Детска приказка с илюстрации на голи мъже възмути десетки

Детска приказка с илюстрации на голи мъже възмути десетки родители! "Имало едно време трима ловци.

Обратно в новината

Коментари - Детска приказка с илюстрации на голи мъже възмути десетки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я млък всички - това е неолиберален еурогейски атлантическоценностен демократизъм под соросоидному ! Или искате в затвора Гуантанамо за терористи, а ?! Знаете ли, че непослушните изчезват ?

ако в Бг имаше нормална съдебна система, издателството досега да беше осъдено да изплати обезщетение и да върне парите на хората, които са закупили тази книжка.

Приказките трябва да носят послание, красота и вълшебство...

ще се съблече голо в детската градина...КАК ще му се обясни,че това не е редно, след като татковците и на лов ходят голи....Всичката тази идиотщина няма да има край...

художникът е англичанинът Тони Улф...

Художник:Кирил Танев

слабичък ловец май е повече от ясна...

в Норвегия-Порастни, за да станеш гей! no comment

Супер !

"Имало едно време трима голи ловци. Те застреляли всички протестъри, после баш протестъра Баце, след това се самоубили, и всички останали заживяхме мирно, доволно и щастливо в суверенна, свободна и просперираща Държава...!" Приказка

Днес приказка, утре не съвсем..

явно някой е получил пари по някой гранд, за да разпространява тук еврогейските ценности.

Ей, човеко, тряа мина да се видим некой ден.

Скритото послание е три гея - три веселых друга - два активни и един пасивен , децата трябва да отгатнат кой какъв е по картинката.

И Мечо Пух го рисуват редовно без гащи. Само едно червено елече е наметнал, едвам покрива плешките...

Животните не носят дрехи! Виж, за хората е задължително!

Мики Маус що носи?

И какво лошо виждате в картинката. Аз я намирам възбуждаща.

Върха на цинизма и двуличието се състои в това че колкото по аморален става света колкото по-аморално е поведението мисленето и съзнанието, толкова повече се говори за морал и се изисква морал и се поставят догми и ограничения. Псуват се пердалите но слуша Азис. Псуват се кифлите всяка втора девойка е кифла. Псува се мръсотията но всеки си хвърля фаса на улицата .Псува се корупцията но всеки гледа да се оправи сам като си купи индулгенция като бутне някой лев. На тоя протестиращ тъпоъгълник голите мъже са най-малкия проблем за детенцето му. А и мисля че дори няма проблем така или иначе вероятно неговия наследник е е от тези 99,9 деца които няма да прочетаът и една книга през живота си...Камо ли пък да попадне точно на тия голи мъже ..

Гледам днес са ви впрегнали ударно. Бонуси ли са ви обещали? Толкова ли е сложно да разберете, че хората не искат със завоалирани снимки, текстове и друга пропаганда да презентирате нормалността на гей съжителството?

Да разбирам че си гей и искаш по-хард...е по хард в замундата...не в книжките..

Шри по- задълбочен преглед на рисунката се виждат трима педали. Къде са онези от Хелзинкския комитет да защитят децата от това безсрамие? При анализ се виждат женските захвати на хора, които не знаят как се държат пушки, от които един с плитка втори с татус, трети за да не се чувства гол със сини ботуши- по- педалска сцена може да се види само при пресконференциите, на които държавници ни лъжат колко сме щастливи и как задоволяват всичките народни желания... от същото, но по- брутално!

двуличността в случая е, че ако бяха 3 голи плеймейтки - всички плювачи тука щяха да си я купят.

DO STENATA GNIDI

А ви е на голи жени ли искате, бе, котьовци !?

Дори не е политически коректно пред деца да се провежда подобно образование и възпитание. Това е чисто въздействие върху неформираната детска психика с цел да се лиши от критика към голото мъжко тяло и да бъде харесано. Толкова подло поведение показва, че липсата на критика на цялото общество показва границата на толерантността. Не може да има повече толерантност на обществото защото се преминават граници, които само с времето се преминават от мислещия и критичен, зрял човек.

верно ти е гумен мозъка.

Приказката на Андерсен "Царят е гол" да се изхвърли от всички книжки като неморална, хахаха много са дебилите, повече от 80% хаха

Ало, админа защо триете мнения няма никакъв цинизъм или Вие гледате и чувате каквото Ви се иска! Типичен порно кич е това! Какъв пример, какво подражание, каква възхита у децата?? Мерзавци!

от натовската щабквартира вече са поръчали 100 000 бройки, за повишаване бойния дух и морала на натовския гей-контингент, разположен в Европа срещу 'руската агресия'

От коментарите виждам 2 типа расъждения- на тези израсли и възпитани с представа за добро и зло, морално и неморално, възпитано и невъзпитано.2рия тип коментари са на тези израсли през "демокрацията".А българската образователна система в момента е част от геноцида на хазаро- масонската мафия задушила БГ отвсякъде.

Мурзилажа нещо се е превъзбудил дбес. Какво искате? децата трябва да знаят какъв е живота. Трябва да знаят какво е гей брак също. да не искате да им се насажда, че тези хора са без права? Само с толерантност към ближния и различните ще победим кимунизма, дето ни е насаждан десетилетия. Нека сме по-добри и нормални.

Как се възпитават инак ЛГБТ ценности?

Май Дебил Христов е прав за 80% дебили. Какво и е на картинката? Само дебил може да се възмущава от нея.

жалки нрави обградени са канони още от средновековието... и кое е недопустимо в тази картинка? вижда се толкова, колкото и на плажа, а там има и къде по-грозни неща

Елементарно, грозна е!

щото ти си мноо убава, хахаха

Отвратителна илюстрация! Не само че са голи но е и супер гнусна като рисунка.

а, бе умник, ти като си водиш детето на плаж, да не му залепваш очите с тиксо та да не гледа...

на него му е залепен мозъка.

Не се прави на света вода бе ляв амбри, на плаж за амбриажи не ходим!

Това ли е еталона за мъжко подражание?Жалки са.

Е те тука,просто убихте гущера с кламер!!! "Възмущение",от кого бе хора? Какви голи мъже,нещо"мъжко"да е видно на картинката!? Това"възмущение"кой го формулира-Съюзът на лесбийкте в България "ли?

децата не са виждали голи мъже. Претоварени са с уроци и комиксите не ги интригуват..То вече няма и градски бани ти да видиш, нито сауни.

Двамата дебелите, са Съвремнна ГЕЙ ДВОЙКА и са сключили браГ в Холандия, а този слабичкия им е детето. В момента съдят Столична оПщина, че не им зачитЪ бракЪ

Дори наинаещ студент по психология веднага ще се запита - ''Какво ли подсъзнание имат тези родители, че се възмущават от рисунките:))) Явно младите майки нещо много развинтено въображение развиват:)?!

ТЕЗИ ДЕЦА КОИТО ГЛЕДАТ ТЕЗИ ИЛЮСТРАЦИИ , ДАЛИ СА ХОДИЛИ НЯКОГА НА МОРЕ?

предполагам, питаш възмутените

Тока изглеждат Днешните ЕВРОГЕЙЗЪРСКИ АфДЖИИ. Дацата трябва да знаят

Хахаха... възмутени олигофрени.

Какво толкоз има да се коментира като тук е казано всичко "И въпреки недоволството на родителите, които купуват книгата без да са наясно със съдържанието, издателството продължава да я преиздава."

Това са бабикян,хаджигенов и минеков при сашо скиора -искат заедно да гръмнат Бойко,ама червения им маймунски гъз пак е на течение!

Таз година голи мъже, догодина пак голи не-мъже. Това е планът, да свикнат родителите. Пълзяща хомопропаганда.

ми то тези рисунки са направени майките на децата да се кефат

То поне да бяха симпатични...Ми то и зайците бягат от такива...И децата им се смеят...Дебелаци шишкави.

Голи мъже - хубаво, ама са грозни и дърти! Защо не бяха илюстрирали едни голи, млади красавци, с хубави тела?

Что такое "первезник"?

Отзад на книжката пише, че е издадена с помощта на руското консулство. Знае се че единият от чичковците е Путин, а другия Медведев. Но не се знае кой е третия.

а, ти вече си си я купил? сосорските гай-войскари толкова бързо ще я изкупите, че за да стигне дори и до едно дете, ще трябва да я преиздават в троен тираж.

;))

че какво толкова? книжката е напълно в съотвестивие с евроатлантическите ценности и ежедневието в еврохалифата

Признавам! Аз съм виновен, че си дебил и не можеш да вдигнеш малкия самолет. Виноват!