Коментари - Градски автобус отнесе електрически стълб в София (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, можеше да отнесе 5 - 6 цигани...

Заради много добре почистените улици!;))

Ганя Григорова на терен ли е да обяви, че това е станало щото увеличението на заплатите им е само 15%, а не исканите 30% ?

например "Влиянието" на Циалдини, макар че вече е много орязана. След широката публикация на убийства, катастрофи и подобни, случаите на такива се увеличават, понякога с над 100%. В Норвегия например е забранено , освен ако умрелия не е много известен, Правете си сметка от ресултата на тия помии , с които ни заливат.

Кметчето, защо фирмичките не ръсят улиците против заледяване, както е редно?

Бате Бойко ходи нощем да залива улиците с вода, така да се каже да я подлива на новия кмет.

Маркови автомобили и мотоциклети летят с 200, автобуси блъскат стълбове и пешеходци, трамваи излизат от релсите! На всички входове за София да поставят табели, както едно време по трафопостовете - "Опасно за живота - не влизай"

Няма лед, това е долна лъжа. Васко каза, че улиците са перфектно изчистени

Ела в Княжево да се чудиш!

Аз пък помислих, че електрически автобус е отнесъл градски стълб.

В градския работи най-голямата измет -- простаци -примати , прикрити алкохолици и деградиенти .Обаче знаят да искат пари и да заплашват със стачки .

мой приятел работи там и няма нищо подобно, просто са преуморени от работа защото нямат хора. И те стачкуват не за своите заплатаи, а принципно да се увеличат, за да привлекат нови хора, защото изнемогват, работят по поече от 10 дневно, нямат достатъчно почивки, не ги пускат отпуска защото няма кой да работи ... Е това е, ама българина знае само да говори, ни знае какво е нито нищо, но е последна инстания, специалист по всичко.

вдигайте им още заплатите

Кошник, все пак трябва а да отговоря на пейзажа в София, а и в Оркландия

Кметеееее, хората се избиха по неопесъчените улици

Тези които ми слагат минуси - от Пирогов да ги слагат

Щото кмета сам ЛИЧНО чисти улицата, червени чугуни......При фънда нямаше лед и кражби.....

Минаващ, това е типичен "умно"-кресливски похват - да отклоняваш вниманието от темата. А тя в крайна сметка се свежда до удивителното неможене на новия кмет, чиято работа е ДА ОРГАНИЗИРА живота в София, така че да е удобен и безопасен. Дотук видяхме единствено, че се е оплел като пате в кълчища и вече втори месец не може да се справи с последиците от първия сняг, а гадната природа взе че му скрои номер и му прати втори, че и с лед и ниски температури гарниран. И ако трябва да сме честни, на фона на безхаберието и неспособността на Терзиев да се справи със задълженията си, Фъндъкова започва да прилича на малка радостна приказчица. София не е изглеждала толкова мръсна и жалка даже по времето на Янчулев, а досега той беше еталон за некадърност и мърлящина.

Е ДЛЪЖЕН! За това е кмет!