Коментари - Защо Фатима избяга от родната си майка? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Kаквото и да ви говорят, да знаете, че става дума за пари"!!;)

Значи първо да попитам как човек който печата фалшиви лични карти е адвокат! Че той и президент и папа може а стане по нашите закони явно!!?? Не знам дали майката става за нещо ама си мисля, че ако те хванат я че си заколил семейство я, че си продавал внасял или правил дрога или че си печатал пари или лични карти или че си правил внасял или продяал оръжия, то си мисля, че не трябва да можеш да упражняваш некой професии било то съдия било то адвокат било то прокурор, че и още някой! Щото инак се достига точно до такива ситуации ! Ясно е че и двамата са криви и сега да се види кой е по-крив!

Имало е само анонимен донос. И една подхвърлена лична карта. Със снимка на африканец. Абе тя работата е ясна, крадеца вика дръжте крадеца. Сега на фатима ще и се разкаже играта.

Така е, когато прости журналисти се превърнат в съдници.

Стига с тея пари,адвокатката сама е блокирала сметките и дори да беше останало детето,имала право от съда на 300лв.месечно издръжка от тях.Майката била търсила детето,но как можеш да търсиш пък и в същото време да не знаеш,че си с лишени отава.Айде де де.А сега къде е детето,никой не знае,дори и социалните,не ходи на училище,няма контакт със социалните,горкото дете.И друго,в съда детето казва,че не иска да е с майка си и никой не го слуша.Значи от детето си можеш да се откажеш,а от такава майка не.И друго детето трябвало да е под полицейска закрила,което самото то поискало,но и това не е получило.И не мога друго да разбера тези социални няма ли как да се поитересуват какво става с детето.

Детето трябва да бъде с родната си майка. Няма по-добър вариант за едно дете. Всички , които защитават адвокатката да си помислят как биха се почуствали ако на тях им отнемат децата.

Да особено когато една майка бие детето си. Много хубаво нещо.

Родната майка е най-доброто за всяко дете. Нека Даниела Никифорова само за миг си представи, че на нея някой и вземе и отглежда детето дали ще и бъде добре? И един ден няма да издържи и сигурно ще се побърка. Айсату Диало съм я гледала в "Добре дошли в България" шоуто на Слави там беше с дъщеричката си и си личеше , че си я обича много, так че оставете дето да си бъде с родната майка.

Дир-ници, толкова евтино ли се пускате вече? До там ли стигнахте да се продавате на чалгаджийки ли?... Аз пък вече вярвам че можете и по-долу...

В конституционната норма (чл.32 от КБР) изрично е разписано, че Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име. От господари на ефира само се афишират като радетели и защитници на истината. В този случай следва да се наградят със златен скункс.

Iivanov84

Този път господарите сбъркаха! пп..ще ми махнете ли бана по ip (към модератора)

как можем да помогнем. Омбудсманката да се заеме със случая. Много е сложно, а институциите не си вършат работата. Ние не можем да взимаме решения, така че е излишно да се запознаваме с цялата документация в дълбочина.

Сега ще се самосезират ли "господари на ефира",и да се извинят на адвокатката,а по добре тя да ги съди,и ще ги осъди....

Цялата тази ЦИГАНИЯ е предизвикана точно от тези, които подкрепят 'джендърната' простотия, насаждана последните дни. А че 'господарите' са всъщност на каишка и си имат господар, е отдавна известно. Кадърни, умни кучета на каишка.

В тази държава има много платени от вън джендъри-пендели в всяка сфера издънихме се като народ.

Интересно кой подаде този случай на "господарите"? Е това ако го кажат и ще стане ясно кой, какво цели и какво гони!

Ако бяха наистина ''разследваи'' както се хвалят господарите щяха да дадът и думата на детето а не да оплюват други за някой лев...Не ги гледам много отдавна именно заради измислиците и лиготенето им..

Пак ли случай на домашно насилие над дете от страна на жени!

Доколкото разбирам глупост след глупост поставят това дете в капан, от който то иска да избяга. 100 човека са намесени без никой да се интересува реално от детето. Това е пример как не трябва да се прави

Като страничен и незаинтересован наблюдател, оставам с впечатление, че и двете страни се борят за детето заради финансови причини. Че майката не е стока, то се вижда. Не търсила детето, не се интересувала, пък сега го търси!? Обаче пък статията определено защитава адвокатката!? Защо? Въобще - горкото дете, обект на финансов интерес, а не на човешка обич от близки хора...

СТАТИЯТА СЕ ПОЗОВАВА САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ПИСМЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, А НЕ НА ТВЪРДЕНИЯ, КАКВИТО СА ТЕЗИ НА МАЙКАТА.ДОКАЗАТЕЛСТВА ОТ ИНСТИТУЦИИ, ОТ ПСИХОЛАЗИ ОТ СОЦИАЛНИ ДОКЛАДИ НА ОТДЕЛ ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО В ГОДИНИТЕ

ТОВА ПРЕДАВАНЕ ОТДАВНА СЕ НЕ ИЗПЪЛНЯВА ФУНКЦИЯТА ЗА КОЯТО БЕШЕ СЪЗДАДЕНО. СТАНА КОМЕРСИАЛНО - КОЙТО ДАДЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ, НА НЕГОВА СТРАНА СА ГОСПОДАРИТЕ. ТРЯБВА НОВА ПРОСТО ДА ГО СВАЛИ ОТ ЕФИР.

Значи кифлата извела детето от българия (даже от евопа) все едно го разходила до парка а аз когато се опитам да си изведа мойто дете от българия за да си го заведа в къщи, в страна в европа където е родено, учи и живее заедно с мен и майка си, трябва да правя паспорт, заверявам декларации които са валидни два дни и половина, щото нотариусите не се минават да заверяват дългосрочни декларации и зелените тикви на границите да ме разпитват като престъпник. Как става тази работа? ДИЕПМ! От горе на всичкото няма процедура по която човек може да се отърве от българско гражданство. Още когато шматките от посолството ме убеждаваха колко е важно да има българско гражданство и трябва да го поискаме веднага трябваше да се светнем че не ни трябва.

слушаи, декларациите каквито си ги напишеш нотариуса такива ти ги заверява. моите са от 7-8 години и досега с децата проблеми не сме имали на границата. освен това, ако са с двоино гражданство ги извеждаш с двата паспорта и нямаш нужда от декларации. и като живееш толкова дълго в чужбина не се свиди да плати за читава адвокатска консултация, всичко ще ти обяснят. и да, трябва им бг гражданство ако имате собственост в бг, защото без него един ден чудо ще видят с наследяването наи-малкото...

Детето иска при Даниела- да стои при Даниела.Това е. Всичко друго е отчитане на дейност на различните институции. Грижи ли се за нея-гружи се.Дали е заради пари или е заради много пари-тя си знае. В моите очи бащата и Даниела не са били просто приятели. Аз не давам на близките си приятели хиляди долари и евро и чак да подписвам документи за бъдещето на децата си.Това е негово решение и никой не може да го успори.

Господарите не ги понасям от много време и все повече се затвърждават. Станаха известни на гърба на другите - много е лесно да търсиш готови кадри и да се подиграваш, после станаха и журналисти... А виновен в цялата история е бащата Филипов, защото е докарал още една мамунка в Европа, дал и е най-вероятно гражданство...

Крайно време е "Господари на ефира" да бъдат осъдени. Тенденциозните им репортажи от одавна се интересуват повече от сензацията, отколкото от истината. Безотговорно е, без да са проверили докрай фактите, да си играят със съдбата на едно дете! "Господари на ефира" са готови да бъдат герои в собственото си предаване!

нищо не разбрах от прочетеното. нещо повече - не можах да си наложа да вниквам и да чета. но ще кажа едно - отдавна това тенденциозно предаване за мене просто не съществува.

Очевадно е че тази жена не става за родител и не може да се грижи за детето си,но въпреки всичко институциите остават на мнението че детето е най-добре при биологичният си родител?!Въпреки всичките сведения че детето е най-добре при адвокатката. Господарите пък здраво се осраха с този репортаж и сега заслужават по един златен скункс за всеки един от тях.

Господарите яко се осират. Сега ако са истински журналисти ще питат детето какво иска и ще го черпят един сладолед.

Ако не бяха толкова заети да правят политическа пропаганда, Господарите щеше по добре да изследват фактите.

кой крив ,кой прав-имам си мнение,незнам дали е правилно-и все пак детето не е бебе,и може неговото желание да се вземе под внимание,друго ме учуди обаче-как може дете без паспорт и без декларация от родителя, да напусне страната????!!

Практика е, т.н. репортери на това безумно "шоу" да подчиняват "репортажите" си или на тоя, който им подхвърли коматче, или на мръснишкия интерес към жълтинката. Явно в този случай отново се търси някакъв вид сензацийка, като за тия смешници истината, а и интересите на детето са без никакво значение. Важното е да звучи скандалджийски и да има жълто. А като прибавим към това и качеството и нашето правораздаване - ясно е, детето ще го отнесе! За съжаление! За съжаление и тия т.н. обществени съдници няма да понесат никаква отговорност!

И АЗ- СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е СЕМ ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА НАЛОЖИ СОЛИДНА ГЛОБА! ИМА И АДМИНИСТРАТИВНА МЯРКА- ПРЕКРАТЯВАНЕ ПРЕДАВАНЕТО. ПРОКУРАТУРАТА СЪЩО СЛЕДВА ДА ДЕЙСТВА.

Не им е за първи път на това "предаване". Когато търсиш еФтини "сензации", взимаш страна и се правиш на маймуна при "представянето" на даден случай, то неминуемо стигаш до такъв гаф. И те така ....................... !!!

Е, след приемане на И К тези случаи ще се увеличат по експонента. Скараш ли се на детето си и няма да го видиш вече.

Глупаците на ефира пак настъпиха мотиката - за дой ли път!Да вземе да го гледа Рачков , той има опит с деца на разведени!

за детето, но не виждам как да му помогнем. Не ни занимавайте с тези случаи на абсолютно безотговорни хора, решили да стават родители.

И на отговорните ще отнемат правото да си възпитават децата с ИК.

Адвокатите успяват да манипулират големи хора, та едно дете ли няма да манипулира?

адвокатката не ми вдъхва доверие, но майката направо ме плаши:(

"Гоцподарите" пак се оакаха, в търсене на евтина сензация. Разследващата журналистика за пореден път отстъпи пред кликбейтовските "разкрития". Кога журналисти ще бъдат съдени за невярно/едностранно представяне на факти, както м/у другото е в много случаи по ТВ?

Време е да се попита детето... А, господарите отдавна са една печеливша индустрия за манипулиране на общественото мнение

Детето вече е в еврогей. Никой няма да го пита, освен ако не иска да стане третполово момченце по желание на майката.

На Даниела Никифорова не й е чиста работа и всеки, който я познава го знае. със сигурност тя ламти за парите на детето, за тези пари ламти и майка му. Социалните да не губят повече време, а да издирят бабата, защото най-читава ще излезе тя.

Бабата е сигурно на 80-90г. може вече да е на легло-как да и помогне а Даниела е била мн.близка с детето и бащата.

Миналото показва, че това е поръчково предаване. Не, че не отразяват и истински неща. Но в този случай доста мирише...

От цялата история разбрах само, че колкото и да разравяш лайната, няма да замиришат на теменужки. Убийте ме, но АДВОКАТ с безкористни намерения НЯМА. При това печатал фалшиви лични карти. Това все едно да оставят сериен убиец да практикува хирургия.

Ужас. Каква оплетена история. Защо му е трябвало на този българин да се хваща с африканка. Въобще не ми вдъхва доверие от това, което видях по тв - изглежда ми доста разпасана. Извинявам се за израза, но не се сещам за по-подходящ.