Гранична полиция потвърди за екстрадираните 7 турци

Зам.-директорът на „Гранична полиция“ Светослав Манолов потвърди, че 7 турски граждани са били задържани на ГКПП "Дунав мост" и върнати на Турция.

Обратно в новината

Коментари - Гранична полиция потвърди за екстрадираните 7 турци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А хилядите нелегално преминали нашата граница защо не ги връщат обратно така бързо?!

Същият беше случаят и с Бююк. Пак много бързо, тихомълком, без адвокат, без да са уведомени каквито и да е организации, го изпратиха на сигурна смърт.

А какво казва синът на единият от върнатите в Турция хора? Аз не вярвам да не са поискали убежище, защото знаят какво ги чака в Турция.

Прави впечатление "добрата" компетентност на всички изказващи се. Нещата са уредени със законни и под законни актове и наредби, които явно болшинството от нас не са и прочели. Така че политиканстването тук е излишно.

Типично! За едни законът е опора, за други-врата в полето! Пълно е с бежанци от Турция, които не отговарят на изискванията на закона. За тях-нищо! Бъчварова мълчи и дава "шанс" на подчинените си да обясняват! Ще мълчи и ако Турция поиска Родопите и югоизточна България! Както и ... "Чък Норис"! Страхливци! Плюя на вас!!!

Борисов се оказа че не е европейски демократ , а турски васал!Това да откажеш политическо убежище на гонени по политически причини е срам и позор за България!Сигурно е че ни Бойко , ни Кунева , ни Каракачанов , ни Валери Симеонов , ни Волен Сидеров , ни Първанката ....никой от тия синковци от управлението няма да се засрами !Защото са БЕЗСРАМНИЦИ И ЦИНИЦИ!

Нашите управници са слуги на тоталитарния ислямистки режим на Ердоган. Нали знаят какво ще се случи с тези учители, журналисти и др. - противници на Ердоган?!

ще се правим, че сме ги помислили за бежанци - хахахах!

Седем турци връщаш 7000 бежанци получаваш, така сме се споразумяли с Бойко, на загуба сме, но нали е приятел ББ комшията, халал да му са...

Ало, Вие от dir.bg защо не пишете нищо за изказването на Ердоган относно териториите, коит би трябвало да принадлежат на Турция в т. ч. Варна и Кържали? За увеличеният брой емигранти към България?? За това, че повечето от заловените имигранти са на българо-сръбската граница т.е. залавят тези, които искат да напуснат България???

Абе ненормалник, не пишем защото ни е шубе, ти ще нарамиш ли пушката с 30 хилядната си армия срещу 600 хилядната на Ердоган или ще се скриеш като уплашена мишка вдън земята както сега си се скрил зад монитора и влачиш последните останали българи към бездната.

Е, те това, не мога да разтълкувам: "и в него е записано, че всеки чужденец може да влезе в страната, когато притежава редовен паспорт или виза." На това основание, какво би трчбвало да се случва с "бежанците", а какво се случва, реално?

7 били върнати а останалите? Значи това споразумение работи само за около 1 на 1000.

така да екстрадират цялата паплач, влязла през Турция - мигранти, наричащи се бежанци! За тях Турция нещо не споменава ли?

журналисти, АГЕНЦИЯ МИГРАЦИЯ в Р България няма ЕКСТРАДИЦИЯ се изпълнява по съдебно решение и с постановление на ВКП(ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА), земете се пообразовайте, почтете не само Винету, па тегай пишувайте.

Сред екстрадираните 7 турци са: наМестван, Соколоуглу, ББългароубиец, представителя на турските представители Цвъ-Цвъ, и да не продължавам, че ще станат повече от 7...

Големи мишки са тези от министерствата и др. държавни институции. Големи, но жалки!!!

Как си представяш "мишка" от Гранична полиция, която чака пенсия на 45 г. да издигне глас срещу Мутрата? Моралът сред т. нар. силоваци в България е толкова нисък, че ако Мутрата реши да екстрадира майката на Манолов в Турция, той няма да шукне!

А ТЕЗИ РАЗХОДИ НА ПОЛИЦИЯТА ЗА ЗАЛАВЯНЕ НА НЕЛЕГАЛНИ,ЕКСТРАДИРАНЕ .....ВРЪЩАНЕ В ТУРЦИЯ..ТРАНСПОРТ ХРАНА ДОКОГА ЩЕ СА ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ...РЕШИЛИ ТЕЗИ ТИПОВЕ ДА НАРУШАВАТ ЗАКОНИ И ПОСЛЕ САМО ЕКСТРАДИРАНЕ....ДА СИ ПЛАТЯТ ГЛОБА ИЛИ ДА БАЧКАТ НА КАРИЕРАТА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДА СИ ОТРАБОТЯТ РАЗХОДИТЕ ПО ТЯХ....

ТОВА СА ХОРА, принудени да напуснат родината си, чака ги затвор по съмнителни обвинения... А ние ги връщаме СПЕШНО и то НЕ ПО ЗАКОННИЯ път! Гърция не дава убежище на турските пилоти, но не ги връща! Само ние ли нямаме морал???

Напоследък често се чудя дали Тиквата наистина е чел "Винету" и ако го е чел, какво е разбрал? Защото както знаем индианците са били горд и храбър народ и дори да са знаели, че няма как да спечелят, пак са отивали да се бият с голи ръце срещу пушките и оръдията на англо-саксонците. В този смисъл краварската държава е порочно зачената, върху скалповете и костите на смелите индиански войни. А онези, които са останали са били алкохолизирани и набутани в резервати, сред камънак и пясък. А нима нашите национал-революционери са били по-малки идеалисти? Нима не са знаели, че отиват на почти сигурна смърт? И Ботев, и Левски, и Караджата, и Бенковски и Волов! Но са се опълчили срещу султана и империята в Цариград. Защото човек за едната чест живее! И макар че след тях не са останали магистрали и Южни дъги, хората и помнят, обичат и тачат, защото след тях е останала България, непримиримия български дух, родолюбието и любовта към Отечеството. И никоя чужда столица не им е нареждала какво да правят, а и да им беше нареждала, щеше да получи една здрава балканска псувня. В тази връзка се питам какво ще остане след женерал Тиква, когато много скоро бъде изритан от народа! И ще ви отговоря. Ще остане една разнебитена, обезлюдена колониална държава с много господари. Държава без собствена икономика, чиито природни богатства се изнасят на безценица от чужденците, които държат всички естествени монополи и правят българския народ на маймуни. Нека се мобилизираме и накараме необразованите тикви да отидат там където им е мястото - в миманса, а онези които са вършили престъпления - в затвора!

Освен че си дърт, тъп и грозен, си и невероято глупав.

ти си чел книгата как се ближе сладоледа!

700 влезнали ама тишина покрай тях ама 7 били върнати гирултия и хвалби без край.. Стига манипулации защото хората ежедневно виждат как се увеличава тази бройка на ''бежанци'' около тях, по улици, по пътища по селища

Анатоли Загоров от Център Реадмисия обясни, че има Закон за чужденците в Република България и в него е записано, че всеки чужденец може да влезе в страната, когато притежава редовен паспорт или виза." И понеже "тези" не могли да покажат, ги върнали на Турция! Похвално! А сега ми обяснете "онези", тахтабите де, дето влизат на талази тук, защо не са подвластни на хубавия закон?!

Така нареждат на нашите колонилани губернатори от Централното управление. Европата ще се колонизира и за целта трябват млади, надъхани пионери на възраст между 20-30г., неграмотни, бедни, индоктринирани сунити, със силно изявена агресия и сексуалност. Турските преподаватели и военни не са отговаряли на критериите, затова - аут.

Бойко Борисов от срещата на кафе в Кърджали с Местан надена потурите и нахлупи феса.Какво за него значат някакви си турци преследвани от терористичният режим на Ердоган.Показателно за българите е ,че авторитарният Борисов се сдуши и услугва на приятелят си, диктатора Ердоган.

Защо не сте така дейни по отношение на хиляди м...ли, които влизат откъдето им скимне и без документи. Сега имитирате някаква дейност и гледате да не разсърдите ердоган.

Когато загърбихме интересите си в Русия и се надупихме на ЕС? И на НАТО? Нали виждаш къде ги спират -на излизане от България, а не на влизане. ЕС не ги иска. Тук, хем са в ЕС (приели са ги, спасили са ги в ЕС), хем не пречат на ЕС да си живее живота. Българите да им берат гайлето. Сами са си го пожелали!

Хе хе на ви права на човека на ви демокрация :) и къде е онзи хелзински комитет дето скачаше на Динко

Сега разбрахме ли всички, че един балканец не чини колкото и половин "бежанец" в очите на нашето Главно управление?

Цитат: "Анатоли Загоров от Център Реадмисия обясни, че има Закон за чужденците в Република България и в него е записано, че всеки чужденец може да влезе в страната, когато притежава редовен паспорт или виза. По думите му, в случая, задържаните турски граждани не са могли да докажат влизането си в страната и им е наложена мярка за принудително отвеждане на границата на България, като тя изпълнена след 24 часа от полицейското им задържане." Господа управляващи, колко от орките с чалми могат да докажат влизането си в страната? Господа управляващи, след като има закон за чужденците, защо не го спазвате? Откога екстрадирането на чужденци не се решава от съда, а от диктатора Тиква и има ли такъв закон, който да гласи, че в България става това, което каже Тиквата? Нима толкова бързо направихте изследване и решихте, че за тези субекти няма никаква опасност за живота в Турция? Въобще, какво по дяволите става в тази държава!!!

Олигархо-фашизмът няма да падне лесно. Съчетанието от идеята за мутренска наглост и ченгесарска безнаказаност тип ДС е особено отвратително и деморализиращо за България и народа й. Но няма друг начин. Трябва да се отървем от тези хора. Нямаме друг избор.

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Българската власт се държи като колониална администрация!

Браво бе, ашколсун - какви права имат тези т.н. сирийци, нелегално преминали границата като седемте турчина, че сте ги настанили удобно и ще ги храним, поим и обгрижваме от тук нататък. Защо не ги върнахте всичките?

По заповед от,,ГОРЕ,,...поради факта,че нямаме Държава,ще се налага да свикваме.

Вече напоследък много издишаш.

..кога ще е протестът на БСП и Мая Манолова?