Коментари - България се оттегля от проекта ”Бургас–Александруполис” | Днес.dir.bg

България се оттегля от проекта ”Бургас–Александруполис”

Да се прекрати проектът за строеж на петролопровода "Бургас-Александруполис" гласуваха депутатите на първо четене. 115 народни представители бяха „за”, 25 – „против” и един се въздържа.

Обратно в новината

Коментари - България се оттегля от проекта ”Бургас–Александруполис” | Днес.dir.bg

Коментари

В Пола Лек Валенса е смятан за най - простия човек време и ние да почнем да ви възприемаме, като най простите хора

Така значи, отново освободителите са виновни, а 3-ти март беше само преди по-малко от седмица. Що за неблагодарно племе! Значи московските агенти затвориха блокове в АЕЦ-а и настояват за неговото закриване, московските агенти първо ни въоръжиха и обучиха, а после закриха армията, московските агенти са против АЕЦ "Белене", защото е по-добре да си купуваме ток от западните агенти, московските агенти продадоха Електроразпределителните дружества на Полша, Австрия и други московски държави, а преди това ни помогнаха в тяхното изграждане, заедно с електропреносната мрежа в цялата страна, московските агенти дадоха зелена светлина за западни военни бази у нас, московски агенти продадоха икономиката на западняци, московски агенти не ни пускат в Шенген, защото ние не сме от арийската раса, московски агенти ни насаждат в разни военни и терористични конфликти, московски агенти ни заляха с турски, гръцки, испански, полски, холандски и всякакви други стоки, московски агенти продадоха златодобива на разни канадски фирми, московски агенти искат да добиват шистов газ, така ли излиза? Не, това го направиха предатели, същите са предали и Левски.

През изминалите 24 години някои от сервилните политици да се допитаха до народа относно въпроси от национално значение - скалъпената приватизация, членуването в НАТО, ЕС, закриване на българската армия, закриването на ТКЗС (което се оказа една огромна грешка), спирането на блокове от АЕЦ "Козлодуй", и редица други, които бяха пагубни за страната? Ето това са предатели - хора, които продадоха държавата, които сложиха България на колене, зависима от всичко и всеки. Знаете ли защо Полша залива Европа с полски стоки? Защото те не си разтуриха държавата като нас! Знаете ли защо "Кауфланд", "Лидл" и целия отбор вампири продават основно чужди стоки? Отговорете си сами! Безспорно е трябвало да бъдат извършени устройствени промени, но по разумен и полезен начин за страната, а не хамалската с единствената цел за бързо лично забогатяване и прокарване на чужди интереси. Запитайте се, кой има интерес от прехода извършен по този начин, кой днес е най-облагодетелстван? Не е България, не е българския народ, огледайте се! А и какво всъщност е България? Това е българския народ!

Вече всичко е напълно ясно. България няма полза от нищо съществено. Единствените "ползи" за страната са от - цялата икономика да е собственост на чужденци, никакви български производители, скапано образование, скапано здравеопазване, безработица, трагично ниски доходи на фона на ЕС, демографска криза, и политици, обслужващи чужди интереси. И от кога ГЕРБ започна да се интересува от мнението на феодалните старчета в БАН? Лицемери!

Ако оставехме на досегашните агентополитици, България щеше да се оттегли изцяло в полза на безпределната власт на кукловодите си от меверето

Следващия финансов министър трябва да е Българин е не "Елтън Джон"

Въобще не е достатъчно,основно да не е последовател на неолибералзма,да е националист,да има МОРАЛ,ДА ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИЯТ БИЗНЕС,да е отчасти популист,да не е последовател на ИДЕОЛОГИЯ,КАКЪВТО БЕ ДЯНКОВ и т.н.

Направиха ни УСЛУГА, при това без да искат, просто от спортна злоба, че не могат да гушнат комисионните! България няма нужда от никакви проекти, не разбрахте ли бе КРЕТЕНИ! Всичко което се строи се трупа на гърба на народа, а другите гепят само комисионните!

Не България, не българският народ, а дясната мафия, еврейската заговорническа конспирация Младенов-Дянков и милициоинерите на Боко Тиквата отказаха петролопровода. СЛедващият парламент трябва незабавно да изправи грешката на неграмотниците и заговорниците.

Може ли тези предатели на националните интереси,разбирай ГЕРБ, да престанат да вземат решения от стратегическо значение за БГ.Да не им позволяваме,хора!

Поредния отличен ход на правителството на ГЕРБ. Колкото и да им е мъчно на форумните плювалници и да вият като поср.ни вълци. Пак ще изберем ГЕРБ, другарчета :)))

Е чак тогав изгонвато ви няма да е с плакати както е сега, а ще бъде с вили и брадви.

krassikat@

Излезте на протест след изборите, след като над 2 млн. сме гласували за ГЕРБ и тогава ще видите КОН БОБ ЯДЕ ЛИ! Тогава ще си събирате зъбите по асфалта на Орлите...

Пич,ти по-рано каза че трябва да издигнем паметник на Борисов и на това светило на финансите -ДЯНКОВ.Според мен , наистина е светило,като лазер е,само дето не ми допада мястото , което осветява.Та хората вдигнаха паметник,там пред общината на Варна,нарекоха го ГРАМАДА.Да ти е честито .

по-измъчен проекто-проект не знам - ту гърци се дърпат,ту руснаци излизат от проекта,ту турци се опъват,ту Бургас протестира срещу проекта,а един екип си прибира заплатите и си живурка тихо,тихс!пък и БМФ нещо се притаи - кораби ли няма, т.е. танкери;сега си напазариха кораборементен завод;танкерите ли ще кърпят - чудна работа.и все възмутени неработещи гласове се чуват понякога за ефект!

в набуко няма такива проблеми там отдавна всички са се отказали единствените платци са българите, не че съм за бургас алексадрополис, но мразя плиткоумието, а всички доводи против са плиткоумни, пак казвам не съм з анего но искам да чуя разумен довод извън това че някой бил корумпиран или че руснаците печелили, това ми намирисва на комунизъм нормално е някой да печели. за мен най силния довод е да се пита от къде ще минава тръбата и кои ще е засегнат, а не че не бил изгоден щото някой бил комунист, или бил Путин или бил бетона глава. Говорете по същество

Този проект няма да се състои, но не заради нашия отказ, а защото руснаците нямат нефт и сметка по този начин, а гърците НЯМАТ пари, за да го плащат

Ползата от тръбата ще бъде единствено за тези ,които стоят на изхода и на входа и, а за България 30 сребърника годишно за съсипаното й Черноморие и природа. И отново руската агентура в България ще прави всичко възможно за прокарване на своите интереси за сметка на Българската държава. Прав е бил Стамболов!

На червените циркаджии ще повярвам, когато ги видя да организират демонстрация пред руското посолство против: -изнудваческата цена на газта на МОНОПОЛИСТА ГАЗПРОМ у нас; -МОНОПОЛНАТА роля на Руссия в атомната ни енергетика; -и МОНОПОЛИСТА ЛУКОЙЛ , влязъл в Гинес с това,че рафинерията му в Бургас е единствената в света губеща рафинерия Сигнализирахте за неуместен коментар

Да-а, ще я организира Р. Овч....

Ясно, за Гърция ползата от наша тръба от крайбрежието ни би била двойна-втората е, че туристопотока ще се пренасочи към тях с всичките последствия и за нас и за тях.

Една тръба има два края - и Нефт може да тече в две посоки : - РУСКИ нефт от Бургас към Александрополис - СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ нефт от Александрополис към Бургас :) .... ТОВА НИ ПРАВИ ЕНЕРГИЙНО НЕЗАВИСИИ И ОТ ЛУКОЙЛ !!!! И ОТ ТУРЦИЯ (КОЯТО НЕ ПУСКА МНОГО ТАНКЕРИ ПРЕЗ БОСФОРА)

Дотам ли стигна мозъчната недостатъчност на форумните рубладжии?! Къф нефт от Средиземно море за България?! Ако там има нефт няма защо да пращатот нас към Гърция. България е само територия, използвана за чужди ползи, продажнико, зависим от Русия!

Има, но е по скъп. За енергийна независимост не си ли чувал, има но руския нефт им дава енергийна независимост когато имаш от две места е най добре, все едно да имаш и Набуко и Бургас Александрополис Какво направи комунизма, вместо да си стоите на село, и да пасете овце сега се изживявате, като енергийни експерти измъкна ви от селото

Според мен ,слуховете за края на петролопровода Бургас -Александруполис /както и АЕЦ Белене /, са силно преувеличени!

Слуховете за успех на геостратгическите и геополитически интереси на Русия в България са силно преувеличени, както и броя на рубладжиите-продажници и антипатриотите като Сидеров, Доган и БСП!

Печалбата за България се равнява на печалбата на един гръчки танкер, рисковете са огромни. Лека му пръст на неизгодния за нас проект.

Скоро и Турция "ще има интерес". Само за нас - глупаците няма да има "интерес'. Като слушаме сините идиоти начело с мартинчо - умственото недоносче

Най - вероятно, пречиствателните станции са построени и с отходните води всичко е наред....

Има осмомартенска промоция на Шенгенски материал- уиски! Бутилка с привързан гербер и друга- с привързана розичка. Не се знае, за май месец може и с момини сълзи да пуснат. Аз съм балканска родолюбка- ракия ,смокини ,мастика , сръбски парчета и маанета...

Ще събира стотинки на входа на тоалетната.

Гаргамел да не се е споминал??? Да се обяви след 8 март!!!

Стига толкова . Просто ви "въртя "ток от АЕЦА.

Втъкна ли ти го,Сънародник??? Ние винаги се каним, а другите ни "задоволяват"!

Българин . Пич, руснак съм. Большой мужик!

Защо софиянци плачат на чужд гроб и са се закъхърили толкова много за Бургас , Варна и Коиловци?!

Щото много от нас ходят там на почивка, затова. На нас ни е лесно - ако се осере Черно море, ей къде е Гърция, даже е по-близо от Бургас. Ами хората там какво ще правят?

Айде ,личната двустранна кореспонденция - по пощата, стига излияния, ... и аз да изкяря.

Повече от 4 реда почти никой не чете, не се хабете...

Повечето и не могат - Винету е достатъчно.

Руските технологии ги оставете настрана. Нали българи ще работим там ,не германци. Все някога ще осерем работата- екологично...

Не съди за другите по себе си, боклук мангалски. Майка ти е осрала работата като не те е удушила с пъпната връв.

Таман бяхме позабравили кретенската далавера на БСП - Бургас-Александрополис и след оставката на ББ веднага ни я припомниха. Давайте другари, Кампанията Бургас Александрополис е най добрата реклама за ББ

Който иска да вози руски петрол с кораби през Босфора да ходи до Сочи! Аз нямам кладенец в Сарафово!

туризма черноморския е 3 месеца всички добре развити даряви имат петролопроводи,а да ги питам аз \"туристическите бодове\" цяла зима бурска област кво ще бачка и яде а?ако заработят всички крупни предприятия в региона бургас ще си варне старата слава:нефтозавода/ сега е 50% работещ/,захарния завод,камбана,спартак,елкабел и други,а сега кво работа има само за сервитиори,бармани,камериерки,продавачи,охранители и администратори ок,няма лошо ама за 3 месеца после кво праим и трябва д аима производителност не само тарговия и услуги аз сам за този проект и стига сте дранкали глупости за екобомби идете в созопол през октомври и вижте колко хора работят и не само там тогава плямпаите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Такива стратегически проекти не трябва да се решават от просташката пасмина в парламента, те освен пари друго нямат в главите. Щом не могат да се наредят на опашка по даден проект и да смучат милиони той веднага се обявява за неизгоден! ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ И СЪД ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!

На всички активисти- да ви го набия! Падам си по елита!!

Аз пък си падам по неото. И не искам да го набивам никъде!

Гаргамелчо,ох! Хубавец! Думи нямам.

Че РБ се оттегли от този проблемен проект ,,Бургас - Александруполис". Соц. проектите са винаги опасни и вредни за природата и хората. Освен това са изпълнени с корупционни практики от които се ползват соц.лидерите. Добре, че Народното събрание закри и този ненужен обект.

Някой ден отново, при по-добри условия и при по-добър парламент!

то по големи соц лидери от тези в герб няма

Какво? Гаргамелчо оправи ли камерата ? Много ми липсва!!

Геният с IQ146, стани малко от компа, иди направи някой крос, поиграй футбол, или просто поеми чист въздух. Заприличал си сигурно на лоена топка с цирясал задник. Спазвай поне малко условията за безопасен труд моето момче.

Синята коалиция Иван Костов заяви, че те са първите, които са показали на бургазлии какви ще са резултатите от изграждането на петролопровода: Гигантски танкер ще се изправи пред очите на всички туристи. Никой от почиващите не иска да гледа това гигантско туловище и не иска да се къпе до него." г-н костов вие виждали листе през живота си моно буи - или правите разказ по картинка? да знаете случаино че в уса 75% он суровя петрол се доставя по този начин, а в норвегия, а в франция, а испания, а португалия,вклучително в австрия през триест е монобуя на онв?

Е те там е разликата. Едва ли ползват руски технологии.

Като знаем нивото на руските технологии, разлив на петрол в морето рано или късно е на 100% гарантиран. И човешка грешка е възможна, особено ако в началото разтоварването се извършва от пияни руски мужици. И стига с тия лъжи, че танкерите щели да влизат в петролния терминал. Там влизат танкерите с петрол за Нефтохим. Нефтът за петролопровода ще се вкарва в тръбата от буй навътре в морето. Смятайте какво става с морето, ако се разлее петрол. Умира бизнеса на хиляди българи, които заработват милиарди годишно от туризъм за хазната. На този фон жалките курешки от 36 млн. долара годишни такси е несравнимо.

И други хора мислят, че ще дойдат МИЛИАРДИ от туризъм. И онищожиха промишлените предприятия на българия!Да ама не!Както виждам и милиони няма от туризъм през последните 15 години!

Дай сега да те светна нещо. Работата ми е свързана точно с промишлени предприятия. Фалираха и затвориха заводи, чиято продукция не беше на необходимото ниво в условията на свободен пазар. Техните боклуци се купуваха от СИВ и най-изостаналите африкански и арабски държави. Читавите заводи оцеляха (и не са малко, както се опитват да манипурат някои тук), работят си и продават продукцията. Естествен подбор. Негодното отпада. Икономиката не е социална дейност. Туризмът наистина носи милиарди. И да питам нещо - туризмът по морето храни хиляди хора. Досещаш ли се какво ще стане с тях при един разлив на петрол? Тези хора нямат друго препитание.

Тодор Живков затова не питаше , а правеше. Ако питаше тази нация от дървени философи още да си търсим кръглата форма на колелото. Нищо не разбираш НО пишеш и коментираш и то с компетентен тон. Върнаха ви земята селянчета отивайте да садите картофи и не се занимавайте с неща, които не са ви ясни!

От къде знаеш руските технологии бе папагал?

Всичко дребно е умряло по морето. Тия убиха бизнеса на хората. Заработват само монополите и мутро-олигарсите. Предателите един ден ще си платят.

кажи ми един случай на разлив следствие на руски технологии

Колкото до туризма и глупостите, че танкер щял да го унищожи (сякаш на пристанището на нефтохима с гумени лодки карат суровината)...през 2011 г. бургаския кмет съвсем сериозно молеше БАН и МГУ в околностите на Царево да бъде открит активен разлом. Сиреч разлом, който може да направи разрушително земетресение. Въпросният смъртоносен разлом да спрял комшиите с мераците им за АЕЦ Инеада. Кой нормален човек иска в Отечеството си земетресение, че да се развивал туризма? Няма такива тиквеници като тая пасмина.

Аха, пък ти му светеше на кмета докато удряше коленце в БАН?

Васко Кръпката - НИКОЙ не става член на БСП по идейни причини - ВСИЧКИ ВЛИЗАТ В ТАЯ ПАРТИЯ ЗА ДАЛАВЕРА и КРАЖБА!

Добре че, ме подсетихте утре да сваля мораториума за шистовия газ.

Ако и това направи Борисов за България, ако и този чеп го набие на русофилистиците, ще го произведа в равен по подвизи на ЛЕВСКИ!!!

Немой баце,ке ги скорнеш комуняките,црвена газ ке пикат за шистовия газ.. ке настапат пак мотиката на баце Боико ..

И аз съм ЗА щом Б. Борисов го казва че е на добре. Тия хора от какво не са доволни? При ГЕРБ всичко се вдигна. Нема нещо да не се е вдигнало. И още много работи се увеличиха и народа пак недоволен. И аз мисля че Б. Борисов е равен на Левски даже на Спартак бе направо Левски-Спартак. И трябва да му издигнем паметник. Даже не само негов а на цялото правителство на ГЕРБ. Нещо като тайната вечеря. Голям паметник да бъде. Б. Борисов най-висок и гледа милостиво а на другия край Дянков най-нисък и гледа дяволито потропвайки сребърниците в джоба. Ама народа прост и не ги разбира тия работи!

Тъпи гербери, не разбрахте ли, че колкото и да се напиняте по-вече власт няма да видите, а някой от вас и в затвора ще отидат. Съжалявам, че надеждите на обикновените хора за ГЕРБ не се оправдаха.

Нали сме на руска вълна - ПОЖИВЕМ-УВИДИМ...

АРСЕ, ти американски говориш ли бе момченце умничко, или само припяваш на АЗИС кючеците, а?

Не Гоше, Азис не го слушам! Само казачоци праскам и то в пияно състояние!

а за шистовия газ кога ще гласуват, крайно време е и да си свършат работата, да не сме назад в технологиите ми да продаваме ние газ

шистовия гас е една голяма измама. Xимик съм и следя отдавна развитието по въпроса. Hапиши в гугл името на David Hughes и кликни на първия линк (postcarbon.орг). Cлед това намери по-надолу статията Fracked Gas Won't Solve Energy Crunch.

майтапих се, казах го защото очаквам да е следващата им стъпка, уж са в оставка, а си правят поразиите за които им е платено и бързат да ги довършат, но не виждам България да се оправи с толкова объркано общество и критерии, с политизирани на чисто бизнес проекти щом Тато каза значи е хубаво това е принципа няма самостоятелно мислене харесва им диктатурата а уж са против комунизма:) по манталитет са отрочета на комунизма и то точно тези които най много плюят комунизма, и това ни е дилемата хората които се считат за реформатори и демократични са по зле като европейски културни и бизнес ценостти от комунистите, (БСП), то всички тези които са били просто нагаждачи и използвачи не са там а са някъде по дургите местенца:) и викат долу комунистите и чакат някой тато пак да им дава

Мафията БСП да се съобразява с местните рефередуми и с това какво искат хората. Смях! Тях ги интересува само как да угодят на Русия и да могат от някой проект да откраднат нещо.

на германия и холандия, на италия също угаждат:)) само че така тези държави няма да плащат на който плащат сега:))) пак ми обясни всичко с комунизъм като това е пример за бизнес войни, а не за идеологии

Глупи, имената на държавите се пишат с малко по-големи букви. Същото се отнася и за началото на изреченията.

Не им е изгодно на турците. Шунтира им се Босфора, шунтират им се таксите (все по-големи) за преминаване на танкери. Затова ходи цялото правителство "да заседава" с турското правителство. Не сме се и съмнявали, че ще отстъпят. Също се шунтира на турците новият проект за канал, паралелно на Босфора. За има -няма 20 милиарда долара ще го построят. 40 км и пресича Източна Тракия, някъде през Чаталджа. За 4-5 години ще го построят, без съмнение. 20 м дълбок и 100 м широк. Турция го може и ще го направи. А ние - ще подсмърчаме. Едно 30-40 милиона долара годишно губим, просто пари от въздуха, без грижа. Ама ги губим. После - защо сме били бедни. Ами бедни ще сме, като не си защитаваме интересите. Всичко, ще е за България се спря - и АЕЦ, и Южен поток, и Александруполос, и шистовия газ, и ски пистите, и добива на дървен материал. Просто ми кажете чий е интересът, и веднага ще ви кажа какво решение ще вземе "правителството". Досега винаги съм познавал. Вие също, надявам се ! Каквото и да е за България и веднага ни казват, че е неизгодно. А като е неизгодно, защо другите го строят ???? На тях как им е икономически изгодно !? Че как нема едно нещо да признаят, че е изгодно за България !?

Коментари - България се оттегля от проекта ”Бургас–Александруполис” | Днес.dir.bg

България се оттегля от проекта ”Бургас–Александруполис”

Да се прекрати проектът за строеж на петролопровода "Бургас-Александруполис" гласуваха депутатите на първо четене. 115 народни представители бяха „за”, 25 – „против” и един се въздържа.

Обратно в новината

Коментари - България се оттегля от проекта ”Бургас–Александруполис” | Днес.dir.bg

Коментари

В Пола Лек Валенса е смятан за най - простия човек време и ние да почнем да ви възприемаме, като най простите хора

Така значи, отново освободителите са виновни, а 3-ти март беше само преди по-малко от седмица. Що за неблагодарно племе! Значи московските агенти затвориха блокове в АЕЦ-а и настояват за неговото закриване, московските агенти първо ни въоръжиха и обучиха, а после закриха армията, московските агенти са против АЕЦ "Белене", защото е по-добре да си купуваме ток от западните агенти, московските агенти продадоха Електроразпределителните дружества на Полша, Австрия и други московски държави, а преди това ни помогнаха в тяхното изграждане, заедно с електропреносната мрежа в цялата страна, московските агенти дадоха зелена светлина за западни военни бази у нас, московски агенти продадоха икономиката на западняци, московски агенти не ни пускат в Шенген, защото ние не сме от арийската раса, московски агенти ни насаждат в разни военни и терористични конфликти, московски агенти ни заляха с турски, гръцки, испански, полски, холандски и всякакви други стоки, московски агенти продадоха златодобива на разни канадски фирми, московски агенти искат да добиват шистов газ, така ли излиза? Не, това го направиха предатели, същите са предали и Левски.

През изминалите 24 години някои от сервилните политици да се допитаха до народа относно въпроси от национално значение - скалъпената приватизация, членуването в НАТО, ЕС, закриване на българската армия, закриването на ТКЗС (което се оказа една огромна грешка), спирането на блокове от АЕЦ "Козлодуй", и редица други, които бяха пагубни за страната? Ето това са предатели - хора, които продадоха държавата, които сложиха България на колене, зависима от всичко и всеки. Знаете ли защо Полша залива Европа с полски стоки? Защото те не си разтуриха държавата като нас! Знаете ли защо "Кауфланд", "Лидл" и целия отбор вампири продават основно чужди стоки? Отговорете си сами! Безспорно е трябвало да бъдат извършени устройствени промени, но по разумен и полезен начин за страната, а не хамалската с единствената цел за бързо лично забогатяване и прокарване на чужди интереси. Запитайте се, кой има интерес от прехода извършен по този начин, кой днес е най-облагодетелстван? Не е България, не е българския народ, огледайте се! А и какво всъщност е България? Това е българския народ!

Вече всичко е напълно ясно. България няма полза от нищо съществено. Единствените "ползи" за страната са от - цялата икономика да е собственост на чужденци, никакви български производители, скапано образование, скапано здравеопазване, безработица, трагично ниски доходи на фона на ЕС, демографска криза, и политици, обслужващи чужди интереси. И от кога ГЕРБ започна да се интересува от мнението на феодалните старчета в БАН? Лицемери!

Ако оставехме на досегашните агентополитици, България щеше да се оттегли изцяло в полза на безпределната власт на кукловодите си от меверето

Следващия финансов министър трябва да е Българин е не "Елтън Джон"

Въобще не е достатъчно,основно да не е последовател на неолибералзма,да е националист,да има МОРАЛ,ДА ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИЯТ БИЗНЕС,да е отчасти популист,да не е последовател на ИДЕОЛОГИЯ,КАКЪВТО БЕ ДЯНКОВ и т.н.

Направиха ни УСЛУГА, при това без да искат, просто от спортна злоба, че не могат да гушнат комисионните! България няма нужда от никакви проекти, не разбрахте ли бе КРЕТЕНИ! Всичко което се строи се трупа на гърба на народа, а другите гепят само комисионните!

Не България, не българският народ, а дясната мафия, еврейската заговорническа конспирация Младенов-Дянков и милициоинерите на Боко Тиквата отказаха петролопровода. СЛедващият парламент трябва незабавно да изправи грешката на неграмотниците и заговорниците.

Може ли тези предатели на националните интереси,разбирай ГЕРБ, да престанат да вземат решения от стратегическо значение за БГ.Да не им позволяваме,хора!

Поредния отличен ход на правителството на ГЕРБ. Колкото и да им е мъчно на форумните плювалници и да вият като поср.ни вълци. Пак ще изберем ГЕРБ, другарчета :)))

Е чак тогав изгонвато ви няма да е с плакати както е сега, а ще бъде с вили и брадви.

krassikat@

Излезте на протест след изборите, след като над 2 млн. сме гласували за ГЕРБ и тогава ще видите КОН БОБ ЯДЕ ЛИ! Тогава ще си събирате зъбите по асфалта на Орлите...

Пич,ти по-рано каза че трябва да издигнем паметник на Борисов и на това светило на финансите -ДЯНКОВ.Според мен , наистина е светило,като лазер е,само дето не ми допада мястото , което осветява.Та хората вдигнаха паметник,там пред общината на Варна,нарекоха го ГРАМАДА.Да ти е честито .

по-измъчен проекто-проект не знам - ту гърци се дърпат,ту руснаци излизат от проекта,ту турци се опъват,ту Бургас протестира срещу проекта,а един екип си прибира заплатите и си живурка тихо,тихс!пък и БМФ нещо се притаи - кораби ли няма, т.е. танкери;сега си напазариха кораборементен завод;танкерите ли ще кърпят - чудна работа.и все възмутени неработещи гласове се чуват понякога за ефект!

в набуко няма такива проблеми там отдавна всички са се отказали единствените платци са българите, не че съм за бургас алексадрополис, но мразя плиткоумието, а всички доводи против са плиткоумни, пак казвам не съм з анего но искам да чуя разумен довод извън това че някой бил корумпиран или че руснаците печелили, това ми намирисва на комунизъм нормално е някой да печели. за мен най силния довод е да се пита от къде ще минава тръбата и кои ще е засегнат, а не че не бил изгоден щото някой бил комунист, или бил Путин или бил бетона глава. Говорете по същество

Този проект няма да се състои, но не заради нашия отказ, а защото руснаците нямат нефт и сметка по този начин, а гърците НЯМАТ пари, за да го плащат

Ползата от тръбата ще бъде единствено за тези ,които стоят на изхода и на входа и, а за България 30 сребърника годишно за съсипаното й Черноморие и природа. И отново руската агентура в България ще прави всичко възможно за прокарване на своите интереси за сметка на Българската държава. Прав е бил Стамболов!

На червените циркаджии ще повярвам, когато ги видя да организират демонстрация пред руското посолство против: -изнудваческата цена на газта на МОНОПОЛИСТА ГАЗПРОМ у нас; -МОНОПОЛНАТА роля на Руссия в атомната ни енергетика; -и МОНОПОЛИСТА ЛУКОЙЛ , влязъл в Гинес с това,че рафинерията му в Бургас е единствената в света губеща рафинерия Сигнализирахте за неуместен коментар

Да-а, ще я организира Р. Овч....

Ясно, за Гърция ползата от наша тръба от крайбрежието ни би била двойна-втората е, че туристопотока ще се пренасочи към тях с всичките последствия и за нас и за тях.

Една тръба има два края - и Нефт може да тече в две посоки : - РУСКИ нефт от Бургас към Александрополис - СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ нефт от Александрополис към Бургас :) .... ТОВА НИ ПРАВИ ЕНЕРГИЙНО НЕЗАВИСИИ И ОТ ЛУКОЙЛ !!!! И ОТ ТУРЦИЯ (КОЯТО НЕ ПУСКА МНОГО ТАНКЕРИ ПРЕЗ БОСФОРА)

Дотам ли стигна мозъчната недостатъчност на форумните рубладжии?! Къф нефт от Средиземно море за България?! Ако там има нефт няма защо да пращатот нас към Гърция. България е само територия, използвана за чужди ползи, продажнико, зависим от Русия!

Има, но е по скъп. За енергийна независимост не си ли чувал, има но руския нефт им дава енергийна независимост когато имаш от две места е най добре, все едно да имаш и Набуко и Бургас Александрополис Какво направи комунизма, вместо да си стоите на село, и да пасете овце сега се изживявате, като енергийни експерти измъкна ви от селото

Според мен ,слуховете за края на петролопровода Бургас -Александруполис /както и АЕЦ Белене /, са силно преувеличени!

Слуховете за успех на геостратгическите и геополитически интереси на Русия в България са силно преувеличени, както и броя на рубладжиите-продажници и антипатриотите като Сидеров, Доган и БСП!

Печалбата за България се равнява на печалбата на един гръчки танкер, рисковете са огромни. Лека му пръст на неизгодния за нас проект.

Скоро и Турция "ще има интерес". Само за нас - глупаците няма да има "интерес'. Като слушаме сините идиоти начело с мартинчо - умственото недоносче

Най - вероятно, пречиствателните станции са построени и с отходните води всичко е наред....

Има осмомартенска промоция на Шенгенски материал- уиски! Бутилка с привързан гербер и друга- с привързана розичка. Не се знае, за май месец може и с момини сълзи да пуснат. Аз съм балканска родолюбка- ракия ,смокини ,мастика , сръбски парчета и маанета...

Ще събира стотинки на входа на тоалетната.

Гаргамел да не се е споминал??? Да се обяви след 8 март!!!

Стига толкова . Просто ви "въртя "ток от АЕЦА.

Втъкна ли ти го,Сънародник??? Ние винаги се каним, а другите ни "задоволяват"!

Българин . Пич, руснак съм. Большой мужик!

Защо софиянци плачат на чужд гроб и са се закъхърили толкова много за Бургас , Варна и Коиловци?!

Щото много от нас ходят там на почивка, затова. На нас ни е лесно - ако се осере Черно море, ей къде е Гърция, даже е по-близо от Бургас. Ами хората там какво ще правят?

Айде ,личната двустранна кореспонденция - по пощата, стига излияния, ... и аз да изкяря.

Повече от 4 реда почти никой не чете, не се хабете...

Повечето и не могат - Винету е достатъчно.

Руските технологии ги оставете настрана. Нали българи ще работим там ,не германци. Все някога ще осерем работата- екологично...

Не съди за другите по себе си, боклук мангалски. Майка ти е осрала работата като не те е удушила с пъпната връв.

Таман бяхме позабравили кретенската далавера на БСП - Бургас-Александрополис и след оставката на ББ веднага ни я припомниха. Давайте другари, Кампанията Бургас Александрополис е най добрата реклама за ББ

Който иска да вози руски петрол с кораби през Босфора да ходи до Сочи! Аз нямам кладенец в Сарафово!

туризма черноморския е 3 месеца всички добре развити даряви имат петролопроводи,а да ги питам аз \"туристическите бодове\" цяла зима бурска област кво ще бачка и яде а?ако заработят всички крупни предприятия в региона бургас ще си варне старата слава:нефтозавода/ сега е 50% работещ/,захарния завод,камбана,спартак,елкабел и други,а сега кво работа има само за сервитиори,бармани,камериерки,продавачи,охранители и администратори ок,няма лошо ама за 3 месеца после кво праим и трябва д аима производителност не само тарговия и услуги аз сам за този проект и стига сте дранкали глупости за екобомби идете в созопол през октомври и вижте колко хора работят и не само там тогава плямпаите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Такива стратегически проекти не трябва да се решават от просташката пасмина в парламента, те освен пари друго нямат в главите. Щом не могат да се наредят на опашка по даден проект и да смучат милиони той веднага се обявява за неизгоден! ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ И СЪД ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!

На всички активисти- да ви го набия! Падам си по елита!!

Аз пък си падам по неото. И не искам да го набивам никъде!

Гаргамелчо,ох! Хубавец! Думи нямам.

Че РБ се оттегли от този проблемен проект ,,Бургас - Александруполис". Соц. проектите са винаги опасни и вредни за природата и хората. Освен това са изпълнени с корупционни практики от които се ползват соц.лидерите. Добре, че Народното събрание закри и този ненужен обект.

Някой ден отново, при по-добри условия и при по-добър парламент!

то по големи соц лидери от тези в герб няма

Какво? Гаргамелчо оправи ли камерата ? Много ми липсва!!

Геният с IQ146, стани малко от компа, иди направи някой крос, поиграй футбол, или просто поеми чист въздух. Заприличал си сигурно на лоена топка с цирясал задник. Спазвай поне малко условията за безопасен труд моето момче.

Синята коалиция Иван Костов заяви, че те са първите, които са показали на бургазлии какви ще са резултатите от изграждането на петролопровода: Гигантски танкер ще се изправи пред очите на всички туристи. Никой от почиващите не иска да гледа това гигантско туловище и не иска да се къпе до него." г-н костов вие виждали листе през живота си моно буи - или правите разказ по картинка? да знаете случаино че в уса 75% он суровя петрол се доставя по този начин, а в норвегия, а в франция, а испания, а португалия,вклучително в австрия през триест е монобуя на онв?

Е те там е разликата. Едва ли ползват руски технологии.

Като знаем нивото на руските технологии, разлив на петрол в морето рано или късно е на 100% гарантиран. И човешка грешка е възможна, особено ако в началото разтоварването се извършва от пияни руски мужици. И стига с тия лъжи, че танкерите щели да влизат в петролния терминал. Там влизат танкерите с петрол за Нефтохим. Нефтът за петролопровода ще се вкарва в тръбата от буй навътре в морето. Смятайте какво става с морето, ако се разлее петрол. Умира бизнеса на хиляди българи, които заработват милиарди годишно от туризъм за хазната. На този фон жалките курешки от 36 млн. долара годишни такси е несравнимо.

И други хора мислят, че ще дойдат МИЛИАРДИ от туризъм. И онищожиха промишлените предприятия на българия!Да ама не!Както виждам и милиони няма от туризъм през последните 15 години!

Дай сега да те светна нещо. Работата ми е свързана точно с промишлени предприятия. Фалираха и затвориха заводи, чиято продукция не беше на необходимото ниво в условията на свободен пазар. Техните боклуци се купуваха от СИВ и най-изостаналите африкански и арабски държави. Читавите заводи оцеляха (и не са малко, както се опитват да манипурат някои тук), работят си и продават продукцията. Естествен подбор. Негодното отпада. Икономиката не е социална дейност. Туризмът наистина носи милиарди. И да питам нещо - туризмът по морето храни хиляди хора. Досещаш ли се какво ще стане с тях при един разлив на петрол? Тези хора нямат друго препитание.

Тодор Живков затова не питаше , а правеше. Ако питаше тази нация от дървени философи още да си търсим кръглата форма на колелото. Нищо не разбираш НО пишеш и коментираш и то с компетентен тон. Върнаха ви земята селянчета отивайте да садите картофи и не се занимавайте с неща, които не са ви ясни!

От къде знаеш руските технологии бе папагал?

Всичко дребно е умряло по морето. Тия убиха бизнеса на хората. Заработват само монополите и мутро-олигарсите. Предателите един ден ще си платят.

кажи ми един случай на разлив следствие на руски технологии

Колкото до туризма и глупостите, че танкер щял да го унищожи (сякаш на пристанището на нефтохима с гумени лодки карат суровината)...през 2011 г. бургаския кмет съвсем сериозно молеше БАН и МГУ в околностите на Царево да бъде открит активен разлом. Сиреч разлом, който може да направи разрушително земетресение. Въпросният смъртоносен разлом да спрял комшиите с мераците им за АЕЦ Инеада. Кой нормален човек иска в Отечеството си земетресение, че да се развивал туризма? Няма такива тиквеници като тая пасмина.

Аха, пък ти му светеше на кмета докато удряше коленце в БАН?

Васко Кръпката - НИКОЙ не става член на БСП по идейни причини - ВСИЧКИ ВЛИЗАТ В ТАЯ ПАРТИЯ ЗА ДАЛАВЕРА и КРАЖБА!

Добре че, ме подсетихте утре да сваля мораториума за шистовия газ.

Ако и това направи Борисов за България, ако и този чеп го набие на русофилистиците, ще го произведа в равен по подвизи на ЛЕВСКИ!!!

Немой баце,ке ги скорнеш комуняките,црвена газ ке пикат за шистовия газ.. ке настапат пак мотиката на баце Боико ..

И аз съм ЗА щом Б. Борисов го казва че е на добре. Тия хора от какво не са доволни? При ГЕРБ всичко се вдигна. Нема нещо да не се е вдигнало. И още много работи се увеличиха и народа пак недоволен. И аз мисля че Б. Борисов е равен на Левски даже на Спартак бе направо Левски-Спартак. И трябва да му издигнем паметник. Даже не само негов а на цялото правителство на ГЕРБ. Нещо като тайната вечеря. Голям паметник да бъде. Б. Борисов най-висок и гледа милостиво а на другия край Дянков най-нисък и гледа дяволито потропвайки сребърниците в джоба. Ама народа прост и не ги разбира тия работи!

Тъпи гербери, не разбрахте ли, че колкото и да се напиняте по-вече власт няма да видите, а някой от вас и в затвора ще отидат. Съжалявам, че надеждите на обикновените хора за ГЕРБ не се оправдаха.

Нали сме на руска вълна - ПОЖИВЕМ-УВИДИМ...

АРСЕ, ти американски говориш ли бе момченце умничко, или само припяваш на АЗИС кючеците, а?

Не Гоше, Азис не го слушам! Само казачоци праскам и то в пияно състояние!

а за шистовия газ кога ще гласуват, крайно време е и да си свършат работата, да не сме назад в технологиите ми да продаваме ние газ

шистовия гас е една голяма измама. Xимик съм и следя отдавна развитието по въпроса. Hапиши в гугл името на David Hughes и кликни на първия линк (postcarbon.орг). Cлед това намери по-надолу статията Fracked Gas Won't Solve Energy Crunch.

майтапих се, казах го защото очаквам да е следващата им стъпка, уж са в оставка, а си правят поразиите за които им е платено и бързат да ги довършат, но не виждам България да се оправи с толкова объркано общество и критерии, с политизирани на чисто бизнес проекти щом Тато каза значи е хубаво това е принципа няма самостоятелно мислене харесва им диктатурата а уж са против комунизма:) по манталитет са отрочета на комунизма и то точно тези които най много плюят комунизма, и това ни е дилемата хората които се считат за реформатори и демократични са по зле като европейски културни и бизнес ценостти от комунистите, (БСП), то всички тези които са били просто нагаждачи и използвачи не са там а са някъде по дургите местенца:) и викат долу комунистите и чакат някой тато пак да им дава

Мафията БСП да се съобразява с местните рефередуми и с това какво искат хората. Смях! Тях ги интересува само как да угодят на Русия и да могат от някой проект да откраднат нещо.

на германия и холандия, на италия също угаждат:)) само че така тези държави няма да плащат на който плащат сега:))) пак ми обясни всичко с комунизъм като това е пример за бизнес войни, а не за идеологии

Глупи, имената на държавите се пишат с малко по-големи букви. Същото се отнася и за началото на изреченията.

Не им е изгодно на турците. Шунтира им се Босфора, шунтират им се таксите (все по-големи) за преминаване на танкери. Затова ходи цялото правителство "да заседава" с турското правителство. Не сме се и съмнявали, че ще отстъпят. Също се шунтира на турците новият проект за канал, паралелно на Босфора. За има -няма 20 милиарда долара ще го построят. 40 км и пресича Източна Тракия, някъде през Чаталджа. За 4-5 години ще го построят, без съмнение. 20 м дълбок и 100 м широк. Турция го може и ще го направи. А ние - ще подсмърчаме. Едно 30-40 милиона долара годишно губим, просто пари от въздуха, без грижа. Ама ги губим. После - защо сме били бедни. Ами бедни ще сме, като не си защитаваме интересите. Всичко, ще е за България се спря - и АЕЦ, и Южен поток, и Александруполос, и шистовия газ, и ски пистите, и добива на дървен материал. Просто ми кажете чий е интересът, и веднага ще ви кажа какво решение ще вземе "правителството". Досега винаги съм познавал. Вие също, надявам се ! Каквото и да е за България и веднага ни казват, че е неизгодно. А като е неизгодно, защо другите го строят ???? На тях как им е икономически изгодно !? Че как нема едно нещо да признаят, че е изгодно за България !?