Градски автобус изгоря в София (видео+снимки)

Автобус от столичния "Градски транспорт" се запали и изгоря до основи.

Обратно в новината

Коментари - Градски автобус изгоря в София (видео+снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...Но... все пак този автобус вози на работа простосмъртните?! Само обикновените!

нафтобуса им е свински... тоя нафтодрус от мукава да беше така нямаше да се оцъкли бе... от кво ги правите тия дръндулети... ми те драпеии същи...

Фандупковааааа??? Компирицеееее???

Ей подпалил се един камион, никой не пострадал, а тук всичкият смачканяк се посра да грачи като че кой знае какво е станало.

Преди няколко години изгоря още един от същите автобуси "Тедом" на линия 9. Те са на газ, а и двигателя е много странно разположен и лятото вътре става 50 градуса. Явно не са конструирани правилно изначално

Емиии... автобус се е запалил, хеликоптер падна в морето, тъй е то като не се отделят пари за подръжка нито от частниците, нито от общините нито от държавата.

Елате да видите по линията на А78 какви дрънголници се движат ...нямам думи...

Те все пак обслужват простосмъртните и обикновените! А пък те, обикновените, като идат на работа се чудят как да се скатаят, което си е чиста кражба. Пък и каквото да дадеш на обикновените, те не се трогват да работят качествено, нито пък дисциплинирано. Те просто по наследство мразят работодателя и винаги са недоволни... Така че.... По-малко се съобразявайте и облагодетелствайте обикновените, защото те са перманентния враг, дори на самите себе си, още в социализма клатеха държавата, а сега - собственика, плащащ кредити, данъци, наливащи държавната каса - официална държавна политика, дължаща се на невъзможността да квалифицира и ограмоти работещите за вече настаналия капитализъм, захранващ държавния бюджет и действия за народа. Нито да възпре кражбите от началстващите кадри на държавните служби, ограбващи държавния бюджет.

Фандъкова, вдигай цената на билетите на 5 лева. Виж какви атракции предлагате. Не се минавайте така. 1.6 за горящи, смръдливи автобуси от 19 век са малко.

Добре, че мазето не е изгоряло и то, че щом пожарът стигнал до основите ...

То държавата е изгорела, вие за накакъв автобус ревете

"автобусът е изгорял до основи" - това да не е къща бе, автубусите май са на шаси :).

Може да е разтопил асфалта и останките да са станали недвижим имот....

От Израел заявиха ли вече че това е работа на Хизбула?

Българинът, поради липса на аргументи с лека ръка слага епитети и обвинява в корупция. Случил се е инцидент и веднага компетентни коментари - против превозните средства, против цената на билетчето и какво ли не. А същевременно се вози в градския транспорт "с повишено внимание" (разбирай вози се гратис), с лека ръка унищожава общинско имущество, но това е маловажно. Важното е , че разбира от "далаверите" на Столичната община и обвинява, спокоен от своята анонимност.

Този просташки автобус вероятно е някакъв Икарус на 30-40 години.

Тедом от 2009г. Икарусите не горяха защото бяха железни!

Да бе, 40 годишен и антика! То още малко ще изкараш и португалските Ф16, които искаме да купим, че са антики.

Май и на снимка не виждал Икарус, а? Това изгорялото е нещо доста по-ново.

Тук ненужно клеветиш българите. Вандалите са най-многочисленото племе в света, и ги има навсякъде - и в страните, където пътнически автобуси не изгарят до основи по трасето си. Така че, подозрително се опитваш да отклониш вниманието от СО, ЦГМ и прочее абсолютни лаици в дейността си.

Така е , като не са спазени правилата, за безопасно Източване на гориво !

В предишните коментари ти е обяснено че автобуса е на метан!Как се източва метан бе малоумник?

Вижда се на снимките как се източва метан :-D

Още продължавайте да дупчите билети по 1,60 и да пълните джобовете на тези прошл*ци...

Автобусите са чешки - Tedom C12G!

Държава,в която се палят коли,автобуси,яхти и падат асансьори не ми я хвали.Мъдрото управление на комунисто-ченгетата ни докара до нивото на дивашка страна от третия свят.

Само че държавата е такава, каквато сами си я направим. От калпав мат`рял няма как да излезе смислена държава. А една от основните характеристики на скапания мат`рял е, че все други са му виновни - комунистите, капиталистите, сушата, кишата, Гришата и т. н.

И какво когато има виновни бе майсторе. Или ще кажеш "бе то на застреляния все тоя дето го застрелял му е виновен", не се погледне колко е застрелян. Аман от смачканяшки грак ей.

Това е моята спирка :D

Честито, късметлия ;)))

Очакваме Ислямска държава да поеме отговорност за случая.

Не знам кое е по-добре за софиянци супер модерни нови и бързо горящи "китайски фенери" или "грозни швейцарски" изпитани в битки мутриси? Изглежда най-лесно им е да мрънкат във всички случаи.

мутриси мутреси мотриси ... абе карай, то е все едно и също ;)

става дума за трамваите :)

Не говорете глупости като не сте запознати!Автобусите по тая линия са чисто нови и са на метан - за това не са успели да го изгасят преди да изгори до основи, тъй като докато цялото съдържание на бутилките не изгори няма гасене!Отделно от това линията е дадена на концесия и Столична община и респективно Фандъкова нямат нищо общо с избора на марка и модел на автобуси по тази линия!Мрънкате колкото да не заспите но като се качите в нов автобус със климатик ви е добре, нали?

Новите автобуси по тази линия са един или два, останалите са пълен крах - стари, мръсни и раздрънкани. Вероятността да попаднеш на автобус с климатик е минимална.

Автобусите по линия 9 са сравнително нови!!!

как така Фандъкова няма нищо общо? Аз ли съм подписал договора с тая фирма? На базата на ангажименти от нейна страна за качество на услугата? Фандъкова нямала нищо общо! Леле!

Колко дълбоки са основите на автобуса и какъв бетон е ползван за отливането им?

Мбухахахахахаха

...и на колко вноски са го погасили?

Как правят спирките в София, разбрахме всички от Господари на ефира. Ако така и автобусите купуват, значи няма нищо чудно, че се е запалил.

Не се косете ще вдигнат билетчето на 2 лева и ще купят друг получавайки си поредната комисиона...

Ало Фандъкова какво става с парите, които събирате от новата цена на билетчето?

Трупам ги за "черни" дни, а и за да ви се похваля на края на годината фирма "Столична община" колко милиона е събрала повече от миналата година.

Отишли са в черната партийна каса на ГРОБ.

Какво друго може да се очаква от китайските автобуси, които сноват из София, тесни като за жълти маймуни, пушещи, неугледни, добре че не е имало хора, вдигнаха цената на билетите, но купуват най евтините боклуци, употребявани ретро трамваи, китайски автобуси, каквито няма в други европейски страни, ..фандъковщини

не забравяй, че предните 2 или 3 не помня вече самозапалили се бяха мерцедеси на " Карат-С".

Нищо чудно-нас ни третирак като добитък, купуват боклуци втора ръка, за по-малко пари, наглата перхидролена герберска подлога-софийската кметица-паз ни се изгаври със стари трамваи, не ставащи за швейцарци, но подходящи за българи!! Искам скоро да прочета подобна статия за депутатски Мерцедес!!!

Нали после ще му купим нов, следващ модел ...

Автобусите по линия 9 са сравнително нови!!!

По принцип инцидентите със запалени МПС ги крият от години,за да им върви лапането на "ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ",тоя случай,как са го опуснали да е по медиите?