Баламосвали ни по тодорживковски за цените

Цената на горивото у нас не зависи от случващото се в Либия и опитите непрекъснатото му оскъпяване да се обясни с международното положение са уроци от Тодор Живков.

Обратно в новината

Коментари - Баламосвали ни по тодорживковски за цените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е прав, въпреки че не го признават и не ми пускат мнението!

Ами Костов, както обикновено е прав, но се страхуват да признаят!

Този винаги е прав, стига да има кой да го слуша!

Няма значение как Т.Живков е обяснявал цените.Важното е,че ги е опазвал достъпни за българските граждани.Нали за това при демокрацията магазините са "претъпкани" от олио,брашно,ориз и т.н.Но стоки вече не купуват,освен ако не са на "промоция".Е,за Борисов,Цветанов и Дянков е ясно,че нито веднаж през живота си не са си легнали гладни.И в резултат,поне веднаж,да мислят цялата нощ.Защото гладен не се заспива.Някой да им подскаже!

В момента важно е ББ да се съобрази с препоръките на Костов. Може да е всякакъв, а пропагандната машина на олигарсите го направи още по-черен, но той Костов е ПРАВ и ги РАЗБИРА тия работи. А Златев е смешник от Правец и слаб бизнесмен, от назначените, така че да мълчи и да се разкара. Иначе той ще печели много на наш гръб а ББ ще плати сметката заедон с нас.-

Съветското ченге Костов пак се прави на русофоб!

докато не се смени икономическата политика с нормална-ПОЧАСОВА СТАВКА и СЕДМИЧНО ПЛАЩАНЕ не чакаите висок доход.

Чудя се на ъкъла на костовистите. Едно време такива фанатици издигаха в култ и Фил Димитров , докато не го изкараха и ...дерас. А кучето си лае , кервана си върви , а на народа му се ..бава мамата .

Няма и да въведа! Щом не ги публикувате! И тук има цензура!

Що не се гръмнете!

По бай Тошово време получавахме по 150 лв, ама бензинът беше 26 ст, хляба 26 ст, билетчето 4 ст, данъците бяха символични, имаше безплатно образование и безплатно здравеопазване. Какво да говоря повече.

Доста точно е описал ситуацията Костов. Стига Борисов е защитавал приятелчето си Златев. Май единственият от настоящото правителство, който се интересува от просперитета на България и хората живеещи тук е Трайков, но разбира се подобно отношение не се толерира и веднага ББ му запуши устата.

Абсолютно прав си колега!!!Точно така стоят нещата!!

Пак се опитват да ни Прецакат. Костов е като селска клюкарка,преоблича се като нас ,стои на опашки за плащане и слуша какво си говори народа.След това си облича костюма и се изтъпанчва пред медиите,и казва нашите думи. В България трябва Народен Съд,след това Велико Народно Събрание.Съд за всички Партии и членовете им ,участвали в управлението от 1989 г.насам.

Бай Костов,всичко ще се реши много бързо в интерес на държавата-като се върне рафинерията на своя собственик-Българския Народ!Тогава печалбите ще отиват директно за образование и здраве,както беше само преди 20 години!

Че съм обещал да не закачам мафията е така,но ще разбера кой го направи достояние на цял свят.С голямо безочие пренасочвам проблема към някой друг или го отлагам с надеждата,че лошия материал е и късопаметен

Костов е прав като цяло, но би трябвало заплатите да са по-високи. Иначе при това съотношение, наистина печалбите или по-точно кражбите са големи за монополиста.

Докато вярвате на комунета и кадри на школата в Симеоново, ще карате най-старите коли в Европа, ще зареждате най-скъпия бензин в Европа, и ще получавате заплати и пенсии като във Африка. То при тази емиграция на млади българи, скоро няма да има пенсии и на нивото на Африка!

ДРЪНКАЙТЕ СИ КАКВОТО ИСКАТЕ НО.... ЗНАЙТЕ, ЧЕ ЧОВЕКА КОЙТО МОЖЕ ДА НИ ИЗМЪКНЕ ОТ БАТАКА Е КОСТОВ - ВЕДНЪЖ ГО ДОКАЗА И АКО НЕ ГО ОСЪЗНАЕТЕ ЩЕ СИ ЛЕЖИМ В КОЧИНАТА И ЩЕ БЛЕЕМ - ТО НИЕ НЕ МОЖЕМ И ДА БЛЕЕМ АМА НЕЙСЕ.................

Иване, Иване- кои къде те хванее, КОИ ПРОДАДЕ НЕФТОХИМА,А??аЗ ЛИ? а СЕГА ЯЖТЕ Л..НА!

прказването сега е също като при бай тошо

Костов или е неграмотен, или е невероятен популист. По-голяма глупост от тази не можеше да се измисли.

Гаргамел е прав...

Гаргамел е популист. По неговата логика и петрола от Саудитска Арабия и от Венецуела, и от Канада, и от Норвегия, би трябвали да се продава на ниски цени, защото не идва от Либия. Само че претролът е борсова стока и цената му е навсякъде еднаква. Ако Гаргамел това не го знае, да ходи да си върне дипломата на този, който му я е дал. Направо се чудя как толкова неграмотен човек ни е бил министър-председател.

Да, ама сега трябва да им обясниш и какво е борса, как се определят цени, как се търгува....Абе.... не се хаби.

Ти съ тъпак, който дори не е разбрал това което Костов казва. А то е не, че трябва петрола от С.Арабия, Норвегия и т.н. да е по-евтин, а че Петрола на Лукойл трябва да е по-евтин, заради собствено находище, по-малки транспортни разходи и оттук, както и от по-ниските заплати и други разходи, цените на БЕНЗИНА да са по-ниски отколкото другаде. Така че неграмотнико първо проумей за какво ти се говори и тогава умувай. Тъпак!

костов да малчи за тодор живков щото по него време всеки град имаше фабрика, а сега само бг народа работи да издарja циганите и такива като костов които трябва да е в затвора заради огромни кражби и умишлено престапление кам бг народа а семеиството му в урановите мини ама има господ и костов ще плати както сега плаща народа с мизерията си.

Мнооого овчедушен народ сме, щом траем мекерета като Боко и Костов да си играят театъра а ни да ги аплодираме.

прав си ама всиките телевизии, радиа и вестници са тяхни

Тоъи Костов да сподели къде точно в Австрия е по-евтин бензина, че вчера ми взеха 1.5 ама Евро а в БГ заредих за 2,38 Лева...

И да работим и да не работим-мнението ни е все едно и също -няма две истини!

Искам само да ви попитам, драги драскачи,безработни ли сте всички или работите?

Кога най-после българският народ ще разбере,че единствения политик,който може да ни изведе от най-дъното,в което сме,е ИВАН КОСТОВ!!!!!И никакви мутри с обръснати глави и беден речник,независимо,че други му диктуват,не може да му се мери на малкия пръст!!!!!!

Ами да ги оставим тогава да си правят каквото си искат. То явно и на тях е обещал да не ги закача. Боже, този клоун съвсем ще прецака страната.

Как е възможно-Министър председател на европейска държава да дава обещания на един бизнисмен "да не го закача".Още на колко бизнесмени е дал такива обещания??? Прав е Рот- и за ТИМ и за другите "добре облечени бизнесмени.....Само не мога да разбера къде се намираме в 21век- в Тамбукту или в ЕС......

злините, които направи на България - мразя Костов. Но обективно погледнато, в случая е прав.

КАКВИ ЗЛИНИ БЕ ТИКВО БСП НАПРАВИ ХИЛЯДИ ТАКИВА - КИРИЛ ДОБРЕВ НА 25 ГОДИНИ КУПИ ЦЯЛ ЗАВОД ЗА ПОРЦЕЛАН И ИЗПРА СУМА ПАРИ - НАКРАЯ ГО ЗАКРИ И КОЛКО ОЩЕ ИМА ДАЛАВЕРИ И ТО ДОКАЗАНИ....

Костов на всяка цена се стреми към властта и иска да стане отново министър председател, за да командва отново страната и да краде. Костов е най-големият популист в страната.

Майче се получи: Гласувате за Боко Тиквата, получавате Агент Гоце!

Какво общо има Първанов с управление на боко?

Костов е абсолютно прав в това си исказване , че цената на труда в БГ е десетки пъти по-ниска от тази в другите страни членки! Въпросът според мен е не защо се покачва цената на храните и горивата , а защо толкова години тези продажни правителства ни рекламират като евтина работна ръка.Какво трябва ние хората да направим за да спрем този ужас и да получаваме европеиски доходи ?Защо западни хранителни вериги в бг плащат български заплати на работниците , след като цените са им по-високи в БГ . Защо западни бензиностанции плащат Бг заплати , а в техните си страни 1500 Еуро минимум. Отговора е прост нашата държава яко ни цака и не иска да ни повиши жизнения стандарт.A ние Българите какво правим по въпроса? Нищо обсъждаме врели не кипели по форумите.

елате в BG, евтина работна ръка. 300 лв им стигат.

"...Отговорът е прост: нашата държава яко ни цака и не иска да ни повиши жизнения стандарт." Така беше и по живково време: Ние получавахме заплати 100-150 лв., цените бяха сравнително ниски, но гърците идваха тук на тълпи и изкупуваха целия ЦУМ, защото получаваха 10-15 пъти по-високи заплати от нас. Сега е същото, австрийците получават 10-30 пъти по-високи заплати от нашите и затова бензина там им е евтин. Винаги съм казвал, след 10 Ноември 1989 г. държавата се управлява без Тодор Живков по тодорживковски! Продължение на болшевишката политика с други средства (по К. Кауцки - Ленин)

Боко.........осъзнай се .........подценяваш народа си......народа който те избра..........народа който ще те линчува ако продължаваш да се подиграваш с него

де да съм жив да го видя

Ванка-you broke my heart.Що нито един от вас не яхне народното недоволство.Ти поне имаш опит в това,но си правиш Трайко Китанчев,защото те е страх от чифутите в Европарламента и тайничко се надяваш,че ако си послушен може пак да те извадят от нафталина.А,не така Ванка,не така.

Хахахаха И тук има, които правят жив щит на Бойко, както правят на Кадафи.

Тука има,тука нема. Май ставаш разноглед.

и са също толкова умни

На прост народ мутра му се пада.

уви, всеки народ е заслужил управниците си!

Че, БОКО и хората стоящи зад него ни крадат - ясно, но, като си имаха договорка с Костов, защо Боко не си му дава трохите и поне г-н "Рибешка уста" да си трае и да не го плюе, цял един народ му стига!

ДОЛУ БОЙКО И СИЕ , НАРОДЕ СЪБУДУ СЕ...........

Народът е буден и е с Бойко. Жалко,че опозицията е толкова кекава и истерична. И е толкова далеч от реалността.

като вас

Защо да се будим като ми се спи...

Хахаха Има ли още герберчета , има ли ?

Има, има...Ще се чудиш после какво и как е станало и ще се чешеш по кратуната.

в излишък за съжаление

Валентин Златев е син на Веселин Златев, който е бил кмет на Правец, майка му е братовчедка на Тодор Живков. Валентин Златев е завършил училището на КГБ - МГУ. Костов да каже какво е учил в Украйна.

а сътрапезник му е ББ /той си го защитава/ хайде да познаем кой кой е

Боже, ама вярно в тази държава само прост народ е останал, щом позволяват Бойко Борисов да ги лъже денонощно и им говори врели-некипели. За съжаление Костов е много прав, ама има една народна приказка - "Като си пееш Пенке ли, кой ли те слуша....." Само че като станат картофите и хляба 2 лева едва ли дълго ще слушат какви лакърдии им разтяга Бойко......

Костов е абсолютно прав, но човешката памет е къса,никога няма да забравя 96-97 година и у-нието което ни измъкна от ужастната криза,даде насока за влизане в ЕС.Този народ си заслужава тежката съдба, която го връхлита,той не цени добрите управленци ,а иска все някой да го лъже благо благо.

..аз пък никога няма да забравя как продаде цялата икономика за 1 долар на предприятие. Това и на социалистите не им стигаше наглостта да го направят. После изпихме и изядохме този долар и България приключи.

Абе що се правиш на утрепан , а? То и Кремиковци се продава за 1 долар, ела да ти дам 2 - иди купи 2 завода.

глупако, не и трябват доларите ти - дай ми ни заводите - доларът от нас. Ама вече не остана нищо - окрадоха всичко. А и Костофф не си, за да раздаваш. Разкарай се!

kgb777kgb

Да ви добавя и едни предприятия , за които се говори , че са продадени да 5 млн. , а в касата на предприятието 4 950 000 си стоят кротко кеш ! НАЙС - А ???

Докато има балъци да гласуват за такива като борисов и костов (по чието време златев създаде бизнеса си) - ще има и тарикати като тях, които ще ги лъжат лицемерно ! Прост народ - слаба държава ! Няма какво друго да се каже !

Костов, народът има една "непреходна" поговорка - "сит на гладен вяра не хваща"! -Ако няма държавна регулация, назначените капиталисти ще го одерат жив!

Костов е стар майстор на баламосвания. Стига да има балами.

Не съм фен на Костов но трябва да призная че в казаното по-горе има много истина. Проблемът обаче с баламосването е че докато има балами, ще има и баламосване ;)

Каква енергия и страсти само впрегнати тука нахарос. Ако бяхте ги озаптили, досега да сте си оправили енергетиката поне, а то - като "Фукушима" сте: ту произвеждате ток в излишък, ту гърмите и заразявате всичко наоколо. Ма големи спецове има, няма как да не разбират и от това. Те мириканците прости, както и тъпите ингилизи пасти да ядат пред вас, бе. Какви сте ми умници, направо национална гордост ме обхваща, като ви чета, и се чудя защо толкова умни люде тънат в мърсотия, завист и недоимък, а явно и не искат да се извадят оттам Но...пак Костов е виновен, защото ако ви беше оставил преди 10-15 г. да изпукате от глад, сега нямаше да се наслаждаваме на върховете на епистоларната ви литература.

Той, Костов, от собствения си хляб ни даде, за да не изпукаме от глад... Както и Борисов със собствени средства и усилия и достроява магистрали.

Този път г-н Костов удари ясно и точно. При Тодор Живков ни баламосваха, нямахме интернет, спираха телефоните ни и не ни пускаха на Запад-тъмна завеса. Сега обаче е обратно-всеки който има дори начално образование разбира и смята и прави извод-голямо баламосване на народа за печелене на много пари. Разбира се, че Лукойл е известна че е с руският нефт и Златев е синът на силният Правешки БКП секретар и много много близък на Тодор Живков Златев. От там, от червените пари дойде и на момченцето (същото като в Мамино детенце) манията за много пари и властта, купена чрез откраднатите от БКП след 1988-1989 г. пенсии и здраве на нашите деди, майки и бащи. Грешката е, че те вкупом сега искат да заблудят един прогледнал народ със старите номера-не става и затова са нелицеприятните разправии и гафове, които трещят в държавата. Лъжата ражда нови лъжи, когато не ги спреж лъжците навреме-стара мъдрост. Не можеш вече да лъжеш и хитруваш, когато 200 000 млади и образовани хора са се обединили по Интернет и знаят, че са потрърпевши на голяма алчност. Дали цени на бензин, на хляб и картофи, или пепел по магистралите, или раздадени пари на земеделци наужким, -рано или късно всичко излиза наяве. Загубихме, ние от ГЕРБ повярвахме и като демократи не гласувахме за сините. А сега накаде????

Ти, който се пишеш голям отворко и многознайко, вземи по-напред учебника по граматика за 6-ти клас, за да си припомниш някои от правописните правила, че като видя някой да пише НАКАДЕ, ми се повръща! Пише се накЪде!

Явно си нов в интернет форумите! Неграмотността е смазваща!!!