Горбачов призова Путин и Байдън да се срещнат, за да обсъдят разоръжаването

Ясно е, че най-важното е да бъде избегната ядрена война, заяви бившият лидер на СССР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

45 години комунизъм 30 000 избити Българи от 3500 000 населението става 9 000 000 души. 31 години демокрация избити 60 000 годишно население от 9 000 000 става 6 000 000 и е спорно дали между тях има 4 000 000 чисти Българи. Хубавото е че демокрацията свършва след 3 месеца.лошото следва народен съд.

Преди 30 години Горбачов капитулира пред САЩ и НАТО, което доведе до разпадане на СССР, социалистическия лагер и Варшавския договор а сега се опитва да дава акъл на Путин и Байдън.

Абе Бай Хуй, туй да не ти е 89-тъ когът ГДР-то беше живо още. Няма разоръжаване. Бидоня нище. Путин да не е малтаджийски предател кат теб, Pizza Hut отрепка ?! Айде отивай в някоя 9-та глуха писна ни от теб! Толкова къв има по ръцете ти!!! Смърдел със смърделите ти !

Ако годината беше '89г. ти нямаше да може да се изказваш свободно, и за подобни писания щяха с часове да те бият по кухата кратуна. Сега разбираш ли какво ти е дала Демокрацията .... А що се отнася до Михаил Горбачов, то нито си му на парите, нито си му на положението, нито си му на годините .... Схващаш ли идеята руски троле ...

Радио, парите са му мръсни, предателски, положението му на дементирал старец, предател избягал на майната си от Родината си. Тролът си ти ! Не аз. И изобщо не ме интересува какво щеше да е, ако еди какво си. Първо, защото в историята НЯМА "АКО" и второ защото рухването на остарялата и спешно нуждаеща се от реформи соц. система, беше НЕИЗБЕЖЕН. Това, което направи Путин с онзи боклук, който му завещаха всички предатели на Русия(Ленин, Троцки, Хрушчов, Горби и Елцин) е за възхищение, а Вие още си живейте във времената на някакъв условен СССР и някакво условно ГДР. НИКОЙ не ви спира, аз гледам РЕАЛНО на нещата, а вие цитирате умрелите заучени фразички от соца.

Този глупак и предател ооще ли е жив!Светът трябва да го съди , ане Русия !Трите сили ще противодействат , ноникоя няма да победи -само ще се ускори произвдсвата на оръжие и бедността за сметка на тях!

Руснаците са продажна нация и за долари ще предадат и майка си.. То добре че Гурбачов стана предател та и ние да се освободим от руско иго. ..макар че червените мародери всичко държавно откраднаха.

деде, бий си шута от тук и заминавай на пейките в градинките да ръсиш изкукалите си простотии. Пет пари не даваме за тъпия ти антикомунизъм, дето съсипа държавата ни. Ние сме друго поколение, твоята параноя ни интересува дотолкова, доколкото ще ви търсим сметка за няколко милиона демокрадски убити българи и за ограбената ни държава. Марш от тук, кретен недоклатен!

Не те знам аз от какво поколение си мурзилке, но само руснак може да въздиша и да подсмърча по комунизма ... Българите днес пътуват свободно и са в пъти по богати от тъмните години на "социализЪма", а съвсем скоро и ще ползват втората по значение световна валута !!! Понял ?

не станаха ли антикомунисти тези които бяха първи в БКП и направиха преврат в партия и държава и свалиха Т Живков.. или удобно забрави тази подробност. Я кажи колко от днешните капиталисти не са били към БКП и ДС(КГБ)?

Мартинчо, мамин хубавец, защо разпространяваш комунистически опорни точки, служещи за оплюване на демократичните промени в България ??? По твоята логика Мартично, след като пра-прабаба ти и пра-прадядо ти са били поданици на Султана и са били Османски поданици по паспорт, то следва ли ти днес да нямаш право да се самоопределяш за българин ??? Нали комунистите от бкп (днес под името бсп), крещяха "Не на НАТО", "Не на ЕС", а в по ново време "Не на Еврото", "Не на F-16", но тези неща удобно не ги споменаваш ...

россияните не са нация! те са збириток от най долните племена на евразия!

Глупаво е това зъбене и дрънкане на оръжие.Русия трябва да влезе в НАТО и в Европейския съюз ,като пълноправен член . Някой предложил ли е ,не естествено ,а там е заровено кучето .Предизвикателства по света ,има и мотива е ,все по напиращия Китай към световна хегемония,икономическа ,политическа ,военна.Ако белия човек не се събуди ,ще страда един ден .

Тя самата пРосия се опитта да разруши ЕС, ти за влизане говориш .... Защо пРосия се опитва да прави имитация на ЕС под името "Евразийски съюз", след като е по лесно да кандидатства в ЕС ?!

Отивай да се лекуваш ! Русия си има ОДКБ и Евразийския съюз. Само ще си мечтаете да колониализирате Русия!

Само в мечтите си сатрапията на лилиПутин е нещо повече от фалирала кочина с името пРосия .... Понял ???

Тая ГНИДА, още ли е жив ????

Ти гледай Путин да не те срещне тебе....

Направиха го милиардер там зад океана , и още има наглост Да се показва . Света те мрази продажнико .

Мурзилка, пРосия НЕ Е Света - разберете го най после !!!

А пък соросоидите са фекалиите на света.

Инициативата да се нормализират отношенията между САЩ и Россия следва да се изяви по несъмнен начин: Да се признае отрицателната роля на Россия във връзка с Договора от Систова от 05 Август 1791 г. иницииран от САЩ чрез свикване на КОНГРЕС в днешен Свищов от когатоо започват противоречията им; да се признае, че на 30 Юни 1908 година над Тунгус Россия и Япония извършват първи опит с водородна бомба; россия да признаят, че Сергей Витте е физическият баща на сатрапа сталин; Россия да признаят, че сталин е заменен с двойник когото премахват на 05 Март 1953 г.; Россия да признаят убийството на Георги Димитров по нареждане на сталин на 08 Ноември 1936 година; Россия да признае, че т.нар. варшавски договор е подписан още на 14 май 1945 г. като таен договор; россия да признае, че Курилските острови са принадлежали на Япония от край време. САЩ да признаят, че техен военен щаб е ръководил освободителната война през 1878 г. И че още преди 1876 са насърчавали освободителното движение в България; САЩ да признаят, че Аляска фактически не е била продадена, а дадена под наем; САЩ да признаят , че Падането на кулите от 11.09. е техен вътрешен проблем , голяма грешка; САЩ да признаят, че идеята на Партньорство за Мир е дадена от Михаил Горбачов, скрил истинските автори. Нека чуе целият свят евентуалното въплъщение на отговорите както се казва черно на бяло и по всичките телевизии. И понеже не виждам как това може а стане в рамките на две-три години, не можем да разчитаме на „признат грях е половин грях.“ Следователно ядреният часовник ще отмери 24:00 часа и ще спре повече да работи….

Пак и отново мурзилки и чебурашки са налазили коментарника на ДИР-а

А сега марш при Херо на Козяк 16 да ти брои 30-те юдински гроша!

Как се изявява "нашичкият"" Джамбазки ,така ,че Горбачов си има последователи. """"в ЕП предложили новые санкции против России за "шпионаж" в Болгарии Депутаты на пленарной сессии Европейского парламента в Страсбурге - Депутат Европарламента от Болгарии Ангел Джамбазки поднял вопрос о возможности расширения санкций против России из-за "проводимой Москвой шпионской деятельности" в республике, пишет RT со ссылкой на обращение к Европейской комиссии. В сентябре прошлого года МИД Болгарии объявил персонами нон грата двух сотрудников российского торгпредства и выслал их из страны из-за подозрений в "шпионаже". Как сообщало посольство России в Софии, болгарская сторона не предоставила никаких доказательств, способных подтвердить подобные обвинения. Парламентарий поинтересовался, известно ли Еврокомиссии о высылке из страны российских дипломатов, обвиняемых в "шпионаже". "Рассматривает ли Еврокомиссия возможность расширения круга затрагиваемых лиц и наращивания санкций в отношении России? Рассматривает ли она возможность продления санкций?" — уточнил Джамбазки. Также евродепутат напомнил о высылке в декабре из Болгарии военного, военно-воздушного и военно-морского атташе при посольстве России в Софии, обвиненного в "сборе военной информации".

А кой руски стенвестник цитираш .... И въобще какво те интересува случващото се в ЕС ?! Путя Първи - Къси нали ви построи рай на земята ...

Пълен идиот!

Явно не си се събудил и не си разбрал, кого виждаш в огледалото ....

ГРОБачов ни загроби , като ни хариза даром както нас така и Русия тя се изправи а ние потънахме , днес призовава отново предателите , а къде живее и как ! Да го БЛАГОСЛАВЯМЕ по НАШЕНСКИ ВСЕКИ ДЕН за " добрините " дето ни докара !

"ни загроби" , "ни хариза", "ние потънахме" - абе мурзлика, говори от свое име, не говори от името на всички .... И защо един миризлив руски трол говори от името на Българите ?! Гледай си пропадналата пРосия и се кланяй на портрета на лилиПутин Първи след като ти харесва, но Европейска България не я мисли! Понял ?

тъп соросоид.И ти си като онези с интелигентност под 30.Простотията ти няма да те направи по харесван от господарите ти.А че този с белега е продажник спор нямаКогато фактите говорят и наглите соросоиди мълчат.

Едно мнение на съветски политик за Горбачов ""Той обаче беше идиот ,но специален идиот: още в средата на 1970-те години, като ръководител на Ставрополския край, бъдещият генерален секретар обичаше да получава подкупи в размер на 30 000 рубли (и КГБ знаеше за това!). Докато средната месечна заплата в страната тогава беше около 200 рубли, а съюзните министри получаваха 600.Руснаците редовно наричат Горбачов един от най-лошите и най-глупавите лидери на страната в ХХ век.

ХАХААХА човека който е световен предател, стария чехъл на соросоизма пак се показа.

Кой беше този Путин с това цинично име.....Руснаците не се ли срамуват да говорят за женски полови органи.

Вили, има речници за простаци,прочети какво означава името му.

там в тълковния речник пише - вагина,вулва,клитор, ....женски полов орган

Schilo

Ех, Горби, Горби...Лош договор подписа с Рейгън. И то лош не само за Русия.

Кое му е лошото бе троле ?!

Много добре знаеш, лайно нещастно.

Тоя тракторист-комбайнер попаднал по комунистически заслуги в управлението, който провали една велика държава с некадърността си, седнал удобно и дава акъл? Ако имаше акъл той нямаше да се провали тотално и американците нямаше да го купят свръх евтино само с една къща.

Този носи вина и за трайно настанилата се нищета в България!!!!!!!

ша ти е ти из кртъртя минушчетата педаки!!! *

на двете държави Русия и САЩ не е възможно .Това са две икономически и политически системи коренно различни една от друга и винаги ще са във конфликт.Русия не е в състояние да съперничи на САЩ ,по простата причина ,че има слаба икономика с нисък БВП ,което ще реши кой кого ?

Schilo

Я кажи сега, каква е политическата и икономическата система на едната и на другата?

САЩ са поне 100 г напред и са в демокрация , а Русия има див феодализъм

напред пред Русия а 200 г.Икономическата система на Русия е подчинена система на волята на една партия и нейния вожз,докато тази на САЩ е свободна и е подчинена на пазара.

Няма да има разоръжаване, за да има мир и благоденствие. Като имаш кучета не ти прескачат оградата. А този дори няма да го погребат в Русия като си отиде.

Човекът на Сорос!

Absoljutno , dolen mrysnik, unishtoji bydeshteto- na milioni hora po sveta. Predatel.

Горби ти еба майката на СИВ По тъп си и от Американска Свиня Утре Почват Маневри на НАТО В Твой Води Нали Нямаше да се Разширява НАТО !!! В Германия ли си или в Америка искаше да пукнеш в Русия но там никои не те ще !

Харесвам да чета коментарите в статии за Горбачов. Русоидните путиноедни съветчици яко се пеняват :) Няма я държавната службица, няма го гепенето от заводите, няма ги петилетките, през които наливахме от пусто в празно, ама си взимахме заплатките. Ех!

Сега пък нищо няма НЯМА ИКОНОМИКА НЯМА СЕЛСКО СТОПАНСТВО НЯМА ЕНЕРГЕТИКА НЯМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ НЯМА КАДРИ НЯМА МЛАДИ ХОРА НЯМА ДЪРЖАВА ИМА ШЕПА МАФИОТИ КОИТО РУШАТ ГРАБЯТ УНИЩОЖАВАТ ТО ТОВА ИМ Е МИСИЯТА ПОСТАВЕНА ОТ САЩ И ЕС

При соца в България управляваха с 60 000 чиновника, а България беше 9 милиона. Сега България е по-малка от 5 милиона, а е управлявана от 700 000 бюджетни храненици (вкл. армия и полиция). Като се извадят полицаи, армия и учители - около 50 000 полицаи, 20 000 армия и 80 000 учители, всичко останало - около 500 000 са храненици на гърба на работещите българи. А добре организираната престъпност и тя гълта пари за 180 000 охранители. Така, че : държавните службици, ,,гепенето", с които постоянно влизаме от пусто в празно са сега, а не някога....

Има го, манаф ! Има го ! Путин е по-велик от всичките съветски лидеи взети заедно, само Сталин може да се мери с него, има го, и фенеовете му по целия свят, даже и на Запад само растат, за вас ужас. Отивай да си вземеш надницата от "кореняк" амерканоида Херо Мустафа и не знай много.

И хиляда пъти да се самообеси ще му е малко за убиец на милиони

да си седи в дупката,да си гризе сиренцето и да не се опитва да командва света. Достатъчно поразии причини на милиони хора.

В стила на дираджиите е от време на време да разравят бунището на историята и да дават трибуна на отдавна отречени, презрени или поне позабравени персони. Нищо ново.

САЩ търсят и поущряват всеки който клюкарства срещу комшията и познат.:((((Към това ли се стремим в България!!!

Явно да!

Днес в САЩ обявиха награда $250 000 за този, който даде информация която доведе до арестуването на ПРИГОЖИН и още 12 други от обкръжението му заради подривните им действия и намеса в изборите 2020. На печелившите ЧЕСТИТО! А освен това ще има и още персонални санкции, ще видим какви ще са. Пригожин е онзи когото наричат „готвача на Путин”, който организира хакерските атаки срещу щатските федерални служби, а също негово дело са ЧВК „Вагнер”, „Славянски батальон” и др. в Сирия. Въжето се затяга ...

За кого се затяга въжето? Дали не е за този, дето е пред разпад на щати и щатчета и гледа пак да намери кой му е срал в гащите?

За едни кученца дадоха 500 000,значи този не искат да го хващат.

Кенефа на Бидоня, дето не могат да се определят, дали са мъже или жени щял да санкционира някого. ХХАХАХА

Взе гледам мене си Чуждото работи не ме интересува Имам си 10 овце и 15 агнета Другия месец ши зема две малки прасенца и едно тиле Лозето си гледам Градината

Горби е най-долния предател. Нито Костов, нито Борисов могат да се мерят с него.

НАЩАСТЕН БОКЛУК, БОКЛУК И ПАК БОКЛУК...

Тоя бок-толум още ли е жив? По-голям предател от него няма.

Дано Горбачов да е жив и здрав още дълги години, че да гледа как делото на живота му - предателството на СССР бива публично осъдено и заклеймено като най-голямата геополитическа катастрофа на 20-ти век! Няма по-страшно от това, в края на дните си да осъзнаеш, че целият ти живот е минал напразно...

Па ние сме България бре, знаеш ли колко ни пука за СССР и геополитическата му катастрофа.

Майната му на Горбачов,жалко е че си замина от този свят Джордже Балашевич:((((

Значи преди кога е била Империя свалят царя и го убиват и сетнепраЯт Мавзолей на убиеца на царя си И стига носят цвитя на Ленин дет им уби царя

Ленин не е убил царя им а Сталин

Гледам подмятания по повод историята с Матиас Руст от 1987г. Тролчетата е време да вземат да прочетат материалите по делото и съпътстващата информация, особено снимковия материал - 20-годишната давност отдавна мина и всичко е на разположение. Просто операция на една руска служба срещу определени ръководители от едно руско министерство. За да не опонирате - времето за прелитане никак не се връзва, докладите на прехващачите и бездействието на длъгностните лица, окраската на самолета при излитане и при кацане не са еднакви, както и дрехите на Руст. Присъдите и сменените ръководители. Другото може и да не четете.

горбачов, предател в ада да се пържиш. Ще има ли друга реклама на пица или вече нямаш зъби ....

Най-глупавият политик на всички времена. Със сигурност западните му колеги все още не могат да се начудят как подари източния блок за мерси.

Тоя колхозник Горбачов се оказа най-големия некадърник и предател управлявал СССР и Русия през цялата им история.

А пиянката Елцин не пада по-долу, ама никак не пада!

И мисля, че Господ ще му даде да живее поне до 100 години, за да гледа, с катетър и треперещи рачички, какви ги е изтаковал. Дано живее дълго!

Горбачов позволи сепаратизма в ръководството на републиките да надделее и не договори отстъпките с администрацията на САЩ и на Германия, което доведе до много парични загуби на Русия тогава и много печалби сега. В СССР 4 субекта издържаха останалите си субекти, а сега 3 издържат останалите в Русия. Новосъздадените държави без Казахстан и Азербаиджан си плащат, както си плашат и бившите от Варшавския договор. Властовия ресурс Сибир и Арктика не си е сменил собствеността. Не виждам повод за притеснение от страна на Русия - тя е четвърта в класацията за прием на икономически мигранти и това е най-точния лакмус за истинското и състояние.

Чудя се на руснаците , как още го търпят тоя боклук Горбачов да им се подиграва от богаташката си вила.

Дори синовете, дъщерите и низходящите им не биха си признали без бой, че им е рода.

Путин не уважава предателите! Горбачов е най-мразеният човек в РФ!

Дебилният комбайнер пак се опитва да образува мисли. Пак ще спасява света. За шепа долари, поглаждане по главичката и потупване по рамото дебилът проведе западно активно мероприятие по саморазрушаване на държавата отвътре чрез убеждаване на народонаселението, че са втора категория хора и за това е виновна системата (абе направо държавата). Сегашното човече не е много по-различно, защото е назначено от друг голям дебил Елцин, който си беше креатура на ЦРУ. Най-тъпото е, че руснаците се радват на всичко това и събирайки трохите на цивилизацията си мислят, че като са си запалили къщата са станали първа категория хора.

Този дето на времето преди да стане първи секретар отива в Лондон и купива н жена си диамантени обеци съсипа икономики съсипа животи и говори от къде от москва ли са разведряване

Я САЩ,Европа и Украйна да го питат този пич-Горбатчов,какво да се прави с Донбас????