Шефът на ЦГМ в оставка иска съд за ”откровени лъжи”

Шефът на ЦГМ, който подаде оставка след скандал за обществена поръчка, каза, че ще търси правата си в съда заради “откровени лъжи“ в телевизионно предаване.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ЦГМ в оставка иска съд за ”откровени лъжи” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за цените на спирките!

Не знам от къде ги намира такива "умници" Б.Б. Като започнеш от брамбоевата принцеса та целия и антураж. Толкова ли няма свестни хора в това ГЕРБ?

Всичко е вярно.Арнаудов е изпечен лъжец и тарикат. Пак се изплъзна много е хлъзгав.

Всичко от това което излъчиха по Нова е вярно.Въпросния Арнаудов има къща в Драгалевци ходеше в един период на работа с шофьор и още един тип за охрана и се мисли за голям пич.За тъпака псевдо журналист Свилен Кръстев също е вярно.Този боклук за 2 години сътвори толкова много гадости на хората че просто няма такъв гнусен помияр на света

Много убав тоя, бе, много интелегентен вид има и много честен и почтен.

В тази фирма работят откровени тъпаци. Имаха грешка в системата си за продажба на време за паркиране. Взеха ми пари, въпреки че бях пуснал СМС, а и им показах как пускам, но системата им не го отразява. Минаха 4-5 месеца след жалбата ми и все още нямах отговор! Като ги натиснах яко, ми поискаха касовата бележка за платената голоба!!! При положение, че в системата им е отразена!!! Като им казах, че ше им я пратя по мейл, понеже съм в чужбина, ми казаха, че приемат само оргигинал!!!!!! Идиоти. Такова си го отнесоха за това малоумие, че няма да го поторя тук неудобно ми е. Оказа се, че може и по мейл. В тази фирма са събрани отбор тъпаци с унищожтелно ниски морални и интелектуални качества. А бе как обществото ни излъчва такъв боклук на такива длъжности, които касаят всички граждани?! Да помислим как го допускаме!!

Знаем се от доста години и знаем много добре кой какво, колко, с кого и т.н. Трай си и не рий, защото пада върху гърба ти. Трай си, знаеш много добре, че скоро ще бъдеш директор в друга структура !!!

Е , то не всеки е Цветанов - дясна ръка, з ада се измъкне оправдан

Хора, дали някой наистина си мисли, че в Софийска община който и да е чиновник, директор, служба или дирекция може да си позволи да инициира някаква промяна, някаква реформа, някакво нищожнио изменение? Нали е ясно, че всичко става с одобрениет, да-то и заповедта на тези горе. Нали не си мислите, че тези мрънкала от ЦГМ сами са решили да повишат цената на билета с 60%, за да си подпишат уволнението ( както стана), за да клатят стола на Фандъкова или да излагат ГЕРБ? Тези горе си направиха един експвюеримент като си бяха подсигурили бушона

Как не си за затвора бе човек...! Само ми обясни как при цена 2,80 за литър дизел билетчето е 1 лев, а при 1, 40 за литър става 1,60...Вече тук си готов за разстрел. Само че къде спи прокуратурата, съда ДАНС и МАНС. И тях ние ги храним...

На тебе, явно, трябва много да се обяснява, но само на бързо - стойността на превоза, какъвто и да е, не се формира само от цената на горивото, но и от много други фактори! Дори , теоретично , може да се случи и такъв парадокс.При понижение цената на горивото, но при неблагоприятно изменение на други фактори, стойността на превоза да се повиши.

Прав си, като заплатата и петролът са отчайващо ниски като величина, остава гетенето да е голямо, но не виждам защо трябва да го пращама, не ви ли омръзна?

Естествено,че ръковоители на дирекции, на Агенции,министри,зам. министри и пр. нямат имоти-те са бедни църковни мишки.Защо всички шефове ще имат служебни коли-защо не вземат пример от евр.д-ви?Сравняват се с тях САМО когато трябва да вдигат цените.Всички са за затвора,ама нямаме истинска прокуратура и следствие.

Ние сме ужасно бедни в сравнение с нормалните европейски държави. Дали защото работим по малко и лошо или защото ни крадат много. Това е само риторичен въпрос. И след като в България се краде много, в кой град крадците са най големи. И до сега няма осъден нито един за милиардите откраднати народни пари. И давам само един жокер по темата. Една от най цените сгради в страната Софийските хали, продадени с усмивка за 4,000 долара. За какво говорим тогава по тоя дребен тривиален случай.

Предлагам,такива скъпи имоти които са на определени хора прехвърлени от като този крадец,да бъдат конфискуване във полза на Държавата,щом имаш скъп имот,и не можеш да докажеш парите от къде са ти,един вид си поставено лице,да ти конфискуват имота.да видите колко много такива ще изгорят със парите,които са купили скъпи имоти със откраднатите пари,и са го прехвърлили на поставени лица,или роднини.

Абе, софиянци, какво го гърчите човека за н'екви спирки по 3 бона?! Я вижте в Бургас как "вървят спирките";о)) "Средната стойност на една от новите автобусни спирки в Бургас е 55 000 лева. Това разкри зам.-кметът по бюджет и финанси Красимир Стойчев по време на заседанието на Общински съвет-Бургас. Той допълни, че общо новите спирки са 42. Оборудвани са с нови перони и информационни системи, на които ще се изписва след колко време пристига следващия автобус. Някои от спирките са снабдени и с противозамръзващи системи - подово отопление." И по-долу зам.кмета любезно ни информира, че имената на спирките не били измислени - интересно ми е, за имената - допълнително ли ще плащаме или си влизат в 55-те бона?;)))

Добре е,че от враме на време реформатори и гербаджии се поздърпат,за да разбера народа,каква сган ни управлява

Да прав си. Сега истината се казва, а при величеството и съсела се мълчеше като на разпит. Е кое е за предпочитане - да казват какво става и крадльовците да ги разкарат или дори и да ги хванат как заменят имоти по морето /спомени от края на управлението на съсела 2008 г./ с такива в дън горите, да не се уволняват чиновниците?

Милият ми той, забрави да подчертае ореола около главата му, който се появява вечер, след 19 ч.

Ми той щом свети с ореола си, то при него явно винаги е ден, с мед и масло.

А, защо не пътува с (гр)АДСКИЯ транспорт с мангалите и мизерията? Защо пък ще се движи със служебен автомобил, за който парите идват от джоба на софиянци? А за колко са окрали, не ми се коментира.....!!!!

И да допълня с едно питане - сигурно и паркирането на служебния му автомобил е безплатно, щом е начело на бригадата за събиране на парите от паркиращите и тогава няма как да жали на "някакви си" дето имат грижата да намерят или място за паркиране, или пари за паркирането.

в 18,30 часа вечер паякът минава и вдига всички коли, на които са поставени скоби и когато собственикът на колата дойде в 18,45 (тъй като зоната е до 19 часа), колата му я няма и е принуден да плати както за скобата, така и за паркинга?!?!?!?!?!? Оставки не са достатъчни, трябва публичен разстрел!!!!!!!!!!!!!!!!

Да си купи часовник

По-добре пистолет или лека картечница :)

Сега, дрогаре, ще пиша бавно, за да разберете. Всички гореизброени 5 точки (без последната 6-та), са съвсем лесни за доказване. Става за 2-3 дни с чакането на справките. Сама по себе си 6-та точка не е престъпление, а жалка тъпотия на журналистите. Така че, ако съм на негово място, ще съдя Нова ТВ до дупка и те ще трябва в съда да докажат твърденията си, което, най-вероятно, ще се окаже невъзможно. Пак повтарям, всеки е невинен до доказване на противното. Крайно време е някой журналист да бъде осъден, защото нерядко си позволяват да манипулират факти в своя изгода, да ги тълкуват, както на тях им изнася, а понякога и откровено да лъжат.

Тоя маясъл де не ти е братчет бе ,че толкова го оправдаваш ,ясно е ,че имотите са на някой от родата му писани ,но това не го оправдава.

ГОСПОДИНА Е ОТ ШКОЛАТА НА ДАИ ЗНАЕ КАК ДА КРАДЕ,НО И ГОСПОДАРИТЕ СИ ГИ БИВА,НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ ОЩЕ.

Да, справките ще покажат, че имотите се водят на баба му или тъща му. А иначе този педал е виновен за всички кражби от Паркингите и Гаражите, при все че за тези 20 години не видях нито един паркинг да се построи, но парите са откраднати. Също е виновен за билета, самопризнанието му го гледах по ТВ, когато предложи 1.60лв, и то при положение, че Върховния Съд е обявил още през далечната 2010 година цената от 1лв за незаконна. И какво? Този и ВАС ли ще съди? А между другото, в НПК има състав, според който за неспазване на Решение на Съда, се полагат 3 години лишаване от свобода и 5000 лв глоба. Мааааа...!!!!! Или бяха 5 години? Та този ли не бил виновен! Тези педали са толкова нагазили в лайната до косата, че от космоса се вижда вината им! Не само на съдебния състав, но на всяко пеленаче е ясно колко много краднат тия, начело с Фандъка - Принципала и на столичната ТОПЛОФЪКАЦИЯ!!!!! А за нея колко години затвор според НПК и ГПК?

Ами ако се окаже, че имотите не са на името на негови роднини, какво правим?

А Фандъкова като кмет за какво отговаря? Хайде и тя да си върви

Наказанията не са в НПК /Наказателно процесуален кодекс/ а в НК /Наказателенкодекс/.Също така в АПК/административно процесуалния кодекси има текстове занеизпълнение на съдебно решение.Глоба за всяка седмица от влизане на решението в сила.Тези гробари трябва да бъдат закопани някъде докаго им дойде акъла в главата.Хубаво правеше навремето Кадафи , като на крадците им режеше ръцете или висяха по десет дни на площадите следизпълнение на присъдата.Не е лошо да се вземе и нещо разумно от Китайската народна република.Публичен разстрел на крадците/ за седем престъпления в тази държава се предвижда смъртно наказание/То се изпълнява на стадиона публично.Има голям превантивен ефект.Но ткука е Булгаристан и сички крадци са чисти като рилските езера.Няма осъдени , няма и да има.Това е така защото всички са наши хора и помагат много при изборите.

Т'ва софиянци опасен народ, ей! Хората оставили спокойната провинция, дошли да им строят метро, спирки, а те ги обвиняват в кражби, разбираш ли?! Що за дребнавщина? Ами, бъдете над тези неща бе, хора! Без спирки и метро по-добре ли ще е?

На тоя незабавно да му поиска оставката, ако не за друго то поне за некадърност.

И кой е собственика на изброените имоти?

Кой ,я шурето ,я чинка му или пък баджанака.

Май са ме клъцнали ... но ще повторя ... ТЪП, НАГЪЛ,ПРОСТ ... ГЕРБЕРАСТ !!! кое обидното ? проста констатация ?! иле не ?

Този не се ли трудеше и в ДАИ?

Хич да се не косиш братчет, те ефирните властелини имат навик да си ги правят тейзи нещица.

Ние пък искаме съд за откровени кражби!

Тоя боклук е бил държавен служител винаги ,със заплата дори и гаража не е могъл да купи ,а имотите които ползва се водят я на стринкя му я на балдъзата,човека всичко каза в господарите.

Нова ТВ стават все по-големи помияри. Ще ми е много гот да ги осъди - да му платят обезщетение по пазарни цени стойността на имотите, които му приписват, особено парцела и къщата в Драгалевци, както и колата. Нова станаха слуги на червената мафия. Боклуци.

Герберчето пак е на амбразурата ... подлога ми мото момче ... дори по зле ... подлагата е само подлога а ти си човек подлога ....

Предполагам че ти трябва да си или "говорител" на "голямото софийско-добрутро" или си от "помиярчетата от типа прошляк", т.е. нещо като мафиотска подлога - и в двата случая слугинажно боклуче.

На челото му пише, че е мошеник. Като го гледате как изглежда, бихте ли му дали и 5 лева ваши пари? За разлика от Фандъкова, която каза, че не можело да твърдим, че има злоупотреба. Каква наглост се крие зад тази миловидна физиономия и този тънък глас! Да ви е честито на всички които гласувахте за нея насила или не.

Има едно такова нещо, което се нарича "невинен до доказване на противното", или това не важи, а се прилага принципа на Вишински? Ако не го знаеш, гласи: "на всеки ще бъде дадена възможност да докаже своята невинност". Та, как е сестра ти?

Съжалявам те, че по каквито и да е причини можеш да защитаваш такъв мошеник. Жалко за България, с такива хора сме обречени да сме винаги на дъното.

Това с този принцип е за наказателното право!За имотите-длъжен си ти да докажеш,че си ги придобил със законни мангизи.

Как може да докажеш придобиването на нещо, ако не го притежаваш?

А аз пиша няколко пъти,че съзнателно се унищожава облицовката-няколкостотин плочи от бял камък, на Ритуална зала в София, жк Хиподрума,че над 200 кв. м. алуминиева дограма барабар със стъклата бе демонтирана и задигната и,че за този измислен " ремонт" беше предвидено да се платят 3.3 млн лв, които вече нараснаха на 4.1 млн лв и ще продължават да растат.Че Ретуална зала е публична държавна собственост, но след този " ремонт" вероятно ще стане общинска и някой ще я налапа на символич на цена.Ама никой не ме опровергава и не ми търси съд. отговорност.Просто ни отсвирват отвсякъде.

Само като му видите мутрата и коментарите трябва да спрат

А парите от Паркинги и Гаражи,от Скобите и Паяците,къде отиват???това си е жив Рекет на народа,една фирма нищо да не е направила,а да ти вдига колата и да ти слагат скоба на сила,и да им плащаш затова.Оставка на Фъндъкова!!!

На това му се вика : ---Откровени , нагли , крадци !

ХАЗАРТНАТА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. ТЕ И БЕЗ ТОВА ОГРАБИХА НАРОДА С МИЛИАРДИ ОТ ЛОТАРИЯТА.

И как точно ограбиха народа с лотария, която е по желание: който не е искал (акто мен), не е дал един лев. Усещам, че има градация: преди за лошия материал бяха виновни само родителите, след това станаха учителите, полицията, а сега вече и телевизиите.

Влизам да се кефя на новини за убийства, корупция и терористи и изведнъж изскача някаква чалга фиеста с разпоретини и един тип, който ме убеждава да давам пари за Тото-прасета! Оправете се, де, пуснете екшън!

Изгоре детската учителка на София, голема корупция, големо крадене, пък не я питат.Сега ще гласим за лице бургаския гларус.Ако и той не стане, варнеския такъв, ама там пък ТИМ.Бахти и мъката в партията :)

ЛЕ ЛЕ ТОЯ КОЛКО Е ПРОСТ, КАК СЕ НАХЕНДРИ- НЕ СА НЕГОВИ, ВОДЯТ СЕ НА ИЛИЯН ФАНДЪКОВ ХАХАХАХА... НАБЪРКАХА И КМЕТИЦАТА СЕГА

А тя, да не би да не е набъркана???

КОЯТО ГО Е НАЗНАЧИЛА СЪЩО ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА.

закупил съм не имот от 1003 кв.м., а гараж в кооперация с площ 43 кв.м. и 0,89% идеални части от същия имот, в който се намира кооперацията. Именно той е 1003 кв.м., но 0,89% от него са припадащите се идеални части, които ми се полагат като собственик на обект в сградата. Много странна работа

Този на снимката лъже като дърт циганин,не може да не се е облажил и той със някой апетитен имот,било то и не на негово име,този за какви ни взе,то и Цв Цв,така казваше за неговите апартаменти.

Този разказ може да го разкаже всеки митничар! И те като този ползват чужди коли живеят чужди жилища,носят чуждо злато и часовници и т.н.!

От обвиняем - обвинител? Това е коронния номер на комунистите, но да видим този случай дали е "Георги Димитров".

К'ви "комунисти" те гонят пък теб бе, КАИШ НЕПОРЪБЕН?!!... Аре стига с тея елементарни седесарски простотии - вече не са на мода!

Комунистите никога не излизат на мода. Ти за-би тези номера.

След което ''шефът'' ще осъди Бе-ГЕТОТО , КЪДЕ ? ---В СТРАСБУРГ ! Срам и резил ,за Съдебната НИ система ,в Бг .

БРЦК

Този заплашва със съд господарите на ефира. Държавата няма нищо общо!

И държавата ще го отнесе , това показва практиката в Бг !