Коментари - Голяма кражба на пари и злато на "Бистришко шосе" в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елементарно Уотсън ,щом са изнесли касата,то значи са здрави момчета.Да се търсят камерите във фитнес центровете:))))А може и украйнските пришълци.Нещо много често станаха тези обири!Какво стана с обира на инкасото????

Даа носяят ззлата и диаманти хихихи келнерите не спят

Веднага Мутрата в ареста!!!

Най вероятно извършителите са разбили вратата на жилището. ми че то тва се установява с един поглед бе, или е разбита или не... ама хаште чешат репите

МВР спи зимен сън, колкото откриха следите на момчето, инкасообира, толкова ще открият и тези. Кадрите са под всякаква критика, някой от тях средно грамотни,а и по малко дори…

Пише се "по-малко" с тире между двете думи, грамотния. Ама тя и Аделина не знае, че "най-вероятно" пак е с тире. Без повече коментар...

Имал откраднали му ги, аз като нямам какво ще ми вземат. Не ми е жал за такива.

Ще Ви вземат и малкото, което имата без да им мигне окото. Имате късмет, че като цяло обирджийте се целят по-високо от 500-те лева дето си ги държите в шкафчето.

кво да става - Демокрация, ЕК, НАТО!

Ами...промяна...с мухлясали комунисти като Дамаджан начело

Няма по- мухлясъли комунисти от партийните секретари на ГРОБ и Прееби Б-я - хем с членски карти на БКП, хем доносници на ДС !! Хем вирят двата пръста нагоре за демонокрация сега, щото нямали банани и тоалетна хартия! Истински комунисти никога, ама никога не са управлявали в Б-я ! Ще имате невероятен шанс да бъдете управлявани и от такива - след катастрофата, поредната национална такава, която ще сътворят изродите капиталисти!

Гарнтирано от Радев и управниците му.Хората няма доверие на президентските приятели и си държат париците в каси....

Сега нека главното секретар да се произнесе- Това организирана престъпност ли е или битово престъпление!Та да видите колко им е акъла!

Дали пък вдигнатия юмрук на Радев не е някакво кодирано послание към мутрите. Мутренските времена се върнаха след този призив. Дискриминираха хиляди с в виждането на машиното гласуване, вдигнаха цените до небесата и докараха държавата до невиждана инфлация.

Не оправдавам кражбата. Но кой може да си позволи ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО "златни накити", ЕДВА ЛИ Е С ЧЕСТЕН ТРУД И ОТ ЗАПЛАТА. Някой просветен би ли ми казал, грях ли е, да откраднеш от крадец за да си купиш храна?

ПП =на лъжец и лицемерин мошенник.

Всеки посредствен комуноид разсъждава по този начин-за вас всеки който е богат е крадец,мафиот и капиталист....не сте мръднали и на йота от миналия век селски комунисти и все на можещите и имащите гледате в канчето защото нЕмате акъл и вие да сте като тях-понял?

Всяка кражба е грях, има хора с накити и пари спечелени с мнооооого работа и без едно работно отсъствие и без годишна почивка. Да, уверявам ви, щом един може да работи ,защо другите да не могат…е, да ама е по лесно да казваме, че няма работа и да чакаме на пенсиите на родители. ..

От работа (честна) не се богатее, а гърбавее. Тези с накитите и многото пари - да знаят, че това е само началото. И не, не ми е жал за такива! Както един колега по- горе писа. Момчетата да си ги изхарчат с кеф! Както и тези от инкасо обира! Ще става и по- зле.

Щом има разбиване на врата това вече не е обикновена кражба.

Ще крадат и пенсионери и ще ги убиват, защото има пенсионери с 3100лв пенсия, а има и 470лв,зо едните има инфлация за други няма, тези от ПП така направиха, че които взимаха голяма пенсия имат увеличение, а с малките кучета ги яли.

За мен, за тази глупост с пенсии, трябва някой да понесе отговорност.

Върнаха се мутренските времена. Не изключвам чуждестранни банди.

След няма и 2 години управление от марионетките на президента, държавата тотално загива! Не че преди беше супер, но поне някои неща бяха вкарани в по-нормални граници.

А НАП къде дремят? Веднага да се направи данъчна проверка. Да се види, аджеба от де идат тия парички, че се държат кешавица. Булгаристан, сър. Булгаристан.

Колко трябва да ти е акъла, че да държиш голямо количество пари в каса у дома.. ? Щом не са инвестирани или в банка.. са отишли там откъдето са дошли.

Видял ли си таксите в банката за внасяне и теглене, както и отрицателните лихви, брато ? Или просто си дрънкаме заучени мантри ?

"Колко трябва да ти е акъла, че да държиш голямо количество пари в каса у дома.. ?" Човека си има много пари и в банките, тези у дома са му за джобни.

Корадо,Корадо,толкова сериали на филма само рева,сега пак реве.

някой от семейството или някой който знае..

това им е бизнеса. Да знаят откъде и как.

Ей тоя Пуйката-вчера инкасо,днеска каса,а ченгетата е Перник,люпят семки на профилакториума!

и тя корем храни. Професия. Ако имаше икономика, пуйката щеше....

Само Левски и Мъри Стоилов Вековен!!!!

Дремеджиев много дреме, бе, много глупости плямпоти по медиите, ама пък иначе е “много точен с парите”. Бах ви у милиционерите жалки.

На бистришкото шосе само Банкянският и неговите хора са замесени. В момента са на сухо и това е единствен начин за разплащане с престъпниците му. Негов почерк е и обирът на Околовръстното завчера.

Не това е почерк на Бойко Рашков,я се стегни бе,кои хора на Банкянския?Това е дело на обирджии като Пуйката от Перник,още е жив и неосъден!

Това е резултата от двегодишното управление на Радевите министри. Техната дейност до сега е само борба с политическите опоненти и неглежиране на нарастващата битова престъпност. Много лаене, никакви резултати.

Ей докъде го докара тоя народ, чакам скоро да им статии за откраднати 2 хляба и 1 кисело мляко, глад, глад и мизерия, нищо че икономиката вървяла и сме били износители на ток. Раята гърби на минимална заплата. А мангалята даже и не работят, горят гуми да се топлят и дишат лепило за храна. Само умните и красивите работят за няколко хилки, ама то сега с тия цени и за слим фит костюмче от Зара не остава. Та крадене му е майката. Робин Худ последователи действайте!

Карай си таксито и не мисли много, че не ти се отдава.

Онзи ден по ТВ представител на богаташите от бг стопанската камара каза, че бизнеса плащал данъци и затова имал право да получава полощи. От синдикатите контрираха с право, че не било така и казаха, че от данък върху доходите държавата събира 2,5 пъти повече пари отколкото от корпоративен данък. защо обаче не казаха, че най-много пари държавата събира от ДДС. Държавта два пъти повече събира от ДДС, отколкот от данък доход, т.е. 5 пъти повече от ДДС, отколкото от корпоративен данък. т.е. от потребителите се събират най вече данъците, а не от работодателите. Т.е. повече пари за помощи на бизнеса се плащат, отколкото се взимат от корпоративен данък. БГ бизнеса е умрял, без "помощ" от държавата не може да изкара пари за заплати.

минахме го тва с хляба и сиренето.. сега сме вече на асфалт и павета - бойко ни храни с асфалт, а няква дама от пловдив крала павета.

що не кажете, че са избягали с украински номера тук има големи руски почитатели на украинските номера

И много пари да имаш не е работа.

Кво става ? Какво се случва ? Какви са тези кражби и убийства всеки ден ?

Демонокрация - кво да става?! Кой не скача е червен - наскачахте ли се, шебеци? Заради кило банани и руло тоалетна хартия !!

Кражбата е нано ГЕРб.

Свали си петолъчката и изтрезней-Сега Божков ще се върне за да се успокоите вие Червени Боклуци и Бойко Домаджаната!

Аз например може да не съм прав... Но ако някой има 5 млрд, и е заточен в Дубай ... Може да си позволи да финансира обир за 5 млн. ... кражби и убийства .. ей така .. тракайки по клавиатурата както повечето чикиджии тук

че може - може , ама защо да ги харчи за глупости ...

Народа обеднява покрай инфлацията,затова започва да краде,а на онези горе изобщо не им пука,какво се случва,те си вдигнаха на два пъти заплатите с по една минимална заплата ,а за народа грънци,дори искат замразяване на заплатите,затова той започна да краде,ама дано набарат на депутатите и министрите имотите и от там да изнесат,кой, каквото може....

Хубаво ми е когато комунягите са на власт... Всички "бълхи" се уяждат и излизат с изпънати напред шкембета ... както през 90те... Хубаво е всяка ера на комунягите завършва с показна екзекуция на духовния им водач... Нищо лично г-н Президент.

духовния водач, бе пич? Карл Маркс ли? Аре стига. На лошите в червата си хора духовният водач им е крив, нали.

"Комуняги" са били единствено Маркс и донякъде Ленин - достойни хора идеалисти. Всички след тях няма нищо общо с комунизма - това са си чисто и прост мафиоти със самоналепени етикети, кой се пише комунист, кой демокраД, кой марсианец, все тая.

И кой има много пари в брой. Я се запитайте този въпрос. И злато....

Сигурно половината от населението. Алчност, кражби, стиснатост, ограбвания на всеки по пътя. И ето ти кюлчета и пари.

МОМЧЕТА,БРАВО ЗА КУРАЖА,ЖИВИ И ЗДРАВИ,КОИТО И ДА СТЕ ! ДА ИМАТЕ ВРЕМЕТО ДА СИ ГИ ПОХАРЧИТЕ С РАДОСТ ! ТОВА НЕ Е ИЗКАРАНО С ТРУД И ПОТ,А ДА ОТКРАДНЕШ ОТ КРАДЕЦА НЕ Е ГРЯХ .

На някой сиромах са били парите и златото. С колко мъки ги е събирал завалията.

Момчета не харчете всичко на вендъж и да почерпите

бойко борисов веднага да подава оставка!

"Давайте грабить награбленное" - В.И.Ленин

Кражби винаги е имало. И през соца имаше много но никой не се оплакваше щото трябваше да обясни как има толкова пари, злато в касата си в къщи. Обикновено ги обираха наши хора...

див див запад. заприличахме на дивия запад. благодарим ви за демокрасито американуси

Това е началото и тепърва започва. Всеки с повече парета, злато и т.н. е потенциална мишена - предполагам ;)