Готвят пълен локдаун в София

Това обяви шефът на РЗИ-София д-р Данчо Пенчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом има стадо, ще има и локдауни! капутите на снимката и он НОЩ си прибират дебелите пачки от нашите данъци, а вие стойте вкъщи и после ще се чудите какво да ядете!

Бътзаха да отварят, за данугодят на Стероидния Алинегов, сега... всипки страдаме.

За какво разхлабваха мерски, след като след това ще ги утроят! Не мога да разбера!!!!

Ама чакай сега, вчера Данчето каза, че няма да променя мерките... 'Сичкуту ГЕРБ като вожда си - иди ми-дойди ми...

Че няма места, те и в зала Армеец ще настаняват, но няма нито лекари, нито апартура, нито медикаменти за поемане на лавината от тежки случаи (а това е само началото). Убийците мълчат и се стигна дотук по-зле ще става.

Редно е при пълен лок даун всички на снимката, всички лекари, РЗИ , държавни служители за които нема локдаун в заплатите да минат на минимална заплата от солидарност към затворените бизнеси и парите им да се дават за помощи на неработещите!!!!

Фашизоидният цирк тече с пълна пара.

ДОЖИВОТЕН ЛОКДАУН ЗА ТИКВАТА И ПАРАЗИТИТЕ ОТ НОЩ, КОИТО ИЗБИХА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ

ЗАТВАРЯЙ! Само като е затворено и София се освобождава от напъплилите я селяндурки и мьекащи питеци със стари бмв-та! ЗАТВАРЯЙ! По-добре затворени, отколкото препълнени! Аман от селяци!

Звучи като да е разумно решение за София, предвид ситуацията в момента. Разумно, дори мааалко закъсняло. Апропо, 2 седмици няма да стигнат....

Мачкай Данчо камунякиете! На прав път си.

Яко ще се мре. Пишете завещание. Не чакайте последния момент. Много сме натоварени сега

"Първоначално мерките ще бъдат въведени за 14 дни, но това няма да стане от днес за утре", категоричен бе д-р Пенчев. А ще стане от утре за вдругиден... Абе вече как се гаврят с хората здравните фашисти, тотално безочливи станаха.

ПЛАНЪТ Е ИЗПЪЛНЕН - ЗАТВОР ТОЧНО ЗА ИЗБОРИТЕ

Сички ше Омрем

Ами, именно, за да ги утроят...

Тикво, Тикво, толкова си прост и как ми е кеф, че изборите наближават, а вече даже и твоите зомбита са настроени срещу тебе. На 04.04 ще се освободим от простата ти глава.

Толкова глупави индивиди като управляващите няма в целия животински свят! А ако пак целокупния български народ ги остави на власт.....

Готвят пълен локдаун в София до 10 АПРИЛ Това обяви шефът на РЗИ-София д-р Данчо Пенчев

Бизнесите кога са деляли печалбите си от солидарност?

"Възможно е да се затворят напълно и театрите и кината, както и фитнес центровете. Не се предвижда създаване на контролно-пропускателни пунктове", добави Пенчев. А сте се опитали да сложите пак КПП-та, а ви ЕПМ! Изкарайте този път жандармерията, че тъпите милюционери ще ходят с нацепени канчета!

Ще има локдаун и на изборните секции и ще се гласува само в централите на ГЕРБ под наблюдение. Това за параноичните, пардон епидемичните мерки. Всеки гласувал правилно, ще получава 50лв добавка, като за пенсиите след протестите. След изборите ще бъдат спрени, но това е друга тема. Както са плащали за нови членове на ГЕРБ по 50лв преди предни избори. Вместо те да плащат членски внос.

Муунчо, сега какво правим с датата на изборите. Малоууумник

ама не за софия, а за вас, РЗИ-та, управляващи и всякаква такава подобна сган локдаун доживот на цялата ви рода , дълбоко в панделата пълен локдаун, че дори и да не ви хранят трябва

Крайно време беше.Поне за 10 дни трябва да се затворят.

ТЪП цоциалист!!! Без коментар. https://www.worldometers.info/coronavirus/?utm_campaign=homeAdvegas1?

Март 2020 затвориха май за месец. Година + живеем в изолация. Така ще бъде незнайно до кога.

"На 1 март задължително отваряш ресторантите", "Повече по тази тема няма да се говори. И 2 и 3 000 да са (новозаразените) – отваряме. Дотогава трябва да е минала вълната, да са минали 2-3 седмици", каза още премиерът.

как беше миналата година- в 24.00 часа извънредно и затварят веднага......

Държим пандемията на каишка.

Веднага ти казвам. Тиквата искаше да отвори цялата държава точно преди изборите, за да видят хората Бащицата колко е добър с всички. Само че през това време докторите не спират да го натискат да затвори отново всичко, а него го е толкова шубе от нов локдаун, защото знае че не може да управлява кризата и ще загуби изборите по тази причина. Та това е цялата работа. Докторите го натиснаха и си постигнаха своето.

На малоумници като вас е безмислено да се отговаря... То май е целта на герберите дето какво ли не използваха за да останат на власт,,,,

Не се предвижда създаване на контролно-пропускателни пунктове", добави Пенчев. --- Не се предвижда и да ни бесят по дърветата, вижте колко са благородни само... А планините ще затваряте ли? На пейка може ли да се сяда или то и без друго е студено, та никой не сяда на пейки вече... Докъде ще ни докарат мозъчните тръстове... Затворете планината, бе! Там най-много се заразяват хората!

Пълният локдаун искам да го чуя от устата на тоя, който на 1-ви март отвори кръчмите !

Заверявай с ботове он-лайн бе! Ела да ти регистрирам електронен подпис на ботове.

някой се опитва да блесне с идея.... само, че идеята е меко казоно малоумана!

Тиквата и шайката му вече взе да ме кефи

Като плачат да отворят, всички обещават да "дезинфекцират и строго да спазват мерките", а като започнат работа и става мазало. Естествено пак ги затварят.

Изгонете всички с без постоянен адрес в София да си хидят по селата. такива са поне 500 хил.

а сте затворили нещо, а съм отишъл на 4 април да гласувам прогив Бойко!

Я да духнеш супата

Имам резервация за ски уикенд в края на тази седмица.Хотелът е на "наши хора".Има ли риск от затварянето му ?

На 04.04. ще можеш да направиш фелацио на долната му глава

Голям праз

Значи са много благородни сега. Да им целунем ли задните части от благодарност, че не са ни разстреляли още?

И къде е малоумния ви прецедент който насрочи изборите на 04.04 Пълен тъпанар,типичен комундел и военен.Срам за гилдията и за България!

Аз пък съм си подготвил една дебела тояга..

Ботокса и Тиквата са страхливци и прехвърлиха отговорността на РЗИ-тата, за де не трупат негативи за изборите.

Най-вече изхвърлете 600-те северномакедонци , които са регистрирани на ул."Леге" № 6 ,в сградата на общината

Заради алчните кръчмари сега страдаме всички. Поне да си осигуряваха работниците като хората- ама не.