0,58 промила алкохол в кръвта на полицая, убил бебе

Експертиза показа, че граничният полицай Костадин Стоянов, прегазил бебе, е седнал зад волана с 0,58 промила алкохол в кръвта, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - 0,58 промила алкохол в кръвта на полицая, убил бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще ме попитате каква ,,връзка,, имат -ктб и този случаи??? имат!!! ,,държавата,,!!! неините ,,политици,,!!! техните ,,служители,,!!!

Моите искрени съболезнования на майката и семейството. Болката е ужасна. Аз лично бих го линчувала...

20години затвор за съдията,който го е пуснал!!!!

ТОВА Е НАЙ-ГНУСНАТА ДЪРЖАВА,А ЗА ПРОКУРОРИ,СЪДИИ и МИЛИЦИОНЕРИ ДА НЕ ГОВОРИМ.В МОЙТЕ ОЧИ ТЕ СА ИСТИНСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ...И С НАЙ-ГОЛЯМОТО СИ БЕЗООЧИЕ СИ ТЪРСАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ....

Този е поредния изрод сложил пагони за да се пенсионира рано и да гушне 20 тина заплати при пенсиониране! А колегите му - другите изроди се опитваха да направят какви ли не трикове за да го изкарат невинен ... На това ведомство му трябва една голяма КЛИЗМА !!!

kikuno

Само веднъж съм карал пил но за това си имах основателна причина която не търпеше отлагане.Останах малко след работа защото един колега имаше радост в къщи и непременно държеше да почерпи а когато се прибрах жената в паника защото сина беше с висока температера а още нямаше и годинка .Нямахме телефон а квартирата почти извън града а болницата на другия край.Дори не казах на жената ,че съм пил а и тя в паниката си не забеляза нищо .Никога не съм карал толкова внимателно и изведнъж попадам на хайка на катаджиите за алкохол .Спираха и проверяваха почти всички коли .Казах си ,че това вече е върха и намалих за да спра но катаджията погледна в колата и ми махна да продължа .Сигурно видя жена ми с детето в ръце на задната седалка.

1. "Само веднъж съм карал пил но за това си имах основателна причина която не търпеше отлагане" P.S. "основателна причина, която не търпеше отлагане", БЕЗ КОМЕНТАР. 2. "Сигурно видя жена ми с детето в ръце на задната седалка." P.P.S. ГЛУПАКО, ако беше УБИЛ Съпругата и ДЕТЕТО си, как щеше де се чувстваш сега? Едва ли би писал в този форум.

"нещо технически проблем,;пих,не пих мляко;,проби с всякакви показатели мога да ви измайсторя" - все другите виновни,а той не.да пази Господ от мошеник-той няма съвест и не се разкайва за нищо никога.

Човек започва да се пита (а такива случаи станаха много) какъв е критерият при подбора на такива кадри и какво правят психолозите на МВР, които иначе са с добра компетентност и много лесно могат, дори9 и без тестове, да преценят годността на един кандидат?!

Отговора е :8к+ кеш.

А защо не каже колко кисело мляко/дадено му от колегите му/изяде преди да му вземат пробата.Мошеници!Да пази Господ да не се случи нещо такова на техните деца!Тогава едва ли ще хукнат за кисело мляко.

На никой за нищо не му пука в тази държава. Познайте колко пияни са хванати след този случай. Само си играете във форума на моралисти и съдници. И на вас не ви дреме.

Всички сте шофирали пили. Не се правете на ангелчета ей. Вижте статистиката колко пияни са хванали от началото на годината. Познайте колко не са хванати. Ако имаше демократични принципи в тази държава, ако някой беше седнал да прочете и най-вече политиците ни, държавата ни нямаше да е африканска.

Абе защо пишеш глупости? Откъде си сигурен, че всички са карали пияни? Ако ти си пиянище и караш колатас си пиян, аз не го правя. Вярно, че аз не пия алкохол, но познавам не един и двама, които пият, но не са карали кола пияни. Затова по-полека с глупостите!!!

Ти правиш ли разлика м/у пил и пиян??

Вярно е че голяма част от населението употребява алкохол.Аз също,но когато се понамамокря ползвам такси.

обзалагам се, че на този няма да му дадат орден стара планина. но ще му дадат една тежка (условна) присъда

Колега, ти както си я подкарал всичко ще си кажеш. Ама я по-кротко с имената, че това да обясняваш, кой какво правил на кораба, в Мариупол, Одеса или Новоросийск, ми се струма малко кофти.

Още един пияница и убиец! Сега да видим справедливата присъда на българският съдия. Аз лично се съмнявам да го осъдят ефективно, на оня руснака пияница, който уби един и осакати друг човек му се размина, даже и не му отнеха българското гражданство, което би станало във всяка цивилизована страна...

Вчера един велосипедист ми изкочи от тротоар пред колата въпреки, че дори за пешеходците беше червено. Късмет, че точно тръгвах на зелено и можах да отреагирам. Ако бях го ударил и беше оживял, щях да го тепам докато дойде линейката. Направо полудях. Такива сме си ние...африканци.

Да, как може майката да стои с количката на ТРОТОАРА?! В цивилизованите страни стоят във въздуха над пътя, ако спучайно мине някоя кола ...

"щях да го тепам, докато дойде линейката" - и с подобно изказване имаш претенции да си представител на "бяла" държава?! Че те африканците като цяло са доста по на ниво от ганьовци като теб.

мен един идиот като описания щеше да ме събори, пешеходец съм. идиотите са си идиоти, без значение на колко колела са, дали има двигател и дали бутат бебе. майки с деца също карат като идиоти, виждал съм.

Прокуратурата да не се взима на вътре. 25г. един политик не осъдиха. Какво се хващат за 0.58 промилата? Това е една бира и всеки го знае. Трагедията е друга. На държавата. В някакво си село летят с 100 км/ч. Цялата държава го знае, цялото село го знае, но се събуждат когато е фатално. И то детенце пред което е било целия живот. Спомнете колко промила беше допустимото преди да се намали на 0.50. Какви бяха глобите, но ставаха ли такива инциденти?-НЕ. Трагедията е съвсем другаде и сега прокуратурата си прави ПР. Всеки един от вас е шофирал поне веднъж в живота си пил. Ние не сме по различни от този човек. За това бъдете по обективни в истината, защото всяка трагедия е дело на нас и държавата.

Аз НИКОГА не съм шофирал след употреба на алкохол! НИКОГА! Недей да поставаш всички ни под общия знаменател на безотговорните некадърници :)

Смешник! 1. Една бира не е 0,5/1000 2. Една бира те гипсира достатъчно с рефлексите и преценката, дори да си мислиш, че си железен. 3. Дори лайното да не беше пило изобщо, пак е карал с превишена скорост (1), качил се е на тротоара (2). 4. Всеки шофьор знае, че качвайки се зад волана поставя живота си и този на околните под риск. Понякога инцидентите не зависят от теб. Но от теб зависи да направиш всичко възможно да ги избегнеш или поне да са с по-малки щети. Това включва и спазване на ЗДП, както и някаква етика. 5. Фактите са, че лайното е престъпил закона и е убил човек. 6. За другите проблеми в живота сега не става дума.

Ако една бира те гипсира не мисли за Кока Кола или боза. Зависи какво има в главата ти.Виждал съм трезви пичлемета които ти вдигат кръвното на 200..... някой път ми е идвало на ума да си купя от някое военно поделение ЗИЛ-131,с предна навесна система....който както иска така да кара:)))

Най-лошото е , че и този полицай излезе боклук след като не си призна за деянието си,не се покая и опитва да прикрие истината.

Според мен трябва да съдят и колегите му в съучастие в опит за укриване на престъпление след като са го наливали с мляко. По филмите добрите ченгета като видят свой колега който не спазва закона са безкомпромисни. Явно нашите не са от добрите.

колегите му са давали да пие кисело мляко!!

Трябва да има и наказание за помагачите,които му наливаха млекце в устата.

Няколко пъти е хващан с нарушения и за алкохол и за превишена скорост,редовно употребявал алкохол и е все още полицай,за кво иде реч.Жалко за нас простосмъртните,тоя пак ще се измъкне.

значи е рецидивист алкохолик и убиец. алкохолът не прощава, превръща те в животно.

От едно место със сигурност нема измъкване.Заинтересованите да си оправат нещата.Иначе докато са живи по три пъти на нощ,всека нощ ще го убиват тоя .Това е.

ДО ЕДИКОЙСИ-ИМАМ ПРИЯТЕЛ В ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА И ТОЙ МИ КАЗА:КАТО ПОЛИЦАЙ НАПРАВИШ НЯКАКЪВ ГАФ НА РАБОТАТА И ТИ ОСТАВАТ САМО ПЕТ ДНИ ДО ПЕНСИЯ ТИ АВТОМАТИЧЕСКИ ГУБИШ ПРАВОТО ДА СЕ ПЕНСИОНИРАШ СЪС ТОЗИ СТАЖ!!!НЕЩО ПО-ВЪПРОСА???

Tози убиец на бебета още ли не е осъден с максимална присъда?!

Докато съдът прикрива полицаи и доктори, нищо хубаво няма да ни чака. Дано се замислят, че това може да се случи и на техните деца (не им го пожелавам изобщо).

деер

Защо пишете глупости??2 Не е бил пиян. Бил е недоспал и все още под въздействието на алкохола. Кой не е карал недоспал сутрин? Като прибавим и алкопхолното влияние и ето го резултатът. Не търсете сензация, защото това не решава проблема - днес пак някой ще си замине , заради липсата на толерантност и здрав разум на пътя!

И кое според теб го оправдава? Не чак дотам пиян, не чак дотам недоспал, не чак дотам това че вече му е патология на този убиец на деца? И понеже повечето от колегите му са като него, защото са недосегаеми и хвърчат да го хранят с мляко, за да покаже по-малко дрегера! Ето това е особено наказуемо, не че всички сме цвете за мирисане! И аз съм карал пил и недоспал, но отдавна съм разбрал, че един ден съдбата ще ме накара да платя сурово и бог да не дава, да пострада друг и то дете! Сега съм върл противник на такива, дано с това изкупя вината си!

И на този скапаняк-убиец тече ли му още трудовия стаж за 1 категория и след години ще му плащате пенсията, доста по-висока от вашата ?

добре де, как може полицаи да пие и да седне зад волана...

такава им е работата, тежка

Ами нормално е! Те работят под стрес - "ще взема ли 20 заплати като се пенсионирам, няма ли да взема", "ще почерпи ли някой нарушител, няма ли да почерпи?", "ще се пенсионирам ли на 49, няма ли?" Това са мисли, които стресират полицаите и военните. И те милите, са принудени да разтоварват с алкохол.

Ела до нас да ти покажа съседа полицай ( тамън 2ма в различни входове ) как се прибират карайки пияни и ги боли фара. На единия лично съм му правил забележка и пак нищо.

То опасното става после! Пенсионират го полицая, съвсем му отпуска края с пиенето, но има и законно притежаван пистолет! Ако има някой да обясни смислено, защо им са пистолети на бивши военни и полицаи?

Не е лесно да пиеш в работно време и за това полицаите се пенсионират значително по рано от нормалните хора които нямат възможност да пият на работа.

Доколкото си спомням при тоталитаризма закона беше такъв, че при доказана доза от алкохол в кръвта това се считаше за утежняващо вината обстоятелство. Извършено е двойно престъпление: 1. като се опитваш да шофираш в нетрезво състояние 2. като си предизвикал ПТП с летален изход. Управията е: Така да се промени закона, че извършилият такова престъпление да получи доживотна присъда да не бъде НИКОГА повече шофиращ!!

Как е името на съдията приел гаранцията ? Каква е сумата за гаранцията ? Знаели ли са лаборантите чия кръв и урина изследват (ако са знаели има възможност за манипулация ). В закона си пише с колко макс. промили имаш право да управляваш автомобил ... оттам нататък няма килограми , височини, атлетичност и други фактори . Бг граждани трябва да започнат да следят работата на прокуратурата защотото тя самата явно няма контрол над собствената си дейност .

То съгласно кръвната проба и урината е бил трезвен кръв 0,3, урина 0,4, обаче не се знае колко време след катастрофата са му взели проба. Та за т'ва има експертиза.....

Виж колко лесно става. Влизат в лабораторията 4-5 полицая и единият вдига ръкава за кръвна проба,другият отива за урина:))) А сега да се замислим ако е било така отишлите на катастрофата са с 0.58???????????

Цели 0,58 промила... чакайте да си сваля спагети от ушите.

Бил е пиян като прасе безполезния грозник ...покриват го

Още малко и ще стигнат до истината. Може да се намери някой човек между прокурорите и да каже точните промили.

Точните промили и Господ не може да ти каже,пробата е манипулирана.

зa органи може ли да се използва този изрод такива говеда са парвокласни донори

Може. Ако се беше убил той. Ама е оцелял. И с тоя алкохол... едва ли черният му дроб става за резервна част.

За черен дроб не.

То Стависйки беше с 1,1 промила пък получи условна присъда.......

Де..а тая пияна кола, как изведнъж е тръгнала наляво....Май се е напила от изпаренията от шофьора....

Жалко за детенцето и родителите. Някои факти говорят за/подлежат на проверка: - т. нар. полицай е бил "някъде" през тъмната част на денонощието преди инцидента. Къде, до кога и какво е изпил; - т.нар. негови колеги са го "наливали" с "анти-алкохол-стимулатори". Колко, Кои и какво са му "стимулирали" тези БГ-щатски шерифи и "защитници" на Закона? Как така бързо решихте казуса с пияния си колега, а не си изпълнявате задълженията и така "бързо" да пазите БГ-границите? - "Не знам какво се случи, може би техническа неизправност, колата тръгна наляво."! Ами колко пъти това ти се случва, бе полицай? (колата ти да тръгне с не адекватен водач). Нали ти трябва да си винаги адекватен=нормален. Ами ако не можеш да бъдеш полицай, гледай си там кръчмата (чух че с това се занимаваш дори и в "работно време", с уговорката, че това не го твърдя и дано не е истина). Въпрос и този ли път прокуратурата (военната ѝ част) ще се огъне пред "целесъобразността"?

Кажи му "ПОЛИЦАЙ" и не го обиждай.

Такива мърши не заслужават да цапат земята !

ПЪЛНА ЛЪЖА!!!"ПОЛИЦАЯТ" Е БИЛ ПИЯН КАТО ТАЛПА.ЗНАЕМ МЕТОДИТЕ НА МИЛИЦИЯТАААА!!! НАШИТЕ ХОРА, ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗЯТ!!!

0.58 е нищо за млад мъж с тия килограми.....сигурно са били 3.58 но са го покрили,има начини.

Много ясно ще 0.01

По манерка на екипаж Макс....да не ти казвам снарядите как "шиеха" мишените:))

Като се свали капачката на снаряда и даже не остава не мишена ами станока на мишената липсваше.Хах.

:)))))върна ме 40г назад........ и капачките развивахме.....фатмаците правеха мишените:) те ни псуваха,ние се прицелвахме в основанието на мишената без капачка....удоволствие беше да видиш как мишената се повдига на десетина метра и после фатмака да ходи да я ремонтира:)

Даваха на морските...."зеленчуците" неможеха и да си помилят в разкладката да има такива удоволствия и по-скоро на подводните лодки се полагаше алкохол.

3г условна ще му дадат по закона измислен заради Максим Ставински.

шофирам в софия ....по край мен профучават полицай без пуснат буркан .......сина ми отзад пита: тате тате полицайте минаха на червено.... сена ми е на 6г. - какво да му отговоря ? ....сине прецаках се преди 10г. трябваше да емигрирам !?!?!?

то полицаите са с най големите нарушения:говорят по телефона,карат без светлини,изпреварват където е забранено,надвишават скоростта и какво ли още не,но нека нас да ни хванат в такова нарушение веднага ще просят пари

не се прецаках, емигрирах преди 15 :)

Не разбирам, защо се вдигна толкова пушилка окло това дали е бил пиян, или не. Факта си е факт - убил човек при ПТП. Какво, ако не беше пил щеше да е невинен ли? Алкохола само е утежняващо обстоятелство в случая. За какво медии и МВР организираха такава истерия сред обществото? И защо пак занимават хората с това?Един месец след случая? Досега в нормална държава щеше да е в затвора.

Само се моли да не спукаш гума и да се качиш на пълна спирка дори с 50км/ч! Всяко нещо е важно при ПТП. Лично за мен качването пиян е евентуален умисъл, а не небрежност и следва да се пердаши здраво!

Я кажи сега, 0.58 промила нещо важно ли е или е просто смекчаващо вината обстоятелство?

"Раздел IV Скорост и дистанция. Намаляване на скоростта Чл. 20. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.; изм., бр. 51 от 2007 г.) (1) Водачите са длъжни да контролират непрекъснато пътните превозни средства, които управляват. (2) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водачите на пътни превозни средства са длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с превозвания товар, с характера и интензивността на движението, с конкретните условия на видимост, за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие. Водачите са длъжни да намалят скоростта и в случай на необходимост да спрат, когато възникне опасност за движението."

От морална гледна точка би трябвало да го уволнят незабавно. Пил (да не казвам пиян) държавен служител убива човек докато кара кола. Не трябва да има никаква толерантност за такива. А заплатата му се плаща от нашите пари.

Причината е ясна - несъобразена скорост. Не спазване на ограниченията за скоростта

допълнение АЛКОХОЛ

За огромно съжаление това няма да върне детето, а е истина, че тъпите полицаи са най-големите нарушители и престъпници!

Типично за Българските полицаи!Само знаят да ползват преференции.Искат големи заплати,искат ранно пенсиониране,а ползата и дисциплината им е под всякаква критика.В какви ли не престъпления се замесват?Е като навсякъде има и свестни,но са малко!!!

Аз непознавам полицай,който да не кара пиян,за тях е въпрост на чест да вкарат яко и да си сложат фуражката на задното стъкло.

Само да те питам - като познаваш, що не си се обадил на 112? Или на някоя от телевизиите да му направят хайка?

смъртна присъда за такива,които пият и сядат зад волана.като си пияндур и не можеш без алкохол-лягай да спиш у близки или приятели,но недей пътува.