Донбаските сепаратисти прокараха нова граница в Украйна

Линията между провъзгласената в Източна Украйна Донецка народна република (ДНР) и територията под контрола на Киев получи статут на държавна граница.

Обратно в новината

Коментари - Донбаските сепаратисти прокараха нова граница в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще правим граници и по българското черноморие! Има достатъчно гламави българи за да ни помагат!

Е, Новорусия се състоя въпреки всичко. Сега й остава единствено да увеличава своята територия вкл. нови и нови територии от бивша Украйна....

Голям майтап, хаха... Тъпотия на украинците е неочаквано огромна. Да видим сега какво ще стане след брекзита с Великобритания. Каквото сам си направиш никой друг неможе да ти го направи.

Русия атакува Полша 1920-поляците ги разбиха и мразят руснаците,руснаците направиха братоубийство в България 1923 и ни окупираха 1944-повече никога,пробваха да инсценират братоубиство в Румъния 1924г-румънците ги мразят,чехите ги мразят,унгарците ги мразят,украинците ги мразят...краят е близко

Специално заКосово, САЩ натиснаха съда в Хага, който прие следния закон: Всяка нация живееща на определена територия може да се обособи ,без решение на централната власт ". Така узакониха Ктосово, само с решение на парламента, без референдум. Направиха война срещу Сърбия.Убиха 2 800 невинни граждани от които 480 деца. Хвърлиха 37 000 божмби, от които половината с обеднен уран. Въпроси за Крим и Донбас ?

През 1921 г. Полша създава първият концлагер в Европа, в гр. Тухле на 80 км. от Краков. Там убиват над 80 000 руски офицери и войници. Полша подписва първа договор с Хитлер през 1933 г. и дава войски за окупирането на Чехия. Хитлер им дава област в Татрите.

Какво ще кажат хората от Балтийските или Балканските джуджета е без никаква стойност. Русия призна паспортите на Донбас за Руски. Сега слага Руска граница. Точка по въпроса. Киевският Вермахт скоро ще бъде смачкан като германците при Сталинград

КЪДЕТО Е ВЛЯЗЛА КОКА-КОЛА ТРЕВА НЕ РАСТЕ. ПЪРВО Е КОЛА, А СЛЕД ТОВА КОКА

Руснаците освободиха цяла Източна Европа от швабите нацита на Хитлер! Навсякъде ги посрещаха като освободители с хляб,сол и цветя! Освободиха всички хора от нацистките концлагери и изтребиха фашистката паплач! Руснаците отново ще освободят изтончоевропейските народи от европедалското иго на Гейсъюза, и от ислямиската Бабуля Шмеркел Фередже Хабиб!

Съвсем скоро НАТО ще заличи тези квазидържави.

Съвсем скоро НАТО ще бъде пълен капут като теб

Прочетох коментарите и повечето мнения клонят че няма ДНР и ЛНР и Крим не е руски.

И накрая кво стана? Русия си осигури санитарния коридор - всяка държава с обща граница да е под контрола на Москва. А Украйна се оказа поредната разпокъсана и разрушена държава със супербогата върхушка и тънещ в мизерия народ, но затова пък по американски демократизирана. Да ви е честит Мейдана, братя по мизерия. И сега, хайде, всички след мен: Кой не скача е червен! Кой не скача е червен! USA! USA!

Ти това от Россия ли го написа или си в прогнилия Запад под прикритие? Бориш ли го еврогейския ЕС, бориш ли го?

А, не, баш в БГ-то съм си. Не знам, където стъпи руски крак трева расте ли, но където е имало Мейдан май само тревата остава. Къде сега да спретнем още един "спонтанен протест"? Къде още остана?

СЕГА УКРАИНЦИТЕ ДА СЕ ХВАЩАТ ЗДРАВО!!! ДА РАБОТЯТ, АКО ИСКАТ ДА ЯДАТ!

Време е и Европа да изградим висока стена и да последваме примера на Тръмп . Да ограничим руските варвари в сибирския резерват......може след 1000 г да еволюират и да станат хора.

На кой Тръмп, Щерита? На руския агент, псотавен начело на САЩ лично от Путин, посредством хакерски атаки ли? :))))) Мангалке, имаш ли представа какво ще се случи с Европа, ако например и бъде спряно подаването на руски газ?

Имам представа!Ще се увеличат обемите подавани от Норвегия и към Европа ще тръгнат кораби цистерни с втечнен газ!Русия ще загуби пазар,ще плаща гигантски неустойки и Путин ще висне от стената на Кремъл още първият месец...!

Брат турчин Щерев на своите щеревци разправя "1001 и една нощ" за руски варвари, които повече от 13 пъти в войни размазвали Турция и съответно след това някак как да не са варвари.Но за цивилизованото човечество Русия е велика културна цивилизация и непобедим народ.

Щерка, напразно харчиш пари за хапове- явно е че не помагат !!!! Путин е най-лесен- Европа-та "врътва" кранчето на газта и Русия-та е на колене !!!! Да ама западните лидери си дават ясна сметка, че едно такова действие ще направи улиците и площадите им тясти !!!! Да не се окаже, че не подозират колко путлерасти има на запад ?! Само им посегнете на комфорта и гледайте сеир !!!!

Тази граница ще съществува най-много 1-2 години.След като към ДНР и ЛНР се присъединят Харковска,Херсонска,Николаевска и Одеска области границата ще бъде преместена!

Да не мислиш ли че Путин и Зарахченко-наемаца на жужето са патриоти. Нищо подобно. Искат да сложат ръка на полезните изкопаеми-въглища, огромно находище от газ край Славянск...... и нас ни са освобождавали срещу злато и пари...

Вас, транссексуалните цигани някой ви е освобождавал? Кога, къде и от кого, Щерита?

Както е тръгнало и Киевска също... та чак до полската, унгарската, словашката и румънската, граница. :)))) Тръмп не желае да харчи милиардите на американския данъкоплатец за налудничави О'Бонговски проекти.

Кримският полуостров,Крим е завладяван от готи (около 250 г.), хуни (376 г.), прабългари (5 век) и втори път по времето на Стара Велика България (632 665 г.), хазари (8 век), Киевска Рус (10 11 век), Византия (1016 г.), кумани (1050 г.) и монголи (1237 г.). След 13 век генуезците превземат стари венециански селища и развиват търговия в района.. Според местните жители Крим означава -Крепост( на руски Крим означава място на криминални руснаци) Москва е Създадена от Царя на Волжките Българи Ахад Мосха(1061-1076) и носи Неговото Име ! Какво е това Руснак ? Да не е Порода БЪЛГАРСКИ Добитък развъждан Предимно около Българския Обор МОСХА(МОСКВА) Основан 1068 г. от Българския Цар Ахад Мосха(1061-1076) ? Край Москва е била Резиденцията на Ахад МОСХА, там Българите са Отглеждали Добитъка-Овце, Свине,Коне,Кокошки...а Руските Дегенерати си Направиха от Българския Обор Столица. Ми то Говедото си е Говедо... ДА СЕ ЗНАЕ: Руската "Нация" е Продукт на Любовта между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня кланяща се на Фалоса. Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а Виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО. Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. КАЗАХ !

То и Британия, Франция, Германия, Италия Испания са били владени от маври, араби, римляни, франки, готи, викинги, хуни и кой ли още не...Но в момента има немци, французи, англичани ибелгийци и т.н Пък нека са ги владеели хуни и готи!

Лондон също не носи саксонско име и какво от това? Нито Виена... какво точно искаше да внуши (пре)писанието ти?

Даже Китай, один из наших основных партнеров не признал референдума в Крыму. Если быть точным, воздержался от голосования. КНР неизменно выступала и выступает за уважение суверенитета и территориальной целостности всех стран, министр иностранных дел Китая Хун Лэй Можно сказать, даже мягко осудил действия нашей страны. Собственно вопрос, не считаете ли вы, что действия наших властей, все таки, неприемлемы по меркам мирового сообщества.

Хахахаха, като напишеш нещо на руски, или ползваш гугъл преводача, що мислиш, че някой ще ти се върже? А, троле?

ха..ха.ха Я сега чрез Гугъл ти го преведи на български да видим какво ще разбереш..ха.ха това е цитат от руснаците...

Сега путлерофашисти гледат и не смеят, но от едно име всички май немеят, на Иван Колев гласът щом чуят и бързат на петите да си плюят. Разкажи им генерале за славните победи над всички наши северни съседи, дано да слушат предатели и псета, какво ще им се случи на тези руски мекерета. Разкажи им генерале за дивизията конна, която за месец направи Добруджа свободна, малко срещу много как в галоп препускат и от казаците страшни никой не изпускат. Разкажи им генерале край Добрич какво стана, и как дивизията руска беше разпиляна, с твоите юнаци ти навреме стигна и възмездието румънците настигна. Разкажи им генерале за конница безстрашна, която препуска из Добруджата прашна за Тутракан, Кочмар, Кубадин, Кюстенджа и още много, но трудно се изрежда. От Москва ни заразяват със срамни въшки, на тях пък ще им кажа да си ходят в къщи, рано или късно лъвът ще се изправи и България на правилното място ще постави.

В Латвия и Естония има големи руски общности, за разлика от Литва. Добре че изпревариха събитията, армиите и на двете са тантела марка, не могат да издържат на руска агресия!

Те могат да приемат и закон, че САЩ им Дължат 500 000 000 долара, и че ЕС два пъти по толкова, а те дължат всичко това на Русия. Остава, само САЩ, ЕС и Русия да го приемат също. :)))

Колкото повече земи завладеят руснаците, толкова повече!

Захарченко вместо да захароса ще пресоли манджата.... Но е практичен човек(на снимката). Сам си копае гроб даже и място с изглед си е избрал :))))

Не! Копае гроба на жужето и руската империя.

Повече от седем хиляди кримски татари са били принудени да напуснат Крим след анексирането на полуострова от страна на Русия, предаде Обозреватель, цитиран от Фокус. Украинската власт е обезпокоена от ситуацията в Крим - сплашване, обиски и потъпкване на правата на татарското население, забраната за влизане в Крим на лидера на кримските татари Мустафа Джемилев, забраняването на церемониите в памет на жертвите на депортирането", съобщи постоянният представител на Украйна в ООН Юрий Сергеев. От 1475 до 1774 година полуостров Крим е част от Османската империя. След руско-турската война от 1770-1774 полуостров Крим придобива независимост. През 1783 обаче Руската империя анексира Крим и го превръща в своя провинция"През 1921 година полуостровът става част от Съветския съюз. През 1944 година, по времето на Сталин, е приет закон, който обявява кримските татари за предатели на Съветския съюз.Кримските татари са изтласкани във вътрешността на полуострова и към Централна Азия или днешна Турция. Между 1944 и 1979 година на Кримския полуостров на практика няма никакво татарско население. Едва през 1989 година им беше официално разрешено да се завърнат. Днес татарите съставляват 10 до 12 процента от населението на Крим....избити и депортирани останалите.

На такива като теб,и Ал.Андреев,трябва да им бъдат намачкани ТИКВИТЕ!

Понеже Крим 300 години е бил част от Османската империя, да го върнем пак на нея? По същата логика трябва територията на днешна Турция, която е била над 1000 години част от Източната римска империя да се върне на Византия.

СЕГА Е ВИЗАНТИЯ

Подарената Новорусия основно на Украйна от Ленин е била огромна. Реално включва и цяла Молдова. После и Сталин им подарява територии спечелени на запад, северо-запад. След Първата световна война (ПСВ) има 4 държави - Украинска народна република, Западноукраинска народна република, Украинска социалистическа република, Хетманат - недостигащи Черно море. Те през 1921г. влизат в СССР и нещо се дели с Полша, и там се образува Украйна каквато я знаете и първият подарък е Новорусия, без часта за Молдова. Местното население на Киев е русъ , но ги наричат още малоруси. Русия и Украйна произлизат от една държава Русъ, Киевска Русъ или Киевска Русия - наричата я различно. Населението в украйна по народности се води основно малоруси, великоруси (по-източните части). Има там евреи основно в западните части. Също малко поляци, немци, та дори и малко българи. При молдовците си има други.

и в Сомалия живеят мургави руснаци... защото това е руска земя.

Тъпо,тъпо-о-о-о

Споменава исторически данни. Крим е подарен през 1954 г. от украинеца Хрушчов по случай 300 годишен съюз. От тогава от подаръци от Русия, Украйна е увеличена примерно 8 пъти. Украйна обаче излиза цяла от СССР, а не като влиза. Крим обаче е автономия. За примера Украйна бе автономия в СССР.

15.03.2015 / 20:55: 32 сек:Путин разказва как "вежливите хора" от ГРУ са разоръжили украинските войски в Крим.Елитните спецчасти на руските въоръжени сили са били задействани в операцията по обезвреждането и неутрализирането на украинските войски в Крим. Това разкрива във филма "Крим. Пътят към родината" руският президент Путин."За да бъдат блокирани и разоръжени 20 000 души е необходим определен контингент и по количество и по качество. Затова дадох указания на нашето министерство на отбранатапод формата на засилване на охраната на нашите военни обекти в Крим там да бъдат прехвърлени спецподразделения на Главното разузнавателно управление, сили на морската пехота и десантчици." обяснява Путин. Президентът разказва и как са били убеждавани украинските военни да се предадат: "Един от командващите на украинския флот категорично отказа да премине на страната на кримските власти. Казах на нашите военни да изпратят ветерани да си поговорят с него. Но те посрещнаха предложението ми скептично - какво могат да направят тия дядовци. А ветераните отидоха, до 7 часа сутринта провеждаха с него възпитателна беседа и в 7 часа сутринта той взе писалка и написа рапорта за уволнението си", спомня си Путин.Според него украинските военнослужещи са се държали много достойно и са се опитвали да запазят верността си към военната клетва. "Но държавата, пред която се бяха клели, вече я нямаше. Президентът и върховен главнокомандващ беше свален. Кой отдава заповедите? Някакви окупатори на властта? Абсолютно нелегитимни хора", казва Путин.

Има само една по калпава държава от България в Европа и това е Украйна. Използването на Украйна от Запада срещу Русия е един от неуспехите на Путин и неговите съветници. Проспаха подготовките за преврата там, подготвян още от първият мандат на Буш Младши. Същелявам само обикновените хора в Украйни които станаха жертва на Западните напъни да заобиколя и задушат Русия като й атакуват периферията. Нищо хубаво няма да видят защото никой не иска да дава пари на Украйна а те сами не могат да ги изкарат!

Шило

Вярно е. Проспаха го. Ама от другоа страна, нормално ли е да им се месят?

sonibvc@gmail.com

Дали е нормално?! Би трябвало отговора да е очевиден. Следното сравнение не е идеално но е близко: Ако подариш на некадърният си син една средно добра и средно скъпа кола, не би ли се намесил ако видиш че е тръгнал да я продава на някой които хем го лъже с парите хем му шепне в ухото че баща му е пълен ка*пут и го мрази?

По калпава от България и то стотици пъти и Русия която въпрекиогромните си богатства тъне в кал и мизерия на 70 % от територията си и използва лъжи и демагогия за да прикрие провала си в Крим,Донбас,Кавказ,Сирия!

Замести в изречението "Русия" с "ЕС" и ще се получи вярно съждение...

не се косете,тази история ще ни надживее.

Тия ДНР и ЛНР видяха, че в Крим получават по 2 000 000 000 рубли заплата, карат чисто нови лади и им завидяха на убавинята. Ще затворят границите, за да не нахлуват гладни европейци в руския рай.

Не точно!! Да не имигрират в неолиберална България!!!!

А този терорист Захарченко има ли натурален акт да загражда чужд имот и да държи в него заложници.Ами трябва да го обстрелят като вреден дивеч...

Предишният трол дето пишеше с тоя ник не беше чак толкова прост. С тоя "натурален акт" фаянса замина Фсичкият.

Тия натурални ДНР и ЛНР не ги виждам на световната карта. Къде се намира това място.

Винаги си е било просто и неуко, това тъмнокожо третополово Щерита.

Шило

И пие нотариален сок. Ех, Щерев, Щерев....

Щерита, какво е "натурален акт"? :)))))))

И сега тези две "държави" без собствена промишленост и приходи, ще легнат на плещите на руския бюджет! Където вече са Крим и Чечня! И който бюджет съхне от спадащите цени на нефта и газа. Както и от огромните военни разходи за модернизация на армията и "екскурзии" до Сирия и Средиземноморието! Колко ще издържи Руската държава и кога ще клекне? До края на годината ми се вижда реалистичен срок ...

Той и Хитлер си мислеше,че е победител,докато не си тегли куршума?

Нещо си се пообъркал, ама нейсе. На теб, като на всеки правоверен путлераст, едва ли е известно, че именно Украйна и Белорусия спасиха Москалската държава от Хитлер!

Земята им е плодородна и богата на полезни изкопаеми. Народа е образован, не са им източили инженерите и лекарите както стана с България. Индустрията им е донякъде остаряла но пък имат богат и щедър търговски партньор в лицето на Русия. Национализират всичко и ще се оправят. Войната не е интензивна и все ще свърши някога!

Преначертаване на граници в 21 век - Путлер стайл. Ще му излезе през г....носа. Скоро.

Границите ги преначертаваше,оня примат от щатите!

Много скоро,такава държава като украина,няма да има!Потрошенко вече си е изнесъл краденото,а укрите,все по-гладни вече се надигат,и няма да е чудно,ако започнат да се избиват еди на друг?

не се карайте! всички тролове сте педали! независимо в ква валута ви плащат! и не ви вярваме! Плащат ви бадева!

Моите лични впечатления за Варна са че: Консулството на РФ развива вербовъчна дейност (от помощник атешето по културните въпроси) чрез измислената организация "Славянска литературна и артистична академия Варна" и не само чрез нея. Има и други. Събрали са една купчина бедняци-несретници, които за няколко лева са готови да продадат и майките си. Те нескрито афишират "привързаността" си към интересите на Русия.

по горе пише за такива като теб

В цяла България наричат търговските площи за плодове и зеленчуци: - пазари (зеленчуков, животински, птичи, петъчен, понеделнишки) - селскостопански пазар - текезесарски пазар - частен пазар само във ВАРНА го наричат КОЛХОЗЕН ПАЗАР Представете си какво огромно влияние има руското представителство в града ни.

ми там вСичките сте колхозници ве

Ауууууу! Развиват вербовъчна дейност с бедняци...и какво ще правят тези бедняци бе скъпи ми Шерлок????

Я не се прай на шушумига па ти бе! Скоро ще ви окачим да се ветреете като чирози! Няма нищо по гнъсно от путиноиден русофилистик с россиянска кръвна връзка! По-лицемерни сте и от юдеите! Типични азиатски похвати.

За двуличието и цинизма на "цивилизованият" запад граници няма.

когато през лятото на 2014 укро бомби се сипеха и на главите на донбасци , когато нашмъркани с амфети нацисчета беснееха стреляха и палеха живи хора в одеса , когато укротанковете газиха и избиваха стотици, запада си мълчеше , а спомнете си как когато по голямата част на укроармията заедно с натовските съветници се оказа в чувала Mеркел и Oланд посреднощ "цъфнаха" в Mосква за да молят за примирие

Според мен ДНР като искат трябва да се отделят от Украйна, но по принципа "не ти ща нито меда нито жилото". Руското външно министерство каза преди време, че нямат никакъв интерес Донецк и Луганск да преминат към Русия като Крим. Една от причините беше, че там живеят около 4млн. пенсионери и плащането на пенсиите им възлиза на милиарди годишно. Да не говорим за други разходи. Мисълта ми е, че като искат да се отделят, трябва да преценят кой ще поеме тези разходи, защото това няма да са нито Русия, нито Украйна.

Няма да минат към Русия, а ще основат нова държава Новорусия, която е съществувала и преди.

Няма проблем, така даже е по-честно и е точно като Косово, но на Косово имаше кой да им поеме финансовия масраф, а тук няма да има кой и не съм сигурен, че ще могат да изхранват държава с пари от въглища. С други думи, да са наясно какво си пожелават и да не реват после.

Ми да, то така стана и с Крим! Медведев като отиде на посещение в Крим и местните пенсионери го нападнаха с бастуните и гневни викове: "Защо не ни увеличихте пенсиите както ни излъгахте?" А Медведев им отговори скромно: "денег нет но вы держитесь" а после: "Желаю хорошего вам настроения!". Е няма такава наглост: Пари нема, действайте, както се казва по нашенски, и после пожелавам ви хубаво настроение... без пари???

свободни съчинения за пари?

стига с тази плоска лъжа бре , каза "пари няма за индексация на пенсиите " ако разбира се знаеш какво значи думата индексация де .

slavy_@abv.bg

По този повод руския певец Семьон Слепаков написа много хубава песничка: www.youtube . com/ watch?v=mboGP-YVrBY (махни интервалите)

Русия не иска да поеме разходите.Засега.Но после... Донбас в промишлено отношение е най развита част на Украина и той може да се изхранва сам.Друг въпрос,че е необходимо възстановяване на разрушеното, но след това Донбас ще стане самостоятелна икономическа единица интегрирана в икономика на Русия.Въпрос на време.

"Указ за това подписа лидерът на ДНР Александър Захарченко, пише "Аргументи недели", цитиран от БТА." Язе па сам решил да подпишем един указ, дека село Волуяк да се отдели от България и там че прекарам новата държавна граница!

Така наречените "украински ветерани4 СА БАНДЕРОВЦИТЕ И ОТ упа УБИЙЦИТЕ. кАТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ ДОБРЕ Е НАПРАВИЛ зАХАРЧЕНКО.

С разпадането на Украйна започна и разпадането на ЕС и НАТО.

западните спец служби наляха много пари , хора и средства за да извършат преврат с надеждата да отмъкнат крим , да си създадът там натовска база и да лишат Pусия от черноморски флот , не им се получи и от злоба подскукуросаха самозванеца турчинов да започне геноцид срещу рускоезичното население в донбас .

ЗАЩО ДА НЕ СЕ ОТДЕЛЯТ? КОСОВО , как се отдели от Сърбия?

Зелените човечета на Путлер "уведомявали властите в Москва"? По-скоро са на директна издръжка и подчинение към джуджето. А родните путлерасти се подмокрят и мечтаят същото да сполети и мащехата им България.

Шило

ЕИй това ви е проблема на ракиените патриоти: все зелени човечета и агенти на Путин ви се привиждат. С какво толкова ви зобят, та така халюцинирате?

Шуткин здрасти, как си ?

да се отделиш от украина не е сепаратизъм , това е по скоро евакуация

От къде се взеха тука Тъпи Усраинци , посланика на усраинците плаща с Гривни и обици !

Ти май не си българче!? На български език думата ОТКЪДЕ се пише слято. А ти не го знаеш!

прекрасен е путин великолепен сега следват регионални сепаратиски движения в цяла европа и вечен мир като резултат :)))) само замислих се какво за русия??? чечня която руснаците удавиха в кръв??? какво за българските народи поробени от русия?? в русия има 200 народа свобода за всеки народ пооробен от руската империя!!! руското богатство е главно в якутия която москва краде! свобода за якутия!!!!

Шило

Само ми отговори на един въпрос- кой те е упълномощил от тези народи, за да говориш от негово име?

Кой си ти да питаш?

Шило

И, ако те имат право да се отделят от РФ, защо хората от Крим да нямат? От Донецк? От Луганск? Май се побърка лекичко?

Свобода на всички психоболни в БГ!

ПОСТЕПЕННО всичко започва да си идва на мястото. Украйна с охота ЛЕкичко, започва да се присъединява към Донецка народна република и КРим

Братя от ДНР и ЛНР , Българите са с вас ! Ще направим Референдум да признаем Киев , ДНР и ЛНР и да си живеят спокойно и някой Тъп Укра ако им посегне да умре ! Да живеят ДНР и ЛНР , смърт на Киевската Хунта ! Да си отмъстим на Укрите за изцапания с надписи Паметник на Опълченците в Болград !

Да живее Кърджалийската република! Братя от руските анклави по морето, вземете ни и нас...

Да Живее БЪЛГАРСКИ ОДРИН. По-скоро

Не знам, дали си Лазар, по скоро си Лютфи, ама мноУ си тъБ!

Много правилно!Украинските дупедавци трябва да бъдат поставени на мястото им!Патрошенко нека продължава да се кланя на американците,вместо да седне като човек да се разбере с най-естественият си приятел Путин!

Ама той им е голям приятел, да.

Тръмп спря паричните потоци, които О'Бонго щедро изливаше върху главорезите от ИД и те започнаха да търпят тежки поражения на всички фронтове. Тръмп оряза паричните потоци, за подривна дейност в чужбина, чрез проамерикански НПО и активността на различни цветни революционери (като нашите меки китки - простестъри) рязко спадна. Тръмп спира паричните потоци към пронацистката хунта в Киев и превратаджийска Украйна колабира, с последващ тежък и мъчителен процес на дефашизация. Това е положението.

ако Ердоган прекара нови граници в Родопите, дали путлерастите ще ги защитават така яростно, както руските в Украйна?

Как бе, нали храбрите супермени от НАТО ни пазят? Нали така опазиха кипърските гърци...

Кипър НИКОГА НЕ Е БИЛ В НАТО!

Бълнуваш ли,контузения върху цялата си глава? Какво отнешение има Путин към Родопите? Сигурно пак цяла нощ сънувал Путин,че веднага искаш да се признесеш.

Ей изтъркахте я тази опорка за Родопите... и все ако ви е в устата :) Турците в България имат равни права и никой в държавата не ги насилва, малтретира, гони, нито им се забранява да говорят езика си. Техния живот и достойнство са гарантирани. Така бе в Украйна до преврата и никой не мислеше за отделяне. После обаче нещата загрубяха и разделянето е естествен резултат. Така че тази опорка е една глупост.

е такива дупепродавци като вас навремето накараха хората в пиринска македония да се пишат македонци издавахте им македонски паспорти в България! сега се обявявате за националисти :)))) плюете македония :))) но македония я създаде москва дето пак искате да им се кланяме!

ПРАВ СИ!!! Москва продължава политиката си от коминтерновските времена когато беше отделена изкуствено от България и подарена на Тито. Само в Москва има институт по МАКЕДОНСКА филология - останалият свят много добре знае, че няма такъв език.

Така става когато една държава нехае за собственото си население

това което путлер направи в грузия и украйна е МНОГО неприятен прецедент за малките държави в европа само тъпак или слуга на русия не би разбрал колко е опасно това което прави путлер

А това , което любовникът ти, онзи с разнищения потник ти направи какво е? :))))

БРЦК

НАТО и САЩ не направиха ли същото в Сърбия? Май беше ПРЕДИ руснаците, нали? И сега ХАГА призна Милошевич за невинен, нали? Посмъртно , щото го убиха в затвора! Нали? Платен трол, не заслужаваш и 5 стотинки щото си некадърен!

Нито Хърватска, нито Словения, нито Косово, нито Босна станаха американски щати. Или английски. Или френски. А Крим стана част от руската територия след окупацията му от Русия. Както е все още Чечня, части от Грузия, Калининградска област /Кант стана руски философ :) /и много още територии.

измислените държави, трябва да престанат да съществуват. Браво на Путин !!

Спомнете си Югославия. Тя е чудесен пример. Напълно може да се разгледа, като мини модел на Русия и нейното разпадане, като предизвестено бъдеще за Руската империя.

Сигурно и теб ти Путин е превзел и ти повредил главата, че си се объркал всички понятия и логиката, а пък не забравил при това да се влачиш по корема пред американците.