Граничарски лодки патрулират в река Марица

Две моторни лодки на Гранична полиция патрулират по р. Марица край Свиленград в участъкa, където се пресичат българската, турската и гръцката граници.

Обратно в новината

Коментари - Граничарски лодки патрулират в река Марица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега вече ще да ги превозват и по вода за да покажат хуманност към навлеците след като са показали геноцид към тия дето ги хранят,,,

Много по-лесно е да се развъдят крокодили или пирании в реката. Останалото е естествен подбор.

И по колко вземат за превоз ?

Тази сутрин видях по Тунджа самолетоносач :)

Фатмака нали омая изкукалите бастуни и стана президентин на отрепките, с лозунга как щял да трепе бежанците с гаубици? Де ги?

Само хабят бензина глупаците... Да разположат постове и стреля на поражение...това е решението...."Дивечът" ще си отплава по естествен път на там ...откъдето е и дошъл .

Ще спасяват бедстващи имигранти, че при служебното правителство лагерите се поизпразниха, трябва да ги напълнят.

"Идеята патрулни лодки да охраняват границата по Марица не е нова, твърдят униформени, но едва сега се реализира." Онемях!...

Ама нищо не разбирате, значи! Как да патрулират, като не са обучени. Значи, обучавали са ги няколко години и сега вече могат да патрулира. А, забравих и докато мине обществената поръчка за закупуване на точно определени лодки са минали още някоя и друга година. Нещата са толкова ясни и прости. Вие, онемях, та онемях! Тю!