Голямото пътуване продължава

Най-натоварено ще бъде движението по магистралите "Тракия", "Хемус" и "Струма".

Обратно в новината

Коментари - Голямото пътуване продължава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селяни, останете по родните си места и повече не се връщайте в София. Поне тези дни ще бьде спокойно в нашия град.

Пътуването за Сърбия е идеално няма наплив пътя е чист

когато на борсата такава новина излезе ,цените скачат защото са добър показател за състоянието на българската икономика,затова повече да не чуваме оправдания,че видите ли българинът е беден и изнемогва и гладува,след като пътува с личен автомобил,пазарува богато,значи има сигурен и гарантиран доход,което разбира се е добре!

Цял свят ни казва, че страната върви все по-добре и по-добре, само червените тролове се мъчат да ни убеждават в каквото е угодно на Партията. Т.е. "Не ни гледайте какво правим, ами ни слушайте какво ви говорим!". И те така.

страната върви все по-добре за политици.престъпници и мафиоти.но не и за бедния народ...

За каква икономика? Ще колят прасетата и ще се напиват като свине. Показателите за българската икономика са пенсии, заплати, цените на парно, вода, ток, величината на детските надбавки. Най-бедната територия в Европа - това е истината.

Цената на парното била показател за икономиката. А цената на пърцуцата случайно? Като ти е висока цената на парното, значи не си за тази услуга. Никой не е длъжен да ти дава нещо без пари, защото си малоимотен. Тъпак.

добре,ами нали най честото възмущение за тези които напират за власт е че видите ли българинът е беден и няма пари,ето как може след като нямат хората пари да задръстват магистралите с коли и да ходят масово на почивка в чужбина,значи това е популистко клише,за НАИВНИЦИ или глупаци!как може човек със уж ниски доходи,слаб бизнес, да поддържа автомобил,бензин,масло,ремонт,данъци,застраховки,глоби,по тази логика може и е оправдано цената на бензина да поскъпне!значи това е добра новина и признак за нас,българинът е богат човек,и може цените на водата токът,данъците,горивата,храните и лекарствата,таксите в училищата и детските градини съсвем спокойно да поскъпнат от новата година!

че децата на учителите нямат никаква нужда да ядат. Че и докторите като са тъпаци да учат по 12 години висше, никой не им е виновен! А пък на производителя на доматите пък да не говорим. Кой го е карал да ги сади, та ще им вдига цената бе! Не знае ли, че ние сме бедни и пари нямаме!

Най-хубавия период в годината. Период, в който всички нагли, безочливи, нахално амбициозни, мръсни, миришещи и замърсяващи, каквито са по-голямата част обитаващи София ще си заминат по родните места.

Искате да кажете, че капаните кореняци не пътуват? Седят си завити в панелките?

Това само в бг е новина, хора, осъзнайте се!!!!

Не могат да се осъзнаят. Нямат база за сравнение, за да им светне в малоумните главици, че като стадни животни, трябва да се съобразяват с цялото стадо, а не да се ръгат с лакти, като вълци единаци.

Разхождаме се из празна София и се радваме, че няма тъпи навлеци.

За какво ни квичиш тука? Констатират факт, толкоз. Отишли са да плюскат, пият, плющят, псуват и лъжат родата.

към село, пък истинска сланина на връщане към града. София спокойно може да се прекръсти на Селяния.

къде пътувате бе, дебили? Да се уядете и усерете като свини. Сякаш не го правите всеки ден.

Герберастите отново крадат на Хемус. Километрично задръстване. Свинетка - в затвора !!!

Жолти жилетки взели?

Кореняк софиянците си пътуват към родните села :) :) :) Бедни сме били, протести недоволство и гняв. Мрънкалници, които ги мързи да дишат, камо ли да направят малко усилие за да направят живота си по-добър. Всеки иска всичко да му се поднесе на тепсия. Все някой друг ни е виновен за орисията ни. А иначе сме много бедни де, магистрали пълни, магазини се задъхват, шопинг кат на световно, спа хотели препълнени, ама си мрънкаме де, ей така за спорта. И едва ли някога ще се оправим, щото сме си такива по подразбиране.

Пишете актуална информация за пътуващите, стига едно и също от вчера сте повтаряли !!!! Не се ли изнесоха за 24часа колите от София ?????

Столичани се завръщат по родните места, но за малко..........

шопите се изнасят

Ако е удобно хич да не се връщат.

На тези хорица не им ли е скъпо горивото? Защо не си седят у дома, ами са тръгнали да правят излишни разходи?

Винаги имат пари

"Хиляди пътуващи са готови да посрещнат и автогарите и аерогарите в страната." Моля пишете правилно, от уважение към българския език и към читателите ви. Кой кого посреща?

Тях ги вълнуват коментаторите, а не статиите отгоре.

Върнете софийското жителство!

Софийското жителство върви само в комплект с изходните визи.

Хич да не се и връщат.

амчи суфиянцити си утивът нъ селу зъ мас и кукошки