Гонка в центъра на София завърши с арести (снимки)

Очевидци твърдят, че шофьорът е карал с висока скорост и е скочил в движение от колата

Обратно в новината

Коментари - Гонка в центъра на София завърши с арести (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ма не той изобщо не шмьрка,не- е -е.

на място тия наркоманчета треее се пребиват

Да се забранят американските екшъни!

В тубата

в движение, да се набоде на някое колче край пътя - ето ти спестени излишни разходи за полиция, съдилища, рушвети и корупция.

Кък ше спи нормално после като знаеш, че си убил човешки живот. Без значение престъпник ти си го набил на колче и си му взел живот. Как се спи. Айде днес ще спиш утре пак. Ама това ще ти напомня всеки път. Все.

Sm3hurk0

Хубавото в случая е, че няма пострадали хора при преследването.. Полицията не е застрахована, че при преследване няма да сгази някой случаен човек или да катастрофира. За преследвания се отнася същото ! Трябва да се забрани преследване по улиците на градовете с цел да не се допусне застрашаване на живота на останалите граждани. Има камери - вижте и после го глобете, този дето не се е подчинил...

По принцип е така, но ако са в акция? Ако са го следили и е с дрогата в колата? Тъпата ни съдебна система е направена така, че видеоматериала не е доказателство. Трябва да го намерят при него. И така се почва! В дигиталния свят тия могат да ги изловят за седмица ... м не искат!

ТРЯБВАШЕ ТОЯ ЛУМПЕН ДОКАТО СКАЧА ОТ АВТОМОБИЛА В ДВИЖЕНИЕ ЕДИН КАМАЗ С ЧАКЪЛ ИЛИ ТРУПИ ДА ГО РАЗМАЖЕ ПО АСФАЛТА НА ПИХТИЯ ТА ДА СЕ ОТТЪРВЕ ОБЩЕСТВОТО ОТ ЕДИН ИЗПАДНАЛ НАРКОМАН ДЖИГИТ

Но това не е ли полицейско насилие?

Спокойно! Две комисии няма да успеят да докажат, че той е карал колата, дори и спътничката му да свидетелства срещу него. Щом не е в колата, значи не е карал той.

Поредната наркоман афера

дрогата е била добра!

Тоя "свидетел" не вижда ли, че на колата пише "SKODA"!?!?

този планктон не знае какво коментира

Публично ги екзекутирайте по телевизията тези, и до една година НЯМА да има повече такива случаи, и войната по пътищата ще изчезне.

Доктрината на чичко Сорос отрича тия нецивилизовани методи. Трябва да се работи с човека, да му се обясни, че така не се прави. А тези като тебе, които искат смърт за него, заслужават затвор.

Дали? По соца "войната" взимаше над 1500 жертви годишно... Според официалната статистика 97% от катастрофите са причинени от блейки, 3% са от джигити.

Когато жертвите са ваши близки хора, искам пак да извадите статистики от соц-а и да ми говорите за доктринки, хаха.

По соца не се слагаше колан и колите нямаха еърбези, а и нямаха дискови спирачки.

този гледа от по - .старшия Семерджиев.,когото с дружните усилия на разледващи и правораздавателни органи искат да изкарат,че е едва ли не друго е лицето направило ПТП с висока скорост и два трупа.За нар.вещества изобщо не става и на въпрос.

Спарк как ще го одрусат...другото може и да им се размине, ама тези - не

Кръглата в колата защо реве? Рева ли като си го избра тоя? Рева ли като друсаше за без пари от него? Рева ли като се качваше в колата, знаейки че е друсал и има наркотици в него? Е като не си ревала, що ревеш сега? Защото ще трябва да носиш отговорност за действията си, нали?

Както всяка жена - и тази си е хванала лошо момче за да го оправи, вкара в правия път и да си е само за нея.

Важното е сега, че има Спарк и банани, разбира се многообразие - узрели, жълти, дървени......много видове. Сега има фирми за бързи кредити и всеки месец в продължение на години може да взимаш 200-300 лева и да връщаш 1000 за същия период... Не е като едно време - всичко уредено, пък който не го мързи спестява 1500 лева за бордеро за нула време :)

Едно време в ПТП загиваха 1500 души годишно, сега са около 600.

заради автомобилите е

Дрогари,бъдете мъже докрай. Не зарязвайте простакесите си в движение.

ще наеме Спарк, ако не за “доставка” :). А и за тритинетка студено…

Ако това на снимката е колата , то е Шкода ...:)))

Спарк е името на фирмата, не модела на автомобила. капиш?

Аз мислех , че колата се определя от производителя а не от фирмата чиято собственост е! Значи утре може да има новина: Катастрофа между "Метро" и "А1" затвори "Лъвов мост"?:)) Колите ще са брандирани слогото на съответните фирми.

аха, въпросът е, че спарк е станало нарицателно за автомобилите (електрически - не всички знаят за това), които формата отдава под наем и брандирани съответно. А метро и А1 не се занимават с автомобили. Така, че няма опастност за почнат да говорят по този начин.

Абе то и X5-цата не е джип, а БМВ, ама всички селски батки , карат джипове Х5