Митниците откриха нарушения при горивата в ”Лукойл Нефтохим”

Митниците започват тотален контрол на изходите на всички акцизни складове за горива. Мобилни групи ще има и по пътищата. Те ще проверяват документите на бензиновози, за да пресекат черния пазар на горива, предаде БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Митниците откриха нарушения при горивата в ”Лукойл Нефтохим” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това кето пишат,че митниците ще правят проверки повярвайте няма да стане щото и едите и другите са мафия . Играят заедно това е само пушилка.

По-добре късно отколкото никога, казал самоубиеца и си сложил главата на релсите след отминаващия влак.

Тези нарушения са си част от предмета на дейност на монополиста. Бедата се състои в това,че Дянков представяше увеличеното възстановяване на ДДС, като резултат от увуличен износ, а пък то си била увеличено източване на ДДС, чрез фиктивен износ. И той все още е министър.

само лукоил не са изпълнили изискването.може би защото се охраняват от фирма на премиера. Как можаха да затворят бензиностанциите които нямаха връзка с нап. пак двоен аршин.

Естествено че крият, горива и пари, нали затова са тези карти с 5ст. отстъпка ако платиш в брой :)

За да може да работи скапаната държавна машина, трябва всички ние (Нефтохим ще си вземи парите за устройствата от продажбите) да харчим пари на вятъра. Кога ли ще поискат да отчитаме в НАП или митниците парите, похарчени за всекидневни покупки.

А как скапаната държава да ти осигури обучението, здравеопазването, пенсиите, пътищата и какво ли не още! С какви пари?! Не разбираш ли, че криенето на данъци е бъркане в ТВОЯ ДЖОБ?! (освен ако не си от Лукойл, де) Инфо: нашата рафинерия е с най-висока норма на печалба в Европа. Което не й попречи официално да декларира, че е на загуба. Единствена в света. при тези цени на горивата!

1. Много се съмнявам, че в нормалните страни навсякъде са монтирани такива устройства. 2. За образование, здравеопазване, пенсии и т.н. плащаме големи данъци и осигуровки, които по общото мнение не се ползват ефективно - затова държавата е скапана. 3. Само човек, който е много вътре в бизнеса на Нефтохим може да каже каква му е печалбата или загубата - аз не съм такъв. 4. Държавата е скапана, защото много се говори за черния пазар, а контрабандата разцъфтява все повече.

Седмица-две преди изборите Дянков, Танов и Стефанов ще се включат в предизборната кампания, сменяйки се по сутрешните блокове , обявявайки грандиозни разкрития, където Ковачки ще изглежда като автобусен джебчия с откраднатите 15 млн. ЦЦ, следствие и прокуратура ще започнат да пригласят, обещавайки рязане на глави на петролни мафиоти от кръста...ББ, прибирайки 3000-ната клъцната лента в джоба си, ще се скара на поредната нахална журналистка, задала въпроса, не е ли конфликт на интереси, Ипон1 да охранява Лукойл срещу 100 000 месечно ...Един милион стари моми и отчаяни съпруги ще получат поредния си оргазъм пред телевизора и на следващия ден ще пуснат гласа си за най-извънземния пич!!!

тъжно но е вярно

Ей, Кр.Стефанов на умряло куче много бодро вадите нож бе! - Да убиете дребните фирми е лесно. Айде затапете далаверите на Лукойл, а!! Танов да удари една бомбастична глоба от стотици милиони на рафинерията, може ли!? А какво направихте със прословутото СиДи от Германските данъчни служби, за незаконни сметки на българи за милиони-милиарди изнесени в Швейцарсикте банки. Защо мълбите бе, Стефанов? Или там са сметките на твоите шефове и ред други дубелоуядници от предишни крадливи правителства!? Дайте отговор вече! И цялата журналистическа гилдия мълчи като пукали и не смеят да отворят дума за такъв въпрос! Що за държава сме бе!?? Затова и ще сме си бедни, перманентно грабени от маскарите във власт.

Тоталния контрол се изразява в това, че всички без Лукойл подават данни към митниците , а те ги обработват и подават към Лукойл. Защо имаме чувството , че цялата система е за да се докладва на Лукойл кой какво внася, продава и печели , само че сега много по улеснено защото сами си подават данните, който са фирмена тайна. Лукойл май е като Ватикана в Бг.

Стига вече с "мутро-комунисти", "мутро-гербери или седесари". Мутрите са си мутри, защото нито едно правителство не успя да се справи с тях. А, те стават все по-хитри, изобретателни и дори интелигентни. Въпросът сега е дали някой ще се справи с Лукойл, тъй като Борисов го покровителства. Задачата на Танов няма да е лесна.Дано и този път Дянков да го спаси. Иначе ще докажем още веднъж пред Европа, че ред в държавата ни не може да се въведе.

Добър ден.

Да ли ще има глоби за Лукойл, че не спазват сроковете?

ммм да, идат избори... да поразлаем кучетата, пак после... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"За първи път в тази държава ще се знае за деня, както го правят американците, какво е потреблението" Всичко е ясно, важно е контрола да е както го правят американците. Забелязали сте как Дянков не дава и косъм да падне от плешивата русенска тиква....?!?

Много хора в ръководството на тази държава знаят, че на входа и на изхода на Лукоил има по над 10 фирми, които въртят търговиятя с горива. Тези фирмички са с по 3 до 5 служители с заплати от 50000 до 100000лв на месец. Те генерират огромни печалби тъй като купуват от цял свят най-евтиното гориво, а го продават в страната на възможно най-високота цена. Същите те спонсорират една партия, която ще отреже главата на Ваньо.

когато зареждам на лукоил колата ми все едно сам и налял 55 октанов бензин. нама по гаден бензин. монополистите си правят каквото искат, и другите са зле. май само на малките частни бензиностанции където ги скъсват от реални проверки много рядко бензина е хубав.

Точно така е ! Аз шфирам от 7 години, досега съм заредил само 2 пъти на тази псевдо бензиностанция и няма да повторя никога повече докато съм жив ! Бензина и газта са отврат, за дизела не знам как стоят нещата, но колата умира като сипа бензин от там. Ако сипа от ОМВ или ШЕЛЛ, поведението е съвсем друго. Иначе е ясно какво ще се случи, ще извадат някакъв компромат и ще се опитат да отклонат вниманието в друга посока, БКП са майстори в това ! Решението е просто, астрономическа глоба от стотици милиони а защо не и милиард, и бойкот от страна на хората в БГ. За тези 30 и няколко години съзнателен живот, нищо добро не съм видял от матушката, само паметници с шмайзери и политечески натиск !

Дали зареждаш от ОМВ или Лукойл няма разлика. Работила съм доста време там за да знам ,че всичкото гориво което се продава в ОМВ се доставя директно от Лукойл в Бургас,

Наивник, и Щел и ОМВи зареждат от ЛукОил

AЙДЕ СЕГА КАТО ВИ ИЗЧЕТОХ КОМЕНТАРИТЕ ,ТО МОЯТ Е ТАКЪВ-"ДА ИМ ГО ..... НА ВИСОКИЯТ АКЦИЗ ,КОЙТО НИЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ БЪЛГАРИ СИ ГО ПЛАЩАМЕ,КАКТО И ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ВИСОКИ ДАНЪЦИ И ДДС'ТА ,НА ФОНА НА МИЗЕРНИТЕ НИ ДОХОДИ,ТАКА,ТЕЗИ ПРОВЕРКИ И КОНТРОЛ ,ДА ЗНАЯТ САМО КЪДЕ ДА СИ ГИ.....! УПСАА МАЙ СПАЗИХ БЛАГОПРИЛИЧЕН ТОН,МАКАР ДА МИ БЕШЕ ТРУДНО:))) ПОЗДРАВ И ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОСТАНАЛИ ВСЕ ОЩЕ В БГ.,И ОСОБЕННО ТЕЗИ КАТО МЕН ,КОЙТО СА ИЗКАРАЛИ 2 НОЩНИ СМЯНИ ПО 12 ЧАСА И СЕГА КАРАТ ДНЕВНА 12 ЧАСА ЗА ДА МОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ ЩО ГОДЕ СЕМЕЙСТВОТО СИ И ДА УСПЕЯТ ДА ЗАРАБОТЯТ И ВИСОКИТЕ АКЦИЗИ И НАЛОЗИ НА СТОКИТЕ В БГ,КОЙТО СА ПРИНУДЕНИ ДА ЗАПЛАЩАТ ,ПАК ОТ НЕМАЙ КЪДЕ ,ЗАЩОТО СИНДИКАТИТЕ ,ЗАЩИТНИЦИТЕ НА НАРОДА МЪЛЧАТ ЯВНО И ТЕ ОБЛАЖЕНИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ,НА КОЕТО ГЛАСУВАХМЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ ДОВЕРИЕ :)))!!!

Играете си с трудовите книжки...

абе голям зимен сън го гони лукоила! год морнинг! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И кой им разреши да тръсят?! То и дете би намерило злоупотреби; не се крият много хората. Но пък защитата им от най-високо ниво беше много стабилна. И какво сега?

стига дезинформаЦия!!ГАРАНЦИЯТА НА ЗАДЪРЖАНИТЕ БГЪЛГАРСКИ МОРЯЦИ В ГЪРЦИЯ Е ПЛАТЕНА ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ!!!!!!!КАКВО УНИЖЕНИЕ!!!! БЪЛГАРИЯ ИЗОСТАВИ СВОИТЕ ГРАЖДАНИ!ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО Е АНТИБЪЛГАРСКО ЗАЩИТАВА И МИЛЕЕ ЗА АФГАНИСТАНЦИ , ИРАКЧАНИ,ТУРЦИ ,СЪРБИ..НО НЕ И ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!ВРЕМЕ Е НИКОЛАЙ БЪЛГАРОУБИЕЦ ДА СЕ МАХА!БЪЛГАРИ НЕКА СИ ПОМАГАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ И ДА СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ ПАРАЗИТИРАЩОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО НА МУТРО-КОМУНИСТИ!!!

митниза варна изток,галин русев взима шоо за малак и 1ооо за голям китаиски контеинер,изнудват горките хора, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво е това до края на годината? Да си плащат за уердите и да ги монтират по най-бързия начин ако толкова нямат пари в което се съмнявам да теглят кредити! Гледат да минат между капките и да измъкнат каквото не може да се хване!

Рядко посещавам форумите но съм изумен от задръстеността на някои от разсъжденията,особено в частта на определенията за "комунягите", "сините боклуци","платените драскачи" и прочие откровени тъпотии. Нима на всички вече не е ясно за близо 22 години разни управления, че винаги и всякога става дума за ПАРИ !!! А рафинерията в Бургас умее да ги произвежда и още как! И винаги е била близо до властта.А може би сега самата рафинерия в лицето на ВЗ е решила да бламира властта и сега и размахват пръст?! Кой знае? Какво общо имат тук цветовете: червени, сини, оранжеви и пр?

Ха, ами как така като не се знае какво количество пуска лукойл, предишните проверки установиха, че лукойл не са монополисти?! То беше ясно, че няма как да не го "установят",ама...

и сега червените боклуци пак ще наскочат да се разправят как може така

Ръкопляскания за всички, проявили бдителност - още преди 1 г. и половина, сигнализирах управляващите - никой не обръща внимание... защото много от тях са в играта!

Чак сега открили,че ги няма уредите, които ГЕРБ въведе и контролира и се хвали, че вече не се краде от акциза за гориво:)) Добро четиво за семинар на гербери, но това не е за интелигентни хора:)))

Много плаха новина. Това се знаеше от целия Народ , само Борисов и Мафията се правеха че не го знаят.

Определено късно! Това трябваше да се е случило още 2000, Що европари пари потънаха уж за тая информационна система - данъчни-митници, а тея и всички предишни още не са се натутали да я почнат. И след това никогаж никой политик не бил бозал от тия работи, и всеки бил светец като за световното...

Той много добре знае, че е кьорфишек ама се опитва да заблуди нас! И всички, които не им изнасят са червени драскачи и т.н.

Митниците откриха нарушения в Лукойл Нефтохим- предизборно!!!

И ти ли прописа предизборно, червен боклук.

Поседната фаза на шизофренията е постоянното хилене! ЛОШО платени червенотиквении, ЛОШО!

Този път не си улучил репликата,а:))) ще се научиш милото!:)

"Нефтохим" бе продадено на руснаците от правителството на Костов,който сега се изявява като най-голям русофоб.След прдажбата му досега нито едно правителство не правило дори и най-малък опит за контрол над рафинерията,като от контрабандата на горива са се "облажвали" много партии.Особено богат опит има БСП по време на "югоембаргото" л в акцията на ООН в Либия"петрол срещу храни "Едва сега се правят опити за някакъв контрол.Искам да запитам всички плювачи:"Къде бяхте през всичките тези години!?" Може би Ви се плаща,за да плюете по форумите!?

?? по време на юго-ембаргото рафинерията не беше продадена все още...

Айде бе ..Верно ?? Ама нали знаете , чии приятел е руския агент Златев ?? ::))))) Да не се окаже, че сте сбъркали..Или понеже ви напекоха с ВОТ-а , решихте НЕЩО да "откриете" , СЕГА !!!???:

добър ден, нали играете заедно, нищо не се случва без знанието на управляващите. Стига сте ни правили на балами. крадци идете си по- бързооооооооо

Пиша на Танов 6! Къде е мижетурката Станишев? Пак да искат вот на недоверие...жалки, червени, хлебарки...че и сини се навъдиха...!?

добър ден, нали играете заедно, нищо не се случва без знанието на управляващите. Стига сте ни правили на балами. крадци идете си по- бързооооооооо, напълниха си гушките и сега нарушители хванали едва ли не!!!

Ти можеш да пишеш 6 на Танов, ама по-важното е колко ще му пишат Борисов и Златев. И въобще от цялата новина извода е, че дават нова отсрочка на Нефтохим да влезе в законните рамки. Докато няма принципност, т.е. правилата да важат за всички няма да се оправим.

на времето го харизаха нефтохима на лукойл щото уж си имали кладенчета и бензина ще е по танкана за бг. Със същия1 успех да го бяха дали на мене - борсова цена на петрола толкова - бензина толкова , и обясненията : ми кво да прайм - конюктура , международното положение и т.н.

К'во стана сега? Ако басейна не е документи-пълним с бетон.ПРАВИЛНО!!! Ако селска безиностанция не си е свързала колонките с НАП-затваряме.ПРАВИЛНО!!! Но ако "Нефтохим" не си е изпълнило законните изисквания-няма проблем да се изчака няколко месеца??? За басейни и селски безиностанции-неможе а за Нефтохим-може!!! Егати държавата!!!

в цяла България се оказа този модел за всичко

дай да взривиме "Нефтохим" щото не са спазили закона...после ще караме колела

Много си прав!

без търг дадъха за 35 години единственото нефтено пристанище на руснаците

Вън руснаците от пазара заедно с лакея им правешкия цървулан В.Златев!!!!

А платените червени драскачи, разправяха, че Валентин Златев е авер с Бойко. Ко стана е некъдрници комуноидни ! Кутев да вземи да ви уволни поради некадърност!

Ако държавата събираше това , което трябва и правеше каквото трябва...втора Швейцария да сме станали. Но да се надяваме, че скоро европейския контрол ще дойде и по нашите земи...няма да е лошо да се смени и съдебната система. В смисъл дела над 10 000 лева де се гледат от европейски съдии...

Нали щяха да намаляват нафтата и бензина с около 20 ст.? Какво стана пазарът ли се срина или трябва да се събират предизборни пари. Или е.... ли му какво в тази държава?

сега е момента да им отнемат лиценза и да се освободим от руския монопол. хажде герм, ажде наш'т! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама тез фарцовчики-в-законе хептен са си били развявали коня у нас ! ... Като ще им вземе време да станат порядъчни -- ха да им го дадем я ?! -- Докато не инсталират задължителните уреди ( И те бъдат надлежно валидирани !) -стоп всичко ! От А до Я в оперирането им !!!(, надлежно плащайки дължимите заплати на спрелите-работа хора като неустойка за провинил-се работодател)

не знам какво сечеш ама това което пишеш си е налудничаво....поспри се , не е интересно

Как да Ви кажа ?! ... Не ми е идвала на ум такава квалификация за надлежно-изложените и учудване (Нека избегнем точностите !), и предложение за комплексно озаптяване на тез не-знам-какви-си, но-ооо ... ако се отчете нагледния факт каква-е-ситуацията -- имате моята признателност !

Державата не знае колко горива продава Лукоил ????!!!Шок !! Могат да ощетяват държавата както си искат ?? Милиарди загуби годишно !! Борисовата Ипон охранява обекти на Лукоил от 15 години !!??? Борисов приятел на Златев и не му закача далаверите с горивата !! Всичко е наред БГ потъва по график

тъй-тъй, къзъм... Герб от 15-20 години прикрива Лукойл, нали? А бат Бойко лични бир всеки доближил Лука и ойла. Вместо да смучеш от пръстите какво да оплюеш независимо каква е новината, вземи признай, че за първи път нещо се прави.

Прочутата реплика:"Аз като съм казал, че няма да го закачам...Аз не съм Първанов?" Каквото и да правят ВЪЛЦИТЕ, крадливият им нрав си остава вечен.

Дамян

Да прави се,мегаломански обир на държавата,това се прави.

Бас държа, че това е кьорфишек на бат Бойко и после пак ще се потули, както с митници, флашки и сега Лукойл! Защо Танов ще проверява 3 месеца...ами да замажат резултатите до изборите!!!Ха,ха...кой ли им вярва вече!!!

Танв,Танов след оповестеният ти разговор с Борисов ти си тотално дискридетиран.За какъв контрол говориш,кои ти вярва.Борисов ще ти се обади ако вече не го е направил че е обещал на Златев да не го закача,а ние вече знаем че тои си държи на думата.