България влиза в Европейска гранична и брегова служба

България ще бъде включена в новата Европейската гранична и брегова служба, въпреки че страната не е част от Шенгенското пространство.

Обратно в новината

Коментари - България влиза в Европейска гранична и брегова служба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

създаването на тази единна европейска брегова и гранична служба след като страните ни се напълниха с всякакви иднивиди за които в страните им и на произход или предишно пребиваване никой ги няма за нищо и ни ги харизват точно по нашата поговорка "на ти боже това що за мене не може". Принципно погледнато такава единна гранична и брегова система трябваше да има още от създаването на ЕС!!!

Какво значи това?Да се вкарват безпрепядствено добитъците в европа или да се връщат обратно.

Ако т.н.брегова охрана на ЕС върши това ,което в Италия, т.е. да вкарва безпрепятствено бежанците ,хич не я щем Искаме си наши войски, под наше командване

И КАТА ВЛИЗА КАКВО ОТ ТУЙ....ЩЕ ИСКАТ И ОТ НАС ДА РАЗДАВАМЕ ЖЪЛТИ ЖИЛЕТКИ И МИН.ВОДА НА НАТРАПНИЦИТЕ ..И ДАГИ ПОСРЕЩАМЕ С ХЛЯБ И СОЛ ТАКА ЛИ ???..ЕБ.....ТИ ОТБРАНАТА....

ГРАНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПАЗИМ ЗАРАДИ НАС , А ШЕНГЕН НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА !!!!!

ТАЗИ ПОРЕДНА ГОЛЯМА ГЛУПОСТ Е ...ПОРЕДНИЯТ ОТКАЗ ОТ ДЪРЖАВЕН СУВЕРЕНИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ! В полза на умиращия ЕС!...Как става така, че такъв жизненоважен държавен въпрос, касаещ отбраната, независимостта и опазване на държавната граница на страната ни се решава от някакви си платени агенти-евродепутати, без решение на Народното събрание?!! Както се казва: Това, което сам си направиш, никой друг не може да ти направи!Същото се случи и със закриването на 3 и 4 блокове на АЕЦ Козлодуй, с разпродажбата и ликвидацията на българската работеща индустрия и селско стопанство, унищожаването на българската армия, с отказа от стратегически геоплитически мегапроекти!!! Накои продължават опасно да си играят с огъня, а цял народ седи и гледа! До кога безнаказано!!!

КапитализЪма го умирахме 45г,сега ША умираме ЕС защото така ни наредиха от Никола Мирчев да пишем.....простотията и суетата не познават граници и ако някой се надява бившите зомбирани селяци да станат нормални хора много се заблуждава....само природата е тази която ще затрие тази чума на 20-ти век!!!!

Председателят на ЕС Доналд Туск: "Призракът на разпадането преследва Европа...Лидерите на ЕС, които подкрепят утопични "илюзии" за обединена Европа, са загубили контакта с народите си и рискуват да загубят надпреварата с евроскептичните популисти, решени да разрушат съюза...Обхванати от идеята за незабавна и пълна интеграция, не успяхме да забележим, че обикновените хора, гражданите на Европа, не споделят нашия евроентусиазъм"...Това изказване на Председателя на ЕС соросоидните ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ като теб са го пропуснали!!!

От цяла Европа само на Балканите има бариери и КПП-та.

нека има!

Може би защото само на Балканите има съседни мюсулмански страни с агресивна външна политика.

тои казва че ми е приятел обаче е агенция за синини върху безплодното ми тяло

само какъв мръсен -(неправилно образуван)- фронт е създаден и чиня отговорност е този

Дали трябва да си толкоз тъп за да се хвалиш с това толкова логично нещо след като си крайна граница на еврогейския??? А тоя шенген май вече е като мухлясала дъвка след като се вижда реалността каква е и кой ума интерес от нея

"В случай на нужда, силите на Фронтекс ще бъдат ЗАДЪЛЖЕНИ да ни окажат помощ" Е, сЯ, ква опорна точка да измисля..?! Оу, сетих се! "Ние ще се справим сами, защо ни е безплатна помощ от някакви гнили европейски сили - колко са 2 милиона бежанци в Турция, ще ги избием до крак, ама един няма да пуснем!"

А ако Турците ни нападнат... Как Фронтекс ще защити нашите интереси от съюзниците си...

В новата ни история България е нападала Турция два пъти. Турция не е нападала България. Ако, недай си Боже, се случи, то единственото, което ни пази са силните руски интереси в региона и все пак, членството ни в НАТО. И тъй като говорим за хипотетични ситуации - ами ако ни нападне Германия? Или остров Тамбукту? Ама истината е, че който и да ни нападне, ще ни прегази без да разбере.

толкова кухи като угрофините, които неколко пъти в новата история пробват да влязат въоръжени.

Куха лейко,кога отвратителния те е защитил от нещо? Всичко,което прави ЕС се прави без да се интересуват от мнението и интересите на хората. Диктатура.

Мдам, помня как от СССР живо се вълнуваха от нашето мнение и интереси ;)) Като отидеше Тато в Москва, Брежнев първо го питаше за нашите интереси ;))

Ще разчитаме на чужденци да ни пазят границите? Абе вие нормални ли сте?

Не. По това се познават диктаторите, не изглеждат нормални.

България ще влезе в Шентген, чак когато от Европа видят, че българите са способни да изберат орговорни и смели политически лидери, тоест когато БСП състави самостоятелно правителство. По-рано дори чудо не може да ни вкара вътре. След всичко сторено от Бойко Борисов в Европа са загубили доверие към България.

съгласна съм но за съжаление са малко културните и мъдри хора, които разсъждават така

Нали БОКО измаза граничния пункт... Никой вече не му го споменава...

Освен БСП да за на власт трябва и Пеевски да е Шеф на ДАНС ! 100 % Шенген !

За какво ти е Шенген? Сега поне западните орки терористи влизат с лична карта. Тогава ще си ходят просто така като от СФ до Перник..

Вие май не сте пътували скоро вътре в Шенген: всички минававт задължителна паспортна проверка.

Добър виц Данче,направо ми оправи настроението за целия ден...искаш ли пак да си поговорим за това след изборите на есен,да видим дали ще имате и един файтон памперси или няма и толкова да се съберат.....иначе още се смея на това:))))))))))))

това ние с нашите данъци ще го плащаме аман от глупави прищевки

Лоша новина, защото доколкото си спомням ФРОНТЕКС не спират нелегалните имигранти,а само ги регистрират или спасяват. Забележете,че тази служба само ще управлява, тоест регистрира,но няма да спира.Това е Троянския кон на ислямизаторите на Европа.

Да наемат Динко

1. Е последно в ШЕНГЕН ли сме или не ? 2. Границите трябва да се пазят при всяко положение , няма едно-две !

Когато се упоменава цитат от документ се поставят кавички и се уточнява в скоби откъде е извадката на теста!!Така се удостоверява автентичността на цитирания документ!!Иначе ,ИНФОРМАЦИОННО- добре казано!!

Прави се само за да се намали нахлуването на бежанци в западна Европа. Не, че ония са се загрижили за нас.

Само майка Русия е загрижена за нас а? Кога ще си избиете от главите фикс идеята, че някой трябва да направи нещо за вас, щото много му харесвате?

Правила го е и пак ще го направи, Справка баба Ванга

Да не пропуснат да вкючат и македонците. Има на какво да научат европейските си колеги.

въпреки че страната не е част ,Че направете ни част, или ние да вардим вашата зона,?

Не става, при положение, че от службите ни изтичат постоянно секретни документи как ще ни гласуват доверие? Но теб какво те бърка шенген, това си касае само службите. И определено е по добре нашите борци за права и привилегии (милиционерите) да седят по-далеч от шенгенските информационни системи.

Изобщо не ни трябва да ни включват в нищо европейско. При от орките ще се оправим сами с доброволци и малко полиция. Докато тези еврограничари ще пълнят с орки защото са еничари.

Колкото сините каски се намесиха в Косово през '90 на миналия век. А бе я оправете тоя Шенген, че поне ние да може да хайманосваме през границите с 60км/ч. Както е в белите европейски държави.

И там вече не става с 60.. Оставиха Меркел&Юнкер прекалено дълго да си развяват коня