ДАНС хвана 112 кг хероин за 13 млн. лв. на турската граница

112 кг хероин за 13 478 400 лв. са задържани на българо-турската граница при акция на ДАНС. Разбит е контрабанден канал, действал по нова схема.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС хвана 112 кг хероин за 13 млн. лв. на турската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко лови хероина, Местан+Станишев амфетите и коката... защо? (справка успешните акции на МВР от 2005 г насам)

от 2001 година взимам хероин.Доиде ли Боико Борисов става страшно..Почва се голямо всекидневно обикаляне докато си намеря.А не мога и да си помисла да се вурна без.кошмар.Но предполагам че така трябва.Лошото е че често ни залавиат заедно и с диларите докато си купуваме.лично мене джа пути ме хжаштаха така.даже и едно дело имах.За това съм принуден да гласувам за БСП.

Като дойде БСП на власт си сложи тройна доза:) Идиот.

да, това си е успех, лошото е че е по сигнал на гранична полиця, данс трябваше да го залови - нали затова заплатите им са такива големи

Тая Гранична полиция за какво е? Кой знае колко и какво минава през зелена граница.

А бащата кой го пусна от затвора? Излежавал убийство, пък от 2011 е на свобода!? Трябва да е било някое убийство в особено леки размери! И като гледам, в затвора се е поправил- вече не убива, сега само внася наркотици. Пак е напредък.

Не всички сме наивни , прости и гласували за ГЕРБ че да вярваме на написаната глупост ! Как може някой да си помисли че тези клетници дето орали нивата ще връткат наркотици и то в такива количества ? Това е меко казано глупост

Пак има недоволни?

ДАНС хвана 112 кг хероин за 13 млн. лв. на турската граница Ако бяхте сложили Пеевски за шеф на ДАНС, сега щяхте да пишете за хванати 1120 кг., заедно с неговите.

Тамън за новогодишния купон на многобройната полиция ще стигне!

Следели, наблюдавали... дойде ГЕРБ да управлява и отново започнаха да ловат хероин. За месец е уловено второ огромно количество. Сещате ли се комунистите и турците как са зарибявали българската младеж? То се вижда с невъоръжено око, че когато БСП е на власт, хероин уловен няма. А едва ли тогава спира да се внася! Не се е чуло да има дефицит на пазара на хероин :-). А бе БСП ли е, упадъкът започва. Махнат ли се, две годин селд тях почва икономически ръст, само да се поразчистят лайната, коиот са оставили е нужно малко време. Като за държава 2 години са едно добро време за преодоляване на основните поражения от комунисти. Дано и сега да е така, макар този път келешите Станишев, Манолова, Миков и други талива уроди да бяха още по-разрушително уродливи, но пък не можаха да докарат до спад в икономиката. Спад постигат за 2 години от началото на управлнието си - Луканов така, Виденов така, Станишев с Тройната пак така я началото на 2008 г. Този път не им стигна време да преебат държавата до икономически спад. Да видим. Аз залагам на преодоляване на дефицитите и на икономически ръст без прекъсване.

Братовчед- само да ти кажа, че статистиката не е в полза на ГРОБ, а това е операция и сигурно не е от вчера. Тоест тази операция не е заради ГРОБ, а въпреки тях. За да ти го обясня на понятен за теб език - няма как тридневното управление на ГРОБ да е сътворило таквоз чудо. Ама нейсе, нали всички които гласувате за тях сте Ентелегенти- вервайте на чудеса.

Нищо подобно! Успехите на митничарите и полицаите се дължат най вече на техният труд, а не на партиите. Нито една от тези партии няма заслуга за разкриването на такива случаи. По скоро с действията си те пречат на работата на служителите с хаоса, който създават в управлението на институциите.

Кокаин за 14 милиона....Дали има балами, вярват, че в пещите ще бъде изгорен въпросният кокаин, а не 100 кила брашно или нишесте? Аз- не. Кокаинът ще бъде разпределен по веригата- та с един куршум - два заека- хем кокаинът е заловен и изгорен, хем пек е на пазара.

Виж какво е написал ЗЕМЛЯКА и надявам се ще разбереш защо става винаги така.

Вземайте химикалка и си записвайте: Винаги когато се смени властта се започва с разбиване (хващане на пратки наркотици) на ПРЕДИШНИЯ КЛАН. Но се откриват други канали на КЛАНА който е на власт. ИЗВОД: Количествата на наркотици преминаващи и оставащи в българия е ЕДИН и СЪЩ. Всякеки кабинет дошъл на власт ОТЧИТА РЕКОРДНО КОЛИЧЕСТВО ЗАЛОВЕН НАРКОТИК. Ето как светът стана по-ясен!

При ГЕРБ залавянето става през целия мандат. Някакво изключение май се наблюдава.

няма нужда да пишем земляк, ние си го знаем, въпросът е дали някога ще свърши играта

Бързо опухаха конкурентните канали, направо са като светкавици! Що не намериха така бързо изродите дето тормозят и убиват възрастни хора в България?

За съжаление си много прав, след всички избори идва смяна на караула и в подземният свят

Е да се напъваш и да не, пак ще те изгонят. Ама и редно е де!

Дали след смяната на властта не се сменят и рентиерите получаващи рента от трафика на хероин , поради което изгарят няколко бушона (за пред Европата)?

Бързо скрийте информацията, че бойко ще ви уволни - това са неговите каналджии, защо ги пипате? Ало ваньо, кво праиш?

Изглежда не са на Борисов, защото при управление на ГЕРБ почват излзавянията на стотици килограми хероин. Ха сега да се сетим на кого са каналите, като при всяко управление на БСП спира всякакво залавяне на хероин! А да се сетим! Или сме олигофрени? Май има едни олиговфрни в България и се броят на избори колко са. Окло 20-25% от населнието са.

А това кой го хвана link

БРАВО!!!

Е ПА ТИЯ ГРАНИЧАРИ НИ ЛУК ЯЛИ НИ МИРИСАЛИ, САМО СПАЛИ НА ГРАНИЦАТА.

тъп шоп, това са си точно хранилки на бсп. сега ги oткриха, koгато не са на власт.

боко ще го "изгори" лично !

представям си за всичките тези години ежедневно какво ли не е минавало и заминавало....

Гр.перник е ДЕПОТО и СКЛАДА ,за столицата .... НЕ СЕ ЛИ ЗНАй?

ДПС и бсп го закъсаха ,...няма ХРАНИЛКА ,кранчето е спряно .

Грешиш - това са каналите на Борисов. Е, ще хвърчат глави - но за това в медиите няма да има нищо - сещай се защо!

Поздравления - това вече е акция, каквато се очаква от ДАНС! Явно може и има кой да работи и там. Недоумяващо е само как изнасят крадените автомобили "незабелязано" родните престъпници.

Абе тия верно са се раздвижили, явно разчистват конкуренцията...

така е, конкуренцията трябва да се затрие, иначе глад

Бре,бре,бре какво става бре...тия май почнаха да работят.А представете си това да се вършеше 25 години.Сега можеше да сме лидери в науката,технологията,екологията и т.н.Дай Боже!

Нямаше ли да е по добре да хванете и кой ще го прибере?

Охх...за коя ли партийна каса е било тва...ДПС или БСП??? Не че и герб нямат, но се съмнявам да са хванали техния :)

Тарикатите от ДАНС отчитат "активност" ,след като нарочно проспаха КТБ ,май ще им изстинат местата ! Уважаеми тези удари са ваше ежедневно задължение ...!

Донесение от оперативен работник: Господин Началник, докладвам, че откраднаха откраднатия хероин.....

Голям праз! Тука в Люлин няма да го усетят даже! Да живей 9-то районно!