Полицаи откриха два трупа в Странджа, вероятно на бежанци

Телата на двама мъже са били открити днес от граничен полицейски наряд от ГПУ-Малко Търново, на около 1 км от границата с Турция в местността "Мишкова нива".

Обратно в новината

Коментари - Полицаи откриха два трупа в Странджа, вероятно на бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първата хубава новина за деня!

Да мрат кучетата , да пукат ...2 са малко ...по 200 надупчени трябва да има ...мама им циганска !

Айде да са живи и здрави пак да дойдат да полегнат.

хмм малкос ано за начало става

Бих ги съжалил, ако бяха жени или деца, но двама мъже араби в боеспособна възраст - като за начало добре, скоро повече.....

никой не гие карал насила да дезертират. Какъв чеп са дошли да търсят?

....Ха дано ...,днес само ДВА ...а утре ...по двай'се....на ден ! Ха-ха-ха

Престояли повече от седмица и чак сега открити.Те това е нашата граница пази се от ден до пладне.Добре че са чакалите те ни пазят по-добре от шматките от гранична полиция./сещам се и за клипа от понеделник/

Не разчитай на чакалите! Не нападат хора и човекоподобни.

По вече от 20 години САЩ и западните страни трайно писъстват в арабския свят със свякакво въоръжение,бомбардират ги,убиват презитентите им /Ирак,Либия /държавите им са превърнати в развалини,няма заводи фабрики,работа.Бомбарират им къщите,стотици убити.О всяка европейска държава има войски там.Някой да ги е поканил.С какво арабите пречеха на САЩ и Европа.За какво трябваше да им ратурят държавите.Като убиха Садам и Кадафи,установиха ли демокрация там.А сега се чудят и вайкат..............

ма писна ми начи араби да ми обесневат колко биле потиснати. аре kish при saudi arabia , Arabs!

Ти вярваш ли, че ако там има "заводи и фабрики", някой мангал ще се захване да работи ?

Да бе един ,ми те двама. Легнали хората да си почиват,и починали от неестествена смърт. Така, Заедно, да не им е скучно.

Защо на вашето абсурдно антитерористично обучение бяха задържани 100 човека на една поляна до НДК, бяха им взети документите и трябваше да чакат 2 часа, за да си тръгнат?!?!?!!?!?!?!? Вашите обучения са пълна комедия!!!!!!!!!

Българи или орки?Нима търсят терористи сред нас българите?

Викаш, да ги бяха поканили в рестого ранта наблизо....ма много ги разбираш нещата бе момче, ти кой клас си завършил? Като ти чета глупостите- май не си изкласил още...

И като отрепеш по чукарите някой нелегален, кой ще разбере и дали някой ще тръгне да го дири? Давайте да хващаме на лов по горите и да отсрелваме, докато не са ни напълзяли скакалците гнусни.

От Каналити, вчера показвахъ, как границатъ преминавахъ, а нашти, с Форашкити, до едно дърво съ крихъ, и посли идни пликови си разминихъ?

значи милиционерите с невъоръжено око прецениха, че са чужденци, а най-паче, нелегални имигранти, а за да е еврогейски приемливо и толерастко, направо мигранти. сега шо ке праиме, особености на етноса, религията ли, що ли. веднага мутрата проста и неграмотна да тегли следващия заем за оборудване на граничната полоса със СПА и уелнес за натрапниците, а граничарите, те в мизерията на палатките

Ама и ас, едни въпроси задавам, шъ убидя Партиотите, който съ ги обрали и затрили Чувам, много Странджалии, вили на Ривиерата вече са си купили ? леля Койка

Леле, тъпа си като гъдулка, милина.

Това трябва да се разтръби по цял свят на арабски. Със всички възможни и невъзможни предположения. Започвайки от това че са измръзнали и завършвайки с това че зъл вампир им е изпил кръвтта. Това си е новина граничар.

Нема смисъл - тея от хумор не разбират...

Добра идея. Да се допълни, че са наръфани от дива свиня.

На КПП-то щяха да ги напоят и нахранят. Е, щяха и отпечатъци да им вземат, ама...

...онзи от Ямбол може да ги е ощракал бързо, бързо.........

МНАГО ИНФОРМАЦИЯ В ТАЗИ СТАТИЯ - МОЖЕ ДА СА БЕЖАНЦИ , МОЖЕ ДА НЕ СА . МИГРАНТИТЕ СИ ЛИЧАТ ОЩЕ КАТО ГИ ВИДИШ , А ТЕ СЕ ЧУДЯТ . СЕГА НИЕ ТУК ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА ТВОРИМ И ДА ПИШЕМ ГЛУПОСТИ.

Ь защо не минаха през КПП-то?

Айде - хаирлия да е!

Бе хора, само границата с Турция, та Турция!!! Разберете, че границата с Гърция е още по-опасна за нас, защото нея дори не я пазят. Трябва ни ограда от границата с Македония до Черно Море.

Директивата е да се пази границата на ЕС . Турция не е в ЕС за това се пази тази граница. Границата с Гърция не е външна на ЕС.

Това ние го знаем , но не зависи от нас. Тези от които зависи , не им дреме.

Трябва да напръскат мрежата около границата ни със отрова,или да пуснат ток по нея,иначе спасение със натрапниците терористи няма.

а за престъпници,нарушили незаконно границата на Родината ми не ми пука.

Краде си тя, във Австрия, във Швеция, в Холандия !! Внимавай да не нарушаваш НЕЗАКОННО Божията заповед НЕ УБИВАЙ, Кръвожадно*

Щом е на Мишкова нива, значи богинята беслет ги е убила.

Бастет е богинята :)))) Нейното светилище е доста далече от Мишкова нива ..... Но идеята ми харесва :)))

Гранична полиция изглежда се грижи да няма антракс по дивите прасета в Странджа. Но пък какво пречеше вместо да ги изравят да ги затрупат по- дълбоко така че животните да не ги изровят?

ха така ,дано да е урожайна годината ....по 2 на ден са малко ....поне по 20 трябва ...а дано ....