Кортеж на НСО замесен в гонка и размахване на автомат

Екшън се разигра с кортеж на Националната служба за охрана на магистрала „Тракия”. Младо семейство от Пловдив твърди, че е било засечено от гардовете.

Обратно в новината

Коментари - Кортеж на НСО замесен в гонка и размахване на автомат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от кортежи на избраниците на народа! Който го е страх, да не става управляващ. Само бензин се хаби и здрави въоръжени мутроиди се мислят за Господ, вместо да ходят да копат.

В ТАЗИ СЛУЖБА нсо СЪБИРАТ ХОРА С К О М П Л Е К С И за малоумие. Те мислят, че служат на политически богове- ла.на.

Коста, връщай се на изтребителите, брат... Облиташ по цял ден магистралата и зърнеш ли ги тия - огън до дупка и всичко на кайма! Това е единственото възможно действие в държава, управлявана от тъпоъгълни мутри!

Не само тях.. И парламента...

Трябва да се почне от ПАРЛАМЕНТА и чувстващият се като богоизбран с народното име - ТИКВАТА.

наглоста на олигархята няма граници и паразицките служби ,народа трябва да вземе власта в свои раце и на тя да им тегли куршъма ,затова се вораяваите и вие народе които те заплаши стреляи . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ВИНАГИ ПРИ ПОЯВА НА МПС СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ НА ДВИЖЕНИЕ НАМАЛЯВАТЕ СКОРОСТТА И (ИЛИ) ОТБИВАТЕ ВДЯСНО! НСО са прави. Семейството, не ми се правете на светци!

Тези, които пишат минуси, или са журналисти изпълнители на поръчки, или са непрофесионалисти, със задачата да ерозират българската държавност. Да им прощава Бог!

Значи няма пари за пенсии и здравеопазване , но за НСО има , и се хачат огромни пари за тази служба която са ги превърнали във икономи и сервитьори и снабдители .Трябва да се закрие, аман от хрънтутници .

Чета закона за движение по пътищата, но моля да ми посочите текста в който пише, че водачите са длъжни да осигурят предимство на автомобили със специален режим на движение на всяка цена и с цената на живота на себе си и на своите спътници. Длъжни- означава да осигурят предимство безопасно за всички участници в движението, включително и най-важно за себе си. Жената е преценила, че за да спре рязко, ще изложи на риск живота на детето си. Опита да се изблъска след това от платното е наистина комплексарси.

Протокомунистическата овластена зган и гавазите й от НСО убийци, мръсници и най-ниската паплач.

Защо ги обиждате момчетата, те са военизирана структора и изпълнавят заповеди. На задната седалка е седнал "ЧОВЕК", който им е казал -"Карайте възможно на-бързо до София, не спазвайте никакви ограничения. Законите не важат за мен, ако някой ни пречи изхвърлете го от платното. " и хората са длъжни да се подчинят, иначе не спазват заповед. Ако ЧОВЕКА на задната седалка беше казал "Спазвайте ограниченията, карайте безопасно, като зачитайте правата и на останалите хора в тая държава" хората щяха да изпълнят тази заповед, или да бъдат уволнени. Да сметнем- при движение със 140км/ч, ако те засече някой движещ се с 130км/ч, трябва само да вдигнеш за момент педала от газта. При движение със 130км/ч, ако те засече някой движещ се с 40км/ч, трябва рязко да набиеш спирачки, при което има реален риск от поднасяне на колата и много голям процент вероятност за катастрофа, особенно ако се движите двама във група.

От това,което видях по телевизията,като 30 годишен водач,бих казал,че жената е виновна,че не е направила път на ескорта,който е видяла много преди тира да я засече,но и тогава е трябвало да не се паникьосва,а спокойно да застане зад камиона докато отмине кортежа.

Как ще правиш гонка с кола на национална служба бе тъпанар. За кой се мислиш! И въобще на къде е тръгнала тази скапана държава! Поредно доказателство, че сме жалки комплексирани мизерници. Не защитавам НСО, аз също имам лоши пътни съприкосновения с тях, ама малко стъпите на земята и се осъзнаете бе хора. На смотаняка с БМВ-то само ще кажа да иде да си запали една свещичка, че не са били други служби.

един сигнал, че извергите под пагон се увеличават.

смешно е, че всичи започват коментар за семеиството, а не започват с деиствията на нсо. в никои закон не пише че службите имат правомощие да се саморазправят с мирни грагдани, освен в случаи на опастност за депутата или министара. затова деиствията на нсо са незаконосаобразни и те вече са предизвикали ответни постапки.

явно не е изключение, а практика на нсо. биù гражданите на всяка цена!

Този пилот е агент на путин и иска да опорочи НСО и евроатлантическите ценности на институцията.

А за тебе имам много сериозни съмнения, че си агент на психиатрията...

Я виж колко плюсове имам...

Научи се да разбираш и от други литературни похвати.

Кое ли е "съкровището", което са пренасяли НСО?

Сигурно комплексираната баба Цоцолана- председателка на безродното събрание.

Вече няма никакво съмнение кои са НАГЛИТЕ...

Пънищата стават допълнително опасни от такива, на които им "пада пердето" тръгвайки да проверяват докъде им стигат правата. А защо това не опитват когато са в чужбина?

Щото в Германия въобще няма да се стигне до този казус. Представяш ли си, да размахват оръжие на баба ти Гредхен, дето търси сметка за всичко от политици, община и т.н.

Представяш ли си в Германия някой да върти номера и инат на полицията, камо ли на специално звено?

По цял свят ценните държавни телеса се пазят по начина по който действа НСО, не виждам защо плюете по тях. Въпросният наземен пилот е прекрачил всякакви разумни граници и е изложил на риск семейството си, само заради това заслужава сто тояги на голо. Съгласен съм, че НСО са нагли и брутални, но в случая тоя мушморок е щастливец, че не е пострадал никой.

Точно така.. Преклонена глава, сабя не я сече...

ти къде си ходил по света та сидял . пък и да е така , то това наше "ценно " държавно теле не е по-ценно дори от лайното на пилота

Защото в България в този вид автомобили не се превозват хора , А ПО-СКОРО ПОЛИТИЦИ -БЪЛГАРОМРАЗЦИ.

Монтирайте си видеорегистратори на автомобилите и пускайте веднага в социалните мрежи за достоверност и безпристрастие. Не се стискайте за 60лв., които изпушвате за 1/2 седмица?!

Като чета коментарите има масово матрял,който не е разбрал,че господата от НСО се държат като телохранители на елитни мафиоти.Иначе в закона за движение по пътищата,чл.92 си го пише,че тяхното движение трябва да е безопасно,което е далече от реалността.На няколко пъти съм ги срещал,все едно виждам пикльо без един едн трудов стаж с кола за 200 бона "закупена" напълно законно от баща му.

В тоя живот само две неща са важни. Кой държи парите и кой държи оръжието. Така е било, така е и така ще бъде. Разни ми ти идеологии, свободи, демокрация ...дрън, дрън, дрън и прочие са без никакво ама никакво значение. Хора на този свят има само един закон, Закона на джунглата...който е по-силен той оцелява, той контролира , той коли и беси....той решава кой има право да живее. Не ви харесва, нали... е няма значение какво ви харесва и да пищите и да викате по-силния обикновено е изверг и няма да ви чуе. Той и заради това е на върха на хранителната верига не прощава никому и не се интересува от нищо освен от себе си. Такъв е живота!

Еми като е тъй да вземем по един автомат и дружно да пуцаме по НСО, после по джигитите и накрая по себе си. Докато остане един.

Към пилота и другите, като него. Когато си летял, си имал шанса да оправиш част от проблема. Насочваш самолета към парламента и катапултираш. Само да е в ден с повече присъствие. за НСО може да се каже същото...

хмм, катапултирането не е задулжително.

Този кортеж, без да иска си е размахал оставките на хората в него. Не стига че се движат на коли и бензин от нашите данъци, но дори и този автомат е купен с тях. И ще ни плашат с него! Алоооооооо ,Вие май сте позабравили от къде сте тръгнали и на къде отивате?!? Поздравления за човека, че не се е уплашил, а е поискал да се изясни ситуацията. Той като бивш военен пилот сигурно е бил по -полезен, по-морален и отговорен от всички взети заедно от този кортеж.... може би ... Каква символика, той лети над планини и долини, а те лазят по прашните пътища и размахват каквото им падне за да лазят маааалко по-бързо....Жалко е!

Не си прав. За да има закони и да се спазват е необходимо във всяка държава да има служби, които са над всичко и са малко или много недосегаеми. Това е нещо, което тъпите ви комплексирани глави трябва да проумеят. Има го навсякъде по света и работи.

Прав си, има го на всякъде по света и работи! Защо обаче тук не работи...това е въпросът ?!? С оръжие ли трябва да разрешаваме даден проблем или с разум, етика и интелект от поне средно ниво ?

толкова спешно с национално значение се е запътило НСО че да мачка по пътя си който застигне. И на тия хора заплатите им се изработват от "МАЧКАНИТЕ". НАГЛИ ИЗРОДИ. НАПЪЛНО ПАРАЗИТНА И НЕПРИЯТНА СТРУКТУРА. И кого толкова "ЦЕНЕН" пазят?

НСО е напълно ненужна структура, която би трябвало да се закрие. Тя е наследство от времето на другаря Живков. На времето цар Борис се е движел без охрана, а сега какво е.

Пореден път в който мафиотите,наречени НСО се показват като пладнешки разбойници. Ами да започнем всички да размахваме оръжие . Кортеж, означава, че се знае кой за къде пътува и се отцепва навреме движението, а не като на филм на САЩ-още не сме дивия запад -всеки с пищов да се движи.Първо НСО да си научи урока.А не скимнало му на някой есгей да се прави на важен и хоп кортеж. Кой важен е пътувал в колата в неделя- почивен ден

Sm3hurk0

Аман от мъже, които вадят оръжие на невъорарени жени, Тия са истински позор за колегите си ! Познавам хора, които работят там и нямат и грам от описаното поведение на тези гамени.

не знам,може и да има свестни но на мен ми се струва че всички в HCO са мутри и рекетиори

СА ТРАНСПОРТИРАЛИ В ТОЗИ МОМЕНТ ХОРАТА ОТ НСО? ЗАЩО СА ЗАСТРАШИЛИ ЖИВОТА НА ГРАЖДАНИТЕ?

пътува с лондонското метро!

И къде се засякохте с него ? И за къде пътува ? Да не би да е тръгнал на работа ? Не се излагай . ти виждал ли си охраната на DS 10 ?

Hа всяко действие трябва да има противодействие,той кара 180 и ти караш със 180,той те засича и ти го засичаш,той вади AK-47 и ти вадиш AK-47,той стреля и ти стреляш.така трябва да бъде и всичко ще си дойде на мястото.доколкото разбирам тия от НСО са силни когато вадят пищов на невъоражени хора ,деца и жени,иначе по природа не са лоши хора но страхливци и без нужната подготовка защото са с чин братовчед.щом един неподготвен ловец от луковит им разказа играта на нашите спец части представям си какво ще направя 2-3 обучени главорези от ислямска държава,тогава героите от НСО ще се покрият като мишки и няма да чуете сирена да заеква.

Трябва да ви кажа от скромния си житейски /50г/ и шофорски /32г/опит хората на пътя се държат така , както и в живота. А тези недосегаемите, наистина не ни базарят за сливи, пък сигурно вече сте се убедили, че ни смятат за втора ръка хора. Нищо , че полагат клетва в началото на мандатите си да работят за наше благо.

Колите на НСО минават на боя разстояние от останалите участници в движението и създават предпоставка за ПТП Движат се с огромна скорост и докато ги забележиш, ако имаш време да ги забележиш, ще си пострадаш като едното нищо. Нищо толкова спешно нямат ,за да летят с подобна скорост. Разбирам тези от НСО да са линейка, но те не спасяват човешки живот, по-скоро може да затрият някого.

Този "пилот" и женичката му са много жадни за телевизионна слава - каква безумна история са съчинили.

Вместо да ревете във форума - емигрирайте и си плащайте данъците в чужбина, така за тия ще има по-малко парички.

ТЕЗИ В БЪЛГАРИЯ, КОИТО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ, ДА ЕМИГРИРАТ И ДА НИ ОСТАВЯТ НА МИРА?

Имат ли право автомобилите със специален режим на движение да нарушават Правилника за движение? Както и някои други закони?

Не си ли отговаряш сам. АВТОМОБИЛ СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ НА ДВИЖЕНИЕ. Според теб какво означава? Друг е въпроса кога го правят, защо го правят и за кого го правят.

Слагайте камери в автомобилите като в Русия и всичко в Ютуб!

симо

Полека лека ще влезеш в час защото РЕАЛНАТА ситуация не е като в ТВОЯТА задачка.Нямаш данни за всичко.Разумен човек си макар и без AQ146.

Докато не вкарат няколоко самозабравили се слуги няма да мирясат. Правят се на недосагаемите, а са пълни комплексари.

симо

Спокойно,и в америка е така.И както виждаме в периодичните си доклади големия брат НЕ повдига тези случаи ,като НАРУШЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА.Все пак 21 век сме и трябва да си знаем гиола.Недосегаемите са нашите и СА недосегаеми.........

'Що, бе, майна? Путин не е ли същия, или ти се плаща да пишеш само срещу България и "СА" , каквото и да значи тази простотия.

Национална Служба за Обслужване на осраните политици.Абе тия са най обикновени гаменчета с вирнати нослета и размахват пищови в мирно време на мирни граждани.Да ви се.ра на службата.

Отлично, боец! Българите трябва да знаят, че без нас са нищо. Роби, които се управляват я от Анкара, я от Вашингтон,я от Масква или Брюксе, я от другаде. Не ат Сафия!

Добре де само на мен ли ми прави впечатление че тоя господин парадира с това че е бил военен пилот. Щом е бил в армията значи е наясно с уставите и правилниците според които действат и в почти военната НСО. И тука някои му правят реклама че сега бил в гражданската авиация. В такъв случай не трябва ли да бъде психически стабилен и да не гони да иска обяснение от автомобили с включена сигнализация.Точно щом е пилот трябва да бъде с доста по трезва мисъл от обикновен човек за да действа адекватно в рискови ситуации. Утре ако го ядоса стюардесата в самолета какво да очакваме- Лубниц 2 ли? Тоя си заслужава да му вземат книжката за 1 година и да се явява на психологически тестове за да може да лети.

Човекът е служил на тази държава и добре знае какво е военна дисциплина, но слугите от НСО са далеч, много далеч не само от военна, но и от всякаква дисциплина! Вярно е това, че никак не им е леко по цели денонощия да са на разположение, като охрана и слугуване, на някой /някоя/ си самозабравила се облагите от заетия от нея властови пост безскрупулна политическа "личност" (защото е доказано че в България няма родолюбиви политици, а има чужди слуги), но сами са си избрали този "занаят" и още какво може да се очаква от слуга на имащ власт друг слуга!

В НСО служат "офицери" в по-голямата си част са неуспяли спортисти(футболисти, каратисти и т.н.). Но в мен възникват два въпроса: 1.Очевидно кортежа се е прибирал от морето...още не е настъпила парл. ваканция т.е. който и политик да е бил в кортежа е използвал служебното си положение за частно пътуване или не е бил политик...помня скандал през 2004 г., разни мафиоти се возиха в коли на НСО... 2. Считам за неадекватно използване на АК, като оръжие за охрана...в случай на употреба куршума може да рикошира и да предизвика цивилни жертви, безкрайно непрофесионален избор на оръжие...

Тия от НСО са едни дребни и прости Андрешковци. Лично съм ги виждал, как вместо в резервоара сипват бензинът в туби в багажника или на задната седалка. От прости хора няма какво да се очаква. Да си наемат професионални шофьори, а стероидните гардове с акъл, като на кокошка, да си седят отзаде и да не се показват. Или направо тая служба-паразит да се затваря. Политиците да се охраняват от охранителна полиция.

А нямат право и да карат с превишена скорост по магистралата. После говорим за върховенство на закона. У нас върховенство имат само тези, които не подлежат на проверка.

аре не обобщавай - като си виждала да си записала номера и да си се обадила да докладваш! такива като тебе дето са виждали и подминават са много

1. Не съм виждала, а съм виждал. 2. На кой да се обадя? Може би на арменския поп? 3. Ще обобщавам колкото си искам. 4. Сигурно си лайно от НСО, боли ли от истината?

Еи как обичаме америнските екшъни. Пазили били дрън дрън. То се видя по целия свят, колко могат да пазят нашите НСО. Чукни в гугъла срещата на Меди Доган с брата на онова брейкаджиичето. Метин май беше. Айде моля ти се.

А в съседното село - аналогичен случай. Некви соросоиди фанали един дедо и му счупили бастуна. После го натирили и той си изкълчил ръката. Сега е хоспитализиран.

Ръката?

Па да кажат кво. Яз откъде да знам.

НСО са една банда диви селяни, които се конкурират с мутрите кой да се държи по-разпасано.

Жалко, че не мога да сложа повече от един плюс ! Това е една нещастна и напълно излишна организация. Преди няколо години пак такъв кортеж от идиоти, возещи Гоцето, щяха да ме блъснат, при положение ,че се бях изтеглили максимално вдясно. Добре,че имам огкедала! Но все пак да си знаете, че обикновения данъкоплатец за тях е просто една хлебарка.

За тях обикновения данъкоплатец не е обикновена хлбарка, която всеки веднага забелязва, а е нищо, защото не го имат за нещо и никак не го забелязват на пътя!

Пардон! И баба Гицка - дърта соросоидка.

Другари, отнасяйте се по-сериозно. И пиуетата ще ни се смеят, ако съчинявате такива дребууии.

Да возиш детето си и да се забъркваш в екшън с кортеж е престъпление.

Sm3hurk0

Да престъпление извършено от страна на служителите на НСО.

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там мутрите от НСО!

Тази тъпотия не става за пропаганда. Явно мозъчният дефицит на някои другари придобива заплашителни размери.

Sm3hurk0

Умеят да управляват добре автомобилите шофьорчетата от НСО. Имал съм и аз разминаване с тях в центъра на София ! На жълтите павета, при градинката на Кристал се движеха 2 автомобила на НСО. Единия видимо бе навлезнал в лентата за насрещно движение ( в моята лента - движи се срещу мен ). Видях му поведението на автомобила от далече и реших да се направя на майка ми - водач с плахи умения и малко разсеяна. Продължих да си се движа в моята лента - до осевата линия и реших да им тествам уменията... В последния момент, кривнаха и ме заобиколиха. Разминахме се много близко - на боя разтояние, но не ме закачиха. Единия го видях в огледалото да се показва до кръста и да ръкомаха, като регулировчик. Реално се бях подготвил да се ударим - аз бях 40-50 км/ч, а те бяха с 60-70км/ч. Не съм длъжен на никой да правя път, когато се вдижа в моята лента, а в насрещната има достатъчно място за 2 тира. Това, че карат с включени светлини (спец. режим на движение), не ги освобождава от отговорност и е необходимо да се съобразяват с правилата на движение - поне така пише в закона. ( Изпреварвали са ме подобни кортежи в Германия. Подавам десен мигач, че съм ги видял, когато ме наближът и толкова... )

Редувай играенето на компютъра с някаква физическа дейност.

Разбрахме че такива като тебе и линейка с болната ти баба да минава пак няма да отбиеш както гласи закона. ТИ си над тия неща. Един вид кефи те да дразниш и изнервяш хората които на ден се сблъскват с десетки имбецили които им пречат да си вършат работата :)