Горещниците не са чак толкова горещи

На 28, 29 и 30 юли се отбелязват астрономическите горещници. Разминаването с отбелязваните на 15, 16, 17 юли идва заради преминаването към юлианския календар.

Обратно в новината

Коментари - Горещниците не са чак толкова горещи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми е ясно как някакви горещници могат да си променятг датата според църковен календар????Или и природата се съобразява с църковния календар????

Ама това на снимката съм аз. ...

С тая от снимката ще ми е все едно зиме ли е или лете...

Тая от снимката я почвам.

Как може жена, като тази, да стои сама?

И синоптиците не са толкова синоптици,особено тези без коса.

Бих влезнал заднешком на тази от снимката

Представи си сега как е вдигнала самолета и ти го на-топорчва /клити-ра/ като куха лей-ка!

Първо на първо е много селташко да се казва "влезна", "слезна", "излезна" и т.н. Ако не искаш да звучиш като овчар, се изразявай правилно - "ВЛЯЗА", "СЛЯЗА", "ИЗЛЯЗА". Второ на второ, такива мацки не са за чичковци като тебе и тая от снимката най-много да те удостои с честта да си хвърли върху теб сопола и дотам. И трето на трето, се къпи малко по-често в тези горещини, защото много миришете на пот и на крака българите, защо сте толкова нечистоплътни не мога да разбера?

Уважаеми, Вие от каква националност сте, при все, че давате акъл как се пише на български.

Някоя "българка", като се омъжи за чужденец, и започва да обижда и българите, и страната. Защо просто не си стоиш в чуждата страна без да ни занимаваш?

Тука на морето е студ вечер. Нещо се обърка тотално климата

мазни мъже,дръпнати жени,трошливи коли,соени кебапчета,домати с ген на риба,сирене от палма,новини от джурналисти,демокрация- декорация,акардьони-макардьони...геръп У,геръп У!

таз кака на снимката ша ма разлади !

особено във вид на сервитьорка по монокини,запотена,носеща потна биричка..наздраве Бачо Кольооо :)

за тебе бирата за мен сервитьорката

Толкова е горещо това лято. Надявах се, че ще ходя на воля на Витоша. Трябва да ви кажа, че съм особено зиморничав човек, но през зимните месеци редовно ходех до Ч. връх, ама сега, след тия жеги и това пържене миналата събота, май ще се отказвам.

На мен ми е студено

Напротив горещи са.