Австрия изпраща полицаи на сръбско-българската граница

Австрия ще изпрати свои полицаи за охраната на сръбско-българската граница в началото на месец януари.

Обратно в новината

Коментари - Австрия изпраща полицаи на сръбско-българската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

симо

Сега вече официално си ставаме индиански резерват,пардон-ислямски......

Има ли още някой който не е разбрал, че България ще бъде атакувана за пореден път и ще бъде отнесена както "куцо пиле отнася домат" с любезното съдействие на предателя Бойко Методиев Борисов и други негови съратници(затова ни осакатиха военно и всякакси, затова никой не пази границата, затова бутнаха старата ограда и др. и др.!!! Господ да ни е на помощ!!!

Срам и Позор за България, една членка на ЕС ! Друг член на ЕС да пази държава извън съюза от емигранти !!!

Не е срам и позор за България, а за Австрия! Защо не изпратят полицаите си на българо-турската граница, а?Превръщат нас в бежански буферен център, за да запазят собствените си кожи! Хич, ама ХИЧ не им пука за България...Това ли се нарича "евросолидарност"?

Дира. Защо скрихте новината? Не е политически коректна ли?

Признавам си едно няколко годишно мое заблуждение! Досега си мислех, че България е член на ЕС а Сърбия не.

Не е ли по-важна българо-турската граница, защото влезат ли у нас, тълпите искат да отидат на запад, където е уреден живота. Не е ли задължителна помощта на ЕС за защита именно на нашата граница и как се допуска там да няма подкрепления от чуждестранни сили.

Явно не. Може би за нашата територия има други планове.

Глупакът Боко отказа помощта на Вишеградската четворка да пазим заедно границата с Турция. Сега ще пазят сръбско-българската граница и утайката от навлеци остава завинаги при нас.

вулгария нкога не е била част от цивиляцята

Значи... "за властите в Белград е много важно да бъде предотвратен всякакъв опит за нелегално преминаване, включително и за трафик на оръжие" А за властите в България кое е важно? Да пуснат колкото се може повече джихадисти в България ли? И защо не пазят на Турската граница, а на Сръбската? Явно не сме поискали.

Само 15000 са върнатите от Сърбия, а ни убеждават, че нямало мигранти в България

В случая вината си е изцяло наша - т.е. на управляващите в България национални предатели. Помощ ни бе предложена от Унгария и Словакия дори без да я искаме, но ние отказахме и продадохме земята си срещу мижавите 160 млн.евра, а може би и срещу още нещо. Все пак още не е късно - стига предателите да бъдат отстранени от властта.

симо

Да благодарим на ЕС за ,,топлите,, грижи и на НАТО за колективната защита......Но защо имам усещането , че границата на ЕС вече СРЪБСКО-БЪЛГАРСКАТА..Явно , след като знаят , че въоръжаваме ИДИЛ считат , че сме си и тяхна база....Иначе България е СТАБИЛНА И СИГУРНА СТРАНА.

ЕС: Хем ще си пазим нашите граници от нашественици, хем ще се правим на демократи, като оставим част от ЕС за лагери на нашествениците. Това са евроатлантическите ценности на ЕС в действие и на практика! БГ територията е определена за отглеждане на американски бази и лагери за мигранти!

Дали някой си задава въпроса къде се намират сега тези 17 000 мигранти, които Сърбия ни е върнала през последния месец? Колкото до опазване на границата ни никой не го прави, защото не иска да го прави. Оградата не се строи , защото не искат да бъде построена. Да си спомним българската народна приказка за неволята. Ако искаш една работа да бъде свършена, свърши си я сам.

Много просто: пазят втората отбранителна линия. Ние сме буферна зона.

Австрия няколко пъти ПРЕДЛОЖИ помощ на България. Унгария също предожи помощ. БЪЛГАРИЯ отказа! САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ!

А защо не дойдат на нашата граница да помагат - нали ние сме границата на ЕС?

На това му се вика "европейска солидарност"- държава член на европейския съюза да изпраща сили да пазят границата на държава от същия този съюз ама от външната страна...................да не може никой да излезе от нея!!! Все си мислех, че трябва да се пазят границите от вътре да не може всеки който си науми да влиза в "Европейския съюз", но явно бъркам. Явно все пак има държави втора ръга които са в този съюз за да бъдат ползвани по предназначение от правоимащите стари членки.

Помощ ни беше предложена, но ние/управляващите национални предатели/ я отказаха. Така че в случая вината си е изцяло на управниците ни. А иначе - каквото място си извоюваш - на такова те класират.

Отче наш, Който си на небесата! Да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята; насъщния ни хляб дай ни днес, и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на нашите длъжници, и предпази ни от изкушение, и избави ни от Лукавия; защото Твое е царството, и силата, и славата вовеки. Отче наш България е оставена единствено на твоята закрила и в твоите ръце, за което днес, както и вчера се оповаваме единствено и само на Теб Отче наш молим те спаси я. Амин.

Амин. Истина каза!

Всичко това показва ,че не може много да се очаква от Бат бойко и компанията му от разни секретарки във всеки аспект на държавата ни!Той казва едно, а други са нещата и не случайно гърми на много места в България!

Това трябва да покаже на всички нас къде спира Европа - българо-сръбската граница! Ние сме си в Анадола! Даже една граница не можем да опазим! А стената, дето я строи тиквата до къде я докараха герберастите? И има ли я изобщо? Да му се постави задача на тиквунов да направи поне една ограда като хората, на него Ина Лили кюфтето, както и Къдравата Сю и Румето да се размърдат поне малко!

Защо ли точно тази граница? Може би австрийците и сърбите очакват нещо, което българите още не знаят?

остава въпросът кой пази българо-турската или българо-глръцката граници? щото бъчварката каза , че не може да прати армията срещу горките "майки с деца "

А не е ли по-добре да отидат да пазят на българо-гръцката и българо-турската граница?!?

Нас са ни отписали вече.

А българо - турската?!

,,нема такава,,...!!! ние граничиме със сирия,афганистан,ирак,пакистан,сомалия,занзибар,бряг на слоновата кост и цялото северно караибрежие на африка...!!! явно ,,сънародниците,, ни от там се връщат в ,,прародината,, си!!!

симо

Ми то нали първите хора са дошли от Африка.Явно и последните /вече НЕхора/ са тръгнали.

Европейски идиотизъм в действие. Що не дойдат на турската граница да патрулират? Види се колко струва европейската солидарност, единство и всички останали глупости, с които пълнят главите на младите. Австрийците хем на топло, хем герои ще се пишат.

Австрия изпраща полицаи на сръбско-българската граница Интересното е , а в същото време и тъжно е факта че една членка на ЕС пазят границите на една държава , която не е член от друга държава членка на ЕС. Не знам само какви са причините за това , тъй като същите тези полицаи можеха да бъдат на нашата южна граница.

Така е Петров, но се вижда коя държава е приоритетна за тях. Сърбите не са по-малко мошеници от нас, но когато стане дума за национален интерес компромиси не правят. За това са уважавани от другата Европа и им се играе по свирката. Държава, която не уважава националния си интерес, не може да очаква уважение от други...

...за да се изпрати помощ по нашите граници някой трябва да разреши или да помоли за това!!!, те и Австрия и Унгария(защото те помнят Историята на Европа и се борят срещу нейното повторение) ни предлагаха помощ няколко пъти!!!...колко пъти идваха и на границата, но Борисов-предателя винаги я отказваше и отклоняваше "любезно"(нали за това точно са му платили), а ние най-добре усещаме това!!!, да ги изгори огън дано в Отвъдното всичките с Борисов начело, съвременния жид който даде ключа от крепостта за да падне Търново!!!, за тези които още не са разбрали-Исторята в Историята на България се повтаря, и Борисов така ще бъде записан в учебниците по "История на България"(ако ще остане някой да я напише и най-вече някой да я изучава следващите 500 години от съществуването на човечеството)!!!...О Господи, Отче Наш молим те от дълбините на изтерзаните си души и сърца, Спаси България!!!

не го вини!!! сега е в ,,хитрино,,??? ,,източва,, цистерните!!! в момента е ,,пожарникар,,...!!! за да влезне в ,,ролята,, на граничар някои да го извика на ,,границата,, ни!!! ,,човекът ,,оркестър,,!!!

Гледам доста учудени има. Защо? Вие ако бяхте австрийски политик щяхте ли да имате доверие на България. Помислете върху това, преди да ги обвинявате. Всички вибдате какво представлява елита ни. Далеч не само герб. Не си правете илюзии, а и българските каналджии се прочуха на всякъде.

Ами нашите се учат, и то успешно, именно от техните. Австрийските хитреци равни нямат. Омръзна ми в захлас да ни дават европейците за пример - с нищо не са по-добри от нас. За немскоговорящите мога да кажа само, че са най-големите мошеници в стара Европа. И да, знам за какво говоря. От личен опит.

Ако разчиташ някой друг да ти пази задника, значи си супер наивен. Порасни.

Ами логиката е накарала Австрия да се довери на сърбите след като оръжие наше производство е намерено при джихадистите в Сирия!!!!!!!!!!!!!!Освен това преди години в Правец Младенов правеше семенари с главорезите от ИДИЛ!!!!!!!!!!!!!!!!! Какво повече може да се каже?????????????????????!!!!!!!!!!!!!

България е блатото, което само ще забавя трафика. Благодарение на гроб и риставристити. Защитата на Европа не включва България. Благодарим ти Бойко и сбогом.

Това трябва да покаже на всички нас къде спира Европа - българо-сръбската граница! Ние сме си в Анадола! Даже една граница не можем да опазим! А стената, дето я строи тиквата до къде я докараха герберастите? И има ли я изобщо? Да му се постави задача на тиквунов да направи поне една ограда като хората, на него Ина Лили кюфтето, както и Къдравата Сю и Румето да се размърдат поне малко!

За съжаление България е обречена заради некомпетентното управление!!! Оставаме буферна зона- територия, ако не се появят хората достойни да поведат народа.

Трябва да гоним некомпетентното управление, ако трябва и с тояги! Ето пак се гласят с под прикритието на уж РБ същите некадърни крадци да управляват БГ и то с Гробарите и с гробарската ненаситна въшка Боцко начело

,, Австрийският контингент е готов и на 12-ти януари започва работа. Те ще патрулират заедно с нашите сили при защитата на държавните граници спрямо България", каза Стефанович..,,??? явно сърбия е в евр. общност, а ние сме в турски вилает!!! ало??? валията в ,,оставка,,???

"..предотвратяване на нелегалната миграция от България в Сърбия." Защо Австрия, която също е член на ЕС като нас, ще патрулира със сърбите за да държи мигрантите в България?!!!!

А защо не са на турско-българската граница!? Защо Тиквата мълчи и не ги покани там!? Интереси ли има това да не се случи!?

"Борисов уволни държавни служители, организирали купон в деня на траур" Прави си ПР от поредното българско нещастие! За умрелите от глад в Куклен никой не е уволнен...

Боко си е мутра и за него ние сме матрял. А виж пришълците са далавера. Да продава оръжие на терористите също е далавера. Изобщо важно е да върви далаверата и да е добре на шефа обонго.

Ами не бяхте ли точно вие, туккоментиращите, които се присмивахте и не искахте чужденци по нашите граници и натовски учения в България? Сега пак плачете, ех "българи-юнаци" не може да ви се угоди! Сърбите са осъзнали положението и приемат помощ от всякъде!

А дали Австрия не е предложила и на Тиквата такава помощ? Дали Бъчварова не е на мнение, че в България проблем с нелегални емигранти няма? Понеже нали сме най - "стабиуните" в цяла европа.

На който не му е ясно територията България се пълне и ще продължава да се пълне с всякаква измет от Африка и Азия благодарение на политиката на ЕС и с подкрепата на управляващите,а и с НЕ-ПРОТЕСТИРАНЕТО на населението. 1)От засилването на охраната на Сръбската и Румънската граница 2)От не-охраняването на Българската граница 3)От най-вероятното връщане на нашествениците(мигранто-бежанци) от западните страни Следва територията да се превърне в огромен лагер за нашестеници

Ако някой оценява австрийците и техните военни като хора, които не знаят какво правят, това не се отнася за него. За да разполага войски Австрия, значи тяхното разузнаване ни оценява като съюзник на ислямистите, който е нелоялен съюзник на нато. За нашите русофили хубу, ама кинтите от ЕС задължително не текат към такива като нас, защото не сме християни, още повече католици. Иначе казано ако властта не побърза да поиска военни от Унгария, Румъния и Австрия е много възможно отново и за дълго да поемем "своите бивши приятели, настойници , дълго присъствали по неясен , но удобен начин като наши управници", които изповядват ислям. Време е да изпреварим събитията, защото наистина е възможно да ни изпреварят.

Да наречеш "белите хора" страни, където 50% от населението е черно, арабско, азиатско е меко казано глупост! Явно не си стъпвал там?!

Това ми действа доста обидно-унизително. Но е добре да се знае... и ще се запомни!

Австрия ще изпрати свои полицаи за охраната на сръбско-българската граница в началото на месец януари.А нас вече са ни отписали ,като неспасяеми просто въпрос на време е да се разпаднем,мдаа.Ние сивата зона ще се превърнем в някакъв огромен бежански лагер за задържане на нежелани от Европа мигранти , а от време на време ще ни подхвърлят някакви финансови трохи , които управляващите сръчно ще открадват

Едно не разбирам.Защо Борисов толкова се бие в гърдите ,за да никаже колко пари са откраднати от близки до него фирми?

"от България в Сърбия".. Бие на очи посоката, заради която са ангажирани полицаи от няколко държави. Интересно как стои въпросът с емигрантите в самата Сърбия.

Още миналата година Саркози и немския президент предложиха Сърбия и България да са буферна зона за талибани. Само че сърбите реагираха и се присламчиха към Вишеградската четворка. Сега те им помагат в охраната.

Мерга вече не го иска, Австрия го подминава, а Унгария му предлага палатка да бяга Тройка с баба Цецка, и Румата, в една Загазована гора, закътана в Делиормана. "Загазована"- Термина е на Шефа на пожарната! На BG са казва заХЪБена а народа казва обгЪзена.