Google обяви, че спира YouTube от 1 април

Компанията Google обяви, че закрива интернет портала за видеоклипове YouTube от днес до 2023 г., предаде ИТАР-ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Google обяви, че спира YouTube от 1 април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не спират оня другия Туб 18+ дето е.

1 АПРИЛ НАИСТИНА Е ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН

Наистина линеживеешвБългария ,илиси изпаднал в трансис и въобразяваш,че си некъде назапад?Не било се стреляло в населените места на запад ,малоумник!

ЦЕРН обяви, че организира лотария с награди от елементарни частици 01 април 2013 12:04 Агенция "Фокус"Европейската организация за ядрени изследвания (ЦЕРН) в Деня на смеха, 1 април, обяви, че ще проведе лотария, победителите в която ще спечелят като награда по един от получените при експериментите в Големия адронен колайдър Хигс бозони, а също така подробни инструкции за боравене с безценната частица. Това се посочва на страницата на ЦЕРН в Туитър, предаде РИА Новости....:):)

тъпоооооооооооооо

Честито първоаприлска!!!

И тогава защо на английските стрелци им е било разрешено да се стреля по кравата с цел да се рани, а не с цел да с убие;)"...Полицията отцепи района, а на стрелците им беше необходимо да открият огън три пъти, докато успеят да улучат кравата...":)

Да живее 1 април, Световният ден на политиците, лъжците, крадците и другите търговци! Морков.

Ако спрст и Фейсбук,цена нема да имат.

Светът беше по-хубав без Гугъл, Ю-тубата, фейсбоклука и още тем подобни. Интернет е огромна загуба на време.

О, боже, колко си прав...Любовта ми към бившето ми гадже мина, когато бяхме на третата на Малер в зала България и тя, вместо да се наслаждава на този шедьовър, взе да си проверява фейса...Дали сме броени на пръсти останалите хора като хора...

Добре е, за държавата и икономиката и да има поне една държавна банка. Това коментира специално за Фокус старшият икономист в института Отворено общество Георги Ангелов. "За мен не е добре банките да са толкова независими и неподлежащи на контрол и регулации, коментира икономистът. Според него банковият сектор прилича на картел, непрозрачно определящ лихвите и договорите с клиенти, било то фирми или физически лица. Икономистът твърди, че има различни начини как да се направи така, че да се избягват съмнения за непрозрачното определяне на лихви и внезапна промяна на условия по договори, но е въпрос на изпълнение. Основният въпрос е да се приемат работещи правила и те да се спазват. Преди няколко години пак бяха създадени правила, но те бяха препоръчителни и масово не се спазваха - което говори за слаба дисциплина в контролните органи, обобщи Ангелов.

баба на 86 години, ного яка им беше шегата. Кътам си нат 300 парчета.Тодорка

Много нормална държава, няма що:) "Белгийско синьо говедо -...Породата е известна със своя спокоен темперамент...":) Впрочем- какво правите още в "ненормална" България? От Линкълшир ли пишете или и там Ви дискриминират по гражданство;)

Това е било луда крава, излязла от инкубационен период след 20 години. Или е пощуряла от дискриминационнта политика на Камерон - нали я наричат СИНО ГОВЕДО... :D

По-скоро кравата е влязла в критическата:)

Xванах се на вbдицата за момент, че ниaма да мога да гледам прекрасните клипове, които гледам ежедневно !!! BRAVO, истинска пbрвоаприлска шега !!!

До момента тубата още работи. Аз свалих любимите си клипове и продължавам да свалям наред! До 2023 имам, какво да си гледам. :))

На gmail ми пуснаха съобщение от google, че изместват датата на спирането на 1 май. Имало много желаещи да си свалят клипова. Така, че давай, ще успеем до 1 май. :D

...е! Да бяхте оправили поне датата! 2023г. е далечко!

Гугъл се шегува, но ето това не е шега, независимо, че звучи като такава:)Дейли Експрес: Полицейски отряд едва се справи със заблудена крава 01 април 2013 05:51 Агенция "Фокус" Общо осем полицаи, четирима стрелци и пет патрулни коли бяха нужни за арестуването на една-единствена заблудила се крава в Линкълшир, пише вестник Дейли Експрес.Цяло едно училище беше евакуирано, докато кравата, порода Белгийско синьо говедо, не беше заловено.Полицията отцепи района, а на стрелците им беше необходимо да открият огън три пъти, докато успеят да улучат кравата.Полицаите заявиха, че не са успели да повалят звяра на земята, сякаш се бореха не срещу заблудена крава, а срещу чудовището Хълк.Чудно как смелата ни полиция не мобилизира хеликоптер за да се справи с животното?, пише на страниците си вестникът.))

Котле, преди 25-30год. и в Русе имаше такъв екшън! През зимата, в един от крайните квартали влязло диво прасе, най-вероятно през Дунав-а. Полицейска кола и авджии го гонили почти до центъра, дивото прасе влязло в някакъв двор и там го убили!

Да, но е смешно- къде е диво прасе, къде е домашна крава:) Сега започвам да ги разбирам англичаните- за тях е трудно да се справят с една избягала домашна крава- 8 полицая+ 4 стрелци я гонят, стрелците им- неточни; а какво остава да ги напъплят напр. един катун наши ...съграждани;) Леле мале, горкият Линкълшир - съвсев ще го закършат там:):)

боко, хамстера, доганя, симо крадеца, иван черния и компания си написаха самопризнания за кражбите и престъпленията по време на своето управление и ги предадоха на главния прокурор! Отделно обещаха да дарят своето богатство на България, а след произнасянето на условните им присъди(някой да очаква ефективни) да се замонашат и да живеят в пълен аскетизъм!

Честит 1-ви април! :) :) :)

А я ги чекам на моя портал "С дамаджаната".

От дружеството на високоинтелигентните МЕНСА съобщиха, че Цветан Цветанов е изкарал с рекордно количество точки теста им - при нормални за средно интелигентен човек около 100 точки, Цветанов е успял да отговори на въпроси за 170 т.! Шефа на ГЕРБ се оказа по-умен от Бил Гейтс, Албърт Айнщайн и Стивън Хокинг, които са с коефициент на интелигентност 160, пише в. "Преса", цитиран от Бтв. Бившият МВР шеф има коефициент на интелигентност 170 - най-високият, който може да се постигне при тестовете на "Менса" (организацията на най-умните хора в света) за определяне на интелигентността на бивши физкултурници и хора занивамаващи се със спортна дейност.

Може, може, На 1-ви април всичко може :)))

Да и освен това "У Тубата" се замества от нов портал "В Бидона"!

Е, за 1-ви април може да се постараете повечко :)

E, можеше да изчакаш други коментари:)))