Скандални твърдения на полицая, прегазил бебе

Бургаският окръжен съд отложи делото срещу бившия граничен полицай Костадин Стоянов, който прегази бебе в Крушевец. Показанията на Стоянов пък взривиха залата.

Обратно в новината

Коментари - Скандални твърдения на полицая, прегазил бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Удавника за сламка се хваща. Бил опитал да спаси детенцето смазано на място от автомобила.

сега дето му викат затвор е поправително общежитие. дори решетки няма. а той е полицай - демек ще е групов отговорник, или капитан на футболния отбор. може да работи и в радиоуредбата. все едно ще изкара една казарма. пък ако донесе, че някой в общежитието си е подсигурил алкохол или дрога или гласи бягство ще му опростят много години

Тоя селяндур с цялото си поведение показва наглост.Не стига, че се е натряскал като руски казак, пушил и трева, а после даже не може да си признае вината. Показателни са и действията на неговите другари-наливали го с айрян.Ами да го пуснат, а след това да сгази детето на друга такава нагла фуражка.Срам.

да го вкарват в затвора, че идва лятото и тая неговата хубава жена да се чувства по-свободна

Ако мислеше толкова много за детето би го взела на ръце в магазина,това е реакция на една истинска майка, а не оставено без надзор само.

и пак СМЪРТ!!! друго не заслужават всички за тези престъпления!!!

Какви адвокати какви 5 лева! Блъсна ли дете ,блъсна го, уби ли го,уби го!Пиян ли си ,пиян си 15 години!

Къде търсиш бялата лястовица? Нямаме вече жици на които да кацат тези птици...

Чета и не вярвам на очите си - такива сте лицемери всички - злобари, само искате смърт и линчове. Това ще върне ли детето? А другите невинни загинали ?? Или за вас е важно просто да си начешете крастата за насилие и псевдосправедливост щото утре пак ще мишкувате пред шефа??? Не сте по-различни с нищо от който и да е убиец. И не говоря за полицая, а по принцип - защото убийците имат мотив, а вие искате смъртта на полицая, за да заспите с усмивка породена от извратената ви справедливост. Гнус ме е от първични и примитивни хора като вас.

ами като детето не може да се върне, какво да направим? никому нищо? да го пуснем да си ходи в къщи тоя и все едно нищо не е било?

Martellus, не те знам в кой свят живееш, ама като ти чета писанията, май обитаваш някакъв твой си свят, затворен между кориците на някоя книга. Не съм садист или извратеняк, но когато пиян и надрусан тъпанар, връщащ се от РАБОТА, убие невинен и след това по съвета на адвоката си започне да плещи врели-некипели и да се гаври с хората около него аз лично бих им вкарал и на двамата по един пълнител, започвайки от краката.

За съжаление обитавам същият свят като теб. Щом ти си способен да изпразниш пълнител в някого, с какво си по-различен??? Даже си по-зле от полицая - защото той е бил пиян, а ти ще го направиш с ясно съзнание. Истината е, че хората сме жестоки и способни на всичко - само ни трябва мотив. Дори да е в името на някаква измислена справедливост. Но Справедливостта е горе, ще си платите всички и ще горите в Ада заедно с полицая.

Така е - простите четат и не вярват на очите си. Добре, че поне могат да четат. Щото иначе е на всички е ясно, че не проумяват прочетеното, де...

Я се скрий бе келеш малоумен!

Само един сополанко може да го напише това:))

Аз съм сигурна, че тя цял живот ще се пита, какво би станало, ако беше вкарала количката в магазина. Но това, че я е оставила отпред, не прави полицая по-малко виновен.

Огнен Демон, още не си разбрал, че аз съм за справедливо наказание и не съм в защита на полицая. Говоря за нехайството на някои майки, въпреки много добрата информираност. Когато аз или ти се движиш по троатара, или стоиш там, пушиш си цигарата и си говориш с някой приятел, ти носиш отговорност за самият себе си. това си е твое решение. Но когато се движиш с дете, което не може да вземе решение кое е правилно или не, считам, че не е редно да се стои на такова място. Да, тротоарът би следвало да е безопасно място, но виждате какви неща се случват, та затова ми е мисълта. Не съм трол. Това е моя лична позиция от по-различна гледна точка. Моите съболезнования към родителите на това дете. Съжалявам, ако не съм разбрана.

Така е, по-простите винаги сте елементарни. Ами ако колата беше взела завоя, но беше влязла в магазина и пак беше убила детето? Майката според Вас пак ли щеше да е виновна? И нямаше ли тогава пак да зададете въпроса, защо не остави детето навън? Нямаше ли и тогава просташки да разсъждавате: На пътя да го беше оставила тая майка, сега детенцето щеше да е живо!...

Повечето полицаи са уредени с връзки в редиците на МВР. Повечето се занимават главно с клюки, любовници и "разследване" на неудобни за тях хора. Повечето нямат никакви качества за длъжността, която заемат, а се оказва, че нямат доблест, чест и отговорност за извършеното от тях. Срам и позор!

Не повечето,ВСИЧКИ са синове или зетьове на бивши милиционери и полицаи,ВСИЧКИ без исключение......

много скоро ще започнем да правораздаваме. така няма да стане. това е гавра с целия народ. и на такива изроди - СМЪРТ!!! Само така ще се изчистим от боклука и да заживеем нормално.

Нагъл милиционерски боклк. Погледнете му снимката - Той няма вид на човек. Долен наркоман......

Уважаема - предполага се, че тротоара е БЕЗОПАСНО МЯСТО - или поне такова му е предназначението!!! А ДА! В БГ, тротоарите се ползват за паркиране, но и в това отношение държавата е сляпа. И след като е бил под влияние на алкохол и упойващи вещества, не разбирам за какво става на въпрос?! ПОЛИЦАЙ - ЗНАЕЩ много добре законите, и след употреба на марихуана или алкохол сяда зад волана! Тъжно, тъжно... Уважаеми родители - бъдете смели, опитайте се да превъзмогнете мъката, и се борете до последната инстанция за справедливост! Дори и финансова компенсация - пак няма да Ви върне детето, но сме учени през годините, че справедливост трябва да има! Дано и в съда да са обективни и стигнат до правилния извод! С Вас сме!

Едно време имаше военен съд, тия там ги водеха, наказанията бяха завишени...

Моля, не обиждайте животните

Заради такива нагли и цинични изчадия -ТРЯБВА ДА ИМА ПРАВОСЪДИЕ НА МЕСТО-ЛИНЧ!!! ГЛЕДА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ИЗЧАДИЕТО, ГЛЕДАЛ Е САМО ДА ПРИКРЛИЕ СЛЕДИТЕ-ПИЕ КИСЕЛО МЛЯКО!! СМЪРТ ЗА НЕГО И ПОДОБНИТЕ МУ!! ВЕДНАГА ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ-НИКАКЪВ ЗАТВОР-ЗАТВОРА НИТО ЩЕ ГО ОПРАВИ, НИТО ЩЕ ГО НАКАЖЕ ПО ЗАСЛУГИ!! САМО СМЪРТ!!!!

Нещата са различни- не разсъждаваш задълбочено. Казвам ти, че майките седат почти на шосето и пафкат цигарите. Не разказвай как ти бибиткат, ако ти си шофьорът, ше кажеш друго. Но ти не пишеш от позицията си на шофьор, а от позицията на нищожно заплатен трол. Писна ми от ВАС, продажни драскачи.

Ти си трол. Стотинков и заплатен от полицията. И очевидно не си родител. Засрами се и спри с глупостите си. Тук говорим за това какво е направил полицая. Ако майките имат проблем е друга тема. Той няма право да кара пиян, още повече да налита на тротоара. Аз имам приятели полицаи, но това тук е безобразие. Той е виновен и трябва да си понесе.

antani

Нагъл като всички милиционерски мутри. За тези мръсници трябва двойни присъди,за да има поука за следващите.

Представете си, че шофьорът на колата е редовен отвсякъде, но стане някакъв технически проблем. Майката носи също отговорност за това, че е оставила това невинно същество на НЕБЕЗОПАСНО МЯСТО. Майките трябва да бъдат ПРЕДВИДЛИВИ и ОТГОВОРНИ КАКВИ ГИ вършат. Особено в днешно време при тази осведоменост.

Може ли малко по-сериозно? Детето е било на тротоар! Къде е трябвало да го остави? На платното за движение ли? Или предлагаш вместо в детски колички бебето да е било разхождано с танк например?

Единствено задкормилното устройство е имало технически проблем. Било е захранено с повечко спирт.

Вие какво очаквате да каже? Че кой в Б-я си признава? Морал няма. Това е основния проблем на българина

Под "животно" имам предвид "полицая". Някой да не се обърка да мисли че говоря за момичето...

настройват се етноси срещу етноси и полиция срещу народ срещу избори. с любезното търпение у такива случаи от путинофили. май милардите вече са разпределени и ощи ша греба у мътна вода.

Пише се вЪобще, и не се оправдавайте, че е ник бре. неграмотнико...

На български се пише ИЗОБЩО,въобще е на развален руски!

Аз думи нямам за това. Също съм родител и ми се реве като чета тук. "Възрастната майка" по-долу дето пише че майката на детето е едва ли не безотговорна да се засрами и да спре с глупостите веднага. Каквото и да е момичето, това животно няма оправдание за деянието. За сведение, веднъж мен и жена ми едни селянчета с кола ни бибиткаха и заплашително надуваха газ че искаха да минават по тротоара а ние не отстъпихме. Колко е отговорно това, а?

Това нищожество е срам за полицията и за цялото ни общество! Дано има възмездие за него и за всички, които се опитват да го оневинят и за тези, които са помогнали на пиян и дрогиран шофьор, убил невинно детенце!

Мислех, че толкова нагли са само циганите и полициците в България. Уви, излъгал съм се.

С подобно поведение този нагъл боклук ще направи политическа кариера ! А колко ли е хонорара на адвоката, който учи пиян и дрогиран убиец на бебе как да лъже пред съда ? Колко ниско трялва да си паднал, та да защитаваш такъв изрод ?

Sm3hurk0

Е бахти и наглеца !

"айка" да се чате "майка". Извинявам се.

Не че оправдавам граничния полицай, но аз като майка /на възраст/ никога не съм си позволявала да си оставам детето в количката вън на тротоара - каква майка си, да не предвидиш, че може кола да изхвръкне от шосето по технически или др.причини. Тази майка не допуска ли, че може някой пияница или наркоман да е откраднал кола и да връхлети върху детето? За Ваше сведение да ви споделя какви безотговорни майки има в днешно време. Живея в такъв блок, който така е разположен, че стъпалата на входовете стигат почти до шосето. Често явление е през лятото в горещините майките с малки деца с количките да застават така, че количката с бебето я позиционират на тротоара, но в непосредствена близост до преминаващите коли, а самата майка застава от вътрешната страна на количката, пуши си цигарата и си бие лафа с другите майки около нея. На многократните ми забележки, да преминат на безопасно място, ми се отговаряше "Коя си ти, за да ми кажеш ма". Един вид, ти си дъртофелница, та ти ли ще ни раздаваш акъл? Иначе на вид са докарани, модерни, изглеждат интелигентни, но изключително глупави, непридвидливи и арогантни. Не стига, че сами не се сещат, ами и след като им кажеш как да постъпят не възприемат. Играят на обидени, вирят си носовете, че ти и обръщат гръб, а може би ми се и подиграват, ако не ме считат и за луда. Не им е мястото на младите майки да си "бият лафа" и да си пушат цигарите на тротоара до шосе с непрекъснат поток от коли. Та и тази майка - ще влезе в магазина и ще си остави детето отвън на тротоара? Така детето може да бъде блъснато, както и станало, а може да бъде и отвлечено. Считам, че и майката е проявила безотговорност.

Явно ти си ненормалната, а не какви майки има. Дано Бог те съди за обвиненията ти произлезли от безмозъчната ти глава.

Не знам дали си възрастна майка но явно не те слуша главата какво като не си оставяла детето си на улицата та този боклук като е пиян и дрогиран можеше и в магазина да влезе с колата но на теб ти е по лесно да обвиниш майката

Така е, по-простите винаги са елементарни. Ами ако колата беше взела завоя, но беше влязла в магазина и пак беше убила детето. Майката според Вас пак ли щеше да е виновна? И нямаше ли тогава пак да зададете въпроса, защо не остави детето навън. Нямаше ли и тогава просташки да разсъждавате: На пътя да го беше оставила, сега щеше да е живо!...

Много са нагли бг ченгетата. Колко насилие упражниха над протестиращи българи. Някой виждал ли е ченге когато си кара личната кола и да спазва правилника за движение по пътищата, да слага колан, да не превишава скоростта, да не говори по GSM докато шофира? Някой виждал ли е ченге когато си кара личния автомобил и пътува извън населеното място да купува винетка или ако паркира в зона за платено паркиране синя/зелена зона да попълва талон или да пуска смс? Но в същото време с претенции за ранно пенсиониране,високи заплати, превилегии всякакви. Но резултати за разкриваемост на престъпления - плачевни....!За корупцията да не говориме ....просто съм без думи.

Този и без да бе убил детето, си е за затвора. Пян кара, употребил и канабис. Направо е срам за полицията.

А там в полицията имат цял един институт и маса отдели,добре заплатени,които правят уж постоянни проверки и психотестове,този ги е издържал всичките,Веско Маринов да го опише в песен

Почти всички полицай карат без гражданска отговорност,тех. преглед чрез приятели, обикновенно пият и карат и т. н. Техните колеги ги прикриват и въобще живот. Затова на този една тухла с канап вързан за пунгията му и тухлата се хвърля през прозореца за назидание . Тогава ще се научат да спазват и държът на закона.

Не издържам емоционално да следя развитието на събитията с убитото бебенце. Дано има възмездие, но да сполети не само прекия виновник, а и торериращите го приятелчета! Дано!

Откъде възмездие ? Чакаш някакъв измислен господ ли ? Само ние хората сме - от нас зависи дали ще има възмездие или няма ! Не си затваряй страхливо очите и заравяй главата - активност е необходима и никаква прошка за такива боклуци !

С двете си ръце се подписвам за смъртното наказание!!!!Да убиеш ДЕТЕ,БЕБЕ и да си измисляш "смекчаващи вината " обстоятелства,при условие ,че си и дрогиран и пиян.....И ТОЗИ ЧОВЕК БИЛ ПОЛИЦАЙ!И СТО ГОДИНИ КАТОРГА СА МУ МАЛКО,СМЪРТ,СМЪРТ,СМЪРТ!!!!!!!!!

Има държави, в които полицаите са читави хора, но там ТОЗИ НЯМА ДА Е ПОЛИЦАЙ!

НЕ Е РАЗСЛЕДВАН ЗА УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ, НАПРОТИВ ТЕ СЕ РАЗГЛЕЖДАТ КАТО СМЕКЧАВАЩИ ВИНАТА - ЗАСИЛИЛИ ДЕЙСТВИЕТО НА УПОТРЕБЕНИЯ АЛКОХОЛ; НЕ КАРАЛ С ПРРЕВИШЕНА СКОРОСТ! И ДОШЛИ 40 КОЛЕГИ ДА ГО СПАСЯВАТ И ТЕ НЕВИННИ!!!

Като цяло българите сме толерантни и добри хора, но с това правосъдие или липса на такова, държавата насила ни бута към саморазправа и взимане на закона в нашите ръце. Как да стои мирен бащата на убито, изнасилено, пребито, осакатено или ограбено дете ако престъпнике е на свобода или е на свобода след като е излежал 3-4 години? Даже според мен много ги търпим тези изроди сред нас.

Този знае ли какво е смирение.Добре не си искал да се случи,защо поне лъжиш.

За обикновения българин думата ченге е мръсна дума! Хора без морал, подкупни, дребни душички,прости, неграмотни човечета, които не стават за никаква друга свястна и достойна работа - те стават полицаи в България! Така ви възприемат обикновените хора. Все ченгетата прави а другите им криви, и в този случай, и в случая който даваха по Господари на ефира където ченгета от първо РПУ София пребиха без основание младеж и девойка под предлог че бутнали чистачката па полицейска кола пред районното и после за да оправдаян ненужното насилие си измислиха история че момичето било скъсало ръкав от унифирмата на единия полицай насилник побойник, при вътрешната проверка от инспектората на МВР се установи че ченгетата лъжат и че е постановка ... НО .... прокуратурата съди момичето за лъжливите твърдения на ченгето. И много длуги такива случаи има. Срам и позор за българската полиция, засрамете се, съшествувате и взимате заплати благодарение на наште данъци а реално бездействата спрямо битовата и друга престъпност /КТБ, емигранти и т.н./

Не знам дали след тези показания не трябва да му повдигнат и такива за лъжесвидетелстване, пак има предвиден затвор и за това престъпление.

Ей нагъл селски кенеф ще излезе този бивш серЖж ! Даже се е подстригал за пред съда, преди беше като рокер, но явно не пречеше на началниците му да си го отглеждат такъв прост и буренясал. Все пак са му или братовчеди, или на жена му брат и/вуйчо , или са му съученици, или бивши гаджета.. на село всички са се омешали..

Едно време да носиш пагон означаваше отговорност, само хора досотойни ги носеха, а сега куцо, кьораво и сакатао - джандар или военен.

трябва да го осъдят до живот без право на замяна, защото няма смъртно наказание! Тоя е професионален лъжец, не мога да си представя, че е бил граничен полицай. Егати и държавата сме, ако това са ни полицаите!

в съдебната система ще бъде изземване на правомощията и, и въздаване на гражданско правосъдие! а те нека си седят в кабинетите, но без заплати!!!

Дядо ми и баща ми работиха по 30-40 години в МВР. Когато баща ми се пенсионираше, той беше най-възрастният в управлението. Пенсионира се с отвращение към новото поколение в МВР и по-точно към липсата на морал у тях. През следващите години аз се убедих колко прав е бил той. Това копеленце от снимката е достоен представител на новите поколения в МВР.

Интересно ми е, бащата какво чака от съда! Да си свъши работата сам.

Бих го убила и ще го лежа с кеф после. При това:Съдебният лекар Косьо Янков свидетелства, че детето е загинало на място. Изрода ще разправя, че давал първа помощ??? Уби детето, сега и с родителите се гаври, за да му намалят присъдата.

УСТАНОВИ ПО КАТЕГОРИЧЕН НАЧИН, ЧЕ ДЕТЕТО НЕ Е ИМАЛО ПРАВОСПОСОБНОСТ ДА УПРАВЛЯВА ДЕТСКАТА КОЛИЧКА!

Това с неявяването на експертите е също адвокатски номер. Те също трябва да си носят отговорността. Именно заради тяхното отсъствие делото е отложено и така ще бъде още дълго време.