Градушки и гръмотевични бури във вторник-обновена

НИМХ оцвети картата на България в оранжево и жълто - предупреждения за обилни валежи и гръмотевични бури за 22 юли. Прогнозират се и градушки.

Обратно в новината

Коментари - Градушки и гръмотевични бури във вторник-обновена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено българското торнадо ходи с 3 пръста грим или е с 3-4 пластика. И естествено отбягва фотоапарати и камери.Естествена реакция. Само рекламата е голяма.Много голяма реклама. Ако я видиш без грим ще получиш инфаркт. Аз познавам бе.Ейе.Браво бе.

Купуваш 10-20-30 билета от Лотарията Евромилиони. Джакпота варира от 50-60 Милиона до 120-160 Милиона Евро. Не в долари,в Евро .В долари умножаваш сумата по 1,33 коефициент. И каниш Синди Крауфорд на кафе. Може и да не ти откаже. И българското торнадо изчезва яко дим. Времето се оправи.

Деним торнадо????

По аналогия с времето ,представи се не много красива,застаряваща българка се помисли за Синди Крауфорд. Представи си ураган или торнадо.

БРЕ ВСЕ ЕДНО ИДВА УРАГАНА КАТРИНА . Я ПО - СПОКОЙНО . ЩЕ ВАЛНЕ МАЛКО И ТОЛКОВА .

Най после да се вземат някакви действия за тези мангали-а дано вече да се интегрират тези гниди - паразити. Идете и на \женския\ пазара в центара на София - то там си е направо голяма цигания! Ужассссс!!! Идете бе хораааа и вижте там какво става!!!

Дреме ми, като от едра шарка ми е МПС-то, дано не почупи утре някой джам, че с едната "гражданска" за никъде. Вечно мое си е МПС-то, последно за скрап...

Мнозина ми се смееха, когато си купих танк, но сега си го карам и хич не му пука от градушка.:)

куригираха се значи,застраховка от НИМХ ако стане нещо по морето значи

Трябва да има градушка в Парламента.Ама хубаво да ги поочука, че да им стигне акъла поне малко....

Парите за противоградушни ракети беха в КТБ хаха и сега????

За сетен път се потвърждава фактът, че българина е най-голямото мрънкало на света. Като не го предупредят-защо?, като го предупредят - сега защо ги пишете тези неща или не може ли да го напишете по-иначе:)))))

А пък в Найроби, където съм израснала никога не вали силен дъжд, камо ли градушка. Откакто съм в БГ, Кения все повече ми липсва. :-(

при градушката в софия, имаше хиляди, които твърдяха, че ако са били предупредени щели да предприемат мерки по опазване на имущество - коли и прозорци. Въпросът ми е към тях - колко от вас отчетоха това предупреждение и какви мерки взехте?

А ти каква полезна и конкретна информация откри в малоумните кодове съобщавани от синоптиците ? Можеш ли например да ми кажеш утре към колко ще вали градушка и дали ще е силна ? Защо тогава пишат простотии ?

Е ти трябва да си доста наивен, ако очакваш да ти кажат утре на коя улица в София ще вали градушка колкото орех, а на коя - само колкото грах. Очевидно по тази тема си некомпетентен, я кажи нещо за Тойотите. То и там си толкова компетентен, ма поне е по-забавно да те четем и да се смеем.

Горкичкият! Много, ама много не си в час...ужас...

Явно доста хора използват форума за да си играят на остроумие. А други пък не рабират същността на понятието като "прогноза". Който иска - да вземе някакви мерки за имуществото си,който не иска - да се надява,че пак точно на него няма да му се случи нищо лошо. Само после да не вие като койот и пак синоптиците да са му виновни.

Прекрасен въпрос, колега! Нали и ти знаеш отговора:)))))

Аз и да внимавам нито колата мога да я скрия нито да спра градушката. Да пуснем по един СМС DMS Graduska та някой да си свърши работата, че в тая държава държавност няма..

абе на кого му пука за столицата на селяндурите?!

Боли ме фара, я си поркам грозданка у кръчмата. И без това всичко е тръгнало на свършек.

Види се, при теб всичко е на свършек от както си с е родил. Сигурно вече и не замезваш. Трагичен герой!

Ни се коси ако си стигнал дъното! Налей си па!

"хората трябва да бъдат внимателни, предупреждават от НИМХ-БАН" - как, може ли да ми обясните?! Да не ходя на работа, да не излизам от вкъщи или да ходя с каска у мен, а колицата на 100 год. къде да я скрия, като нямаме гараж в панелката?! Малоумницииииииии, къде са спец.оръжия против градушката, а?! Нали казахте в статията от неделя,20.07., че "страшно нямало"?! Или се застраховате, за всеки случай?!

беше повторено хиляди пъти, че съораженията не се използват върху площа на градовете от съображения за сигурност.... те са предвидени за земеделските земи...

Ами щом им вярваш. Не те знам от къде си, ама ако беше попътувал по милата ни родина щеше да знаеш, че полигоните отдавна са разграбени и разпродадени и на практика такива вече НЯМА.

Я си стой изненадан! Не поглеждай небето, не си вземай чадър, ако притъмнее - излез навън и не си вземай нищо, с което евентуално да си попокриеш куфалника, ако имаш кола - най-добре бъди с нея - хубаво да ти я очука - евентуално - и т.н. Формен мало..ник

С една дума, да се стягат в Бургас, Варна и Добрич.

Следва - "камъните падат, падат от небето"...2

Всички дружно в моловете . Там е спасението от градушките.

Е, няма да ни събере всичките коли паркингът на МОЛ-а...

мега умнят борисов да излезе и да спре градушките,заедно с боклуците разпратили смс-те! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Данчето ще лови ледените топчета с ръце :)

КАКВО ЗНАЧИ "ХОРАТА ДА БЪДАТ ВНИМАТЕЛНИ"? ДАЙТЕ КОНКРЕТЕН СЪВЕТ, ПРЕПОРЪКА- НАУЧЕТЕ "ХОРАТА ДА БЪДАТ ВНИМАТЕЛНИ"

Да, вместо това имаше го тъпият въпрос: "Готови ли сте за природни бедствия"... Остава само да отговорим: "ВИНАГИ ГОТОВ!" ;-)

Какъв съвет точно искаш: "не излизайте от дома/офиса си", "не си паркирай колата на открито"? Неандерталец ли си, че не знаеш какво означава "бъди внимателен"? Ако искаш някой да дойде и чадъра да ти държи.

Научете хората да мислят - който го може е наясно и не задава тъпи въпроси, нито прави идиотски предложенишя...

А ракети град, пардон, срещу град, нЕмааа...

НЕЕЕЕМАААА И У СКЛАДААА! ...а иначе ги правят в "Дунарит"... родно производство, само че трябва някой да ги поръча!

БългАриец

по едно СМС-че за левче да пратим ;-)

Не разбрахте ли най-накрая, че такива ракети не може да се използват над населени места? Или е по-лесно да се мрънка просто?

БългАриец

Някои обаче вече са го правили, въпреки минималния риск (някъде в Сев.България)- с успех !

Ще се опитам да обясня популярно. За пореден път. Не че специалистите ще ме разберат, след като досега не са. Не е нужно да се гърми над населеното място. Каква е вероятността градоносният облак да се образува точно там? Не е ли много малка... все пак? В предишния случай, когато градушката помля София, облакът се е придвижвал откъм Сливница. Между Сливница и София няма ли площи без населени места? Или облакът бързо прескачал от населено място на населено място, за да могат специалистите да ни отправят апели да не мрънкаме? ИЛИ Е ПО-ЛЕСНО ДА СЕ ПРАВЯТ НА УМНИ... ПРОСТО?

Откакто се посраха, сега всеки ден - градушки!

да бе ,в 12 области в западна България жълт код и на другия ден Варна я отнесъл пороя

а дано синоптиците не познаят, че ще почнем да ръждясваме това лято.

Да, и к'во правим срещу градушките?!... Съзерцаваме и цъкаме с уста, може би?...

Е, вече имат финанси, би трябвало да реагират .... може би ...

Нали им я видяхме реакцията - колективна безодговорност и малоумни оправдания...

Ами ходете по-често на Църква или викайте Неволята-аз така правя.и когатото всичко това не помага. И когато всичко това не помага слагам мрежите против градушка и колата в гаража.Какво друго да направя?

Я, как си се оборудвал, коУега...