17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последно Беларус самостоятелна държава ли е, или е едно с Русия. Лукашенко надмина по олигофрения даже и нашия пРезидент Радев. Двамата се борят за златен скункс.

България е водила война за своето Съединение. Напълно нормално е Русия и Белорусия да са подложени на жестоки провокации за тяхното съединение. Кой ли ще посмее да влезе във гореща фаза на война с най-боеспособната армия и нация в света? Ще сме свидетели на безкрайни гадости и подлости, но на война не!

Тази русоробска аналогия не отговаря на реалността. Жителите на Княжество България и на Източна Румелия са били един и същ народ, с абсолютно същия език, с абсолютно същата история и с абсолютно същата идентичност - българската. Беларусите не се смятат за 'расейцы', a имат собствена етническа идентичност (руснаците там са 7% от населението), с маскалите са живяли в една държава само два века (XVIII-XX-и век), а и руснаците не разбират литературната форма на беларуския език. Ще дойде ден, когато Беларус ще я приветстваме при нас в ЕС, където ѝ е мястото. А 'славянското братство' можете да си го...

Всичкото зло на земята идва от империята на злото и восточната орда.

Преди имах високо мнение за Путин. С годините обаче виждам че не струва много. Мек е! Под носа му взеха Украйна и си избърсаха газа с нея и после му метнаха хартията в лицето! В заманя, му дадоха една Сирия на пАчка си майчина дето няма същото значение като Украйна. Сега се опитват да сторят същото и с Беларус, а той седи и се пули като ощипана мома! Два взвода Зелени Барети от САЩ (чиято специалност е правенето на революции по чужбина), няколко поста по Фейса да подкокороса по младите и по дефениция по наивните в Беларус и купона е готов! Домакиня блогарка за Президент! Ужким голям мъжага и смелчага, но вместо да пусне танковете до Полша и да им покаже това което всички знаем - че западняк за източноевропейци не умира - той чупи пръсти, прави срещи и мрънка нещо си към западните му "партньри". Нито една държава на тоя свят не е оцеляла с дебати и приказки. Нищо не се постига с плямпане. Само с действия! Ако продължават така, след няколко години и Русия е наред и хауса от времето на Елцин пак ще се върна...само че този път, може и да нямат втори шанс да се вдигнат на крака!

че кои са руснаците да притежават Украйна,грузия и цяла източна Европа? Тези народи сами трябва да си решават съдбата от руските паразити нямат нужда .140 народа са род руско иго и руските паразити им смучат като кръвопийци богатствата

Нещо много се напече около Беларус. Тия гъзолизци от Европа се престараха. Даже и президент в изгнание тихичко избраха - Тихановская. Да, ама не. Надуха свирката и сега трябва да се обясняват на ония дебелаци от САЩ за "проблема" с Беларус. Дебили.

Еййй, Боко как не се е сетил за тоя хитър маньовър?

Дреме му на тоя мустакат манаф за държавата му. Чуди се само как да запази кокала, че тя, властта пристрастява Примери съвремието и в историята колкото щеш...

Аааа..не така. Няма да се разберем! Прозвището Мустакат Манаф е мое и го измислих само за да опиша по точно ердоган. Това прозвище няма нищо общо други политици, еле па такива от Беларус!

кремълският чекатило устрои кур-капан на мустака, бидейки в зародиша на побоищата, довели до масови протести, таракана съвсем откачи! аве аланкоолу, кой ше те напада ве, капут ?! за какво да те напаза "запада", по каква логика? тва да не късия, дето нахлува в чужди земи? нато така не напада, а и няма за какво ! обаче съм убеден, че ТИ може да инсценира "нападение" за да предизвикаш конфликт....

единствената държава в света която напада и разрушава други държави е САЩ

единствената държава, която напада и разрушава другите държави по света е САЩ (и модератора да не ми трие коментара, или вече новите правила са да не може да се пише против САЩ?)

Внимавай с Полша да не ти пратя танковете, мишок!

Какви танкове бе, Рижа? Тези се напикават само като чуят за танкове. Сега вие сте на ред да ги "браните" от руснаците. Жална ви майка :))

Лукашенко е изгубил връзка с кораба - майка

Стратезите от ЕС успешно докараха до границите си две сили, които меко казано не са съгласни с политиките на съюза. Като междувременно продължават с неистово настървение опитите за обезличаване на коренното европейско население. Да ни е честито, както се казва.

"След като цяла пролет обвиняваше Русия, че иска да се отърве от него, за да превърне страната му във васал, Лукашенко направи завой на 180 градуса, за да получи подкрепата й срещу масовите протести с искане за оставката му, започнали след изборите на 9 август." Това е напълно достатъчно един средно интелигентен човек да осъзнае кой е в дъното на протестите - този, който има интерес...

т.е. САЩ

който вече е оскотял от към всичко освен на дългове и дефиците с които претъпкан , продължава с едни и същи циркови номера надявайки се на последенен дивидент.Няма да се получи.

И всички искат да живеят там, най вече азитците. Странно нали, тоя гаден запад. А ти си много беден, необразован и платен

Два типа има дето се натискат..първият, който ти визираш, са бедните. На Запад е по лсено да си беден от колкото на други места...за това и бедните от другите места имигрират там. Другата група имигранти - значително по малка - с такива които са откраднали пари от родината си и имигрират на Запад, за да не ги хванат у дома. Като руските олигарси примерно в Лондон...след време пишат тъжни писма и молят Путин да им разреши да се върнат в къщи (като Березовски примерно). Ако живееш добре в България и печелиш добре, защо да имигрираш? Имигрират само бедните!

точно пък азиатците не искат изобщо да ходят в Европа, освен тея мургавите "бежанци"

на запад останаха итиват да живеят африканци,араби латино бедни -всички необразовани и бедни, вивеещи с останките от бели пенсионери и полудрогирани младежи които на запад са мацинство.Все пак сега сме 21 век а не пропагандата от 80-те на миналия век за "проспериращия запад" в който нес всеки ден се гърмят и правят гладни бунтове.