Градушка като орех се изсипа в селата край София

Пожарникари отводняват домове в бедстващите населени места в Антоновско

Обратно в новината

Коментари - Градушка като орех се изсипа в селата край София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някой ще потърси ли неустойки от клоуна Круашрски за некачествените ракети, които не могат да разбият и един градоносен облак ???

и в "село" Костинброд - само за миг при първия навей на вятъра се строши грамаден вишнап в двора ни и до неделя го обработихве, отиде и астмата...... В центъра спря токът, имаше сринали се витрини на магазини и прозорци на хората, още личат следите от строшени клони, една жена я тресна гръм в колата и още не може да се съвземе.... След час и нещо докъм седем нещата пак се повториха - бързи и яростни, както се казва. Специална благодарност на Кирчо от Алдомировци, зарязал почивка и дошъл да ми помогне, човекът!!!

А къде отидоха ракетите? Против градушка???

Сечем горите и захранваме комшиите с маТрял , едни за индустрията , други за огрев , трети с дървени въглища а Италия с пелети от бяла мура за пиците им а те ни вкарват боклук от цял свят ? Други ни пръскат и ръсят като паразити , военните от цял свят си стрелят кой каквото има а ние благоденстваме .

Къде са ракетите против градушки??!! Само с констатации с каква големина е била градушката не става!

Днес беше странно времето заради жегата и лабилната атмосфера. В София в кв. Гео Милев първо валя дъжд на едри капки,но слабо,след това се изчистиха облаците и малко по късно от едно съвсем малко облаче се изсипа суха градушка голяма,колкото лешник за 5 минути и спря.Час по късно дойде и голямата буря,облакът се зеленееше,явно защото беше градоносен и на места е било град,но като цяло си бе една нормална лятна буря и от 32 градуса рязко падна на 18. Имало е и много по тежки и продължителни бури и в София,и в останалата част на страната...

Искам да кажа само едно на софианци: Както винаги си мислите, че сте видели кой знае какво, ама не сте! Нямате си и на идея каква градушка пра над Добрич!!!! Такава, каквато в София нямате и тереотичен шанс да видите! Само, че понеже си имате парламент и там някой си е решил, че именно София е най-важният град в България, си мислите, че при вас всичко е най-голямо е най-добро! Ама не е! И жените ви не са хубави, пък да ви кажа аз! И коли не знаете да карате, ама изобщо! И футболните ви отбори не струват, вижда се! Е, хак да ви е софианци, щото и море си нямате наблизо!

Хей, бай Хой, ако беше в София на градушката отпреди 7 години (08.07.2014), щеше да оцапаш гащите в кафяво.

Мислиш ли? Тая градушка само я разнасяте по медиите и това само показва че реално нищо не е било а вие сте много страхливи! Само едно ще ти кажа: ела да видиш в Добрич какво става, какви градушки като домати има и тогава ще си говорим. Само че няма да дойдеш защото знаеш че съм прав а вие софиянци не обичате някой друг да е прав. Но който не е виждал градушките в Добрич, няма право да казва че знае нещо за живота!

Млъквай бе сельо, да не ти шибна един шамар.

И що всички търчите тук и аз не мога да паркирам и живея спокойно.

на всичките горе ще кажа че сте прости. Делите се на софиянци , не софиянци, граждани, селяни, с мерцедес, шкода, каруца и бог знае какво. Ами всички сте прости дето правите така. Докато седим и си правим мизерии на дребно само си усложняваме сами собствения живот. А пак на тия горе като бизнесмени и политици им е още по-лесно да ни разкатават майката. Докато сме разединени ще ни газят и тъпчат и ще ги боли фара. А по-голяма простотия да се пъчат и псуват на тема кой му е по-голяма ..... градушката не бях срещал скоро.

Боко жив лие ?

Хей смотаняци утре кода не е за горещини Стига сте писали лъжи

ЧЕЗ и другите да се погрижат където няма ток там.

Какво прави служебното правителство та не вземе мерки срещу Борисов за градушките,само той е виновен и никой друг

Янев ка ще помогне на хората?

Янев да не е застраховател? Или искаш да помага с моите данъци?

Колите как са?

толкова умен . що питаш за колите а не за хората

Имам акции в една застрахователна компания

Не трябвали да мислите първо за хората, после за колите. Трябва да има кой да работи за да плаща застраховки. Колите ме плащат.

Няма го на власт Премиера - слънце и почнаха градушките. Това е така, защото Той вече не командва и небето, и земята, и ада, и рая, и Народното събрание. Върни се всемогъщи Боко, че без теб сме за никъде.

имаше един земеделски министър /по мое мнение много ниско и крадливо ниво-МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ/, който повтаряше, че гората се възстановявала и трябвало да се сече и използва... И беше в правилеството на ГЕРБ и така се започнаха мутронаводненията... /във Варна циганите в Аспарухово опоскаха гората за да не се спира водата, НО те СА избирателите на ГЕРБ - парите са оттам! Е, обяснихме ли Ви как всичко е навързано: кражби, корупция, герб, наводнения, смърт...

Бойко виновен?

от правитеслството на Борисов щеше вече да има хора на място, на Радевите не им пука за хората

Ти си ИДИОТ с къса памет:.....

Мазна гнида герберастка!

А за разлика от теб не съм плалатен и имам очи. На кой от правителствтоео в момента му пука че хората има проблеми. Те всички имат една цел, а за хората кучета ги яли

И какво щяха да свършат на място? След дъжд качулка! Като с държавният язовир залял село Бисер, с 11 починали. Да се бяха погрижили преди това за държавният язовир. Дето делото почва 9 години по-късно и го отложиха. Това да ходят някъде да ги снимат, са ПР акции. Къде са местните отговорни? Или кметицата?

разбира се "ГЕРБ и Борисов". Борисов е е "купил" дори и времето

като изсечете гората и тръгва водата... и дере не може да я спре... Какво чудно има - вижте как водосбора на селата е с унищожена от КОГО ЛИ? гора..., но има ли мисирки да се сетят и свършат тази трудна и мъчна за журналистът работа...

Пропуснахте да кажете кой е виновен. Измислете си някой ако не сте наясно.

Няма ли да излезе да каже че ситуацията е критична и е нужна солидарност? Да не си е забравил думичките?

Гнусните гербери гузно реват.

Нивото на правителството и подкрепящите ги, е е това "За градушката са виновни ГЕРБ лично Борисов"

Уважаеми другарю и настоящ гербаджия боядисан ,като хамелеон.сигурно другарката Фатсъкова като виден градоначалник иначе видна самоковка да каже какво е направила за почистване на канализацията в града София а не улиците да стават реки.Навремето роми с лопати чистеха каналите и отоците с дълги лопати и вадеха една черна тиня.Интересно защо при гадния социализъм нямаше такива наводнени улици в село София завладяно от всякакви провинциалисти с ограничено мислене.Важното е концисионерите Софийска вода непрекъснато да вдигат цените и си прибират парсата ,като видно от всяка фактура в количеството доставена вода е отразено и същото количество пречистена вода.Това си е жив пладнешки грабеж.Да купуваш водата по 2 стотинки кубика и да я продаваш по 2.70 лв. , като включващ е дейности които не се извършват изобщо.Другарката Фандъкова като бивш партиен другар , като вожда си е и зам.председател на ГЕРБ.В съзнанието е дълбоко вкоренена повелята на БКП и Герб като негов наследник да крадем,да крадем и да крадем колкото се може повече и повече.

Дрън дрън дрън...и пак дрън дрън дрън. Абе пич и други сме живели при соца в София. Тия лакърдии ги разправяй на младите дихатели и на столичаните в повече! Понял?

От един комунист освен простотия нищо друго не се очаква.

Помня, че 1981 или следваща година е имало плуващи телевизори в подлеза на днешните булеварди България и Гоце Делчев, а на перловската река нивото е било такова, че преливаше мостовете в близост до консерваторията, а там, където беше после първия битак, къщите са били и с над 1 метър вода. Но тогава това не го показаха по тв или пресата, а ми го разказваха съученици, видяли го наживо.

ГЕРБ били поръчали бурята, напук на новото правителство. Така пише във вестник "Дневник". Имало неоспорими доказателства, щели да ги дават на прокуратурата. Радев от Брюксел призовал за изчегъртване на щетите, разбира се с руска техника.

Айде гербави плужеци, почвайте да плювате Служебното правителство Лични Румен Радев с дрона е направил бурята. Дани да ви издавил всички Севдини-Тиквену гнусари.

За разлика от вас сме достатъчно образовани за да знаем ще е това природно явление. Но няма да се учуда ако и за тая градушка вие обвините ГЕРБ.

Изсекпхте незаконно горите и ще има доста такива природни явления

Ако политиците имат мозък ще развиват на всяка цена селското стопанство.Без храна народа умира от глад.

А народа да развива ли селското стопанство или да чака политиците да го развиват?

Ако мутренската мафия не ги мачка, ще развиват. Но при неграмитни мутри бизнес и стопанство, НЕ ВИРЕЕ.

Да умира, на Вас к'во Ви дреме :)

В Младост беше ужас, наводни се остъкления балкон и стените в хола, небето беше черно

Не живей в Младост.

Аз съм в Манастирски ливади по зле сме.

Бойко е виновен-сега казаха по БТВ,Диков потвърди а резидента Радев се съгласи.

Бойко мачка Елеонора като олигарх Арнаудова.

Имах чувството, че идва краят на Света. Сега е малко по-добре.

не се отпускай

Такива черни облаци в София отдавна не бях виждал. Изсипа се като из ведро, а духаше и ураганен вятър.

Аз живея на 5-те кьошета и не беше толкова страшно. Лятна буря, забравихме ли какво значи?

В " Хиподрума " не беше толкова страшно. Градушката преди 7 години беше далеч по- страшна .