Коментари - Границата с Турция - теч по покриви и дупки по огради | Днес.dir.bg

Границата с Турция - теч по покриви и дупки по огради

Границата ни с Турция е обект на критиките в европейски доклади за присъединяването ни към Шенген. Имало неизолирани кабели, течове от покривите и дупки по оградите на граничните пунктове.

Обратно в новината

Коментари - Границата с Турция - теч по покриви и дупки по огради | Днес.dir.bg

Коментари

за какви гранични кадри ми говорите???кагете гладни кокосчки на бонисте са те,ама гладни неса застото каквото "конфискуват" си го продават на черно сас помоста на разни каналчета на двоъно и троъно за която се е купило от "глобените"патнизи които гивеят вав чугбина и си идват по празнизите да си потпомагат роднините.пална трагедия е вав балгария и ако не са нсчите роднини и прятели,никога небичме си досчли вав балгария да ни претарсват разни ненормалнизи на балгарската граниза.на никого непогелавам да изпитва подони нунизения,а на дезата си незнам как да им обеснявам засто лелката или чичкото се ровят като побаркани из насчата кола?даъ власт на някого и сте разбересч колко пари струва!бог да пази балгария и насчият народ,застото и след 20години вав германия осте не сам си сменил грагданството и заменил родината си сас друга.просто сам подсигурил дезата си вав малко по зивилизована среда??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

предлагам Дайте границата на армията и ще видим няма ли да ни приемат, а на самота кпп полицаи но охраната на граница си е задача на армията *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да, от истанбул се обаждам, и какво, нямам право на мнение ли! в истанбул има истински балгари, последните останали от цариградските балгари, които са много повече балгари от глупаци като вас! балгарската дяспора да не се ограничава само в някои определени страни!? а колкото и да плуете по турците, в турця има вазрастни турци,които само като им се напомни за бг започват да рецитират стихотвореня на безупречен бг език от бг литература, която на вас, сигурен сам, ви е далбоко непозната, и все още наричат бг - "моята родина"! не сте компетенти, а не сте и обективни! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нещо извън темата: ако говориш за българска диаспора, защо казваш "възрастни турци"? Тези които рецитират на български ще да са българи, останали в Турция.

не, напротив, точно това имах впредвид, балгарската дяспора си е бг дисапора,но освен нея, визирах вазрастни турци,които бяха принудени да се изселят или доброволно са напуснали бг още преди вазродителня процес,по различни причини *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Който е пътувал до Истанбул, може да констатира огромната разлика между българския и турския КПП. Макар да ме е срам, трябва да призная, че излизайки от България, все едно излизаш от някаква слаборазвита страна, а влизаш в европейска - множество гишета, мобилни камери за проверка на болни пътници, добре поддържани цветни лехи, чистота и ред!... А колко малко е необходимо, за да се поддържа така и у нас!... Естественият въпрос е - защо се нехае година и половина, след надути и пълни с лъжи приказки за нашето кандидатствуване за Шенген?! В интерес на истината трябва да се напомни, че не беше възможно да се охраняват границите ни с Турция без съгласието на южната ни съседка, която за разлика от нас има огромен опит от Севернокипърската Турска Република и може да го приложи напълно успешно и даже с някои корекции в западно направление! Не вярвам, че обществото има нещо против тези проблеми да бъдат разрешени! Не само заради свободното придвижване, а заради целостта на държавата ни! Ако правителството не разплете нещата докрай, то не Шенген, ами и членството в Съюза е под въпросителна!... Чак сега ли разбрахте, след Шенгенския шамар, че не сме за там?! Мизерията по пунктовете е по нечия вина. Нали уж пари се даваха - явно даденото беше усвоено, без да бъде вложено!... Виновни са управляващите от приемането ни в ЕС досега. Всички усвояваха парите за границите!... Вече има повод, нека започнат и строителни дейности, след завършването на които, влизайки в България, да изпиташ уважение и респект пред ЕС!... Лошото е, че на всичките е пълна трагедия! Само дето едни знамена сложихме! Турците доста време си строиха тяхното КПП, но накрая го направиха както трябва, а нашите са още в 80-те години! И ние сме се запътили към Шенген!... Трябва да се отделят пари - има и фондове да се оправи тази родна картинка по всички гранични КПП! Тогава без проблеми ще влезем в Шенген!

В интерес на истината трябва да се напомни на някои гости във форума, че не беше възможно да се охраняват границите ни с Турция без съгласието на южната ни съседка която за разлика от нас има огромен опит от Севернокипърската Турска Ркепублика и може да го приложи напълно успешно и даже с някои корекции в западно напревление.

Тонът на "Идеята" наистина е досаден и изключва възможност за разговор. Аз избягвам да ги репликирам. Но! Не мога да отрека верността на мнението от 14:22 ч.! Съгласете се, че охраната на една граница се върши в няколко посоки. "Идеята" изтъква едната част от проблема. Медийте споменават за технически проблеми. Аз допускам, че има трети проблем - нечестно провеждане на търговете за фирми, изпълняващи държавните поръчки за изграждане и снабдяване на "зелените" граници. Не вярвам, че обществото има нещо против, тези проблеми да бъдат разрешени. Не само заради свободното придвижване, а заради целостта на държавата ни. Силно се надявам, че зад брътвежите за СРС-тата стои сериозна работа по въпроса, защото, ако правителството не разплете нещата докрай, то не Шенген, ами и членството в съюза е под въпросителна.

Моят тон Магдо не одобряваш, защото той казва истината за управляващите право в очите. А истината за изхарчените 100 милиона народни пари за СРС се вижда от сега, след като престъпниците продължават да се разхождат свободно по улиците. И тепърва предстои да се каже в чии джобове са потънали, което на теб не ти е явно удобно да излезе наяве.

Е и какво излиза сега? Цяла година се тупа наш Бойко в гърдите, колко е добър по Шенген, а се оказа, че едни дупки и покриви не може да оправи... То, май цялата му работа е такава - магистрали пропадат, околовръстното се наводнява, булеварди стават на вълни.... А иначе на приказки го докарваме, позираме по сутрешните блокове на телевизиите, големият мъжкар - няма що...

Чак сега ли разбрахте , след Шенгенския шамар, че не сме за там. Мизерията по пунктовете е по-нечия вина. Да си ходят виновните. Нали уж пари се даваха - явно даденото беше усвоено без да бъде вложено.

Виновни са управляващите от приемането ни в ЕС досега. Всички усвояваха парите за границите. Те няма да си отидат, докато не се намери заместник.

ББ се биеше в гърдите, че били 'усвоили' всички пари за митниците?! Много умен, а не знае, че 'усвояване' на парите не е равнозначно на свършване на работата. Изобщо!

Критиките на доклада не засягат само това. Защо прикривате, господа, един друг ,много престъпен процес, която се върши и сега? (1) ДПС намиращо се пряко във властна стимулира развитието на цяла индустрията за издаване на стотици, бих казал хиляди фалшиви български паспорти на анадолски турци, с цел да пътуват в ЕС , (2) В унищожението на нашето разузнаване под кресливите викове на компрадорската партийка СДС ,за да не може да се ликвидира този престъпен и разлагаш държавата ни бизнес. (3) В продажността на целия ни политически елит в НС който толерира ДПС и си затваря очите пред неговите антидържавни действия. Утре ще осъмнем с още 1 милион нови български граждани от Анадола, които ще имат право да гласуват в нашите избори. А ние пасивно гледаме от страни развиващия се бизнес с фалшиви българско паспорти( гражданство) у нас. Е, за това Европа не иска да ни приеме в Шенген- добре го вижда този бизнес и не желае да се пълни с анадолски турци -нови потенциални емигранти! ДПС е извънредно престъпна партия, която е работила във властта само за Турция и нейните пъклени интереси у нас. Навсякъде имаха свои хора които спъваха развитието на българската общество. Пропуснаха а всякакви инвестиции от Турция да разрушават българската икономика. Бяха начело на фирма Информационно обслужване , като НЕ развиха фирмата, да вложи модерни технологии в изборния процес , с които да засичат фалшивите граждани и дублажа на гласове. И всичко това е, че НЯМАМЕ разузнаване срещу Турция.

Къде ви е централата в БГ господа? Желая да я посетя.

ideyazabulgaria.org

Пиши ни на мейла, ако си доброжелателен!

за какво иде реч,за какво говорим! коментарат ви няма нищо общо сас статята! просто си замалчете! каква идея за бг сте, като у вас няма никаква компетентност! така си е, границите ни са "палана скраб",особено тази с тр!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И нито дума за главния проблем - подкупните митничари ! Че за какво са ми дупки по оградата като през портала мога да вкарам и слон

Hаричат ги недостатъчно квалифицирани служители, a някои са си направо простаци!

ще строи магистрали бат бойко майната му на границата там да се оправят танов дянков и цецо

Като чета, разбирам колко хора не искат да разберат, че България е доста далеч от цивилизацията. Не може граничният пункт да е нещо по различно от цялата ни държава, а държавата ни е такава, каквато сме си я направили ние! Хубава работа, ама българска! Жалко!!

А-а-а, много си е добре така. Че то ако всички дупки и пролуки се запълнят, мрежите се опънат и камери се монтират и пуснат навсякъде ний как да работим?!?!?

Защото най-върлия ни враг-Турция изведнъж ни стана вече приятел и брат! Ха-ха-ха!

Аз съм строител,къде да се запиша за доброволец, да строим високата стена.Давам 1 година безплатен труд за Родината!

защо не се пази границата както през 80-те години

иначе никито василев навремето вдигна най високите пилони по тия места-срам голям сме

Същество,живеещо сред разровени пътища,криви улици,тесни и мръсни къщи.Не уважава човешкото достойнство,подчинява се на груба сила,живее като роб,не вярва в нищо,освен, че трябва да сърба по-тлъста чорба.Когато го бият тихо скимти и се крие зад компютъра си.Нито една жива,силна дума срещу пошлостта и корупцията...

Така е,като Директора на Гранична полиция е бил доносник /агент/ на ДС!Ясно е,че изпълнява нарежданията на своите господари и бойкотира влизането ни в Шенген.

Прав сте господине,истината е такава.Вече има повод,нека отпочнат и строителни дейности,след завършването на които,като влезеш в БГ да изпиташ уважение и респект пред ЕС.

Който е пътувал до Истанбул може да констатира огромната разлика между българския и турския КПП. Макар да ме е срам, трябва да призная, че излизайки от България, все едно излизаш от някаква слаборазвита страна, а влизаш в европейска множество гишета, мобилни камери за проверка на болни пътници, добре поддържани цветни лехи, чистота и ред. А колко малко е необходимо да се поддържа така и у нас.

Естественият въпрос е: Защо се нехае година и половина, след надути и пълни с лъжи приказки за нашето кандидатстване за Шенген?

Коментари - Границата с Турция - теч по покриви и дупки по огради | Днес.dir.bg

Границата с Турция - теч по покриви и дупки по огради

Границата ни с Турция е обект на критиките в европейски доклади за присъединяването ни към Шенген. Имало неизолирани кабели, течове от покривите и дупки по оградите на граничните пунктове.

Обратно в новината

Коментари - Границата с Турция - теч по покриви и дупки по огради | Днес.dir.bg

Коментари

за какви гранични кадри ми говорите???кагете гладни кокосчки на бонисте са те,ама гладни неса застото каквото "конфискуват" си го продават на черно сас помоста на разни каналчета на двоъно и троъно за която се е купило от "глобените"патнизи които гивеят вав чугбина и си идват по празнизите да си потпомагат роднините.пална трагедия е вав балгария и ако не са нсчите роднини и прятели,никога небичме си досчли вав балгария да ни претарсват разни ненормалнизи на балгарската граниза.на никого непогелавам да изпитва подони нунизения,а на дезата си незнам как да им обеснявам засто лелката или чичкото се ровят като побаркани из насчата кола?даъ власт на някого и сте разбересч колко пари струва!бог да пази балгария и насчият народ,застото и след 20години вав германия осте не сам си сменил грагданството и заменил родината си сас друга.просто сам подсигурил дезата си вав малко по зивилизована среда??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

предлагам Дайте границата на армията и ще видим няма ли да ни приемат, а на самота кпп полицаи но охраната на граница си е задача на армията *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да, от истанбул се обаждам, и какво, нямам право на мнение ли! в истанбул има истински балгари, последните останали от цариградските балгари, които са много повече балгари от глупаци като вас! балгарската дяспора да не се ограничава само в някои определени страни!? а колкото и да плуете по турците, в турця има вазрастни турци,които само като им се напомни за бг започват да рецитират стихотвореня на безупречен бг език от бг литература, която на вас, сигурен сам, ви е далбоко непозната, и все още наричат бг - "моята родина"! не сте компетенти, а не сте и обективни! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нещо извън темата: ако говориш за българска диаспора, защо казваш "възрастни турци"? Тези които рецитират на български ще да са българи, останали в Турция.

не, напротив, точно това имах впредвид, балгарската дяспора си е бг дисапора,но освен нея, визирах вазрастни турци,които бяха принудени да се изселят или доброволно са напуснали бг още преди вазродителня процес,по различни причини *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Който е пътувал до Истанбул, може да констатира огромната разлика между българския и турския КПП. Макар да ме е срам, трябва да призная, че излизайки от България, все едно излизаш от някаква слаборазвита страна, а влизаш в европейска - множество гишета, мобилни камери за проверка на болни пътници, добре поддържани цветни лехи, чистота и ред!... А колко малко е необходимо, за да се поддържа така и у нас!... Естественият въпрос е - защо се нехае година и половина, след надути и пълни с лъжи приказки за нашето кандидатствуване за Шенген?! В интерес на истината трябва да се напомни, че не беше възможно да се охраняват границите ни с Турция без съгласието на южната ни съседка, която за разлика от нас има огромен опит от Севернокипърската Турска Република и може да го приложи напълно успешно и даже с някои корекции в западно направление! Не вярвам, че обществото има нещо против тези проблеми да бъдат разрешени! Не само заради свободното придвижване, а заради целостта на държавата ни! Ако правителството не разплете нещата докрай, то не Шенген, ами и членството в Съюза е под въпросителна!... Чак сега ли разбрахте, след Шенгенския шамар, че не сме за там?! Мизерията по пунктовете е по нечия вина. Нали уж пари се даваха - явно даденото беше усвоено, без да бъде вложено!... Виновни са управляващите от приемането ни в ЕС досега. Всички усвояваха парите за границите!... Вече има повод, нека започнат и строителни дейности, след завършването на които, влизайки в България, да изпиташ уважение и респект пред ЕС!... Лошото е, че на всичките е пълна трагедия! Само дето едни знамена сложихме! Турците доста време си строиха тяхното КПП, но накрая го направиха както трябва, а нашите са още в 80-те години! И ние сме се запътили към Шенген!... Трябва да се отделят пари - има и фондове да се оправи тази родна картинка по всички гранични КПП! Тогава без проблеми ще влезем в Шенген!

В интерес на истината трябва да се напомни на някои гости във форума, че не беше възможно да се охраняват границите ни с Турция без съгласието на южната ни съседка която за разлика от нас има огромен опит от Севернокипърската Турска Ркепублика и може да го приложи напълно успешно и даже с някои корекции в западно напревление.

Тонът на "Идеята" наистина е досаден и изключва възможност за разговор. Аз избягвам да ги репликирам. Но! Не мога да отрека верността на мнението от 14:22 ч.! Съгласете се, че охраната на една граница се върши в няколко посоки. "Идеята" изтъква едната част от проблема. Медийте споменават за технически проблеми. Аз допускам, че има трети проблем - нечестно провеждане на търговете за фирми, изпълняващи държавните поръчки за изграждане и снабдяване на "зелените" граници. Не вярвам, че обществото има нещо против, тези проблеми да бъдат разрешени. Не само заради свободното придвижване, а заради целостта на държавата ни. Силно се надявам, че зад брътвежите за СРС-тата стои сериозна работа по въпроса, защото, ако правителството не разплете нещата докрай, то не Шенген, ами и членството в съюза е под въпросителна.

Моят тон Магдо не одобряваш, защото той казва истината за управляващите право в очите. А истината за изхарчените 100 милиона народни пари за СРС се вижда от сега, след като престъпниците продължават да се разхождат свободно по улиците. И тепърва предстои да се каже в чии джобове са потънали, което на теб не ти е явно удобно да излезе наяве.

Е и какво излиза сега? Цяла година се тупа наш Бойко в гърдите, колко е добър по Шенген, а се оказа, че едни дупки и покриви не може да оправи... То, май цялата му работа е такава - магистрали пропадат, околовръстното се наводнява, булеварди стават на вълни.... А иначе на приказки го докарваме, позираме по сутрешните блокове на телевизиите, големият мъжкар - няма що...

Чак сега ли разбрахте , след Шенгенския шамар, че не сме за там. Мизерията по пунктовете е по-нечия вина. Да си ходят виновните. Нали уж пари се даваха - явно даденото беше усвоено без да бъде вложено.

Виновни са управляващите от приемането ни в ЕС досега. Всички усвояваха парите за границите. Те няма да си отидат, докато не се намери заместник.

ББ се биеше в гърдите, че били 'усвоили' всички пари за митниците?! Много умен, а не знае, че 'усвояване' на парите не е равнозначно на свършване на работата. Изобщо!

Критиките на доклада не засягат само това. Защо прикривате, господа, един друг ,много престъпен процес, която се върши и сега? (1) ДПС намиращо се пряко във властна стимулира развитието на цяла индустрията за издаване на стотици, бих казал хиляди фалшиви български паспорти на анадолски турци, с цел да пътуват в ЕС , (2) В унищожението на нашето разузнаване под кресливите викове на компрадорската партийка СДС ,за да не може да се ликвидира този престъпен и разлагаш държавата ни бизнес. (3) В продажността на целия ни политически елит в НС който толерира ДПС и си затваря очите пред неговите антидържавни действия. Утре ще осъмнем с още 1 милион нови български граждани от Анадола, които ще имат право да гласуват в нашите избори. А ние пасивно гледаме от страни развиващия се бизнес с фалшиви българско паспорти( гражданство) у нас. Е, за това Европа не иска да ни приеме в Шенген- добре го вижда този бизнес и не желае да се пълни с анадолски турци -нови потенциални емигранти! ДПС е извънредно престъпна партия, която е работила във властта само за Турция и нейните пъклени интереси у нас. Навсякъде имаха свои хора които спъваха развитието на българската общество. Пропуснаха а всякакви инвестиции от Турция да разрушават българската икономика. Бяха начело на фирма Информационно обслужване , като НЕ развиха фирмата, да вложи модерни технологии в изборния процес , с които да засичат фалшивите граждани и дублажа на гласове. И всичко това е, че НЯМАМЕ разузнаване срещу Турция.

Къде ви е централата в БГ господа? Желая да я посетя.

ideyazabulgaria.org

Пиши ни на мейла, ако си доброжелателен!

за какво иде реч,за какво говорим! коментарат ви няма нищо общо сас статята! просто си замалчете! каква идея за бг сте, като у вас няма никаква компетентност! така си е, границите ни са "палана скраб",особено тази с тр!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И нито дума за главния проблем - подкупните митничари ! Че за какво са ми дупки по оградата като през портала мога да вкарам и слон

Hаричат ги недостатъчно квалифицирани служители, a някои са си направо простаци!

ще строи магистрали бат бойко майната му на границата там да се оправят танов дянков и цецо

Като чета, разбирам колко хора не искат да разберат, че България е доста далеч от цивилизацията. Не може граничният пункт да е нещо по различно от цялата ни държава, а държавата ни е такава, каквато сме си я направили ние! Хубава работа, ама българска! Жалко!!

А-а-а, много си е добре така. Че то ако всички дупки и пролуки се запълнят, мрежите се опънат и камери се монтират и пуснат навсякъде ний как да работим?!?!?

Защото най-върлия ни враг-Турция изведнъж ни стана вече приятел и брат! Ха-ха-ха!

Аз съм строител,къде да се запиша за доброволец, да строим високата стена.Давам 1 година безплатен труд за Родината!

защо не се пази границата както през 80-те години

иначе никито василев навремето вдигна най високите пилони по тия места-срам голям сме

Същество,живеещо сред разровени пътища,криви улици,тесни и мръсни къщи.Не уважава човешкото достойнство,подчинява се на груба сила,живее като роб,не вярва в нищо,освен, че трябва да сърба по-тлъста чорба.Когато го бият тихо скимти и се крие зад компютъра си.Нито една жива,силна дума срещу пошлостта и корупцията...

Така е,като Директора на Гранична полиция е бил доносник /агент/ на ДС!Ясно е,че изпълнява нарежданията на своите господари и бойкотира влизането ни в Шенген.

Прав сте господине,истината е такава.Вече има повод,нека отпочнат и строителни дейности,след завършването на които,като влезеш в БГ да изпиташ уважение и респект пред ЕС.

Който е пътувал до Истанбул може да констатира огромната разлика между българския и турския КПП. Макар да ме е срам, трябва да призная, че излизайки от България, все едно излизаш от някаква слаборазвита страна, а влизаш в европейска множество гишета, мобилни камери за проверка на болни пътници, добре поддържани цветни лехи, чистота и ред. А колко малко е необходимо да се поддържа така и у нас.

Естественият въпрос е: Защо се нехае година и половина, след надути и пълни с лъжи приказки за нашето кандидатстване за Шенген?