Атина обвини Фейсбук в цензура, след като блокира страница с пост за нацистко клане на остров Крит

Еврокомисарят за сигурността Джулиан Кинг е заявил, че това е много сериозен инцидент, който незабавно ще бъде разследван

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тогава за съпротива бяха разстреляни 180 жители на селото, а техните домове бяха разрушени." И вие, "журналистите" от дира, сигурно също бяхте там и три дена ядохте, пихте и се веселихте. Неграмотници! Така както сте го написали излиза, че сте били свидетели на събитията. В трети клас се учи, че за неща, на които не си бил свидетел се използва минало неопределено време - били са разстреляни, домовете са били разрушени. Ама и вие сте едни професионалисти, също като тия дето са ви правили смотания нов дизайн.

Гръцка пасмина. Кой най накрая ще повдигне въпросът за гръцките кланета в беломорска Тракия и егейска Македония

Ами повдигни ги де! Фейса е достъпен и у нас.

Дизайнът наистина е по-лош от стария. И ми се струва, че преди правеха по-малко грешки, но не съм съвсем сигурен. Но че сега грешките с граматиката са много е безспорно.

Пичове, свиквайте. Бъдещото глобално общество ще е като в антиутопичен фантастичен филм/роман - всички ще сме роби на световните корпорации - 10-12 на брой, които контролират всичко в живата на хората. ХРАНА, КОМУНИКАЦИИ, ОБРАЗОВАНИЕ, ЗАТВОРИ, и още 5-6 важни неща, без които човек не може да живее. А вие си бленувайте за либералната демокрация Просто не усещате как под етикета за "глобализация" ви вкарват в капана на новия тоталитаризъм, пред който комунизма ще ви изглежда като "детска градина"..

това е обща тенденция в медиите. Общ упадък. Щото вече медиите не се правят от журналисти, а от служители по пиар и пропаганда. Те изпълняват поръчки - тоест не трябват образовани и умни кадри, а изпълнителни и послушни. Нали схващаш разликата? Тя не е само въпрос на IQ

Статията не е за Гърция, а за Фейсбук. Дано разбираш тънката разлика. Същият Фейсбук е продал данни на едни британци, дето манипулирали изборите в САЩ за президент. Тогава ти каза ли: А бе англосанксонска пасмина! Кой ще повдигне въпроса за Опиумните войни, когато избихте милиони китайци?

лъжливи комунистически свине, помним концлагерите в БГ, а ГУЛАГ и сега го има , казват се трудови лагери, да мълчите и децата ви са там ей Курнелийо стига дава рубли и твоят е там в САЩ

Тогава ще разберете какво е тотална цензура. Няма да можете да вземете никакво решение сами! вече в Сев.Европа ви вземат децата и нямате право да протестирате дори. да напомня, че там започна сексуалната революция, който после бе възприета от целия запад. Там се родиха и правата на гейовете. Това е нещо като полигон - изпробват нещо и го "пускат" за всички после. Ще си имате вградени чипове за следене - вече ги слагат на кучетата и децата, уж за да не се изгубят. Ще си имате електронна следа в мрежата, камерите вече ги има, лицево разпознаване (има го вече)... пълен КОНТРОЛ.

Изключително ми е интересно как автора на тази статия има наглостта да се нарича журналист?! Цитирам „ за клането в село Канданос на Крит, извършено от нацистите на 2 юни 1941 г. Тогава за съпротива бяха разстреляни 180 жители на селото...” Изклани ли са или са разстреляни? Радактори нямате ли, след като очевидно журналисти нямате?!

И на мен три пъти досега са ми спирали достъпа за статии и снимки за нацистките зверства в Украйна - през ВОВ и сега! Писах им възражения, карах се с тях, питах ги патетично дали подкрепят националистическите движения, шествия с факли и насилието, убийствата на мирни жители от някогашните и от техните днешни последователи - и ми пуснаха пак профила, но иначе - нищо, нито извинения, нито промяна на подлата им политика! един нацист да се оплаче, че твоят пост му нарушавал душевната хармония - и край, ти си блокиран, а той не е! И продължава да бълва омраза, националистически лозунги и простотии! Западното лицемерие и двойните стандарти се вихрят във всички мрежи!

Скоро целият свят ще живее по правилата на Фейсбук ако продължава така. Хора осъзнайте се и заличете клюкарника от зоната си на интерес

И новите он-лайн редактиращи програми имат "заслуга"! Едно време редакторът беше човек, който разбираше смисъла на написаното, а сега гледат само дали буквите съответстват на някоя дума в масива, с който работят, а че смисълът е друг и думата не пасва на контекста - това ел. редактор не го схваща ... И се получават глупости, ама кой ти гледа - нали гонят обеми, рейтинги и реклами, какво тук значи някакъв си смисъл, и една/пет думи в текст от 600-1200 думи?!

Е, днес вече ни уведомихте че Фейсбук се изхранва с политическа реклама... а сега допълвате че и цензурата не им е чужда;)

Вий пък ляволибералните сте толкова либерални, че друго мнение освен вашето не приемате. Комуняги смотани

Нормално за американски сайт . Те освен историята на "великата " си държава друго не признават. Историята и културата на човечеството за тях е без значение , над всичко това трябва да се извисява раиран задник със звезди !

Това нещо не беше ли интернет мрежата в която всеки доброволно си показваше голотиите, а спецслужбите, особено на една държава чиито ареал на сигурност е целия свят, ползват тази мрежа за да набират (или целенасочено да поднасят изгодна за тях) информация за всеки който не играе "по правилата" и се опитва да бъде нещо повече от това, което са му разрешили, а именно разказващ за себе си и семейството си глупав индивид който трябва да слуша и изпълнява това, което е в изгода на управляващите, а не да дава мнения или (не дай си боже) да се опитва да прокарва идеи или да отстоява граждански или чисто човешки позиции!

какво беше - клане, масов разстрел или зверски убийства извършвани и по най-примитивен начин?! Ами атомните бомбардировки на американците над японските градове какво са, според теб?! Та точно на какво се основаваш когато възразяваш, защото има общоразбираем изрази "клане" или "кървав погром" за всяко масово убийство на цивилни граждани?!