Спецакция и софтуер блокираха 2 гранични пункта

Два ГКПП - Лесово и Капитан Андреево, бяха блокирани цял ден днес. На единия се проведе операция на МВР, на другия имаше проблем със софтуер на митниците.

Обратно в новината

Коментари - Спецакция и софтуер блокираха 2 гранични пункта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е точно на празника,не прекалихте ли.

на празника на МВР не празнуват митничарите... колко ли хора не правят разлика....

Шадо знаеш ли, че всички които започват работа в митницата са с високи морални качества? Ама това е само първите няколко месеца. След като видят, че може и по другия начин лошия пример ги заразява тотално. Проблема е в ръководителите на тази "сган", защото без протекция от тях това което е няма да се случва. Незнам защо само дребни риби хващат напоследък и бият тъпъна гаче ли са уловили кит.

По Татово време не ни пускаха да излезем; сега не ни пускат да си се върнем в къщи!!! Тук каквото и да правиш, все ти си виновен и подозрителен......

много добре е арестувана,щом е корумпирана, но няма нужда от евтина показност за медиите - специална операция на силите на МВР за една жена. няма нужда за всеки задържан циганин да се биете в гърдите като Бай Ганьо - Булга-а-а-а-ар ! Самохвалството е сигурен признак за простащина ! Не копирайте простаците !!!

Не завиждайте на митничарите , да бяхте станали такива.Но като не можете - да ги плюем.Нали ви е ясно ,че всеки на тяхно място би се възползвал ,ако може.

С новия софтуер преминаването на 1 кола отнема поне 20 мин.и с натрупаните коли преди това,преминаването е за 3-4 часа.Това е поредното мислено - недомислено нововъведение на правителството.Тежко и горко на тези ,които пътуват.

бравос бравос - обаче да не е еднократна кампания, а редовна система и в бъдеще!

Тая взела ли е пари или само си е искала.Защото и аз си искам на комшииката ама още не съм я ...л.

И така, до края на ... границата. Нека проверят всички гранични пунктове и да конфискуват имотите на всички митничари с резиденции надхвърлящи с пъти законните им доходи.

Брей, брей ...верно на добре отиват нещата в БГ ! Това да се искат пари е редовна практика и всеки го знае ! Ама сега за първи път се арестуват митничари за това, туко виж се стреснат и спрат тази си практика !!!

Приключва времето на митничарите. Заради дребни подкупчета тая сган съсипаха земеделието и икономиката на България.

Така е - неконтролируемия внос съсипа индустрията ни, докато имаше някакви протекции..........сега тази митничарск асган продължава да крад еи да Мерцедесите на бабаите си. Време е да ги следят със СРС и да ги пращат в панделата. Преди въртешна сигурност ползваха записите от СРС за шантаж, да видим дали нещо ще се промени

Тая сган вкарва в бюджета около7 000 000 000 лв. бедни ми лумпене.На тази сган разчитат всички бюджетни отрасли-даскали ,полицай,пенсионери,доктори...Тая сган получава около 450 лв.заплата.

Да не бе случайно да ги изработвате тия пари ? та така ревностно се хвалиш !!! С алчността си съсипахте ЦЯЛАТА лека промишленост, земеделие и подкопахте икономическите основи на държавицата. Нямаш абсолютно никаква причина да се чувстваш горд, че си свършил нещо полезно за обществото. Искрено се надявам възмездието да не Ви подмине крадлива СГАН.

тази същата "сган" трябва да е в затвора, а на нейно място да дойдат нови хора, направо от скамейките и да са с друг морал

на ден ли?