Кабинетът одобри нов тип заменки

Правителството прие проект на нов закон за горите, съобщи на пресконференция министърът на земеделието Мирослав Найденов след края на заседанието на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът одобри нов тип заменки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нов гост ( нерегистриран ) 29.09.2010 15:37 А какво ще стане с "отдадените" на концесия ловни площи и ловни домове /на разни "бизнесмени"/?! ясно е... ДОМОВЕ за деца сираци.

kavaler . Толкова е лесно . Толкова просто . И Ша сработи.

Нов тип заменки като за наши хора! Честито! И тези май са едно към едно с предишните! Ако от някъде можеха да видят какво става с родината Левски Ботев Вазов и останалите велики БЪЛГАРИ сигурно щте се обарнат в гроба!

А ако последва глоба от ЕС и след този закон?! Не трябва да се узаконяват тези заменки! Горите трябва да си останат гори! Стига строителство!... Мисля, че пак ще се върне времето на пожарите от преди няколко години. Ще опожарят горите, за да ги изсекат и после вече лесно се променя статутът от гора в пасище с храсти. За пасищата няма ограничения и статутът лесно се сменя! Да не се правят на ощипани моми управляващите и да хвърлят прах в очите на хората с тези проектозакони!... А какво ще стане с отдадените на концесия ловни площи и ловни домове на разни бизнесмени"?! Ясно е!... За горите хубаво, ами лифтовете и тям подобните им?! Ами ски-пистите?! Ами пясъците ще си останат ли пясъци или пак ще стават пасища?! А пасищата ще стават ли хотели?! А какво става с 200-метровата брегова ивица, нали тя уж е изключителна държавна собственост и ще се строи ли върху нея?! А когато нов Общ Устройствен План предвижда застрояване на тези гори?! Заобикалят ли отново тази измислена забрана, след като си платят на проектантите на ОУП - Варна от ТПО..." ЕООД?!

Решението е лесно.Прави се закон в който само държавата искупво опожарения материал и го залесява пак ,като си преспада всички разходи и глоби:)А пали другия път.

То не бяха писъци, то не бяха вопли, плачове и ревове срещу заменките на предишното правителство. С огромна лайнохвъргалка и йерихонски тръби сегашните управници се опитваха да ни вменят колко зли са били предишните и какви ангелчета и "слънчица" са сегашните велможи! Не издържаха и година и юруш на маслините! "Сега ние сме на власт, сега ние ще сечем общинската гора" (цитат от "Бай Ганю")! Останалото е ясно - да живее Ганю Балкански!

4% от електората на герберите са отеглили доверието си за тази 1 година - това е и точния процент на умните хора, гласували за тази партия. Вече са затоплили, че ББ и компания ни пързалят към пропастта с пълна сила. Уви, емиграцията е единственото, което ни остава.

Напълно прав си и бих добавил, че ни наричат комунистически изчадия, а това, що сме построили, вече 20 години го грабят и още има.

Да си ходят! Нямаме време да чакаме и тези 4 години,за да се налапат и следващите крадци да се оправдават с тях. Хайде по родните села управници!

Нефелните ни закони, целящи обогатяването на мноцветната клика, бяха написани от адвокатите, принадлежащи към псевдодемократите ни.Първите години, които бяха важни за впрягане на националния потенциал и извършване на бързи реформи, бяха използване за насъскване на българите един срещу друг.А от това по-лесно няма.Сега Ганьо се чеше по главата, а ония още търкат банките и се чудят какво още не са окрали...

Преди една година имахме ПОНЕ МЕЧТИ,че нещо може да се промени,ама след една година и мечти вече нямаме,защото се оказа,че НОВИТЕ КЪРТУНИ БИЛИ КАТО...СТАРИТЕ!!! Ех,мечти,мечти...

А ако последв глоба от ЕС и след този закон? Не трябва да се узаконяват тези заменки. Горите трябва да си останат гори. Стига строителство!

Мисля, че пак ще се върне времето на пожарите от преди няколко години. Ще ги опожарят горите, за да ги изсекат и после вече лесно се променя статута от гора в пасище с храсти. За пасищата няма ограничения и статута лесно се сменя. Хич да не се правят на ощипани моми управляващите и да хвърлят прах в очите на хората с тези проектозакони.

Сигурно новият тип заменки ще е от типа: Ти на мене, аз на тебе. Ако нещо излезе в повече - делим 50 на 50...

Бахти фурнаджииските лопати.... .... в България смисъл няма... разпродадохте я

На който се отчете подобаващо нищо няма да му направят.

Ха - ха - ха Нали бяха против заменките!!! Сега е ред да си уредят техните хора....

А какво ще стане с "отдадените" на концесия ловни площи и ловни домове /на разни "бизнесмени"/?! ясно е...

Лобизма в действие. Въртят сучат и бум някое новоизмислено законче за да не останат капо управляващите че времето напредва.

За горите хубаво, ами лифтовете и тям подобните им? Ами ски пистите? Ами пясъците ще си останат ли пясъци или пак ще стават пасища? А пасищата ще стават ли хотели? А какво става с 200 метровата брегова ивица, нали уж е изключителна държавна собственост и ще се строи ли върху нея?

А когато нов Общ Устройствен План предвижда застрояване на тези гори? Заобикалят ли отново тази измислена забрана след като си платят на Проектантите на ОУП гр.Варна - "ТПО.."ЕООД

е крадоха от стара планина крадоха от бизнеса с рекет време е и за заменки доц Костов да си дава оставката на секундата а до края на седмицата и Найденов. Преди да ме препсувате пъвео се запознайте какви ги върши най-вече доцента от лесото и колко закона е нарушил за една година. Не ми се занимава с герб бсп дпс и др. но по-некадърно управление на МЗХ не е имало. Да кажат кой отговаря за плащанията в министерството (ладка) каква е от къде е...Оставки