!

Ашкоолсум, бе аркадаш! Ама Чорапа знае само руzzzки ...

Да не искате да дойде Зеленит чорап и да ви набие як военновъздушен шут в щоколадовия двор?

Турция е агресивна и нагла държава, която гледа с нескриван апетит към земите на България! Нейната войска изобщо не участва в операциите по търсенето на загинали и в логистиката!

След Освобождението ни и неуспешния опит на Русия да ни превърне в тяхна губерния, Турция е единствената държава от балканските, която се е държала коректно към нас.

Елла, малака. Евала на византийците.

Ще дойде ден, в който всички управляващи ще се сетят, че нямаме резервна планета и ще отпаднат споровете и противоречията. Дано да не е станало прекалено късно.

Сега и онзи надут пуяк Ердоган, който заплашваше да унищожи Гърция, Армения, Сирия и Китай, нека и той да проговори гръцки!

Гръцката нациолна телевизия - ERT, започна новините си с видео от засегнатите места от катастрофалното земетресение в Турция и с една хубава, турска народна песен, която гласи: " Любовта ми към теб, обявих на целият свят..."

Това са гърците и българите!!! Помагат! А къде сте вие циганите , пак се криете!

И аз се зарадвах че сме втори по помощ след азъибарджан, така Ердоган обещава да не е прави автономна област в кърджали в следващите 20 години.

Не бой се, след денацификацията на Московията и ликвидирането на Путлер, Турция ще си вземе някои от Педеросските територии по Източното Черноморие, така че хич няма да и е до Кърджали.

Скоро и сеирки ще правите на Ердоган

"Достъпът до пощата на Dir.bg е временно затруднен. Техническият ни екип работи за отстраняване на проблем." Ама дир.ру и поща имали, брех..

Гърците са турци които се правят на италианци

Ами доста от тях са заради преселението от Малаазия по време на войните.Имат много евреи също така.Музиката им също има доста ориенталски елементи.Само около Солун са по белички заради българската история.Иначе не са лоши хора.

така трябва, нито с китайци, нито с мериканци сме съседи