БСП и ГЕРБ с паралелни комисии за картелите

БСП внесе искане в НС за създаване на Временна анкетна комисия, която да се занимае с търговията с горива и за картел в този сектор. От ГЕРБ ги последваха.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ГЕРБ с паралелни комисии за картелите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесно е да си покажат "кирливите ризи" един на друг пред обществото... Надявам се БСП да се омаже - те просто много дълго време крадоха и сега напират да прехвърлят топката...

ама това Курнелчето на снимката действително страшно бе - да не вика Бойко навън да се разберат по мъжки.

Две анкетни комисии за едно и също нещо.След няколко дена ще има пак цирк в заседателна зала.Започва по,по най,по разобличаване на монополистите...предизборно.Абе тоза парламент що не излезе във ваканция.

на БСП-то ще разследват Румен Овчаров като представител на държавата в най-големия монополист в България Лукойл.

снимката,какво се дуе.След изборите да не фъркат с генерала без самолет.

Това ли е "засилента опозиционна политика" на Корнелията, да създава анкетни комисии....ха-ха-ха. Жалки маргиналии...

Душко, тази висока цена на бензина, която се държи от монополиста Лукойл от толкова години какви са? Да не е някакъв от любимите ти руснаци? Как се наместиха у нас? Кои му бяха приемниците? Какво се правиш сега? Стана малко като Пеевски и Данчо-Ментата, коит създаваха комисии за КТБ. Нали се сещаш?

Нито една партия, в която е била някога Корнелия, не е препдриемали нищо против картели. По време на управлението на ГЕРБ един български мъж, Марешки, напрви тази стъпка с личния ресурс, с който разполагаше. Показ коя е истинската цена на картелирната стока, бнзина. ГЕБР с политическа воля даде старт на антитръстовата комисия. Като преди това наложи много строг контрол върху един от донорите на БСП, а имено Лукойл, който се и ръковедеше от син на правешки генерал. Днес тази патка създава антиакртелна комисия против картела в горивата. Ами тя е луда, бе хора. Аз не че бих се срамувал от такава постъпка, ами никога няма да ми дойде на ума да правя такива цигански изпълнения. Ами това са цигании, бе българи! Тази прави най-лигавото политическо изпълнеине, най-голямата цигания в политиката, която съм виждал до сега през живота си. Ако това не отврати българина, нека той да си живее в цигания... Не може да подкрепяш уродливи и да чакаш друго, освен уродство. Ами то няма морал, няма етика, няма задръжки, няма човешки облик. Аз такова в квартала си не ща, камо ли да допусна да управлява страната ми. Повръща ми се от тебе, бе Нинова! А бе спри се, бе бяс неземен грозен!

"ГЕРБ с политическа воля даде старт на антитръстовата комисия. Като преди това наложи много строг контрол върху един от донорите на БСП, а имено Лукойл, който се и ръковедеше от син на правешки генерал." Това кога - преди да му даде концесията за нефтопристанището на "Росенец" за 35 г. или след като му я даде( на сина на генерала де, иначе - добър партньор на карти)?;))))))))))))

Интересно какво ще стане, ако излезнат с противоположни заключения :)

Ние в Пресцентъра на Партията сме изключително възмутени от управлението на ГЕРБ. Това е партия, която позволява на монопполите да залоупотребяват с положение, а на картелите да договарят цени. Ако Ние, в лицето на ген. Радев, спечелим властта, обещаваме да го направим точно обратното.

В село Крушовица няма къща без оръжие Най крадливото село в северна България

и паралелно ще стигнат до заключението че картел няма..... тия взе да им изстива местенцето и почнаха да си признават какви селски номерца въртят на цяла БГ

Тая Курнелия и съратничката и Мая Манолова с олицетворени на чалгата в политката. Курнелия е била шефка на Бордове назначена от СДС, сега от синя активистка стана червена, само пари да има! На нас ни рекламира Русия, а синчето и в Америка.

На времето трябваше - на стадиона и бум Сега вече да сме цвете

и с какво щяхме да сме по-различни от тях?

с това че децата ни щяха да живеят в по нормална страна Сега всеки може да види "прогнилия" Запад и "цветущия" Изток

Предсмъртните къчове на една оперирана от срам Столетница.

Тази работа взе да ми прилича на поговорката "Много баби, хилаво дяти.

Докато дупетатите си чешат езиците с картела, картела пак вдигна цените на горивата с няколко стотинки. Нали трябва да трупат пачки за хонорари на адвокати и за корумпираната съдебна власт.

КАРТЕЛ КАРТЕЛА, АМА РУСКИ. А НИЕ ОБЧИАМЕ РУСИЯ И ПЪЛНИМЕ ОФШОРНИТЕ СМЕТКИ НА ПУТИН С КЕФ!

Тази още от времето Иван Костов е затънала в далавери по край Трансимпекс, след това Булгартабак беше под опеката и. Нинова беше зам. министър на главния далавераджия на републиката - Р. Овч!

Сега вече "Картелът при Горивата" се тресе от страх и сън не го хваща - две паралелни комисии от НС и самото КЗК са го погнали така яко, че дъх не може да си поеме;)) И накрая - "много баби - хилаво дете"! Почвам да си мисля - дали пък не сбъркахме като пожелахме тези идиоти да ни облъчват с предизборните си кьорфишеци до самите избори...

или "Рот фронт"иска другарката Нинова.Пита защо Бойко освобождавал чак сега Овчаров,Димитров и Гагаузов,а не по рано преди 2 год.И ние питаме,народа,след като знаем от години и е публична тайна,че има картел при проДажба на горивата,другарката сега се "сетила" предизборно и напук на другата анкетна комисия за АЕЦ"БЕЛЕНЕ".

Цвете! Най убаво ша пребориш картела, като седнеш на оная му работа и се върти, върти до де ти са наместят очилата на мястото им!

неволно чета следното: БСП създаде предизборно "общ предизборен фронт" за предизборната комисия по картелите.

Крадецът вика дръжте крадеца. Много нагла селянка е тая Корнелия.

Така се прави по социалиЗтически. Отговорността се размива в групова безотговорност в услуга на платежоспособните, срещу скромна комисионна!

pompai

духай бензин А-100 :))

Збогом, Збогом, Збогом казах Щом така си решила ти, добрееее Збогом, Збогом, Збогом казах И простолюдието реве с пълна сила, Туй червено простолюдиееее

"Ако искаш нещо да се забатачи, направи комисия." Така че това ще е поредната ялова комисия на НС, която до нищо съществено няма да доведе! Байгън от комисии, "общи фронтове" и други партизански и партийни прийоми! Нужно е нещо много просто - дела!

Аз мисля че по-скоро ще доведе до допълнително заплащане на членовете на комисията.

Комисии да искаш - сега пък ГЕРБ и те щели да правят "паралелна комисия за горивата";) Прав си - явно 5 бона на дупедатите на месец са им малко, та трябва и от комисии да си допълват доходите;)

абе нинова този картел да не съм го организирал аз???? не са ли братчетата ви от русия ??? та и р овч???

Не разбрах, по какъв начин ще се бори тази комисия срещу картелите, някакви нови идеи за промяна на законодателството? Национализация на данъчните складове? А може би криминализиране на деянието както е в САЩ?

БСП създаде общ фронт за комисия по картелите Дай им на БСП да създават фронтове и партизански движения.Те друго не могат.

Всички реват против Борисов,когато идват изборите ,а след тях всички мълчат и му се подмилват... Ах,какви боклуци сте всичките!!!! БСП е най долната мафия управлявала някога България и вече,колкото и да реве за власт ,няма кой да я избере,защото тези,които я избираха умряха!!!! Останаха циганите,които ДПС успява да купи!

БКП създаде ОФ ;)) Всичко ново е добре забравено старо. Само дето БКП създаде не само ОФ, ами и ДПС, СДС, Атака..

Това и децата го знаят, че в България има картели. Има даже и монополи, че и октоподи. Няма обаче доказателства. Или поне няма такива доказателства, които да докажат това и на българският съд. Уважавам много Нинова, заради способноста и да вдига пушилка. Особено пък преди избори. Че кой я създаде тая деформирана българска пазарна икономика? Да не би да ни я натресоха от Марс? Тая песен от години я пее ВОЛЕН СИДЕРОВ до прегракване, но никой не искаше да го чуе. Интересно, защо точно сега откриваме топлата вода.

Картелите се създадоха по времето на управлението на БСП!!!!! ГЕРБ само успя да ги разкрие,но до сега не успява да ги пребори!!!!Или не иска!!?? БСП са най големите крадци на майка България и сега най нагло за всичките си далавери обвиняват другите!!!!!!!!!!!!!!

Лъжете! БСП създаде социалното благоденствие, личното достойнство, класовото равенство, световния мир, икономическия прогрес, науката.. Другото е дело на враговете й!

Общият фронт трябва да бъде против всички метастази на комунистите - БСП,ГЕРБ, ДПС,АБВ, и т.нат.

Крадецът вика дръжте крадеца.