Радев: Плаща се за двуредова, а оградата е едноредова

Оградата на българо-турската граница ще бъде завършена в срок, но предстои проверка на плащанията към фирмите-изпълнители, заяви президентът Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Плаща се за двуредова, а оградата е едноредова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се маха , не може да го търпиме това комунистическо и Путиново недодялано човече.

50% фири е съвсем нормално за еврофондове, дори е много добре в сравнение със санирането.

А бе тъпанарино Радев, ми писна ни вече да си не в час бе "летецо"...!?!?!? Кавичките не сах случайни... Ми стига хибридна путиновска пропаганда де - ТАКА КАК Е КАРАШ НЯМА ДА ДОЖИВЕЕШ ДО КРАЯ НА МАНДАТА СИ...!!!!!! Този път твоята стара руска барака МиГ 29 ще катастрофира и към ИМПИЙЧМЕНТ уверено те носи другарю Радев...

ОЩЕ 4 ГОСИНИ ЩЕ ВИ КРАДЕМ ДОКАТО ВИ ОСТАВИМ И БЕЗ РИЗИ

сложете постови картечари и стреляите на месо и ще видите че ще има ред по границата

Едноредова или двуредова и в двата си вида не върши работа , а може и таково да е било техническото затание.Няма нищо общо с унгарската , която има обща височина осем метра , а и два метра вкопани в почвата.Оградата просто трябва да е хранилка на правилните фирми свързани с правилните политически лица , а и структури.Но каквато и да е,при строежа на оградата порциикте , които се раздават са далеч от размера и размаха на на порциите ,при строежа на продънените магистрали.След завършването на оградата в този си вид ,/който и жена с фередже ще прескочи/ , ще има констатация ,че тя не върши работа и трябва започне нейния ъпгрейд.Ще бъдат заделени средства и упражнението ще започне отначало.От снимките ,който гледах видях ,че тя не е изградена с познатата на всички бодлива тел , а някаква друга с някакви пластинки, които не знам колко са удачни.

Явно толкова ти разбира китарата щом не знаеш колко са удачни.

Как още не са я санирали тази ограда крадливите герберасти. За 1000 лева на квадратен метър!

ТОЗИ ПРИСМЕХУРНИК, ОЩЕ ЛИ Е ПРЕЗИДЕНТ...

Ти май рониш сълзи за предишното нещастно комсомолско създание Офшорко?! Защо не питаш великия индиански вожд Винету защо го отсвири така позорно и безгласно?

че тгой можел да чете. Право казват тия които, които са ходилим в казарма- МЕЖДУ КОЗИРКАТА И БРАДИЧКАТА НИЩО НЯМА. И още - кийрави овци, кийорави търговци. Трийте дирчовци

А такааа, хванаха ли ви по бели гащи, крадливи котараци герберски! Къде по дължината на оградата има двуредова да я видим! Ако имаше досега щяха да ни я покажат. Водиха този, водиха онзи от ЕС да му я показват и да се тупат в гърдите. Но, видите ли, лъжата веднага лъсна, щом се появи един честен и отговорен българин. Всички герберски капути, начело с Наглия и Мазния и с останалата крадлива кохорта отново доказаха, че освен грабежи на държавните и европейските средства друго не правят. Същото със сигурност е при изграждането на т.н. магистрали, където цената им е най-малкото два пъти по-висока отколкото стойностните сметки по проектната документация! Да му мисли сега и пълничкото Лиленце. И на нея ще и опънат...жартиерите като му дойде времето. А то вече дойде и лъснаха всички гнусни далавери на цялата банда герберски грабители!

От такъв обединител на нацията -СЕ СРАМУВАМ!!!

Срамувай се от себе си, от Ненчев, от Борисов, от Цветанов, от Павлова и т.н. Те ограбиха България!

толкоз ти е и пипето тогава...

Ти пък се сети да си пишеш името с главни букви! Сякаш не се вижда колко си прост! Урок по правопис: 1. Собствените имена се пишат с главна буква! 2. Всяко ново изречение започва с главна буква!

КОМФОРТА НА ФЕОДАЛА ОТ ГЕРБ СВЪРШИ!!!НАПАЗАРУВА ЦИГАНСКИТЕ ГЛАСОВЕ,НО ПАК НЕ МУ СТИГНА ЗА ДА ДЕРИБЕЙСТВА!!!РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТ И КОРЕКТИВ НА МЯСТО!!!

НЕ СЕ ИЗНЕНАДВАМ ЗАЩОТО ТОВА Е СТАНАЛО ПО ВРЕМЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ АЛКАПОНЕ КОЙТО СЕГА СЕ СТЯГА ДА СТАВА ПРЕМИЕР НА СТРАНАТА И ДА ПРОДЪЛЖИ В СЪЩИЯТ ДУХ.

А с каква цел оградата се строи, не по самата граница (на браздата) ами навътре в наша територия

Не може на браздата,ти пък,неутрална територия е!

че при Герб всичко е мистер 50%. Половината се усвоява,половината се КРАДЕ!

Нещо такав!Парите пак не стигнали!Почва се с една оферта и после постепенно се завишават!

Не ме учудва, щом президента го казва значи е така. Дали се краде а? ЕС какво ще каже сега? Дадоха 180 милиона евро.

Вижда се и двуредова и едноредова ограда ,така че заданието е променено ,въпреки предварителните проучвания и решения,като парите са изчислени за двуредова ,но впоследствие тук там е пробутана и едноредова ,а себестойноста,себестойността как е сметната...?Няма как да няма съмнения!Предвид двойните сметки при санирането за дадена дейност и то от заем,с гарант държавата,,как точно държавата гарантира ,че няма да се злоупотребява с парите и хората във връзка със санирането наистина ще получат повече дейностти и ремонти които са нужни,защото при проверките и добре че ги направиха,се видяха злоупотреби!Т.е. държавата не е гарантирала нищо!

Защо не казват , КОЙ ПЛАЩА ,....... И КОЙ ВЗЕМА ПАРИТЕ ??? Брееей , голяма ''секретност бре! Краде се и това , което се вижда ...

Лъже,както винаги!

Сляп ли си ? Не се ли вижда , ЧЕ НЯМА ВТОРИ РЕД ?

Двата реда бодлива тел , са на върхът на оградата , много добре се виждат.

ОГРАДАТА ПРЕЗ КОЯТО И ПТИЧКА НЕМОЖЕШЕ ДА ПРЕХВРЪКНЕ ,0Т 27 ГОДИНИ КРАДЛИВАТА НИ ДЕМОКРАЦИЯ СЕ СТАРАЕ ДА УБИЕ БЪЛГАРИЯ НО И НАРОДА НИ Е ЖИЛАВ ,НАДЯВАМ СЕ ЕДИН ДЕН ВСИЧКИ ЛИДЕРИ -КРАДЦИ ДА СА В ЗАТВОРА,НАЙ МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ВИДЯ КОСТОВ ТАМ,ТОЙ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ

Ще се завърши в срок значи....при 50% оскъпяване и ...спечелена обществена поръчка....само Президента ли забеляза че се строи една, а не две огради,...там в Хасково спят ли...или и те са в играта...вместо да ни защитят адекватно и своевременно..фирмата печели от неизпълнената ОП..заслужава един бърз арест и...зад оградата, нямам думи, ами ако не беше Президента, ...париците ни щяха да се изпарят в безоблачното небосвод на Хасково!Жалки хорица!

+21 гласувай -2 гласувай ГЕРБ Е КРАЛ ДОСТА ГЕРБ Е КРАЛ ДОСТА ( нерегистриран ) 22.04.2017 03:12 БОРИСООВ ,УЗАПТИ СИ БАНДЮГИТЕ ,БОРИСООВ,КАЖИ ИМ ДА КРАДАТ С МЯРКА ,БОРИСООВ ,АМАН ОТ ХАЙДУТИ ,БОРИСОООООООВ

БРАВО НАЙ ТОЧНИЯТ АНАЛИЗ. ЗА СЪЖАЛЕНИЯ ОТ ТАЯ ТРОЙНА КОМБИНАЦИЯ,НИКОГА,АМА НИКОГА НЯМА ДА ВИДИМ НИТО ЗАПЛАТИ,НИТА ПЕНСИЙ.ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ТИЯ УРОДИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ОБЕДНЯВАМЕ.

Крадат и от това , КОЕТО СЕ ВИЖДА . Наглост, наглост .

За 27г., всички държавни поръчки се ПЕЧЕЛЯТ от ДПС . Цялата енергетика е хранилка на БСП ... А пък митниците , Черно морският бизнес , и каквото ''подаряват'' Бг-банки ,...отива в ГЕРБ / защото те са на власт . За Сидеров , КОЙ КОЛКОТО ДАДЕ ОТ ПАРТИИТЕ , ТЕ СА ПАТРИЯ НА ПОВИКВАНЕ С/У ЗАПЛАЩАНЕ .

Ангел Найденов заяви,че когато е бил министър един линеен километър е струвал 250 000 лева. Сега струва 1 милион! Какво става? Инфлация, така ли? И някои драскачи пишат,че това било "отклоняване на общественото внимание". Бъркат в джоба на държавата и то здраво. Обаче това,че се краде е маловажно! Важно било това,какво бил казал Георги Гергов. Мен това не ме интересува! Аз искам да знам къде отиват всички тия пари/ и то за едно редова ограда/. В чии джобове. После обясняват,че нямало средства да се повишат пенсиите на нашите майки и бащи! Срам! Само вижте колко е увеличението на цената за един линеен километър. За какво говорим?

Ал Бъдни бързо се учи - опитва да измести общественото внимание от един скандал с друг. Както винаги въздух под налягане! За съжаление комуноидният шизофреник вярва на Партията каквото и да каже, каквото и да ги лъже, манипулира и демагогства.

алоооо тоя е заслужил генерал а не като твоя ИДОЛ БОДИГАРДА НА ТОДОР ЖИВКОВ СЪС ВРЪЗКИ ГОЛЯМИ ЦАРСКИ

Просто си безумно тъп !!!!!

Вторият ред от оградата отива в офшорката на град близо до София.

И тип С - безредово съоръжение

ПРОСТА РАБОТА, ПЛАЩАШ С НАРОДНИ ПАРИ ЗА ДВА КИЛОГРАМА ЖЕЛЯЗО ПОЛУЧАВАШ ЗА ДЪРЖАВАТА ЕДИН КИЛОГРАМ И КОМИСИОННИТЕ ЗА ГЕРБ.БРАВО БОКО , КАТО ПРИ САНИРАНЕТО , СЕБЕСТОЙНОСТ 100 ЛЕВА ПЛАЩАШ 280 ЛЕВА И ОСТАНАЛИТЕ В ЧОВАЛА.

Много им е мъчно на комунистите че нямат достъп до обществените поръчки от много време насам и са изолирани от всякъде ама това е положението още дълго ще са на сухо!

ЗА 2 МЕСЕЦА КАТО ИМАХА СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА С ПЪЛНА СИЛА:link

Служебен зам.-министър построил две къщи на морето с европари -ПОТЪРСЕТЕ ВЪВ ФЕИСА ;)

Сега кажи за оградата. Когато говорим за далаверите на БСП - моля заповядай.

Когато не си добре запознат да приказваш е много лошо! На мен може да ми се иска 10 редова да е оградата , ама парите определят колко ще са!

Радев е прав. Как при Тошо можеше и на "трудните терени" да се изгради бетонна, а не телена стена, а те да не могат двуредова да я направят. Този президент напоследък започна да ми харесва. А и след намесата му на изборите Турция и наглия й посланник думичка не казват, а не както беше преди.

Ходи при Тошо да ти я построи тогава!

Да ама герберастите вече копаят почвата, за да го дискредитират и да предизвикат избори и да сложат послушен на ГЕРБ човек, а защо не и "майка на нацията".

Оградата при бай тошо пазеше от вътре на вън и имаше още и още и още

Да не би,някой,да избяга от социалистическия рай!

Как им бърка в г-за на гербаджийската далавера! Защото е пределно ясно,как се строи,санира,бетонира и асфалтира като цяло,гарантирано от ГЕРБ. Е затова е цялата злоба и ненавист към Президента.Не е онова чучело,което беше тъй послушно и удобно,вегетиращо в Президенството доскоро.

Ами като си с изкривено мислене всичко ти е пределно ясно!

Айде бе...не може да бъде...

Добро утро - Радев е открил топлата вода. Че то у нас с всичко е така. Например гордостта на банкянския хитрец, т. нар. магистрали, две - три години след построяването си вече са за основен ремонт поради същата причина: кражби и некачествени материали и изпълнение.

Оправдавате ненаситните крадци?????.ТОЙ ГОДИНИ НАРЕД ДОКАЗА,ЧЕ САМО СА СПОСОБНИ ЗАЕМИ ДА ТЕГЛЯТ И ПОСЛЕ ДА КРАДАТ. ОТ ТИЯ ТИКВИ ДА НЕ ОЧАКВАМЕ НИКАКВИ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДОХОДИ. ТИЯ МРАЗЯТ ПЕНСИОНЕРИТЕ И БЕДНИТЕ.,ОТ НАС НЯМА ПРИСВОЯВАНЕ.МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА.

1. Пускам обществена поръчка за двуредова ограда/за да се определи по-висока цена, защото е естествено двуредовата да е по-скъпа от едноредовата/. 2. Печеля я като двуредова, но я правя едноредова - т.е. на ПОЛОВИН ЦЕНА. 3. Пускам фактурки за двуредова - т.е. НА ДВОЙНА ЦЕНА - и ПОЛОВИНКАТА ОТ ПАРИЧКИТЕ ОТИВАТ В ДЖОБЧЕТО

БОРИСООВ ,УЗАПТИ СИ БАНДЮГИТЕ ,БОРИСООВ,КАЖИ ИМ ДА КРАДАТ С МЯРКА ,БОРИСООВ ,АМАН ОТ ХАЙДУТИ ,БОРИСОООООООВ

Ако ГЕРБ престанат да крадат ще има и за увеличение на пенсии и за двойна ограда и за безплатна храна в детските градини и училища и т.н.

г-н Радев ,мога да ви кажа истината,ако сте готов да я чуете ! бг народ спаси едни богопомазани хлебарки от смърт преди повече от 70 години ,които бяха обгрижвани безгранично и нанесоха неизчислими вреди ,от които не само ,че не се срамуват ,а се гордеят .те се сляха така в родния ни пейзаж ,че с просто око не се забелязват .тези хлебарки са ненаситни ,изхранват се от всичко ,включително от огради ...напаст божия .но аз се надявам ,вие да сте ги срещали и да ги познавате по-добре от мен ,въпреки,че се съмнявам в това !

Който разбира, знае, че да се строи ограда, е мечта за всяка една строителна фирма. Особено пък когато възложител е държавата и оградата е от десетки километри. Едва ли президентът Радев ще повдигне въпроса за несъответствията между това, което е по документи, изграденото в действителност и това, което е платено на фирмите изпълнители. Там е заровено кучето- във фирмите изпълнители. Да се види кога са регистрирани, кои са официалните и неофициалните собственици, какви данъци са плащали, наемали ли са подизпълнители и всичко ще лъсне.

Радев говори точно за това. Защо се правиш на интересен?

То може и 5 редова да са искали да я направят ама парите определят колко ще е! Едва ли ще правят далавера с пари за оградата!

Фирмата получава пари за два реда, а прави един ред ограда. Така се процедира и с квадратурите при асфалтиране на дупки и т. н....28 години от едни и съши хора.

Баси и оградата от тел!Разедини нацията!

МНОГО е лошо да приказваш без да си сигурен и достатъчно добре запознат! Особено ако си на висок пост!

Преди да се обединим,трябва да се разграничим!

Разделяй се никой не те е спрял!

Още в началото на избирането му казах че този президент още повече ще разделя нацията ни вместо да се яви като обединител и с всеки изминат ден го доказва , това е поредния случай!

Борисов е ненадминат, ако говорим за разединител на нацията.

Ти какво обединение искаш? С крадците ли ? Или и ти си от тях и ти пречат? Кажи нещо по същество.