Горанов: Около 3 процента от базата данни на НАП е засегната

По разпореждане на премиера се извършват проверки в други институции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна некадърност, неграмотност и тъпащина цари в България, включително и в ДИР.

Има регламент 2019/679 за защита на личните данни. Според този регламент има сериозно нарушение и някой трябва да понесе отговорност. В регламента никъде не пише колко процента трябва да са изтекли, нито дали тази информация е достатъчна за едно или друго.

Прекланям се пред математиците - ей, как ги изчислиха тези 3 процента, броиха ли, просто тройно правило ли, боб ли хвърляха, еваллла...

Спрете с лъжите и дебилните ви гласоподаватели не ви вярват вече.

Дали ти вярва някой

Лъжеш бе Горанов, лъжеш като дърт циганин.

" Еврокомисаря по цифрвизация Мария Габриел" :)) Ето го ЕкспертА, който ще 'реши проблема' Ще гледа умно и ангажирано - не е малко като се замисли човек, като кученце поне, не като амебка. ;)

5 милиона пък 3 процента само айде бе. и тоя се прави на какъвто не е

Ако 5 милиона са 3 процента, то колко милиона излиза, че сме? Май някъде около 165 милиона бе

Глобата по ЕС Регламента за личните данни трябва да е от 4% до 10% от годишния оборот на институцията плюс лични наказания на ръководителите. Това ТРЯБВА да се случи! Горанов ТРЯБВА да бъде наказан! Системата ТРЯБВА да се очисти за да заработи!

Аз пак да питам.... Ако има останали журналисти в територията те да питат.... Къде е така наречената опозиция? Иска ли вот на недоверие? Свиква ли протести? Или само на кебапчета за 1ви май на Бузлуджа? Къде е Ел Президенте или той само от самолетчета разбира и от шопинг на жена си? Къде са кресливите патрЕоти? Нали са на всяка манджа мерудия и милеят за родината си. Русия. Къде са дуписарите, ония слон и фъфляка? Къде е аптекаря с бензиновата колонка, БГ Люпен? Къде е Бойчо? Къде са ЦАЦАТА и ГЕШЕФТ? Да не са на среща със Малчоганчев, Черепа и Гела за честно футболно първенство? Къде са се изпокрили всички мишки?

е какво да питат бе брат, водя ли как убиха Виктория Маринова, като само едно прдаване направи за оня Златеффф?

Демек мълчат под страх? А защо не мълчат по други теми и се правят на много принципни?

кой предлага шефа на БНБ кой назначава шефа на Сметната Палата? Кому е подчинено АДФИ? Кой трябва да се свърже с ДАНС и прокуратурата ако има съмнения че нещо в икономиката куца Кой ни увуряваше че всичко в банките е наред 2009, а през 2013 проведе международен стрес тест и се оказа че няма една читава банка у нас? Кой допусна проблем със застрахователите през 2018 г? Кой твърдеше, че щом от 1 юли тази година Еврозоната получат поканата ни - и край ние ще станем остров на банковата стабилност? ОТговорът е един и същ - ГОРАНОВ!

Горанов или е некомпетентен, или лъже

то същата работа беше и с Дянков.

Абе аз не мога да разбера -Съвсем наскоро въведохме Регламента на Личните данни, 2016, който е за всички държави от ЕС и влеез в сила от 25 май 2018 той изискавше дори по сериозен коннтрол над личните данни, а системния админстратор отговоря много сериозен може да влезе в затвора за миниум 1 година -и то по-стария закон, а новия е по-строг. А Горанов е назначавал тези хора, той отговоря и за последващия контрол. Каква е неговата отговорност?

Нищо не се е случило.То в тази територия , управлявана от зеленчуци нищо не може да се случи.Сега остава да ни дадат информация колко сперматозоида има в задния двор на тиквата и чии са.И дали са самонасочващи се или поради липса на средства са неуправляеми.И процентите са 0,0003 и се отнасят за 5 българи , а не за 5 милиона.Само дето не ви вярваме.

Едно от задълженията на системния администратор е да следи изходящия трафик. И понеже не е засякъл изходящ трафик от 11 гигабайта, то той е не за уволнение, а за затвор! А защо файловете в база данни не са защитени от копиране - това е тема за Студио Х.

Не мога да повярвам как алгоритмична система за избори оставя на власт една партия, за която реално гласуват 9% от имащите право на глас в България. Държавата буквално се разпада пред очите ни, обаче тая клика продължава да .... е на власт! Сега разбирате ли защо в даден момент трябва революция? И защо само с избори просто няма да стане?

Кво сте се разбръмчали такива? На гнусния, прост и дебилен народ това не му трябва. Важно е да не му спрат ракийката, салатката и да си кара 100 г трошка. Затова да му вземат всичките данни, да го еват, да го бият и тормозят, само ракийката да не пипат. Не се надявайте скоро Боко да падне, докато не бъдат избити 80%дебили. Ама няма от кого.

Важно е да не му спрат ракийката, салатката и да си кара 100 г трошка --- Точно така! Колко реално му трябва на човек ...пък леж в ковчега и търси "светлината" ... тъй ше ти мине целия живот...

"... но като, че ли надделявало предположението, че по-скоро това се е случило ..." Боже, и тия ни "управляват"! Калин до калинка! Нямат идея откъде да започнат, камо ли капацитет да намерят пробива и да разберат технологията по която са го направили. Значи нямат пари платят на прилични специалисти, но пари за заплати на шефове и шефки, петторно над програмистките - бол. "Еврокомисаря по цифрвизация Мария Габриел е запозната, ще бъде извършен задълбочен анализ." А тази е един капацитет по цифровизация ... сигурно и цифрите не може да преброи. Докога ще търпим тези кухи лейки?

Опит за отколяване на вниманието от Престъплението с америкаскит грабеж извършван с помоща на неоколониалната адмистрация . Горанов ти си единият който е кандидат за Народният Съд

тъпанарко, ти да не си руско мекере?!

тъпанариноо, ти си американско мекере!

Как разбрахте, че са само 3%? Боко тъпото ли ви обясни?

2019-07-16 12:26:39 Щерев (нерегистриран) Именно от там можем да научим колко домакинства е имало дадено село, каква религия са изповядвали, колко животни и деца са имали и колко данъци са платили! --- А кой си ти, че ще знаеш личната информация на хората? Искаш да вземеш животните им, къщите и парите?! На, дръж ги ... викни ЧСИ да ги пусне в ОЛХ за продажба... Кво правиш по наттакък? Ахаа... и хората ти пречат ... отделят СО2 и водят до глобално затопляни! Има бързо решетие - БМ21 "Град" Такаа, реши и този проблем! После кво ще правиш, като си останал сам и всичко е твое? Абе що не вземеш да се гръмнещ, ще помогнеш за борбата с глобалното затопляне!

Така като человек сам може да се изпляска и изложи никой не може му го направи... Дал съм пример с Кадиите в Османската империя, защото благодарение на тях българските историци имат автентични данни за български населени места от 17, 16, 15, че и 14-ти век! А омазаната ви база на НАП не става и за нужника! Едно, че вече източена, второ, че нито един експерт не може да се изправи и да застане с името си и да каже, "да, тя е автентична!" Кой може да гарантира, че няма да изчезнат удобно някои записи от нея за определени ЮЛ? Никой! Вчера пратих едно момче до КАТ за одно моторче. Детето седя цал ден и не свърши работа за 5 пари! Не щото не може, не щото е некадърно, напротив, но "компютурите" се сринали... и кокошките седят вътре и гишетата затворени! Ако това беше един уважаващ себе си Кадия, работата отдавна да е забравена! Цялата ви работа такава! На гейберастите... да не стане объркване. Имахме Десетилетие на ромското включване... Еле преживяхме го. Сега Напълнихме друго десетилетие на гейберастката бездарност, наглост, безпардонност и безочие! НАПЪЛНИХМЕ ГО! БАСТА! СТИГА ТОЛКОВА!

само 3%, но тези 3%, които трябват да бъдат хакнати! то, така се хаква, без вътрешна информация и осигурен коридор...

Горанов е патологичен къжец и мошеник... само 3 процента били... и как го установихте? След аферата с апартамента “на кръстника”, тоя “добър ден” да ми каже, първо ще погледна небето...

Не, първо ще му набия един пестник. За вчера. После всичко останало. Този кога и да му вкараш няколко пестника все ще е късно и все ще е имало защо! Този е пъпната връв на шиши и ДПС с лойко! Този го викаха като КАишков да се отчита "на кафе" в ресторант!

По-голямата част от разработката и поддръжката ма ИТ системите комай се извършват по обществени поръчки. А тази поръчки сигурно се печелят от частни фирми. Та не е много ясен проблема със заплатите -дали същинските изпълнители са на държавните заплати или не

Първо, печелят неслучайни фирми. После (след като раздадат комисионите) работата се възлага на друга, по-дребна фирма, която в повечето случай превъзлага на трета фирма, лапайки и тя комисиона. Та така сумата се стопява и на калинките които вършат работата плащат смешни пари, там кадри не се задържат, съответно качеството е такова. Добави в това и късите срокове, неясните спецификации, обвързването със затворени /propriety/ системи и ще си обясниш много неща. Схемата е същата като с пътното строителство и почти всичко друго ..

Горанов да си даде Оставката и така няма жилеще и нямя къде да живее , да си ходи от където е дошел ! Стига лъжи и измами ! Селянина е Селянин когато е на Село и яде домати с колците ! Калинките не ни трябват , особенно в приятелство с Шиши !

в прав текст го е казал:"Какво да ги наказваме нашите ИТ специалисти ?Некадърни са, но толкова си могат хората !"

Имам въпрос, ТИЯ (на власт, разбира се) дали четат форумите? Щото ако не го правят, да не се хабя, а ако го правят... значи нямат срам.

за "Връзки с обществеността", които го правят и им докладват, като , разбира се, пресяват неудобното ! Иначе ще си ритнат книжките!

Да, звучи логично, благодаря! Въпросът ми беше по-скоро риторичен :)

Аз пак да питам.... Къде е така наречената опозиция? Иска ли вот на недоверие? Свиква ли протести? Или само на кебапчета за 1ви май на Бузлуджа? Къде е Ел Президенте или той само от самолетчета разбира и от шопинг на жена си? Къде са кресливите патрЕоти? Нали са на всяка манджа мерудия и милеят за родината си. Русия. Къде са дуписарите, ония слон и фъфляка? Къде е аптекаря с бензиновата колонка, БГ Люпен? Къде е Бойчо? Къде са се изпокрили всички мишки?

Къде са ЦАЦАТА и ГЕШЕФТ? Да не са на среща със Малчоганчев, Черепа и Гела за честно футболно първенство?

няколко милиона записи са само 3 % от базата данни и то "се отнасят в по-голямата си част за едно лице", то е ясно, че на този съвет са само профани , начело със свищовския счетоводител. В съобщението е било казано, че разполагат с данни за 5 милиона души ! Не знаех, че България е 150 милиона фирми и физически лица!

Инак сме на първо място на олимпиади и спартакиади.

Правителство на другаря Радев им се приискало. Ами като няма друг начин да докопат властта...

Да не вземат да му поискат оставката сега на Владко. А, не! Не му е първото и няма да е последното, но човека още апартамент не си е купил.

А приятелите му станали милионери!

Милиардери станали, не милионери.

да не си мисли, че сме малоумни, като него. В информацията няма проценти, а степени на важност. Ако са изтекли личните данни и доходите на 5 млн. български граждани, то това е всичко съществено, което трябваше да пази НАП. Може да са запазили доходите на клошарите и гражданите от маалите, ама те са икономически нули. Това е все едно да кажеш за някой, на който са му отрязали главата, че е загубил едва 7 % от тялото си.

ББ твърдеше, че сме отличници в ЕС

къде другаде е ставал такъв резил

За пореден път се убеждавам , че ни управляват пълни идиоти.

Ами ти какво очакваш от нискочели мутрафони?

Да идиоти ама отново и отново ги избира " умния" български народ. Все ги хулим и пак те на власт. Кой е идиота тогава ?

Бойко няма ли да се изкаже през джама на служебната Секвоя как собственоръчно е запушил теча на данните.

да му се не види! Информация, събирана с много труд и законодателни напъни, вместо да се използва само от българските власти и мафия, стана достояние на някакви тъпи хакери!

Може да е 3, може дае 33, а може да е 93%. Защо трябва да вярваме на субект, който лъже дори за жилището, в което живее?

Хакерите сигурно чакат с нетърпение габриелата да донесе новия, суперкомпютъра, за да го хакнат и него.

Ако има достатъчно място могат дори да си разположат безплатно базите данни на него!

тоя пич има склонност да лъже много и за всичко, особено когато му пари под гъза. поне това сочи цялото му досегашно публично поведение. не виждам причина сега да е различно. вероятността да лъже и сега е около 110-120%.

Най-важното е, че “НАШТЕ” фирми няма да плащат старите данъчни задължения които вече ги НЯМА!!!! Балъците на които се представя тази постановка имат правото да продължават да си плащат данъците овреме.

Край! Инаф! Спираме всекакви регистри от утре и назначаваме 27 областни кадии с нотариат към тях, както и още допълнителни 10 кадийчета за Сф, Вн, Бс, Пл! По един засекретен и криптиран китайски жиесем на всеки и започват да водят документацията както е било в Османската империя! По надежна от нея за нашите земи няма до този момент! Именно от там можем да научим колко домакинства е имало дадено село, каква религия са изповядвали, колко животни и деца са имали и колко данъци са платили! Само Кадиите ще оправят България и ще турят в ред държавата!

е дитатура на меншинството демокрацията - на болшинството! Изхождайки от това, ние хората - НЕ приемаме "реда"!

Не са останали толкова калинки. Всички по-прости от винету вече са на държавни служби.

ЕС няма нужда от нова баба. а от съвременен фюрер

Горанов, пускай кокала и хващай гората! Време ти е! Заедно с цялата шайка!

Като каже големия.... Все пак той ми е началник, нищо че съм в безплатен апартамент в комплекса на домуса...

Нищо ново под слънцето или старата песен на нов глас.... Преди 104 години руски самолети и кораби бамбардират и обстрелват с оръдия Балчик и Върна.... Първият е полуразрушен, а разрушенията за Варна са огромни... Има над 90 убити и около 250 ранени от двата града .... Днес кибер атака в особено голям мащаб, срещу нашата страна от руски хакери....Щетите тепърва ще се пресмятат..... Ясно е, че вълкът козината си мени но нрава НЕ !!! А Вие помислете и решете сами..... 1. Кой е крив и КОЙ е прав??? 2.Какво да правим направим така, че да се ЗАЩИТИМ ???

да се защитиш от КОЙ, като КОЙ не си е отивал от 75 години, а и търси ресто от 140 !

1.Да купим още F-16 ки независимо от цената и от оборудването. 2. Да увеличим заплатите в държавния сектор, така Горанов ще може да наема IT специалисти и да си плаща наема.

Англо-американските бомбардировки над София през ВСВ : "Жертвите са 4208 убити, починали от рани и безследно изчезнали и 4744 тежко ранени. Разрушени само в София са 12 657 граждански обществени и жилищни сгради увредените в една или друга степен са в пъти повече"! Май са доста повече, празна главо! А и как си сигурен кои са хакерите! Ти да не си бил там? Но си много елементарен за такова нещо, така че едва ли!

За 8 самолета може, за 8 програмиста не може.

Браво!

Накрая ще се окаже , че само 3% не са засегнати , но за стъкмостиката на апахите всичко е ок.

Ако 3% са данните на 5 млн. българи, колко е населението на България според бездомника-министър?

Хайде сега и Вие! Това са математика и логика. С фенер и полицейско куче не могат да бъдат открити у "управляващите" ни. По-вероятно е да срещна еднорог на Витоша, отколкото в администрацията да се намери кадърен човек, който си разбра от работата.

в избирателните списъци :)

Бойко е само да обявява хубавите новини и да реже лентички. Пуска послушковците за лошите.

Спете спокойно деца, еврокомисарят Габриел е запознат и ще предприеме необходимите мерки.