Коментари - Авария остави половин София без градски транспорт | Днес.dir.bg

Авария остави половин София без градски транспорт

Голяма електроавария остави половин София без градски транспорт, предаде bTV.

Обратно в новината

Коментари - Авария остави половин София без градски транспорт | Днес.dir.bg

Коментари

Боклуцииииииииииииииии, защо ли "аварията" съвпадна с наложената ви глоба от КЕВР? А, боклуцииииииииии?Маменцето ви да обичам стократно, боклуциииииииииии!!! И без телевизия ме оставихте, мършиииииииии. Вие не сте за глоба! За разстрел сте!!! Публичен, ваш'та мамицата мършава, боклуцииииииии!!!!

В момента в борово няма и тв, става дума за клиентите на нет2. Причината същата тази авария. А плевню се репчеше на руснаците. Ние сме си убитаци отвсвкъде. Аварира една станция и настана хаос. Представете си в случай на голямо бедствие, война или са доверсии от обучени хора, държавата ше спре да съществува.

Точно в Борово живея . няма ТВ от обяд и интеренет от следобяд до сега.

А тя спря да съществува. Не всички са го разбрали.

Ха-ха-ха Това е организиран от ватенките саботаж за да оправдаят подновяване строителството на излишната и опасна по изостанали технологии АЕЦ Беляне

Sm3hurk0

ОООО май френд... Как си ? Скоро не съм Ви засичал в чата .... Весели празници и успешна нова година. Да си жив и здрав и да ни радваш с интересни коментари през новата година.

Sm3hurk0

Енергийната система издиша... Ако се срежат правилните кабели на правилните места, ще настъпи хаос. Същото се отнася и за интернета.... нета се доставя по основни оптики, като е подсигурен от втори кръг, в случай, че прекъсне първия. Ако се прекъсне на правилните места, може да се достави хаос на килограм по време на председателството на България ! Защитата от подобни деяния е нулева !

Резни ги бе , отворко , като е толкова лесно .

Sm3hurk0

Това, ако го направя е престъпление и съм далеч от такива саботажи..., но е лесно изпълнимо от технически грамотен човек.

Днес много райни на София останаха без ел.захранване за няколко часа.На много места , в центъра на града,светофарите спряха да работят. Какво ли ще измислят тези ,които вършат това,след нова година ,когато започне европейското ни председателство?

Такива аварии са добри и навременни. Само по този начин ще разкараме селяните от Сф че вече не се живее от тях. Нека да останат без топло и без ток и без вода. Аз софиянеца по рождение съм готов да поживея на студ, само и само да си отидат по селата.

Кога човек, цял живот бил на дотираното софийско парно, е виждал студ?

пък кви сеири че има по времеЕвропедалството ни неам думи

Всичко в тази бананова република е допотопно и долнопробно и затова шибаняците от ЧЕЗ могат спокойно да се гаврят с държавата при всяка наложена санкция и глоба!Няма и никакви специалисти в тази изостанала държава,които да внесат предложения за правилно захранване на цялата система на градския транспорт!Всеки енергетик,дори и тройкаджия знае,че цялата градска транспортна мрежа се захранва на сектори!Нормалните държави захранват секторите си двустранно,за да избегнат такива елементарни аварии,които ГИПСИРАТ ТРАНСПОРТА ВЪВ ВЕЛИКАТА ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА СОФИЯ!Гръмнал бил един захранващ кабел,една подстанция елиминирана и целия град без електро транспорт!Смях и порнография!Няма държава,държавност и нормално държавно управление!Бананова република България!

това е защото ги глобиха

е'аси якото

много селяни в София

Още ли не сте го изгонили от България?! Това е чист (авто)саботаж.

Оня Болен обеща, ма нещо се кротна.. човек не бива да говори с пълна уста.. ;)

Внимавай какво си пожелаваш ! Щото, като "изгонят този ЧЕЗ", може да дойде "този" Ковачки, или "тези" ТИМ-аджиите. И тогава, да не рониш сълзи за ЧЕЗ.

Управлеието на близо двумилионния столичен град прилича на филма "Има ли пилот в самолета"... - Топлофикация рекетира софиянци, а когато десетки хиляди абонати остават посред зима без парно казва - съжаляваме - постоянно има аварии в мрежата ан ЧЕЗ - кипят некачествени ремонти на тройно завишени цени. И тъкмо се завърши криво ляво даден обект - започат корекции и пак го разкопават. - и въпреки уж мащабните ремонти инфраструктурата на града е под всякаква критика, разбити улици и тротоари по всички квартали - Градският транспорт е в хаос - с трафика и паркирането - двоен хаос - тъмница и мръсотия - въздуха е замърсен в пъти над нормите Фандъкова горката само регистрира проблемите и се хили с празна усмивка

lu4ka

Важното е европредседателството и топлоизолирането (високопарно наречено саниране)! И... да се свети магнолията Му.

Хич не ми пука, ако ще и цяла София да остане без ток и парно.

Скрит режим на тока, нали?

Голяма електроавария остави половин София без градски транспорт, голяма авария остави половин София без парно и топла вода ....TO BE CONTINUED СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ:Фандъкова разкри приоритетите си за 2018-а

Значи от обяд и "Подуяне "няма ток,"Слатина ","Редута ".Това е безобразие !Сигурно там няма ток.

То само там да няма... Весели празници!!!

Дойде.

ЧЕЗ НАРОЧНО ИНСЦЕНИРА АВАРИЯ С ЦЕЛ РЕКЕТ . ПОДТЕКСТА Е - А СЕГА ДА ВИ ВИДИМЕ БЕЗ ТОК ,ВДИГАМЕ ЦЕНАТА , ЧЕ ТРЯБВА ДА ИНВЕСТИРАМЕ . КВ ИВАН ВАЗОВ НЯМА ТОК ОТ 12,30 Ч

И в този момент ли няма ток в квартала Ви ?И "Редута "ли няма ток ?

Голяма електроавария остави половин София без градски транспорт, голяма авария остави половин София без парно и топла вода половин София, ....TO BE CONTINUED СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ:

Поръчковата държава и жалката столична община не искат да има автомобили, но поощряват презастрояването. Искат да се возим на техния градски транспорт и да сме им крепостни селяни с политическите партии от клакьори на бившите комунисти. Погледнете се какви сте жалки смешници!

Авария остави половин София без градски транспорт Това е съвсем логично,след като и половин София е без парно.

Чешката държава репетира как да провали най-ефектно европедерредседателството на ГРОБСПаристан.

ujabg

Дреме ми , аз вече съм сина село!

Заради предсрочното закриване на 3 и 4 блок на Козлодуй българските потребители плащат с около 30 на сто по скъп ток. Ако се анулират криминалните договори за Марица Изток 1 и 3, които гарантират баснословни печалби на чуждите "инвеститори" и завишават сметките за ток на всеки български гражданин с 10-12 процента, дотук стават 42 процента. Ако бъдат ревизирани закона и договорите с възобновяемите източници цената ще падне с още 15-20 на сто общо над 50 на сто намаление. Ако бъде отнет лицензът на ЕРП-тата, които нагло надписват сметки и крадат, цената на тока може да падне с МНОГО ПОВЕЧЕ от 50%. Никой НЕ желае да отговори защо АЕЦ Козлодуй изнася ток за 6-7 ст. за киловат в Сърбия и Гърция, а НЕК, т.е. българските граждани, са принудени да купуват киловата от слънчевите централи за 70 ст.

Четвърт от София без парно, половината София - без транспорт... Това са все саботажи на председателството на България за Съвета на Европа...

Обясненията са излишни безхаберието е тотално. Не да емигрраме не да критикуваме ами намразихме заради такива управленци измислени РОДИНАТА СИ.

Причината за аварията бе прекъснат от ЧЕЗ кабел на електрозахранването. Словоред та дрънка. Грамотност пръска, пръска.

Чакай! Грешка няма, така е и в другите медии. Просто ЧЕЗ са прекъснали собствения си кабел. Само дето дефакто не е техен нито кабела, нито нищо, но още не сме им го показали с набиване на труповете им върху горещи винкели и обесването им по стълбовете ни.

Смърт за ЧЕЗ, КЕВР, ТоплоФЪК, Веолия, Фандъкова, ГРОБСП!

Вие си ги избирате.Според СТЪКМИСТИКИТЕ,ГРОБ ПАК Е НАЧЕЛО. Трайте и не лайте. Получавате това,което заслужавате.Малко ви е...

Чувствам че по време на европредседателството голям срам ще берем...

Абе важното е да не се осереме! Срама е ясен!

насереме, но няма да се изложим, не ни е за сефте.

Споко, хорааа! Кога ако не сега или когато е лошо времето е по-подходящо да ви се натрапи очеизвадно, че е време да се похарчат едни четиридесет милиона лева за, забележете, рехабилитация на трамвайното трасе по Цар Борис. Иначе, според крадливия гъз и предишен архитект на София Петър Диков, това направление не е натоварено. ама хич бе, братче. Само дето трамваите приличат на индийски влакове, колкото вътре толкова и отвън. Наглоста обаче не се ограничава само с нарочните аварии на трамваите, ами продъжаваи с факта, че за ремонт на булеварда не се мисли в близките 3-4 години. Ние, които живееме по това направление просто немахме късмет некой големец да има бизнес интереси в тази посока. Например като Плювньо с Бизнес Парка в Младост. Говеда скапани!

d4

аз пък се чудя защо все при монополите стават аварии?? парно, вода, ток... как някой не се е сетил да монополизира и "чистия" въздух?? тогава ще се умира от задух...

отде пък ти дойде великата мисъл, че само при монополите ставали аварии?

d4

ами от там, че да ми посочиш коя голяма авария в София не е свързана с монополист...М?? и не само тази година...

И към 13:50... един малоумник с БМВ 7-ца, така беше паркирал на площад Журналист, че трамвай го удари. И от това - БЛОКАЖ на района :)

Явно случката е между двама селяндури.

това е редовен номер на разни селяндури на спирката от горната страна.

Ако беше с БМВ Х3-ка, щеше да е катастрофа, изстрел и посегателство срещу ГРОБСПаристан.

БЕЗМОЗЪЧЕН МОДЕРАТОР ПАК ТРИЕ ЛИ ТРИЕ.....

Крайно време е да си направят собствен телевизионен канал! Боли ме фара за великите им проблеми!!!

И НАС ЗА ВАЩЕ;)

а ти в първо отделение.

Да ама билетите станаха по 1.60 лв. скъпотия. то стана по евтино кола да караш. дойде една даскалица по Руски от Самоков да оправя София. От 01.04-2018 г. нови цени на вода, ток, парно, паркинги. Станаха златни българинееееее ?

Ей Фандък вдигай билетчето на 5лв. че иначе оправия няма!

Ей, тъпанари! Увикахте орталъка с ваште проблеми. Като една "пиовра" сте - изсмукахте всичко от България. Страдайте си, и не ни занимавайте с тях. Всичко което е лошо за вашта София, може пък да е добре за Родината! Ако някой не мисли така да прочете Вазов - "Един провинциял в София"

ама много.

Не ви се вярва, не ви се иска ама ще стане - ще бъдете като Атина, мръсен, пренаселен задушяващ се анклав, нема вечно да ви търпим да влачите, съсипвате и тровите цялата страна

той щото Вазов е един софиянец ама айде.

Не е софиянец, ама добре го е написал. Нооо - нема как да знаете това щото не четете

я виж колко софиянци не са съгласни с теб. Не виждат сламата по подметките си, но софиянци се пишат.

"Най-голямото пътуване"

Вижте, Уважаеми граждани! Като не ви изнася у Софето, багажчето на рамо,и обратно в къщи.

Ама на село няма трамваи.

задръстванията не са, щото не се движат трамваите, а щото селските тарикати се опитват още от обяд да избягат от работа и да се върнат на село за празниците...

И от статията се разбира ,че София зависи от Чез.Затова хората са казали ,че стратегически обекти трябва да са държавни,а не на този или онзи.

Ако енергото бяха държавни, тогава кабелите нямаше да се късат ли?

В София вече не става нито за градски транспорт, нито за каране на кола/Това по Борис всяка сутрин е некакво мазало от Задръстване и Трамваите са повредени, а по спирките сякаш е Революция

Ела си на село.

Няма, ще си гледаш прасетата сам

Едно време обвиняваха социализма за липса на ток, а сега кой им е виновен. Стана хиляди пъти по-лошо.

Защо в статията не се споменава, че и домакинствата са без ток, освен, че са без топла вода и парно. Ей гадове, отразявайте всичко и информирайте хората, че недоволството нараства все повече.

Що пак опряхме до автобусите? Нали ще сме екологични? А сетете се ако всички превозни средства са на ток какво ще правим. Ще си яхаме дедовите и ще бръмчим пеша. Хем екологично хем здравословно.

Тренират за европредседателството. Това е подстанцията до НДК. Да си спомнят чужденците какво е било в 19 век при тях

Коментари - Авария остави половин София без градски транспорт | Днес.dir.bg

Авария остави половин София без градски транспорт

Голяма електроавария остави половин София без градски транспорт, предаде bTV.

Обратно в новината

Коментари - Авария остави половин София без градски транспорт | Днес.dir.bg

Коментари

Боклуцииииииииииииииии, защо ли "аварията" съвпадна с наложената ви глоба от КЕВР? А, боклуцииииииииии?Маменцето ви да обичам стократно, боклуциииииииииии!!! И без телевизия ме оставихте, мършиииииииии. Вие не сте за глоба! За разстрел сте!!! Публичен, ваш'та мамицата мършава, боклуцииииииии!!!!

В момента в борово няма и тв, става дума за клиентите на нет2. Причината същата тази авария. А плевню се репчеше на руснаците. Ние сме си убитаци отвсвкъде. Аварира една станция и настана хаос. Представете си в случай на голямо бедствие, война или са доверсии от обучени хора, държавата ше спре да съществува.

Точно в Борово живея . няма ТВ от обяд и интеренет от следобяд до сега.

А тя спря да съществува. Не всички са го разбрали.

Ха-ха-ха Това е организиран от ватенките саботаж за да оправдаят подновяване строителството на излишната и опасна по изостанали технологии АЕЦ Беляне

Sm3hurk0

ОООО май френд... Как си ? Скоро не съм Ви засичал в чата .... Весели празници и успешна нова година. Да си жив и здрав и да ни радваш с интересни коментари през новата година.

Sm3hurk0

Енергийната система издиша... Ако се срежат правилните кабели на правилните места, ще настъпи хаос. Същото се отнася и за интернета.... нета се доставя по основни оптики, като е подсигурен от втори кръг, в случай, че прекъсне първия. Ако се прекъсне на правилните места, може да се достави хаос на килограм по време на председателството на България ! Защитата от подобни деяния е нулева !

Резни ги бе , отворко , като е толкова лесно .

Sm3hurk0

Това, ако го направя е престъпление и съм далеч от такива саботажи..., но е лесно изпълнимо от технически грамотен човек.

Днес много райни на София останаха без ел.захранване за няколко часа.На много места , в центъра на града,светофарите спряха да работят. Какво ли ще измислят тези ,които вършат това,след нова година ,когато започне европейското ни председателство?

Такива аварии са добри и навременни. Само по този начин ще разкараме селяните от Сф че вече не се живее от тях. Нека да останат без топло и без ток и без вода. Аз софиянеца по рождение съм готов да поживея на студ, само и само да си отидат по селата.

Кога човек, цял живот бил на дотираното софийско парно, е виждал студ?

пък кви сеири че има по времеЕвропедалството ни неам думи

Всичко в тази бананова република е допотопно и долнопробно и затова шибаняците от ЧЕЗ могат спокойно да се гаврят с държавата при всяка наложена санкция и глоба!Няма и никакви специалисти в тази изостанала държава,които да внесат предложения за правилно захранване на цялата система на градския транспорт!Всеки енергетик,дори и тройкаджия знае,че цялата градска транспортна мрежа се захранва на сектори!Нормалните държави захранват секторите си двустранно,за да избегнат такива елементарни аварии,които ГИПСИРАТ ТРАНСПОРТА ВЪВ ВЕЛИКАТА ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА СОФИЯ!Гръмнал бил един захранващ кабел,една подстанция елиминирана и целия град без електро транспорт!Смях и порнография!Няма държава,държавност и нормално държавно управление!Бананова република България!

това е защото ги глобиха

е'аси якото

много селяни в София

Още ли не сте го изгонили от България?! Това е чист (авто)саботаж.

Оня Болен обеща, ма нещо се кротна.. човек не бива да говори с пълна уста.. ;)

Внимавай какво си пожелаваш ! Щото, като "изгонят този ЧЕЗ", може да дойде "този" Ковачки, или "тези" ТИМ-аджиите. И тогава, да не рониш сълзи за ЧЕЗ.

Управлеието на близо двумилионния столичен град прилича на филма "Има ли пилот в самолета"... - Топлофикация рекетира софиянци, а когато десетки хиляди абонати остават посред зима без парно казва - съжаляваме - постоянно има аварии в мрежата ан ЧЕЗ - кипят некачествени ремонти на тройно завишени цени. И тъкмо се завърши криво ляво даден обект - започат корекции и пак го разкопават. - и въпреки уж мащабните ремонти инфраструктурата на града е под всякаква критика, разбити улици и тротоари по всички квартали - Градският транспорт е в хаос - с трафика и паркирането - двоен хаос - тъмница и мръсотия - въздуха е замърсен в пъти над нормите Фандъкова горката само регистрира проблемите и се хили с празна усмивка

lu4ka

Важното е европредседателството и топлоизолирането (високопарно наречено саниране)! И... да се свети магнолията Му.

Хич не ми пука, ако ще и цяла София да остане без ток и парно.

Скрит режим на тока, нали?

Голяма електроавария остави половин София без градски транспорт, голяма авария остави половин София без парно и топла вода ....TO BE CONTINUED СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ:Фандъкова разкри приоритетите си за 2018-а

Значи от обяд и "Подуяне "няма ток,"Слатина ","Редута ".Това е безобразие !Сигурно там няма ток.

То само там да няма... Весели празници!!!

Дойде.

ЧЕЗ НАРОЧНО ИНСЦЕНИРА АВАРИЯ С ЦЕЛ РЕКЕТ . ПОДТЕКСТА Е - А СЕГА ДА ВИ ВИДИМЕ БЕЗ ТОК ,ВДИГАМЕ ЦЕНАТА , ЧЕ ТРЯБВА ДА ИНВЕСТИРАМЕ . КВ ИВАН ВАЗОВ НЯМА ТОК ОТ 12,30 Ч

И в този момент ли няма ток в квартала Ви ?И "Редута "ли няма ток ?

Голяма електроавария остави половин София без градски транспорт, голяма авария остави половин София без парно и топла вода половин София, ....TO BE CONTINUED СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ:

Поръчковата държава и жалката столична община не искат да има автомобили, но поощряват презастрояването. Искат да се возим на техния градски транспорт и да сме им крепостни селяни с политическите партии от клакьори на бившите комунисти. Погледнете се какви сте жалки смешници!

Авария остави половин София без градски транспорт Това е съвсем логично,след като и половин София е без парно.

Чешката държава репетира как да провали най-ефектно европедерредседателството на ГРОБСПаристан.

ujabg

Дреме ми , аз вече съм сина село!

Заради предсрочното закриване на 3 и 4 блок на Козлодуй българските потребители плащат с около 30 на сто по скъп ток. Ако се анулират криминалните договори за Марица Изток 1 и 3, които гарантират баснословни печалби на чуждите "инвеститори" и завишават сметките за ток на всеки български гражданин с 10-12 процента, дотук стават 42 процента. Ако бъдат ревизирани закона и договорите с възобновяемите източници цената ще падне с още 15-20 на сто общо над 50 на сто намаление. Ако бъде отнет лицензът на ЕРП-тата, които нагло надписват сметки и крадат, цената на тока може да падне с МНОГО ПОВЕЧЕ от 50%. Никой НЕ желае да отговори защо АЕЦ Козлодуй изнася ток за 6-7 ст. за киловат в Сърбия и Гърция, а НЕК, т.е. българските граждани, са принудени да купуват киловата от слънчевите централи за 70 ст.

Четвърт от София без парно, половината София - без транспорт... Това са все саботажи на председателството на България за Съвета на Европа...

Обясненията са излишни безхаберието е тотално. Не да емигрраме не да критикуваме ами намразихме заради такива управленци измислени РОДИНАТА СИ.

Причината за аварията бе прекъснат от ЧЕЗ кабел на електрозахранването. Словоред та дрънка. Грамотност пръска, пръска.

Чакай! Грешка няма, така е и в другите медии. Просто ЧЕЗ са прекъснали собствения си кабел. Само дето дефакто не е техен нито кабела, нито нищо, но още не сме им го показали с набиване на труповете им върху горещи винкели и обесването им по стълбовете ни.

Смърт за ЧЕЗ, КЕВР, ТоплоФЪК, Веолия, Фандъкова, ГРОБСП!

Вие си ги избирате.Според СТЪКМИСТИКИТЕ,ГРОБ ПАК Е НАЧЕЛО. Трайте и не лайте. Получавате това,което заслужавате.Малко ви е...

Чувствам че по време на европредседателството голям срам ще берем...

Абе важното е да не се осереме! Срама е ясен!

насереме, но няма да се изложим, не ни е за сефте.

Споко, хорааа! Кога ако не сега или когато е лошо времето е по-подходящо да ви се натрапи очеизвадно, че е време да се похарчат едни четиридесет милиона лева за, забележете, рехабилитация на трамвайното трасе по Цар Борис. Иначе, според крадливия гъз и предишен архитект на София Петър Диков, това направление не е натоварено. ама хич бе, братче. Само дето трамваите приличат на индийски влакове, колкото вътре толкова и отвън. Наглоста обаче не се ограничава само с нарочните аварии на трамваите, ами продъжаваи с факта, че за ремонт на булеварда не се мисли в близките 3-4 години. Ние, които живееме по това направление просто немахме късмет некой големец да има бизнес интереси в тази посока. Например като Плювньо с Бизнес Парка в Младост. Говеда скапани!

d4

аз пък се чудя защо все при монополите стават аварии?? парно, вода, ток... как някой не се е сетил да монополизира и "чистия" въздух?? тогава ще се умира от задух...

отде пък ти дойде великата мисъл, че само при монополите ставали аварии?

d4

ами от там, че да ми посочиш коя голяма авария в София не е свързана с монополист...М?? и не само тази година...

И към 13:50... един малоумник с БМВ 7-ца, така беше паркирал на площад Журналист, че трамвай го удари. И от това - БЛОКАЖ на района :)

Явно случката е между двама селяндури.

това е редовен номер на разни селяндури на спирката от горната страна.

Ако беше с БМВ Х3-ка, щеше да е катастрофа, изстрел и посегателство срещу ГРОБСПаристан.

БЕЗМОЗЪЧЕН МОДЕРАТОР ПАК ТРИЕ ЛИ ТРИЕ.....

Крайно време е да си направят собствен телевизионен канал! Боли ме фара за великите им проблеми!!!

И НАС ЗА ВАЩЕ;)

а ти в първо отделение.

Да ама билетите станаха по 1.60 лв. скъпотия. то стана по евтино кола да караш. дойде една даскалица по Руски от Самоков да оправя София. От 01.04-2018 г. нови цени на вода, ток, парно, паркинги. Станаха златни българинееееее ?

Ей Фандък вдигай билетчето на 5лв. че иначе оправия няма!

Ей, тъпанари! Увикахте орталъка с ваште проблеми. Като една "пиовра" сте - изсмукахте всичко от България. Страдайте си, и не ни занимавайте с тях. Всичко което е лошо за вашта София, може пък да е добре за Родината! Ако някой не мисли така да прочете Вазов - "Един провинциял в София"

ама много.

Не ви се вярва, не ви се иска ама ще стане - ще бъдете като Атина, мръсен, пренаселен задушяващ се анклав, нема вечно да ви търпим да влачите, съсипвате и тровите цялата страна

той щото Вазов е един софиянец ама айде.

Не е софиянец, ама добре го е написал. Нооо - нема как да знаете това щото не четете

я виж колко софиянци не са съгласни с теб. Не виждат сламата по подметките си, но софиянци се пишат.

"Най-голямото пътуване"

Вижте, Уважаеми граждани! Като не ви изнася у Софето, багажчето на рамо,и обратно в къщи.

Ама на село няма трамваи.

задръстванията не са, щото не се движат трамваите, а щото селските тарикати се опитват още от обяд да избягат от работа и да се върнат на село за празниците...

И от статията се разбира ,че София зависи от Чез.Затова хората са казали ,че стратегически обекти трябва да са държавни,а не на този или онзи.

Ако енергото бяха държавни, тогава кабелите нямаше да се късат ли?

В София вече не става нито за градски транспорт, нито за каране на кола/Това по Борис всяка сутрин е некакво мазало от Задръстване и Трамваите са повредени, а по спирките сякаш е Революция

Ела си на село.

Няма, ще си гледаш прасетата сам

Едно време обвиняваха социализма за липса на ток, а сега кой им е виновен. Стана хиляди пъти по-лошо.

Защо в статията не се споменава, че и домакинствата са без ток, освен, че са без топла вода и парно. Ей гадове, отразявайте всичко и информирайте хората, че недоволството нараства все повече.

Що пак опряхме до автобусите? Нали ще сме екологични? А сетете се ако всички превозни средства са на ток какво ще правим. Ще си яхаме дедовите и ще бръмчим пеша. Хем екологично хем здравословно.

Тренират за европредседателството. Това е подстанцията до НДК. Да си спомнят чужденците какво е било в 19 век при тях