Дрогиран без книжка уби трима души на пътя

Трима души загинаха и двама пострадаха при пътен инцидент в петък вечерта на пътя Горна Оряховица - село Върбица.

Обратно в новината

Коментари - Дрогиран без книжка уби трима души на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В селата е зле. Работата пият карат без книжки пълна анархия е на всякъде

dokato ne po4nat da se besqt advokati isadii taka she e

ОТНОВО циганин уби трима българи!!!

Самокатастрофата май е нещо като самоизнасилване?

Ееееее аман от тия 20-25 годишни дришльовци които убиват хора на пътя........абе кво става в тая държава бе ........... тези млади кретени или убиват или се самоубиват с коли, толкова ли са прости и не могат да си направят сметката, че алкохол и дрога на волана е равно на смърт.

Стана 10.11.89!

Което е вярно , е вярно

нека да позная - ще го осъдят условно!

не позна!! преди час го пуснаха! не бил карал !

Трима души по-малко - три години условно...

Да кажем 2.

Може. Току виж се оплакал от несправедлива присъда в Хелзинки и тогава "кво шъ праим"...

Атеизмът ражда чудовища. Народ който не живее според Божият воля и закон, няма бъдеще. Този народ ще загине първо душено и после физичекси и нищо не може да спре тази гибел. Защото хората насово са се от източника и поддръжника на живота заради своите похоти и страсти, отрекли са смисъла , любовта и стремебжа към истината за да ги заменят с гордост, суета, плътски страсти и тление. Търсете Бога докато може да го намерите, защото благодатнот време е към своят край и когато на вратата на Божията милост бъде затворена и всеки запечатан в своят избор завинаги, няма връщане назад.

ко речи?? инквизицията?? насилственото покръстване?? вартоломеевата нощ?? кладите с вещици?? кръстоносните походи?? не е само в атеизма !!

ражда чудовища, особено успешни такива се оказват тези, които са фанатизирани в догмата. Разпознаваш ли се, глупако?

loyola

Предполагам, че това, твойто е сарказъм... Но да ти кажа мен по- ме е страх от тези с чалмите, отколкото онези с очилата...

В Русия националистите сами вземат тези неща - тоест хванат ли дилър карат го да изяде всичките наркотици или го гърмят без да им мигне окото...

дааа! да туй в русия няма наркомани! никак дори!!

Тоя е направо за дръвника. Това е умишлено убийство!!!!!

Демокрацията си има своите слаби страни. В общества като българското, които не са готови за нея, населението я разбира като свободия и прави каквото си иска. Това разбира се не би се случило, ако и управниците не бяха такива изродени копелета. А колко просто може да се реши проблема - хан Крум навремето го е умеел. И сега ако виснат 20-30 тъпи копелета обесени по дърветата нещата ще се наредят много бързо. Но трябва да се почне от политиците, защото те съвсем са се разпищолили и народът взема пример от тях.

викаш хан крум е спрял кражбите и пиянството?? къде това??

Ако си направиш труда да я прочетеш, може и да научиш нещо в този живот.

Ефективни присъди трябват за подобни хора и то бързо производство.Иначе войната ще продължи по скапаните бг пътища.

Моля обяснете разликата между думичката "катастрофирал" и самокатастрофирал".Пълна тъпотия

Самокатастрофирал е този,който е причинил щета единствено на себе си

ако в езикът ни свещен съществува такова нещо , самокатастрофирал автомобил, то ще рече , че автомобилът сам самичък си е катастрофирал със себе си! нещо като самонаранил се!!

Дрогиран без книжка уби трима души на пътя Този и с книжка шеще да направи същото.

Сега оная мизерница с трите деца от Пловдив, дето по същия начин убиха мъжа и, разбра ли защо не трябва да се прощава на убийците или още не е ? Същия въпрос имам и към съда, който ги освобождава срещу 10-15000 лв гаранция ?

не искаш да бъдеш съден и ти. Когато изпаднеш в нейното състояние - сама жена, безработна и с три деца за отглеждане, тогава може и ти да дойдеш на нейния акъл.

Циганин-наркоман!Сега ще изкарат,че виновни са българите,за това че са били на пътя,без светлоотразителни жилетки и не са сложили светлоотразителен триъгълник у всичко е точно.Ако беше бежанец обаче по всички медии щяха да ни обясняват,колко агресивни са бежанците!

хайде сега долните наркомани няма ли да ми се явят и да започнат да обясняват че тревата това тревата онова ... няма по нагли от дрогалниците и какво се оказа наркото е жив а другите хора кучета ги яли така ли !!!! да вземем да му простим а .....

Eй, не се ли избиха тези изроди, че продължават да убиват :(((

законите не променят хората и манталитета. виновните за мен са пътна полиця. в нормална държава те се отзовават за минути и отбиват платното или дори отсечката, за да се разчисти и да се помогне на пострадалите

До всеки малоумен - полицай!

До всеки, малоумен-полицай.

Мирче, чети миличка. Това става на междуселски път. Катастрофиралият първи селянин (с вероятност 99% пиян) звъни на приятели-съселяни, а не на полицията. Та те идват и в тъмното почват спасителната операция. Да сложат триъгълник, или жилетки на никой не му е дошло на ум. Не че има гаранция, че наркоманът щеше да ги забележи и с тях де...

мангалска работа. От маалата са и едните и другите. Бащите им таа вечер, че направат нови примати. Това е оная част от България, в която чист българин няма.

ами този дрогирания ще го осъдят най-много на 2 години условно, а след това с помощта на плазмодиите от хелзинкския комитет ще осъди българия, че са му нарушени правата. това е положението - независима съдебна система

Тук невинни няма! Жертвите дали да били със светлоотразителни жилетки или други такива пособия!?!? Едва ли. Никога няма да се научим по тия географски ширини, че тия неща не са измислени само за да напълнят гушката на някой (какъвто беше скучая в БГ със закона за жилетка във всяка кола), а че наистина има полза от тях! До гуша ми е дошло да си изкарвам акъла виждайки разни смотаняци на шосето в последния момент!

Баце, за дрогирания и като дядо Мраз да се облечеш - няма да ти помогне. Тоя се начоролянкал ... това го оправя само доживотна каторга!

Не ги ли чухте в НС - не можело да има затвор за такива неща тъй като нямало места в затворите.

Дайте му условна и го пуснете да си ходи.

Наркотици са част от евроатлантическите ценности и са нормално нещо за Държава на която западните и господари са я осъдили на изчезване

аре бе , докога ще чакаме българския Пиночет да се появи????

то пиночет хубаво, но какво да правим с алиенде??

Какъв Пиночет бре ти зеш ли колко хора е избил тоя сатрап който е бил подържан от САЩ и Англия. Не мп-малко от 50 000 политически противници

Е, и? Я се поинтересувай за държавите от региона. Всички без Чили са просмукани от наркодобив и наркотрафик. Дали 50хил жертви са нещо голямо при постоянните им нарко-партизански войни?

Моля се постоянно да открия начин такива примати да ..самокатастрофират!?

Самокатастрофирахме се челно, в следствие на което се самонаранихме, но не си самозаминахме всичките.

Е за това канабисът е забранен. Убива не само човешкото в теб, но те прави безразличен дори да убиеш някой друг...

Продъллжаваш ли да се чудиш, какво очакват хората ??? РЕД И ЕДНАКВО ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ВСИЧКИ !!! БОЙКООООО

Ако ще Ботев и Левски да са начело на държавата ще сме си същите ! Не знам колко века ни трябват, че да заприличаме като нормален народ!

Ivan Ivanov

да - нали ние ги УБИХМЕ !!!! СРАМ !!!

Гаранция 15 000 лева и на свобода.

ма то мангал ма, то пари нема.......

По принцип, в село Върбица Българи няма. Особено младежи. Там населението е почти 100% циганско, повечето са на помощи в Холандия, ама има и такива, дето още не са се изселили. От тях някой ще да е...

Спокойно. Нищо извънредно не е станало. Напушило се момчето. Не трябва да пуши, когато кара без книжка. Сега ще поседи 2-3 дни в ареста да му дойде ъкъла в главата и съдът ще го пусне да си ходи. А тези другите? - ами лош късмет. Просто България.

Затова при подобен инцидент - веднага, на място някой от оцелелите трябва да "осъди" на смърт виновника. Иначе ако се чака съдът да раздаде справедливост, ще чакаме от умрял писмо.

Да му простят и на това "момче". То съ сигурност не е искало да стане така.

Боклуците станаха повече от хората...

Кво става бе, парцали? Нали щяхте да глобявате тия без винетка, тия без зимни гуми, тия без такса спокойствие, защо така продължава да има такива масови убийства на пътя? Бъчи ще каже ли пак нещо мъдро по въпроса с мерките?

На народ от такива боклуци все политиците са му виновни!

във Франция сеприе закон ако караш без книжка - 5 (пет) години пандела и глоба 75 000 евра...за другите профвинения отделно - пиян - конфискация на автомобила и пр...ама ние нали сме в Европа ама по-така в страни няма таков анещо при нас...

+1 И аз си мисля че само яко дране ще оправи работата! Материала навсякаде е един и същи! Законите обаче са различни! Англичани и германци си спазват законите в къщи! Като дойдат в Слънчака стават други същества(не хора!)

Казал съм го и пак ги повтарям : " Лош материал"

ПСП води добрия материал

Ако не се приемат промени в законите, само ще отчитаме тъжната статистика!

вероятно предлагаш закона да забрани на пияни и дрогирани да карат без книжки??

Ако си писател - може да си измислаш думи. Ако си журналист - трябва да пишеш на книжовен български и да отразяваш новините правдиво! Некадърниците да се уволнят!

Браво! Този път подкрепям!

щом е самокатастрофирал този автомобил, трябва да се накаже!! карайте го на шредера , за да не прави друг път тъка!

Нема такава държава........Нема такава жунгла........

ти да видиш в Русия какво е....ще се хванеш за главата!

Обзалага, се, че всички участници са били CD-ROM-и!

убитите са българи, останалите CD-ROM- и

След пловдивската касапница,сега нова! Още по-голяма! И пак с пълно незачитане на закона. Неправоспособност+наркотици. Българските пътища са джунгла,а уж сме в Европейския съюз. Е,и? Какво като сме там?Изглежда това никого не притеснява/докато не се случи с някой депутат/,защото никой до сега не е взел отношение по този изключително важен въпрос. ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С КОМУНИСТИЧЕСКАТА СИМВОЛИКА И МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ! ТОВА Е ЛЮБИМАТА ИМ ДЪВКА. И ще продължат да я дъвчат,докато някой от тях не пострада. Не му го пожелавам по нощите да налети на такъв кретен като тоя!

Сега ИВан Костов сигурно е виновен за това. А да оставим депутатите-я да те питам бай Ставри, ти като видиш, как се сяда у нас зад волана, когато някой е пил реагираш ли?Реагираш ли когато видиш, как Сульо и Пульо минат на червено, карат като улави или правят гонки и дрифтят? Е, понеже съм сигурен, че не го правиш, както и милиони други българи, да викаме САМО че другите са ни виновни, а ние сме света вода ненапита(

Мартин

Реагирам! Ей са ше ти разкажа как: Карам с камера-видеорегистратор. Нали по телевизията обявиха, че ако идеш със записа в КАТ ала-бала. Ходих няколко пъти, видеото full HD на CD, даже снимки цветни разпечатани - по-добри от техните камери. Ха познай какво стана след това?! Всичко е пунта-мара. Затова всеки в тая държавица си прави каквото си иска, не само по пътищата.

Ха кажете нещо за бате ви Бойко и за лошия материал!

с мондеото без книжка 100% е бай Мангау