Грабеж и побой над 85-годишен пенсионер от рецидивисти във врачанско село

Единият нападател е на 15 години с многобройни дела, едното за изнасилване

Обратно в новината

Коментари - Грабеж и побой над 85-годишен пенсионер от рецидивисти във врачанско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съд и прокуратура, и всякаквите други "органи" се вместват в законите, които се пишат и приемат от политиците. Когато закона е калпав, той си е една хранилка за контингента му.

После да ми разправят, че имаме работещи съд и прокуратура! Човек с обвинение за изнасилване не само е на свобода, но и пребива старци за пари! Трябва вече с автомати да се влезе в съда и да се раздаде правосъдие, явно друг начин няма!

Да ти услужа ли с адреса на Съдебната палата или ще си го намериш в Интернет.

Въпросите към съдебната система а не към полицията така ли не разбрахте къде е проблема или се правите на малоумни или сте толкова умни

така им е по-удобно. Щото мразят полицаите, понеже им искат пари на ръка като карат с превишена скорост. В случая полицаите са разкрили престъпниците и са ги арестували. Т.е. свършили са си работата. Прокурора да решава събрани ли са достатъчно доказателства за обвинителен акт и съда да мисли ще дава ли максимума, за да не ги виждаме скоро на улиците. Ама имай предвид, че единия манго е на 15 г.

Обаче полицаите не се свенят да реват за скок на заплатите.

Рецидивист на свобода с пистолет? И 15 годишен пиклььо сигурно с две деца , оставам без коментар.

Какво е попречило нападателят с многобройни дела да бъде осъден и да попадне където му е мястото?

Незабравимата ни съдебна система е попречила.

Тъй де, полицията и дженърмерията са ангажирани да пазят политиците от избирателите си, къв е тоя Цветан пък чак на село, че да го пазят. За справка колко пъти папараци заснеха Прост Кирчо като се разхожда сплел пръсти с Гулена, или разхожда децата си по улиците на Софето, като са солидно охранявани от разстояние. Пъ и само той ли. А, бе, що така хем народа ги обича хем полиция ги пази. Дали не е по същата причина норади която всички жени, които съм обичал съм ги и е..ал! Опасно нещо е това любовта! От нея трябва да ги пази полицията -пък Цветан кой го обича, че и станал на 85 и има у дома си 280 лева .....

За Кирчо си прав. Ама то и охранителите дето е наел дядото се справиха. Докато на циганите не бъде внушен страх, ако не от закона то поне от отмъщение така ще бъде.

....нападат в СВОЯ дом....? А дали не е в НЕГОВИЯ ДОМ? Изобщо рецидивистите имат ли свой дом и какво би правил възрастният мъж в техния хипотетичен дом?

Кастрация му е майката.

Драги ми Ветеринаров, не ли вие трябва да знаете кога има ефект от кастрацията. Ми то преди повече от 600 години Баязид Йълдъръм има принос в медицината -кастрирането за Евнуси в харама е ставало в невръстна вазраст за да има ефект; когато се кастрира младеж, мъж само функциите за осеменяване се премахват.... Спасението Ръчичка, краченце, главичка -ама все недемократични спрямо правата на престъпника

В Америка щяха да ги застрелят , в Русия ще ги пратят еднопосочно в колония , в Турция ще ги убият от бой ако оцелее някой в затвора ще го довършат . В България ще му пишат протокол и след време пак ще ограбят или убият за пари възрастен човек . Рашков едно време такива как ги управяхте ?

В САЩ и Русия няма престъпност. А БЛМ?

- 4 полицаи на 6 села! - рецидивисти с "висящи" дела - на 15 вече изнасилвач - познати на полицията за криминални прояви - е това абсолютно не го разбирам Да се връщам в БълХария ли .... може ... ама някой друг път! От 30г политиците се сменят, а нищо не се променя в родната кочина!

А сега кажи в града, в който живееш в кои квартали не стъпваш. И там се напълни с едни "емигранти", че им бяха малко местните негри, мароканци и какви ли не. Лошото е, че в българските села е по-зле от всякъде. Просто няма млади или останалите са по-пияници и от циганите. Пък като не щеш да се връщаш те моля да не гласуваш.

Живея в малко градче от 10 хил човека! Тук даже не си заключваме колите! Децата вечер сами се прибират от училище! От цветните имигранти има само няколко семейства! На всякъде е чисто и спретнато! Най-голямата престъпност е някой младеж да се напие и да вдига шум! Продължавам да гласувам на Българските избори ЗАЩОТО СЕ НАДЯВАМ НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ - ти защо гласуваш?!

Абе човек навсякъде има престъпност ама такова нещо като в България никъде в Европа го няма. Може би там по нарко страните из Южна Америка или някои африкански държави, ама ти ако с тях ще се сравняваш... А че САЩ също имат огромен проблем е вярно, ама те поне си ги гонят и или ги отстрелват или ги съдят и затварят.

Всъщност идеята ми е, че не става само с полиция. Трябват по-високи присъди, по-заинтересувана прокуратура, по -строг съд. И разбира се единност и нетърпимост в обществото. Истината е, че ако трима цигани бият един българин другите българи подминават, за да не си създадат проблеми. А господина моля да не гласува, защото резултатите от техните гласови ги виждаме в лицето на Слави и подобни. Като не са тук поне да не ни пречат.

Хайде стига с тези лакърдии, не заключваш, не прибираш, не обездпокояван. И полицаите ги умоляват, ама моля ви това не е човешко за крадеш, да изнасилваш. То и в гората е така БЯГА ЗАЕКА И ВИКА -БЯГАЙТЕ, СКОПЯВАТ МЪЖЕТЕ! Бягали що бягали а лъва пита -Бе Заю Баю защо бягаме? -Ами скопяват камилите! .Бе заю ние камили ли сме!? Не сме, ама те първо скопяват, пък после гледат какво си. Та да те питам де, ти вечер запои правиш ли, дъниш ли басите да треперят прозорците, форсираш ли колата нощем като се прибираш, а боклука през прозореца хвърляш ли!? Ами защо не ги правиш тези неща!

Ще ви го обясня от първо лице Орките са основните гласоподаватели тук на тази територия и полицията има основната и единствен работа да се грижи за тяхната безопасност със закрилата на власта

Ето,в това отношение комунизмът ми липсва.

за това си прав, но живеем в други времена и при друг държавен строй. Сега сме "хуманни" и циганите, негрите, афганистанците, мароканците и .... /списъка е прекалено дълъг/ имат само права.

Виновни са политиците и правосъдието, ако работеха нормално това нямаше да се случи.

Кажете ми, от многобройните институции на държавна хранилка, коя от тях ни защитава, коя.....полиция ли, кметства ли, нпо-та ли, дирекция ли...коя, само една ми посочете...

Да не говорим за Народното събрание с лакомите политици, или оня дамаджанов с 22-та имота.

Отговарям Ви веднага! Поп Георги от църквата " Всех Святих" в Орландовци.

Това продължава вече 32 години. А ревяхте по площадите:"45 години стигат". Е аз казвам :"32 години стигат,баста"! Кире, така ли е и в Канада?! Рецидивистите си шетат необезпокоявани ,а хората "живеят"(ако това е живот изобщо), в постоянен страх и напрежение! И НАЙ-СТРАШНОТО Е,ЧЕ НЯМА НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧАТ И НЯМА ИНСТИТУЦИЯ,КОЯТО ДА ГИ ЗАЩИТИ. САМО ПИСАРУШКИ ,РЕВЯЩИ ЗА ПАРИ. ТО СИ Е КАТО ВОЙНА- ДЪРЖАВАТА СРЕЩУ СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРАЖДАНИ!!

мама му. Какво очакваш полицаите да ги изведат накрай селото и да им теглят куршум в тила?

Да, това ме устройва.

Ами тогава на теб и на дядо ти ще освистят тила, и на майка ти и на нас , само да не се закачат престъпниците.

според тебе на колко години ще осъдят въпросните полицаи? И смяташ ли, че в затвора другите цигани няма да ги затрият. Купи си двуцевка и ги почвай, ама си шубе.

Има си начини за всичко! Даже няма и да се разбере какво е станало с въпросните рецидивисти. Но трябва държавата да ИСКА да работи за честните и нормални граждани, а тук определено не е така. И това положение явно устройва определени кръгове.

Това не е моя работа а на органите на реда, нали така. „Към И”

тяхната работа е да ги арестуват, а не да ги разстрелват. Припомням, че съда определя присъдите. Та проблема е другаде.

Май че трябва паралелно с полицаите да направим протест за бездействието им и против битовата престъпност.

Издирили ли са ги - да. Арестували ли са ги - да. Ще ги пребият ли от бой - най-вероятно не, защото ще ги сцепят от дела и самите полицаи ще отидат в затвора. На колко ще ги осъди съда - това полицая с пагона не може да нареди. Може ли във всяка къща да има полицай - не може. Та ти си имай претенции, но мангалите не ги е страх нито от полиция, нито от затвор. Свикнали са и там си им е добре. А не може да ги избием - за добро или лошо времето на Хитлер отмина.

Ами значи трябва смяна, на целия модел на управление на държавата. Докато тя не заработи за честните и нормални граждани,а не в подкрепа на тази "утайка", Другото ,сегашното си е анархия!

Не се сещам за държава, в която да няма престъпност. Разходи се нощем из Харлем или Бруклин. Напротив учил съм, че най малко криминални престъпления са били извършвани при Хитлер и Сталин. Този модел ли искаш? Просто циганите трябва да имат страх от българите. А за това трябва много бой, но вече сме изнежени. Предпочитаме от вкъщи да кълвем по клавиатурата и да пцуваме институциите. Циганите знаят, че българина като види престъпление ще си обърне главата настрани и ще мине на другия тротоар. Ей тъй - да не се замешва. А от затовр не ги е страх - за тях си е курорт.

Ти пък САЩ ли точно взе за пример? Дето имат най-много затворници от цял свят.

Калинке, моме недоучило, не "в своя дом", а в неговия дом! Неграмотница!!!

Северозапад...няма нищо нормално там

Тъмнозелените само това могат , да бият възрастни хора ,да си забременяват малките булки защото са педофили по природа , и да ходят на тумби по няколко индивида . Иначе са страхливи като са по сам гледат като настъпен гущер и ги е страх да гъкнат . Изет са и си остават такива . Само трепане нищо друго не ги оправя .

трябва да има изменение в закона да се приравнява насилието над възрастен като над дете и при подобни съзнателни прояви на насилие да се прилага с утежнена сила

И да ги съдят като възрастни. Тоя на 15 с много дела... По сегашния закон очевидно не могат да го пипнат.

Родната милиция ни пази

какво - в абсолютно всяко село вечерен час след 17,00 ч., поне два патрула жандармеристи и всеки циганин хванат след 17,01 ч. на улицата обесен насред малата за назидание на другите. При кражба на кокошка - поне едно циганско семейство до стената и с картечницата. В къв филми живееш. Да не би САЩ да се оправиха с негрите и латиносите. На там отива света и това е.

Анархията в обществения ред се разраства от години. Организацията в МВР не обезпечава някаква определена сигурност за населението. Особено фрапиращи са случайте в малките населени места. Издевателствата над стари хора става установена практика. Там от години действат едни и същи вандали. Осъдителните им присъди са като прекарване в почивни станци за въстановяване. Вероятно трябва да се търсят алтернативи на сегашната охранителна дейност, възлагана на МВР. Отделно, че въобще не се търси нужната и адекватна отговорност!!!

Къде са Светльо Витков, Слави Трифонов, Ицето Хазарта....сладка е властта и се крият в дупките...иначе преди изборите...ще се борят да имало правова държава.

Като мразите полицаите оправяйте се сами. Защо ревете?

То пък полицаите ще нибоправят, писарушки, които пишат протоколи и дотам. Преди като видеха милиционер замръзваха, сега тия лекета дето пазят властта за нищо не стават, викат оправяй се, заведи дело, и все невинните жертви остават да се оправят сами.

Рашков чегърта, полицаите протестират, а престъпността се вихри безнаказано. Снощи са разбили за втори път колата на жена ми.

Браво, сега бегай да протестираш за повече пари , нали си ги заслужил пребивайки вързани хора зад колоните

В държавицата с най много милиционери на глава от населението рецидивисти счупили главата на болен старец. Вдигнете им заплатите на търтеите и ги направете 100 хиляди. И на съдиите пак да се вдигнат заплатите. Всжие беше говорил нещо за мърша.

Вазов*

Абе Славейков е, ама аутокоректа не го знае това ;)

По селата бият , изнасилват и грабят възрастните хора, а дюмбелите в униформи не спират да ривът за пари. Ми заслужете си ги малко, то да не е като да биеш вързани зад колоните ...

Не само по селата, в центъра ба София също....всички ги знаят, че са престъпници и кмета и полицията и стоят на свобода...май че Хитлер започва да ми липсва, не може на властите да им бадвиват изродите, щом не могат да се спеавят с битовата престъпност да оставят близките на потърпевшите да се саморазправят.

Ей, ма.ка им д.еба циганска !!!

Редно ли е полицайте да протестират за увеличение на заплатите? В момента взимат два пъти над средната а резултатите са "видими"

Както сте го написали излиза, че са го нападнали в техния дом :–)

Ако орката след делото за изнасилване го бяха кастрирали с 2 (две) тухли, а след предишен грабеж му бяха отрязали една ръка ( като при хан Крум), за да личи отдалече, сега нямаше да има причина да се пише за него. И дядото щеше спокойно да си догледа мача,и харчи мизерните си парички, за да оцелява.

ЩЕ ИЗБИЕМ ЛЮБИМИТЕ ВИ ЦИГАНИ , А ВАС, НАГЛИТЕ УПРАВЛЕНСКИ МЕКЕРЕТА, ВКУПОМ С ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ ИЗБЕСИМ ПУБЛИЧНО !!!

Нали знаеш къде е циганската махала. Почвай ги веднага. Смели само зад клавиатурата. Иначе мангалите нямаше да смеят да си излязат от махалата, ама не е така.

Пък най-обичам като кажат "малко още ще търпим и ще видите вие".

Няма живот в тая обрулена и корумпирана държава, като чуя за нападения бад възрастни и болни хора и започвам да подкрепям Белене....такива беьмозъчни, безскрупулни мързеливи и нагли твари трябва да ги хвърлят на прасетата.....да виждаш, че човека едва душаа бере и ти да го млатиш и обираш....

Жал ми е за прасетата, дето трябва да се хранят с подобни утрепки.

Не е демократично и хуманно да тормозим младия престъпник.

Орки.