Костов поиска оставката на КЗК заради цените на горивата

Ще настояваме за оставката на това ръководство на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), защото не защитава интересите на българите, заяви от парламентарната трибуна съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Костов поиска оставката на КЗК заради цените на горивата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разпродаде де що има на безценица взе си комисионни а сега дава акъл --нагъл до безумие.!!

Цъ цъ цъ, един болен анонимник с викове "Костов е велик държавник!" изсрал тук точно 100 постинга! Свърши работното време за анонимни и настана пълна тишина ?!.Към Дира! Ако искате да имате авторитетен форум и да да се облекчите, премахнете смешното си правило да се пише анонимнно през работно време, въведете задължителна регистрация и в работно време. Никого не затруднява да пише регистриран и през работно време. Тази ваша измишльотина е пълна глупост. Така давате възможност да няколко полуидиоти да пишат стотици постиниг на ден и манипулират обществеността.

Костов може да е всякакъв, но без да парадира, въведе ред в държавата и е политик. Цялата гербеска пасмина, заедно с мутрата и тая заблудена овца плевнелеив, не могат да му се качат на малкото пръстче.

Ех, сега не може с лошо. Да не забравяме, че г- Борисов и г-н Златев са приятели от много години и индеректно са и сътрудници. Кой и за какво раздава жълти картони?

Двама са най-добрите министър-председатели на България: СТЕФАН СТАМБОЛОВ и ИВАН КОСТОВ! Не приемам възражения.

СИМЕ, ТИ СИ В ГРЕШКА .СИГУРНО Е ПО-ДОБРЕ И ВЯРНО , ЧЕ 12-13-/ и са малко , цифрата сигурно не е вярна / ТРЯБВА ДА ВЪРНАТ ПО 100 000 ЛЕВА.........

А те дали взеха бонуси за несвършената работа?

Не мога да схвана 2 неща: 1. Откъде накъде са написали за вчера цена на дизела в БГ 2,25 лв? Къде го тоя дизел? 2. Защо точно др.Костов вдиха шум за горивата? Нали точно той навремето продаде Нефтохим на руснаците срещу тлъста комисионна, според непотвърдени данни? Да не би да са спряли да му плащаш някоя обещана лепта?

------АРЕЕЕ, ОЩЕ ПАЗЯ ОНИЯ 200 000 ОТ ЧОРНИ -ЩЕ ВИ ГИ РАЗДАМ КАТО БОНУСИ , САМО И САМО ДА МЛЪКНЕТЕ..................

Монополистите в БГ са много, но най-големият и най-арогантният е Лукойл. ДВ НК трябва да се въведе наказателна отговорност за маросдерство от страна на монополите, И тъй като потърпевшите са им цял народ, присъдите за мениджърите трябва да са огромни, граничащи с доживотен затвор, плюс огромни глоби на юридическите лица в размери от 10 до 300 милиона лева..

другарю Костов, малките фирми фалират, защото вие ги вкарахте в сивия сектор и сега няма излизане от там, по лесно е да се фалира от това да се излезне на светло...

и 3.00 лв/л да стане хората ще любят бб защотото като ходих до бг преди 2 седм. чух, че той говорел на езика на обикновените хора и те затова го обичали...класически синдром на народ, тип- МЪРША...

Костов май не е разбрал, че в ерата на глобализма няма място за малък и среден бизнес.

Костов енай умният от всички политици Той го доказа на практика

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО

дано да стани 5 лв щом не излизаме да стачкуваме така щее.

Костов, горкия, си мисли, Че КЗК означава Комисия за защита на българите. Всъщност КЗК е едно мешере за оправяне на битките между фирмите. А българските граждани - кучета ги яли

На маймуни ни направиха с тези цени на горивата !!!!!!!!!!

все пак, от чувство за справедливост: костов въведе в България политическа , икономическа и финансова стабилност. ускори многократно влизането ни в нато и ес. трябва да сме добри и справедливи хора

Когато дизелът ИЗЛИЗА от немска рафинерия с 10 ст. по- евтин -литъра -от тези на ЛУК ..Когато във Франция - излиза от рафинерия - с дори 30 стотинки -по-евтин от ЛУК- .. тогава другари , ТЕМАТА за руските агенти и руската МАФИЯ у нас - става още по- актуална :)) Когато и още ДВЕ години ще си монтират уредите - за ВХОДА на Росенец -!!??- тогава темата и майките ..- става още по- актуална .. Когато и нефтът НЕ Е "брент" и екологията не еевропейска , и заплатите в ЛУК - също не са , тогава въпросът " КАКВО става ?? е още по- актуален ////:) ДОКОГА ??? Мутрата и руските агенти унас - ще издевателстват над ГРАЖДАНИТЕ ??? Танов, внимаваш ли да няма други "митнически" складове на фирми , които искат да внасят по-евтино ?? И изобщо за КАКВИ митнически складове става дума - когато се ВНАСЯ от европейски държави ?? Или спокойствието на митниците и интересите на руските агенти , все ОЩЕ са най- важни в България ???!!??

Дебел популист и демагог е Костов Той знае много добре , че КЗК отдавна не е държавна, тя е приватизирана от олигархичния клан на бат Боко и Златев. Я да видим какво ще направи КЗК, дали няма да си го премести от единния в другия джоб?!

ти защо не се прекръстиш на психопат за България. Като гледам и другите с които плюете ще имате желязно мнозинство ако си направите една партия. Но явно не ви стигат мозъците да постигнете нещо сами и чакате да ви дават команда да плюете

А аз си мислех,че само червените бабички са с промити мозъци. Костов сигурно има някои грехове-човек е и политик. Но е единственият ДЪРЖАВНИК от последните 65 години. Атаката Ви срещу него е необоснована. Всъщност е омраза. Сатанизират го и червени и ДПС и ГЕРБ. Всички си крият зад гърба му. Грешките са в правителствата след Косотвото. Костов наистина има една грешка-не направиха ЛУСТРАЦИЯ!!! Но сигурно е имало по-важни неща в този момент. Например-косовските бежанци. Мислете по-детайлно и не се впрягайте от пропагандата

На който му е скъп дизела или бензина да не кара,има и градски транспорт.

много точно казано на цлк то съм словжил газ :)

Що, градския транспорт да не е случайно на ядрено гориво? Нали и той, ако не на дизел, е на газ, чиято цена в БГ е вързана с тая на петрола. А тока да не би да не поскъпва? Мислете преди да оргиналничите из форумите.

Грешни са ни целите не трябва да протестираме за по ниски цени на горивата а за по големи заплати цените на горивот са една почти в европа и в БГ но заплатите ни са в пъти по ниски това трябва да е на преден план не собствениците на фирми да казват че нямат пари и да си купуват коли за по 300-400 хил лв и да ходят на почивки и екскурзии и на персонала да дават заплати от 350-850 лв на месец

ГОСПОДИНА, КОЙТО ПРОВЕДЕ НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ, КОЙТО ПРЕДЛОЖИ НАЙ-НЕВЯРНАТА И СРАМНОА ДЕКЛАРАЦИЯ- ДА МЛЪКНЕ!!!!

или по-добре ненормалника, който пише само с главни букви и хиляди удивителни, да вземе да мълкне... :)))

13, Костов никога няма да млъкне сам, докато е там в НС той има ВЛАСТ и това му дава право до говори както си иска, без угризение на съвестта, че е нагъл. Ние-народът трябва да му запушим устата и отнемем властта от цялата разноцветна мафия заела парламента с криминални начини.

Ако ти си идеал за България - голям срам! Не мислиш ли, че на всички всезнайковци като теб винаги Костов им пречи. И винаги сте компетентни по форумите, а пък в действителност - гола вода. Така, че не се напъвайте да разсъждавате публично, а го правете тайно, на усамотено място, в тоалетната, та като се на....те да не ви видят

Поразително е как се потопиха всички, иначе толкова приказливи пропагандатори на герберските успехи, начело с Борисов, Дянков, Плевнелиев...Измъкването им от реалните проблеми им е най-силната страна, иначе за нищо не стават.

Потопиха с помощта на другите в Парламента- като почнеш от БСП, ДПС СДС( НДСВ) и стигнеш до слугите РЗС и Атака. Разберете го българи, ГЕРБ само довърши делото на предишните вършено от 1989 г насам. Предишните бяха докарали България до пропастта, ГЕРБ само я хвърли в нея.

махни си българското знаме от ника, срамиш го !

Костов, кво те бърка тебе? Нали фондацийката на жена ти е ОК?

Добрутро како Пенке.Сега ли го разбра бе Костов?

А защо Костов не поиска национализация на Лукойл и банките на Борисов?

Май е редно да извадим старите счетоводни ведомости да да покажем как Костов увеличи данъчното бреме и голяма част от малките фалираха или затвориха. Точно той е политика, който съсипа и унищожи пенсиите и спестяванията на българите !!!

стига с тея болни мозъци бе каква пенсионна система с $2 пенсия?!? толкова сте нагли....

Хайде, извадете ги, другари :)

Ще ги извадим заедно с депешите за това кой ден какъв да е долара през 1997 са давани на другаря Костов !!! ;-) А иначе тежестта, която обремени всички ни беше около 70% за много кратък период от време. Кой сложи таван на пенсиите ??? ;-) Аман от дърти консерви !!! Аре миришете на босилек !!! :-))))

Гогенце, сопри се бе! Бе то че не отбираш от много работи ясно, ама поне не с е излагай.

Гого изобщо не си във времето това което го пишеш е точно по времето на управление на Жан Виденов.

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КОЙ ДОУБИ ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА!!! КРАСИ СТОЙЧЕВ ЧЕРПИ ЛИ ТЕ ОЩЕ, А МАНГАЛ МАЗЕН?

да виденов я създаде а костов я уби....

Ей тъпаци , стига сте плюли човека , защо забравяте кой ви извади от предишната криза/97 г./ и какво неправилно казва.

Абе още ли има изкопаеми в нашата клета държавица да защитават Костов със стари мухлясали аргументи? Знаеш ли бе Руменчо, че ако Костов беше държавник в някой друга правова европейска държава той щеше да завърши живота си зад решетките?

бла бла аз съм изкопаемо тогава

ТОЗИ ТЪП МАНГАЛ НЕ МЕ Е ВАДИЛ ОТ НИКАКВА КРИЗА!!!!! ЗА МЕН КРИЗА НЯМАШЕ!!! НО СЪЩИЯТ ТОЗИ МАНГАЛ МИ ОКРАДЕ ИМОТИ!!!!!!

Човека не е в управлението от над 10 години. Щом не харесвате какво е свършил защо не го променихте. Нацоанализирайте фабриките. Особенно Лукойл. Премахнете съдебната система барабар с адвокатите. Намалете възраста за пенсионеране. Просто въведете нов ред в държавата. Престанете да се оплаквате от НЕГО. направете вие нещо полезно.

Ега ти селското разсъждение, абе ти слепец ли си? Как да не е в управлението бе! Да е депутат в НС не е ли управление, макар не пряко? В Парламента е съсредоточена цялата власт и всички в него управляващи и опозиция имат власт включително и Костов. е КАК да го променим бе, след като те -МАФИЯТА завземат властта в Парламента с фалшификации и криминални начини? Избирателната ни система е най криминалната в света, тя е в ръцете на същите тази криминални политици, чрез нея да държат цялата власт и никога да не я изпускат..

Я се вижте колко постинга сте нацвъкали тук за да плюете някой, на когото не можете да му стъпите и на малкото пръстче, нито по знания, нито по интелект, нито по кариера, нито по опит. Откъде го вадите това самочувствие да критикувате наред и да раздавате акъл, като не сте наясно с елементарни неща, като например ролята на Парламента. Това е законодателен орган и той не управлява. Набийте си го това в дървените глави. Управлява изпълнителната власт начело с правителството. Дорче, прибери си тъпите драскачи, че е жалко да ви чете човек.

Защо не видят и доходите ,не само цените из Европа

То в България все нискокалорични неща... Дизела по-нискокалоричен, Квадратния метър жилище всъщност е половин квадрат, саламът не е салам е дупе... жените...

Единствения може би начин-1 седмица никой да не сипва гориво,без значение какво(бензин,дизел,газ...)и това ще е протест.А пука им на лукойл,като викаме по улиците,но ние сме българи ите го знаят това,че все някой ще отиде да си налее,защото винаги е имало предатели и ще има.

Абе къде е Плевнелиев, нали това му беше приоритет, енергийна независимост и не знам си още какво. Големите приказки, големия шум и ПР и на края абсолютно нищо. В такива моменти се вижда колко му пука, и колко може, АБСОЛЮТНО НИЩО. Всичко е на приказки и не излиза по-далеч от личния интерес. Друго не се и очакваше от фалшива ирланска пастирка.

Иванчооо ,дано на следващите избори да те уволним теб, като политик.Га яде"кабапчетата"/продаде Нефтохим/Лукойл/на Златев/не рева.Сега не си в далаверата и ревеш.Истината е,че при предишните протести единствено Словения и Кипър имаха по ниски цени на горивата от българските.Да припомня,че ти направи съдебната реформа на която сърбаме сега попарата и митниците нищо не могат да направят срещу Лукойл.

А за глобалното затопляне не ви ли е виновен пак Костов?

И еднакви да са цените, пак ни мамят тук. Дори в Гърция, колата ми харчи поне с 1л/100км по-малко отколкото в БГ, което прави около 20% разлика. Да не говорим, че върви и звучи чувствително по-добре. Коеот означава, че най-вероятно и експлоатационната и цена за единица пробег също пада.

В Гърция не съм зареждал че е доста скъпо но за Румъния като пътувам зареждам колкото да стигна Букурещ и там до горе.На връщане също зареждам колкото мога.Нафтата преди беше малко по скъпа ,сега може и да е обратното но колата вървеше по добре и близо 20%по нисък разход.Изводите са ясни.

това герберите и комунягите много тъпи. Има ли значение кой го казва вярно е но щом е Костов не не може да говори. Виденов ден наближава тогава ще се оглеждате за Костов да ви вади от калта и ще му ръкопляскате

parvaty

Браво, един път да съм напълно съгласна с него!

Мълчи Костоф за бонусите. Той там е непокиз, щото напарво превърна държава България в един голям бонус за собствената си уста...-:)

сега обаче играе популистки "опозиционерски" игри... дрън дрън

Ах, коУко си доУеннн! Не измествай темата. Костов, може да е най-черния дявол, но в случая е прав и е от малкото, които искат да се контролира руската наглост!

За съжаление Костов не лъже. По сайтовете има противоречива информация. Половината време съм във Франция. По бензиностанциите дизала наистина е по-евтин. И се наблюдава и нещо друго - с един резервоар гориво там, изминавам повече километри, отоколкото тук. После разбрах от запознати, че тук дозела не бил топкова "калоричен" колкото в Европа.

Дизела наистина и е по ефтин от "родния", но също колата ми върви по добре и харчи много по-малко отколкото със скъпият тука дизел от 2.88 лв!!!! ДА си направим извода качество - цена и е крайно време за някакви действия .

Все пак съм склонен да вярвам на Евростат (Европейска статистика) отколкото на лъжливия Костов и на неговите фанатични сектанти като теб. Нито за първи път лъже, нито ще е за последен.

комисията за защита на конкуренцията е за затвора то бива да си затваряш очите ама тия се държат като умрели направо, което означава само едно корупция в особено големи размери

Тоя що се обажда все още!? Айде на жена си във фондацията или фирмата за масла! Стига се е правил на чист и загрижен михлюзина му с михлюзин!!

Значи за теб е по-важно да оплюеш някой, пред факта, че народа и икономиката издъхват под напора на нереално високите цени на горивата? Жалък си, срам ме от подлоги, като теб!

Михлюзин си ти. Костов казва чиста и неподправена истина. Горивата у нас са безумно скъпи и то точно заради монополното положение на Лукойл. Не знам тъпи ли сте, неграмотнили сте, зомбирани ли сте, та не можете да разберете простата истина. А и не само горивата, и лекарствата и храните. Въобще ако мръднета малко из Европа и ще видите колко е скъпо в България,а заплатите български.

Цените на горивата НЕ СА безумно скъпи заради монопола на Лукойл, а поради съвсем други причини. Къде в схемата са ОМВ, ЕКО, Ромпетрол и останалите? Защо те не продават на 2 лева нафтата?

Михлюзин си ти. Костов казва чиста и неподправена истина. Горивата у нас са безумно скъпи и то точно заради монополното положение на Лукойл. Не знам тъпи ли сте, неграмотнили сте, зомбирани ли сте, та не можете да разберете простата истина. А и не само горивата, и лекарствата и храните. Въобще ако мръднета малко из Европа и ще видите колко е скъпо в България,а заплатите български.

ХА-ха-ха.... Ще си взема отпуската да ви се смея !!! Онзи ден зареждах- 1.62 ЕВРО А 95 И какво общо има загриженотта на тоя егоцентрик след като той и кликата му осраха пейзажа за дълги години напред!?!? Костов е един застрелян партиен член и трябва да стои у тях в къщата построена с народни пари!!!

Истината е, че Русия успешно ни колонизира - не защото сме ценен и голям пазар, а защото сме вход към Европа. Освен това наказват всяко българско правителство, което не им слугува и не гони западните компании в енергетиката като Шеврон и прочее. Направете си и изводите, кой подклаждаше протестите срещу шистовия газ.

Ако не излезне линка просто напиши в ю туб : Газланд , на кирилица , гледай и после говори за Шеврон и другите такива компании

Само на теб ли не ти стана ясно че Газленд е доказано фалшифициран филм ...

Газланд прилича на клипче от Най-смешните домашни видеоклипове.... много нескопосано е направен и освен че има някои ефектни показухи, нито едно читаво доказателство не видях за тезата им.... дори да е имало някои инциденти с добива на шистов газ, това не е причина да го забраняваме. То по тази логика и петрол не трябва да добиваме, защото и там има инциденти и замърсяване...

Айде всички кън Франция,какво чакаме още

Току що отворих EUROSTAT и що да видя: Цена на дизела в България 1.382 евро, а във Франция 1.432. Така че кой лъже? Костов или EUROSTAT?

Костов е наи големият мошеник и крадец у нас, за това ние интилигентниа елит на Варна а и всички варналии сме исцяло зад Бсп и Дпс!!

Като те гледам колко си грамотен ЗА ДВА РЕДА 10 ГРЕШКИ не се учудвам

ох леле ...това с коя част от тялото си го написа? Иначе, че си към ДПС и БСП ти вярвам..определено :)))

Егати елита, дето от вде изречения има десет грешки. Ама защо да се чудим, тя хубавата Варна отдавна е продадена на тъпите тимаджии и те умни като тези дето пишат по форумите, че са интилигенция. Овци сте вие от Варна, а и всички ние, че се радваме и хвалим мутри като ББ, като тимаджиите, като Вальо Златев, а не виждаме, че Костов ни казва истината. Но щом на вас във Варна ви отърва да давате по 3 лв. за бензин, добре. То психиката ви е робска, ясно. Само че на нас в София не ни харесва това и смятаме, че Костов както винаги е прав.

Абе вие не разбрахте ли, че тоя е варналия ама от максуда???

Ооо, скица, зевзек! Отдавна не се беше появявал да палиш форума :)))

Ееее, щом сте варналии, може, виж при варненците е различно...

А аз си мислех,че само червените бабички са с промити мозъци. Костов сигурно има някои грехове-човек е. Но атаката срещу него е необоснована. Сатанизират го и червени и ДПС и ГЕРБ. Всички си крият зад гърба му. Грешките са в правителствата след Косотвото. Костов наистина има една грешка-не направиха ЛУСТРАЦИЯ!!! Но сигурно е имало по-важни неща в този момент. Например-косовските бежанци. Мислете по-детайлно и не се впрягайте от пропагандата

Каквото и да си говорим, при Костов малките фирми бяха в разцвет, а сега Герб ги съсипва с данъци, ненужни касови апарати административни спънки и т.н.

Много си прав, но зомбитата няма да го разберат никога. Костов беше добър премиер и тогава нещата вървяха. Още 1 година ГЕРБ и няма да остане дребен и дори среден бизнес в България. Може би това е целта.

Всички крадохте с гъзовете си,за това ви е добър Костов! Това е тия са некадърни ,никак не води до следствието ''да дойде Костич-психаря''

А кой вкара Лукойл в БГ? Кой им хариза Нефтохим? Що така забравяте бе хора!

През 97 ма приватизацията беше закъсняла с 15 години и за тогавашните условия беше извършена много добре. Можете да се поинтересувате за приватизацият в източна германия през 90 те . Всички документи са строго секретни до 2050 та ...